ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Συναντήσεις πολιτών με τον Δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                                                                                                                                           

Πρωταρχικός στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η άμεση επικοινωνία και ο ουσιαστικός διάλογος με τους δημότες, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πόλεων μας.

O Δήμαρχος κ. Δημήτριος Μάρκου θα συναντά τους πολίτες κάθε Τετάρτη στο Δημαρχείο των Σπάτων και κάθε Παρασκευή στην Αρτέμιδα.
Παράλληλα και σε καθημερινή βάση οι Αντιδήμαρχοι καθώς και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  και στα δύο δημοτικά καταστήματα, θα είναι στη διάθεση των πολιτών.

Για επικοινωνία και συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα:
213 200 7364 (για ραντεβού στα Σπάτα) &
22940- 40902 (για ραντεβού στην Αρτέμιδα).

38 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω ραντεβού με τον Δήμαρχο, αλλά να έχει μαζί του τον άνθρωπο του Σγουρού που διόρισε Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας. Καλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κανέναν δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας στο θέμα αυτό; Όλοι ήπιαν το αμίλητο νεράκι και γλύφουν για μια θεσούλα; Ξέχασαν ότι ο Σγουρός και οι συνεργάτες του (όπως και ο κ. Ιωακείμ Π και άλλοι) είχαν ταχθεί υπέρ της λύσης ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και ξεσήκωναν τον κόσμο του Πειραιά κατά της σύνδεσης της αποχέτευσης της Ανατολικής Αττικής με την Ψυττάλεια, έχοντας συμβουλάτορα τον γηραιό κ. Ιωακείμ Παύλο; Κύριε Γιαννάτε του ένδοξου Τοπικού των Σπάτων, μόλις αναβαθμίστηκες έχασες τη φωνή σου; Κύριε Ποθουλάκη του ΟΠΑΣ, παραμένεις υποστηρικτής μιας παράταξης και ενός Δημάρχου που τελικά προσλαμβάνει συμβούλους και γραμματείς, για να σε πολεμήσει; Ανθρώπους δηλαδή που είναι ξεκάθαρα τοποθετημένοι απέναντι στις προσφυγές και μηνύσεις σου που στρέφονται κατά του ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι και υπέρ της λύσης Ψυττάλεια; Συμβιβάστηκες και εσύ; Ξέχασες ότι κατά τη διάρκεια των εκλογών στην παράταξή σου στήθηκε μαγαζάκι ναύλωσης "μισθοφόρων" (με επικεφαλής πρώην Δήμαρχο της Αρτέμιδος) για κατευθυνόμενη σταυροδοσία και με συμφωνία την μη ψήφισή σου, αλλά την αποκλειστική υποστήριξη κολλητού του Δημάρχου, νυν αντιδήμαρχου Αρτέμιδος; Έλεος πια, μα τόση αμνησία σας πλάκωσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....σου διαφευγει οτι ο γ.γ εκτελει εντολες Δημαρχου και μονο.
      .....εαν οχι ...παιρνει ..ποδι
      .....σου διαφευγει οτι ο Δ. Μαρκου εχει ταχθει υπερ της ψυτταλειας για τον λογο αυτο
      ο Γιαννατος εχει αυτη την αρμοδιοτητα.....
      ....φιλε ο θυμος σου ειναι εκ του πονηρου

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:13 π.μ.

      οταν οι πιθηκοι γκονζιλες τρωνε ΜΠΑΝΑΝΕΣ πετανε τις μπανανοφλουδες.ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΑΤΗΣΕΤΕ γιατι οι αρτεμησ ΙΑΝΙΚΕΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ

      Διαγραφή
    3. Εσύ φίλε/η 7:48 πμ διάβασε καλά τις αρμοδιότητες του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, κ. Ιωακείμ Παύλου και μετά τα λέμε.

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:57 π.μ.

      μπανανοφλουδες....

      Διαγραφή
    5. .....φιλε ανωνυμε 7:50 θελεις να μας πεις οτι ο γ.γραμματεας του Δημου ειναι...προισταμενος του Δημαρχου ?? απο θεση γνωριζω οτι ελεγχεται και ειναι υπολογος στον Δημαρχο....και 33χρονια εχω δει ...απειρους γ.γραμματεις να αλλαζουν θεση...

      Διαγραφή
    6. Σωστά λες. Προϊστάμενός του είναι ο Δήμαρχος και τον αλλάζει όταν θέλει. Όσο όμως τον έχει στη θέση του είναι υποχρεωμένος να αναγνωρίζει και τις αρμοδιότητες που αυτός έχει από το νόμο (ως Γ.Γ.), μεταξύ των οποίων να προσυπογράφει τα σχέδια εγγράφων μετά από τους υφισταμένους του (χειριστή - συντάκτη, προϊστάμενο τμήματος, προϊστάμενο Δ/νσης) και πριν από την υπογραφή του Δημάρχου. Όλη η διαδικασία έκδοσης εγγράφων υποχρεωτικά ακολουθεί την ιεραρχία και επειδή τα υπηρεσιακά - επαγγελματικά στελέχη είναι ενημερωμένα συνήθως μπορούν και περνούν αυτό που θέλουν, αν και θα έπρεπε να περνούν πάντα μόνο αυτό που λέει ο νόμος. Και ελέγχεται λοιπόν (συμφωνώ) από τον Δήμαρχο και είναι υπόλογος (συμφωνώ) στον Δήμαρχο, αλλά όλα αυτά αν το πάρει χαμπάρι ο Δήμαρχος και αν θέλει ο Δήμαρχος να ακολουθεί το νόμο ή να οδεύουν μαζί στην παρανομία, γιατί αυτό συμβαίνει τις περισσότερες φορές, άλλωστε γι' αυτό οι δήμαρχοι διαλέγουν απευθείας εμπίστους στις θέσεις αυτές και αποφεύγουν να κάνουν δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος για να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς τον καλύτερο Γενικό Γραμματέα. Έτσι έχουν τα πράγματα και ας προβληματιστούμε λίγο, δεν κάνει κακό. Διαφορετικά σύντομα θα δούμε χειρότερα.

      Διαγραφή
    7. ...φιλε μου συμφωνω με τα παραπανω απολυτα, γιαυτο ακριβως τον λογο, οταν οι υφισταμενοι,επαναλαμβανουν...'λαθη' ο Δημαρχος τωρα εχει την 'επαρκεια' και για μεν τον γ.γραμματεα[αν ειναι εξυπνος, δεν θα επαναλαμβανει 'λαθη'] ειναι γνωστη η 'οδος',για τους δε
      υπαλληλους υπαρχει ο υπαλληλικος κωδικας.
      ...σε καθε περπτωση το ηθος και η γνωση του Δημαρχου[σ'αυτη την περπτωση] ειναι που
      δειχνει την ...οδο.
      ...σ' ευχαριστω για το σχολιο


      Διαγραφή
  2. 6;28 Συμπίπτεις στις απόψεις με την "ανακοίνωση" του κ.Γκόντζου....Ο γενικός γραμματέας σε κάθε υπηρεσία δεν προτείνει πολιτικές, Όταν ο πρώην δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος , ΔΕΝ έδινε κανένα στοιχείο υπέρ της λύσης Ψυττάλειας, δεν ήθελαν αυτή την λύση που προέκυψε το 2012 , οι Πειραιώτες χρησιμοποιούσαν τα δικά τους επιχειρήματα. Πόσο μάλλον που ο Ιωακειμ είχε υπαλληλική ιδιότητα. Φίλε, επιχειρήματα και θέσεις χρειάζονται και τις έχουν ξεκαθαρες.Το ότι ο Γιαννάτος τοποθετήθηκε για την αποχέτευση μου δείχνει ότι ο δήμαρχος θέλει και θα προσπαθήσει.Ξέχασες τα κρυφά χαρτιά της ΕΥΔΑΠ για τους δημότες ; Για τον Ποθουλάκη ξέρω ότι έχει λόγο σε όλες τις αρμοδιότητες. Εγώ γνωρίζω έναν άλλο πρώην δήμαρχο που περίμενε να μη δοθεί η αποχέτευση στον Γιαννάτο , και έπαθε μεγάλη ταραχή με αυτή την αρμοδιότητα, γιατί τώρα τι να "λέμε"; Πάντως το "καταφύγιο Γκόντζος" και οι ανακοινώσεις του μας υποτιμά .Η διχόνοια που σπέρνεις για τις σταυροδοσίες δείχνει ότι πρέπει να πάρουμε το σκαμνάκι ,να βγούμε στο σοκάκι και να κουτσομπολεύουμε.Να μη προχωρήσει τίποτα.Ζητάς από τον Γιαννάτο να φωνάξει, τι είναι τρελός χωρίς να έχει γίνει κάτι να φωνάζει; Όταν τους γκρέμιζε με επιχειρήματα, εξέφραζε την άποψη και τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας .Ο κόσμος πάντως ελπίζει γιατί ο δήμαρχος έχει δίπλα του ανρθώπους σαν τον Ποθουλάκη και τον Γιαννάτο. Θα δούμε. ..Η εξουσία θα δείξει τις ικανότητες και τις προθέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:07 π.μ.

    ΟΙ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 1 ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟΕΙΔΩΣ
    2 ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑ
    3 Οτι ο γιατρος πηρε το μεγα αξιωμα του ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΚΕΛ ....ελα παναγια μου περι σκ ..προκειται) ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ

    Δεν ειναι ΚΑΝ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ .ειναι γκονζιλο συζητηση αρτεμισια ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.Γιαυτο εγω απηντησα αλλου σε αλλο σχολιο ΣΤΑ ΓΚΟΝΤΖΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ.
    Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΝΖΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ......ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ......
    Να σας δωσω ενα παραδειγμα ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ..ΓΚΟΝΖΙΛΑ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ ....ακομα και εσυ ο ιδιος....κινδυνευεις....Περιμενε μεχρι Παρασκευη ΑΠΙΚΟ και τα ξανα λεμε.....εχεις και την ατακτη μαιμου ειναι αναγκη να μας ερθεις και εδω?..ξου ξου ξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kάποιοι προβάλλουν το βιογραφικό του γ.γραμματέα λες και υπηρέτησε επί κατοχής, τους Ναζί...Στον δήμο Πειραιά ήταν μετακλητός υπάλληλος, και υπηρέτησε πολύ καλά τον προϊστάμενό του Δήμαρχο Πειραιώς, βασιζόμενος στα στοιχεία που του παραχωρούσαν.Τόση ευαισθησία μήπως παρασυρθεί ο δήμαρχος, δεν υπήρχε όταν ακυρώνονταν οι αποφάσεις του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου σαν κουρελόχαρτα...!Ο δήμαρχος ανέθεσε την αρμοδιότητα της αποχέτευσης στον Γιαννάτο, (κόκκινη γραμμή για Πλατύ Χωράφι με αγωγό στη θάλασσα), και προσέφυγε δικαστικά, και στην συντονιστική της Ραφήνας ήταν από την πρώτη στιγμή, προ εκλογής του, και είναι, και συνεργάτες έχει αυτούς που ανέτρεψαν στο παρά πέντε τις μεθοδεύσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής (σύμφωνο συνεργασίας).Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτή την εβδομάδα και δεν το έκανε;;;;;Ο γ.γραμματέας δεν "παράγει πολιτική" , εφαρμόζει νομότυπες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.Η πολιτική βούληση της παράταξης εκφράζεται από τον δήμαρχο. Ας σταματήσουν οι κινούμενοι στην σκιά, να σπέρνουν διχόνοια και να πωλούν "φίκια για μεταξωτές κορδέλες"....Αυτές οι συμπεριφορές ενισχύουν την επικράτηση των "κυρίων τίποτα", για το κατάντημα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kάποιοι προβάλλουν το βιογραφικό του γ.γραμματέα λες και υπηρέτησε επί κατοχής, τους Ναζί...Στον δήμο Πειραιά ήταν μετακλητός υπάλληλος, και υπηρέτησε πολύ καλά τον προϊστάμενό του Δήμαρχο Πειραιώς, βασιζόμενος στα στοιχεία που του παραχωρούσαν.Τόση ευαισθησία μήπως παρασυρθεί ο δήμαρχος, δεν υπήρχε όταν ακυρώνονταν οι αποφάσεις του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου σαν κουρελόχαρτα...!Ο δήμαρχος ανέθεσε την αρμοδιότητα της αποχέτευσης στον Γιαννάτο, (κόκκινη γραμμή για Πλατύ Χωράφι με αγωγό στη θάλασσα), και προσέφυγε δικαστικά, και στην συντονιστική της Ραφήνας ήταν από την πρώτη στιγμή, προ εκλογής του, και είναι, και συνεργάτες έχει αυτούς που ανέτρεψαν στο παρά πέντε τις μεθοδεύσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής (σύμφωνο συνεργασίας).Δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει αυτή την εβδομάδα και δεν το έκανε;;;;;Ο γ.γραμματέας δεν "παράγει πολιτική" , εφαρμόζει νομότυπες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.Η πολιτική βούληση της παράταξης εκφράζεται από τον δήμαρχο. Ας σταματήσουν οι κινούμενοι στην σκιά, να σπέρνουν διχόνοια και να πωλούν "φίκια για μεταξωτές κορδέλες"....Αυτές οι συμπεριφορές ενισχύουν την επικράτηση των "κυρίων τίποτα", για το κατάντημα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..... απολυτα σωστος

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:30 μ.μ.

      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΑ τι ειναι καιτι δεν ειναι.Τελειωσε βγηκε παμε παρακατω.Το θεμα των προστιμων ειναι σοβαροτατο ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ .Το αν θα τα φαμε και ποιος δεν το ξερω.Ξερω ομως οτι ειτε το κρατος ειτε ο δημος ειμαστε εμεις οι ιδιοι που θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΙΔΕΣ .....οι τελευταιοι ....στην Αττικη.Μεναμε λοιπον οι δυο μας χερι χερι ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.Αν τωρα οι κελιτες οι εχοντες συμφεροντα κλπ κλπ κλπ βρουν ευκαιρια να το γυρισουν βλεπε σισυφος γκονζιλας και ατακτη μαιμου ΕΕΕΕΕ Ας ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΑ οχι κατα του Δημητρη και του καθε Δημητρη που ευκαιριας δοθεισης ΞΕΣΑΛΩΣΑΝαλλα ολοι μαζι υπερ της θαλασσας μας Σε αυτο το πλαισιο ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ.......ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ας σκεφθουμε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΜΕΙΣ.Θα γινουμε Κερατεα θα το φαμε ετσι η θα ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ?Ευκολο να βγαζεις κορωνες αλλα η ιστορια ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ δειχνει οτι εεεε δεν ειμαστε και αγωνιστες....Αν δεν μπορεις να ξεσηκωθεις εναντιον 10 λαμογιων ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΑΑΑΑΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?ΠΩΣ ΜΑΓΚΕΣ? ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΤΟΥΜΕ.Αλλαξε ο Σγουρος ο σχεδιασμος αλλαξε?Οι συσχετισμοι αλλαξαν?Που πονταρουμε τωρα ?Αυτα να μας πειτε απε...ο πειξα ο δειξα ....ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ....20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.Και οταν μενεις μονος σου σε στριμωχνουν ευκολοτερα....

      Διαγραφή
  6. Που προσέφυγε δικαστικά ο νυν Δήμαρχος, Δημ. Μάρκου; Μήπως εννοείς ότι τον πρότειναν και πήγε απλός μάρτυρας σε μήνυση άλλου ή άλλων, όπως και κάποιοι άλλοι απλοί και ταπεινοί συμπολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5.08 ...μεγάλη μιζέρια μωρέ ...εντάξει μάρτυρας.! Δικό μου λάθος. Την υπογραφή του όμως την έβαλε!!! Μήνυση χωρίς μάρτυρες τι να λέει, πώς να σταθεί , πως να στηριχθεί ...; Η απόλυτη ανάγκη του μηνυτή είναι οι μάρτυρες...κατάλαβες 5.08;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως και κάθε σκεπτόμενος θα ήθελα ο μπροστάρης να αναλαμβάνει την ευθύνη της μήνυσης και να ορίζει άλλους μάρτυρες. Ο μηνυτής έχει το βάρος και την ευθύνη. Ήθελα λοιπόν το Δήμαρχο μπροστά και όχι πίσω από άλλους. Ή έχω άδικο; Άλλωστε ως μηνυτής η δέσμευσή του θα ήταν πιο ισχυρή

      Διαγραφή
    2. Και εγω θα ηθελα για δημαρχο τον Μπουταρη.Σκεπτομενοι ειμαστε αλλα οι μυνησεις κρατανε δεκαετιες πλεον.Τι προτεινεις αν μας τα φορεσουν και δικαιωθουμε μετα θανατο?Δεν σκοπευω να πεθανω κυριοι δικαστες πριν μου τα σκασει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑς ΔΗΜΟΣ που τον εχω μηνυσει ...εσυ περιμενε μην φας.....εχει γλαρο....Δυιλισε τον κωνωπα ...και θα μας φορεσουν την καμηλο.Καμμια προταση εκτος απο ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ?ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ........ΑΝ ΔΕΝ....... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
      PLAN B ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΥΡΙΖΑ ?

      Διαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:38 μ.μ.

    ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ?Το προβλημα σου ειναι Ο ΔΗΜΑΡΧΟς Η ΤΟ ΚΕΛ ?
    Ασε μας μωρε εδω ο κοσμος χανεται και το κατσαλιρογκονζιλοκαταλογισμενο ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.....μπας και κερδισει ΤΙΙΙΙΙΙΙ ΜΩΡΕΕΕΕΕ? ΤΟ 61% να γινει 59%ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ που τον κανατε παραλιακη χαβουζα καιθελετε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΒΟΥΖΟΘΑΛΑΣΣΑ ?

    ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΠΑΙΔΕΣ Απλα πηγαμε πισω 4 χρονια..και εχουμε ενα αυγο στον κ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαράδεκτο σχόλιο απίστευτη κωλοτουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ PLAN B ειναι για τους ελληναρες ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΦΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...ιδου το σχολιο 12 08.Αν εχεις plan b εισαι ΠΡΟΔΟΤΗΣ .
    Ο ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΠΑΠΗΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ..ΞΥΡΙΣΕ....12 08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο χαρακτηρισμος ,απαραδεκτο,αφορουσε τον επιλογο του σχολιου κι οχι την προταση για plan B και η κωλοτουμπα την οψιμη ανησυχια που μοιραζεσαι με τον δημαρχο για τα προστιμα!Τα ''ελληναρες,καπαπιδικος τυπος και ξυρισε''που ουδολως με αφορουν η' πολυ περισσοτερο χαρακτηριζουν,εχουν καταντησει εξοχως βαρετα, ως πλειστακις επαναλαμβανομενα κατα παντος διαμαρτυρομενου-διαφωνουντος....κριμα,το blog απο χωρος ανταλλαγης πληροφοριων και προτασεων ,κοντευει να μετατραπει σε γηπεδο 4ης κατηγοριας οπου αλληλοβριζονται οι οπαδοι ενω ,φευ!εχει εντελως ''χαθει η μπαλα''.....

      Διαγραφή
    2. φευ να εισαι πιο σαφης αν δεν θελεις να παρεηξηγουνται οσα γραφεις.Κανεις δεν ειναι στο μυαλο σου.
      ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.
      ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕ
      Ειχα και εχω ανησυχια οταν μειναμε μονοι μας
      ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ .ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ...ΟΨΙΜΕΣ Τις εχω διατυπω σει και πριν τρια χρονια
      μακαρι να εβριζαν ετσι στα γηπεδα θα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΟΔΟς...
      η κωλοτουμπα που εγραψες ειναι Καλολογικο στοιχειο ?
      ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς ΚΟΣΜΙΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΟΣΜΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

      Διαγραφή
    3. καλημερα,χαιρομαι που παραμενεις μαχιμος κι οξυδερκης,λυπαμαι που μετατρεπεσαι σε οπαδο και δη φανατικο!Το θεμα δεν το αφησαμε για ''την τελευταια στιγμη''αλλα αγωνιζομαστε 12 χρονια υπο ακρως αντιξοοες συνθηκες κι ''εχουμε τρεξει'' ΠΑΝΤΟΥ(Συμβ.Επικρατειας,Ευρ. Ενωση,αρμοδια Υπουργεια......) εν μεσω ξεπουληματων και προβληματων που εθεταν εντεχνα απεναντι μας ΟΛΟΙ οι αρμοδιοι υπουργοι,νομαρχες,δημαρχοι παρατρεχαμενοι ...οι οποιοι ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ενεθυμουντο αιφνης τα ....προστιμα,τις συνεπειες....τον κακο λυκο, που θα μας φαει γιατι μειναμε ''εξω απο το μαντρι''....οσο για την ''κωλοτουμπα'' που σε ενοχλησε ,Ο.Κ θα το γραψω ''κυβισθηση'' η' αν προτιμας ανακυβισθηση...κι ευχομαι ολοψυχα ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ!τουλαχιστον ''μεταφορικα''...κυριολεκτικα κανε οσες θες ,γυμναζουν....κι η πολη μας χρειαζεται ενημερωμενους,ενεργους πολιτες σαν εσενα.....η προσωρινα Ανωνυμη

      Διαγραφή
    4. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:06 μ.μ.

      EEEE ΣΕ ΚΥΡΙΕΣ δεν απαντω ποτε αναγωγα.Αν η διαπραγματευση θεωρειται κωλοτουμπα ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ.
      Ενα μυστικο....ημουν για 10 χρονια σε επιτροπη της τοτε ΕΟΚ.Απο αυτην που με το ΝΑΤΟ ηταν το ιδιο συνδικατο ΤΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΕΕΕλοιπον εγω διαπραγματευομουνα ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.σαν αυτες που βλεπω και τωρα .....στην πολιτικη σκηνη.

      Διαγραφή
  11. 5 η ώρα το πρωί και γκαρίζουν ακόμα στη διαπασών!!! Μένουμε στο κέντρο και τα ακούμε μέσα στ' αυτιά μας από κάπου πρός το γήπεδο ή Άγιο Νικόλαο! Και μάλιστα γίνεται αντίλαλος και το ακούμε διπλά! Είναι σαν να έχουν πανηγύρι στο διπλανό διαμέρισμα. Τί αίσχος Θεέ μου. Τί χρωστάμε να προσπαθούμε να κοιμηθούμε και να ξυπνάμε κάθε λιγάκι! Αλήτες! Καλό να μη δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΑΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ 6 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΩΙ!!!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝΕ! ΑΠΕΞΩ 4 - 5 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΑΚΤΗ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΝΤΕ, DREAMS ΓΛΥΚΑ! DREAMS ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς κοντεύουμε να σαλτάρουμε. Χαντακωνόμαστε που ζούμε και είμαστε δημότες εδώ... Τώρα ξυπνήσαμε από το ξενύχτι μέσα στο ...σπίτι μας. Στις 7 το πρωί τέλειωσε το νταβαντούρι του άθλιου. Δήμε Δήμε είσαι εδώ; Είσαι πράγματι;

      Διαγραφή
  13. Tι ωραια που περναμε στη Λουτσα!Τι καλα που ξεκινησε η ΝΕΑ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ!οοοοοοολη νυχτα μας χορευουν τα νταπαντουμπαδικα,το πρωι αναλαμβανουν τα αεροπλανα!μια χαρα!Ο δημαρχος ''ενα παιδι μετραει τ'αστρα'' τελικα δεν ειναι ενας αδρανης μπουλης αλλα Ο ΑΔΡΑΝΗΣ ΜΠΟΥΛΗΣ!''Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται'' λεει ο λαος κι εδω ΔΥΣΤΥΧΩΣ φανηκε απο την ανοχη στη ΝΥΧΤΑ !καλωσορισατε στα 5 χρονια ταλαιπωριας..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ξενυχτήσαμε πάλι (οι αλήτες σταμάτησαν στις 7 το πρωί!). Όλη η οικογένεια σε κατάρρευση. Δεν είναι και λίγο να προσπαθείς να ηρεμήσεις και να ξυπνάς κάθε λίγο και λιγάκι.

      Η άποψή μου είναι ότι αυτός που βάραγε περισσότερες ώρες δεν είχε καν πελάτες. Άλλωστε ο αναγνώστης παραπάνω το διαπίστωσε ιδίοις όμμασι. Αυτό το νταπαντούπα μέχρι να βγεί ο ήλιος είναι καθαρά μια κομπλεξική αντίδραση άθλιων losers.

      Πρώτα οι πολίτες οφείλουμε να συσπειρωθούμε και να δράσουμε. Θα έπρεπε χτες και προχτές βράδυ να έχουμε μαζευτεί τουλάχιστον καμμιά πενηνταριά για αστυνομίες, αυτόφωρα κλπ.
      Ευθυνόμαστε.

      Διαφωνώ με χυδαιολογίες και ύβρεις κατά του νέου Δημάρχου, που καλά καλά δεν έχει κλείσει βδομάδα αφότου ανέλαβε. Ναι στην κριτική, αλλά με σοβαρότητα. Δεν περιμένουμε τον άγγελο με τη ρομφαία να επέμβη, θα ήταν αστείο. Σίγουρα είναι μακρύς ο δρόμος.

      Διαγραφή
    2. Liberο, είναι δημαρχος 15 μέρες και αντιπολίτευση (άρα ενημερωμένος για οοοολα αυτα) 2 τετραετίες!!!!!τα παραμύθια ΤΕΛΟΣ και Καλο είναι κι εσείς οι αγνοι οπαδοί του να τον ταρακουνησετε πριν τον καταντησουν εντελως γελοίο κι επικίνδυνο οι παρατρεχάμενοι κι οι επιτήδειοι !αυτα αγαπητε Libero με ειλικρινή πίστη στις αγνες προθέσεις σου....

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΑΛΛΟ; ΛΟΥΤΣΙΩΤΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΔΙ, ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΛΠ., ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΗς ΑΝΑΤ. ΑΚΤΗΣ.
      ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΟΣ, ΤΟΝ ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ, ΜΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ...

      Διαγραφή
    4. ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.
      ..
      ΘΕΛΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.
      ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΣ
      ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝ ΤΙ ΜΟ ΤΗ ΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
      Αυτα μας ελειψαν με τον κατσαλιρο αυτα επιλεξαμε αυτα υπερασπιζομαστε.
      ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΚΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ.και για εμενα ειναι πληρως αναγνωρησιμες οπως και τα καπαπηδια.
      ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ Τα κολπα σας στην ατακτη μαιμου .ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.Κατσαλιροκασσιμογκονζιλο θρεμενοι.....
      Δεν χρειαζομαστε υποδειξεις ΟΥΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 2 27 .Εγω δεν εχω καμμια ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ και πολυ περισσοτερο για εσενα και τα κινητρα σου.Κουβαλα μονος σου την πετρα του μαρτυριου σου ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΩ....
      ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ.
      ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ....Σου απηντησε ηδη επωνυμα καποιος τωρα θα παρεις και αλλες απαντησεις
      ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ

      Διαγραφή
  14. ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ.......ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΚΑΜΜΙΑ 20 ΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΟΡΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ?Δεν μπορουσατε να στησετε εσεις event?ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΤΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΤΕ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?
    ΕΕΕΕ ΜΑΓΚΕΣ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ ..ΑΦΟΥ ΚΡΥΒΕΣΘΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ και δεν ξεμυτατε απλα σας χρησιμοποιουν οι Γκονζιλες για να κανουν ΚΟΝΤΡΕΣ για το δικο τους συμφερον.Μην μου πειτε οτι σας νοιαστηκε ο ΓΚΟΝΖΙΛΑΣ αν εσεις δεν νοιαζεσθε τους εαυτουσ σας...Εδω ο αλλος ουτε λιγο ουτε πολυ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.....ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ενα μπαρακι καντινα στις ΜΑΡΙΚΕΣ και το κλεισαμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύγε Αριστογειτονα!εσυ αγωνιστηκες με νύχια και με δόντια να μας πείσεις να ψηφίσουμε το άξιο,τίμιο κι αποφασισμένο για ΔΡΑΣΗ παλικάρι!!!!και τωρα αναρωτιέσαι γιατι δεν βγαίνουμε με τις πυτζαμες τα χαράματα να τα βάλουμε με τους μπράβους ΑΛΛΑ και όσους ταλαιπωρους προσπαθούν να κοιμηθούν!!!! Να το πω ανοησία η' μήπως κωλοτουμπα ξεγυρισμενη;;;;;

      Διαγραφή
    2. Σωστά. Κάτσε στον καναπέ κύριε περαβρέχει που σκιάζεσαι ακόμα και τα μπραβάκια της συμφοράς και όλα θα γίνουν αυτόματα αρκεί να τρέχουν οι άλλοι για μας! Όσο αμπαρωνόμαστε, θα μας τυραννάνε ολοι οι αλήτες της νύχτας. Αγώνας είναι αγώνας με όλα τα μέσα. Και με τη ψήφο και με συλλόγους και με συγκεντρώσεις και να βγαίνουμε με τις πυτζάμες ακόμα! Και κάθε βράδυ αν χρειαστεί. Στη Γερμανία, κάτοικοι χάλασαν συγκέντρωση των ναζί, οργανώνοντας αντισυγκέντρωση, με δικές τους μεγαφωνικές εγκαταστάσεις και θόρυβο μεγάλης ισχύος από διάφορα μηχανήματα!

      Διαγραφή
  15. ΑΠΟ 2 27 ΜΕΧΡΙ 2 40 ΕΚΑΝΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ?
    ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΕΔΩ.....ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ .ΠΗΡΕΣ 3 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ?
    Δεν μενει Αγ Νικολαο ΠΑΙΔΕΣ Ο ΤΥΠΟΣ.ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ λογω πειρας στις μαιμουδεςΑν αμφιβαλλει κανεις δωστε της μπανανα σχολιο και θα την τσιμησει στον αερα.....μετα θα πεταξει την μπανανοφλουδα .....ΔΗΜΗΤΡΗΣ ...Εχει βαρυ προβλημα σας λεω της κοψανε το ΚΑΤΙ ΤΙΣ.....


    ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ......ΑΤΑΚΤΕ ...ΠΟΥ .....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΤΑΚΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ?Αυτο τον ρωτουσες αυτο σε ρωταω και εγω ,τι θελεις εδω?Αγαπησες τους ταλαιπωρους βριζοντας τον επι μια εβδομαδα δημαρχο ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΘΕΝ ΤΙ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ?Απο το πολυ το σκυψιμο σου εμεινε η σταση κωλοτουμπας και εξ ιδιων κρινεις?
    τωρα οσο γραφω θα σου απαντανε και αλλοι δεν εχεις ιδεα που απευθυνεσαι.Εδω δεν εχει τοοοοοοοσουους χαζους Με τους χαζους που συναγελαζεσαι και σε διαβαζουν εμπλεξες το κοινο.
    αλλου στα γκονζιλοεντυπα



    για τον 4 00
    εχεις δικιο φιλε γιαυτο οι γερμανοι μας τα φορανε και μας δουλευουν και απο πανωΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΗ ....
    ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η λούτσα έχει εξελιχθεί σε μια περιοχή αναρχίας-ανομίας-ατιμωρησίας. Αν είσαι λαμόγιο έχεις πέντε φράγκα στην άκρη και θες να φτιάξεις μια μπίζνα γρήγορης αρπαχτής (κωλομάγαζο, σκυλόμπαρο, κλαμποκαφετέρια) έλα Λούτσα, βρες χώρο (θες σε παραλία θες σε κεντρικό δρόμο), υπολόγισε κάποια πάγια σε "λαδωματικές υπηρεσίες" και άνοιξες! Δε σε κλείνει τίποτα. Κάνε ότι γουστάρεις, αρκεί να τηρείς την ομερτά και από τα 5000-10000 που βάζεις στη τσέπη κάθε ΠΣΚ από "το πρόγραμμα" να μοιράζεις κάτι σε φακελάκια για τις γνωστές τσέπες που σε κρατούν ανοιχτό και απόρθητο... When money talks bullshit walks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας