ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρώτο ΠαρακευοΣαββατοΚύριακο της Νέας Δημοτικής Αρχής

Το πρώτο ΠαρακευοΣαββατοΚύριακο της Νέας Δημοτικής Αρχής είναι σε εξέλιξη. Η ηχορύπανση απίστευτη, από το Palazzo αυτή τη φορά και όχι από τα Rivieroμάγαζα. Επίδειξη ισχύος;;;
Και βέβαια μιλάμε για ένα μαγαζί με τεράστιο εσωτερικό χώρο και μιλάμε για τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου με αρκετή δροσιά... Ο ελάχιστος σεβασμός να υπήρχε, υπάρχει τρόπος να μην ξενυχτούν οικογένειες, εργαζόμενοι και παιδιά με τον καημό του κάθε ιθαγενή χιμπατζή.


Δυστυχώς όσο και αν ανατρέξαμε στις αρμοδιότητες των δημοτικών συμβούλων δεν καταφέραμε να βρούμε κάποιον που να έχει οριστεί αρμόδιος για το θέμα. Έτσι έχουμε τα θεσμικά όργανα που προβλέπονται από τον Καλλικράτη, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδος, τα οποία και θα πρέπει να αφαιρέσουν άδειες... Θα έχουν το τσαγανό;
Η διαβίωση στην πόλη της Αρτέμιδας είναι πλέον τραγικά δύσκολη. Την έλλειψη υποδομών διαδέχεται η αφόρητη ηχορύπανση τόσο από το Αεροδρόμιο, όσο και από τα νταπατουπάδικα της παραλίας... και όχι ο θόρυβος είναι τόσος που καμία μόνωση δεν μπορεί να τον ελαττώσει σε ανεκτά επίπεδα. 

39 σχόλια:

  1. MEXRI TIS 07 TO PROΪ SHMERA BARAGE TO " DRIM COAST " MPOYZOYKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενοχλούσε αφόρητα, ως τον Άγιο Νικόλαο, όπου για να κοιμηθείς έκλεινες διπλά τζάμια και έβαζες κλιματιστικό! Φαντάζομαι οι άνθρωποι που μένουν εκεί γύρω θα σηκώθηκαν να φύγουν απ' τα σπίτια τους! Είναι ελεεινό αυτό που συμβαίνει στη Λούτσα με τα κωλομάγαζα. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να ψάξεις πολύ για να βρεις όμοιά της στην Αττική. Η ηχορύπανση από τα κωλομάγαζα είναι μακράν το Νο 1 πρόβλημα. Και όχι απλά πρόβλημα, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΑ.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ.ΝΟΜΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα τα πιασαμε τα λεφτα μας.Αυτος γυριζει απο μαγαζι σε μαγαζι και απο μπαρ σε μπαρ

      Διαγραφή
    2. κανει αυτοψια ..δοκιμαζει που ειναι μπομπες εεεε τι θελεις να κανει?Αυτον ψηφισατε ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΑΤΕ.ΤΙ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΔΕΣ?Εδω και ο γιατρος που του εκοψε και δεν κατεβηκε μονος του μαλλον γιατι σας ηξερε καλυτερα ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΒΓΗΚΕ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ

      ΕΒΓΑΛΕ ΜΑΓΚΑ και τωρα δεν σας αρεσουν?
      Αλλο να φωναζεις ΣΑΝ ΜΑΙΜΟΥ και αλλο να ψηφιζεις στο παραβαν μονος σου .ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΦΩΝΑΖΕΤΕ και πριν τις εκλογες μοκο.Μεσα στο παραβαν σεσημασμενους καπαπηδια και απιδια γενικως.....
      εεεεε τωρα ξανα φωναξτε ..λυκος στα προβατα...εγω δεν τρεχω πλεον....ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ που ετρεξανΓιαυτο δεν πρεπει να ξανα γινουν εκλογες.ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ .Η ΑΤΑΚΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΑΡΑ γιαυτο λυσσαξε να ξανα γινουν ΕΚΛΟΓΕΣ σας ξερει πολυ καλα..Επισης λυσσαξε και ο τριλιζα γιατι πιστευει οτι ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΝΕ Η ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ελεος ντιπ βλακες τυπου καπαπηδιου μας περνατε ?ΕΚΛΟΓΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΣΑΩ....εσεις που τα ψηφιζετε μπορει να χρειασθει να ξανα ψηφισετε.Για να σας δω μαγκες τοτε .......

      Διαγραφή
  3. Ακόμα χειρότερα δηλαδή από πριν μπήκε και Σεπτέμβριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τα κολοαεροπλάνα που περνανε πανω απο τα σπιτια μας ενω υπαρχει αεροδιαδρομος απο θαλασσα θα γινει κατι ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:53 π.μ.

    Οι περιοικοι τηλεφωνουν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ να ειναι παρων οταν φωναξουν το 100 Ο ΧΙ ΤΟ ΑΤ αυτοι ειναι εωλοι. ΤΟ 100 και να τηλεφωνησει ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ μπροστα σας.Το εχω κανει ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ και ηρθαν αμεσως.Εσεις πιεζετε τον Αντιδημαρχο και αυτος με ΕΣΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ το 100 και μηνυση με μαρτυρα αντιδημαρχο.Σας πληροφορω οτι για ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ειδα να τρεχει αντιδημαρχος για να μην παει ο ιδιος αυτοφωρο απο τους πολιτες ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΛΑΜΟΓΙΑ .ωραιες εποχες ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡ....και οχι καπαπηδια.
    Επ ευκαιρια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ να ερθει και αυτος να σας πει κατι Αριστερο?
    Ποιος θα διαφωνησει οτι ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ?
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤερο ΓΕΙΤΩΝ να υψωσει την κοιλαρα του ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    Ξερω οτι δεν πατε πλεον στο μπλογκ της ατακτης ΜΑΙΜΟΥΣ αλλα τα διχτυα που ερριξα επιασαν ΚΑΡΧΑΡΙΑ.ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΓΟΥ (παντοτε ανορθογραφα με την δικη του σφραγιδα ανορθογραφιας)Γραφει ως ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ...μπογιας Αριστογειτων ανωνυμος Κωστας(ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ) σισσυφος γραφει μονος του απανταει μονος του και ολα αυτα ΓΙΑΤΙ ?Γιατι εχει παθει ΠΑΛΙ ΑΜΟΚ .Ξαναεγινε ο δοκτωρ Τζεκυλ με ετερο ΕΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.Διερωτωμαι ποση ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΠΙΑ μπορει να σηκωσει η ερημη η αριστερα των καπαπηδιων?ΝΤΕΛΑΛΗΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ και θα γινετε ρεντικολο.Ξερεις οτι εχω και την οικονομικη δυνατοτητα και το ΠΕΙΣΜΑ αν μου μπει κατι να το κανω Αν δεν το ξερεις ρωτα στην κουμουν ΔΟΥΡΟΥ.Μου ειχαν ζητησει να ειμαι επι ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ .....ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ .Απο αυτο το σημειο μεχρι το να σας κανει ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ εεεεεε διαβολε μπορει να ξανα εχουμε εκλογες και θα ηγηθω ΑΝΤΙΚΑΠΑΠΗΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΑΓΩΝΑ .Γιαυτο μαζεψε την την μαιμου Αριστ ΕΡΟ γειτων .
    Ειπα και ελαλησα και ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΜΑΙΜΟΥΑυτο θα ειναι το προσχημα για αρση απορρητου.ενα ηλιθιο προβληματικο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ οσο και κατσαλιροεξαρτωμενη να ειναι.
    επαναλαμβανω ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ θα το αρνηθει βεβαια αλλα εσυ που τον ξερεις θα το καταλαβεις διαβολε εσυ εχεις πτυχια δικηγορου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε δεν πας καθόλου καλά το απόρρητο το σπάει ο εισαγγελέας αν κρίνει ότι απειλείσαι αλλά θα πρέπει να απειληθείς αφού γράφεις με το κανονικό σου όνομα τα ψευδώνυμα όπως και οι ανώνυμοι δεν μπορούν να σπάσουν κανένα απόρρητο.

      Διαγραφή
    2. Αντί να μπεις στα έξοδα και στον κόπο να κάνεις άρση απορρήτου και κουραφέξαλα για κάποιο ανώνυμο που βρίζει τη δική σου ανωνυμία, δε κάνεις καλύτερα καμιά μήνυση για ηχορύπανση να πιάσει και τόπο;

      Διαγραφή
    3. Ματαιοδοξία φίλε 8:08 ο άνθρωπος είναι άρρωστος στα μυαλά, χρησιμοποιώντας κάποιο ψευδώνυμο νομίζει ότι γίνεται το κέντρο του κόσμου τα έχουμε περάσει και άλλοι αυτά αλλά όπως και να το κάνουμε καλά λες αν θέλει να κάνει κάτι με ουσία ας φωνάξει τον εισαγγελέα την ώρα που βαράνε τα ντάπα ντούπα, το κάνει? Δεν το κάνει, το έχει πει και ο ίδιος πολλές φορές ότι δεν θέλει να αποκαλυφθεί επειδή θα χαλάσει την πανέμορφη εικονική του πραγματικότητα!

      Διαγραφή
    4. Καλό για τον τόπο να ακούγονται όλες οι φωνές.
      Καπαπαπίδια και Αριστογειτονόπουλα (του Αριστοκλέους ή ακόμα και της .. μαιμούς).
      Αρκεί να υπάρχει αλληλοσεβασμός. Αντιθέσεις και διαφωνίες είναι όλες ωφέλιμες και συνθέτουν εποικοδομητικούς διαλόγους. Όχι όμως οι βωμολοχίες και οι "γηπεδικού τύπου" φρασεολογίες. Δυστυχώς βλέπω η βωμολοχία πάει κι έρχεται με μεγάλη ευκολία, όχι μόνο σ' αυτό το φόρουμ αλλά και σε άλλα και εξίσου δημοφιλή φόρουμς της τοπικής κοινότητας.
      Αναμφισβήτητα ένα ηχηρό μπράβο σε όλα αυτά τα έντυπα και ιστοσελίδες που αφήνουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με το κοινό (πολλές φορές έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον τα σχόλια από τα ίδια τα άρθρα).
      Είναι όμως ανάγκη να υπάρχει "διαχείριση"των κειμένων και δυστυχώς ως ένα σημείο "λογοκρισία" (αυτή η "μισητή" λέξη, έχει κάποιο νόημα εδώ ) τουλάχιστον ως προς τις βωμολοχίες, που υποβιβάζουν και ασχημίζουν την εικόνα και το ύφος του ίδιου του εντύπου ή του ηλεκτρονικού μέσου που τις "φιλοξενεί".
      Ας μη χρησιμοποιούμε τέλος την ανωνυμία ως επικάλυψη για να βγάζουμε το χειρότερο εαυτό μας, αλλά να την επιστρατεύουμε για να γίνουμε πιο ουσιαστικοί, πιο αποκαλυπτικοί, πιο καυστικοί, πιο άμεσοι ως προς τις απόψεις μας για τα ζητήματα που μας προβληματίζουν και μοιραζόμαστε με τη διαδικτυακή κοινότητα.

      Διαγραφή
  6. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΑ! Πάρτε τους τις άδειες ΟΡΙΣΤΙΚΑ! Δεν υπάρχει άλλη λύση για τη Λούτσα. Τέτοιοι επιχειρηματίες είναι μη επιθυμητοί. Δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν νόμιμα και με σεβασμό για την πόλη. Έχουν μάθει στη παρανομία, να κάνουν ότι θέλουν, στη ζούλα και στη διαφθορά. Ξηλώστε τους όλους και διαγράψτε τους οριστικά από τη Λούτσα. Να μη μπορούν να ξανακάνουν ούτε αίτηση για μπακάλικο στη Λούτσα! Μόνο με αυτή τη λογική θα πάει μπροστά ο τόπος και θα γίνει η πόλη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:27 μ.μ.

    μυνησεις αβερτα κουβερτα ΦΩΝΑΞΤΕ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ να κανει μυνηση ο Δημος με ΜΑΤΥΡΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΔΗΣ ξεμπροστιαστε τους Ισως .χλωμο ...Ξανα εχουμε εκλογες ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις επαναληπτικες οποιος υποψηφιος δεν δεσμευτει δημοσια και επισημα για τον ελεγχο των μαγαζιων της ηχορυπανσης να ξεχασει την εκλογη. Δε παει αλλο, στο τελος στη Λουτσα θα μεινουν οι αλητες με τις καφετεριες-κεντρα διασκεδασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω να υπενθυμισω ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΚΟ.Ηταν Μαιος ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? Λυπαμαι αλλα περι αλλα τυρβαζατε τοτε.Ας ελπισουμε οτι βαλατε μυαλο.Ξερω οτι δεν σας αρεσει να σας λενε οτι εχετε ευθυνες ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ περιμενει το θαυμα αλλα θαυματα παιδες γιοκ Οσο για το ψευδωνυμο και τα ψευδωνυμα γενικως ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .Να αναγνωριζομαστε κι να μην γραφουμε ο ενας στον αλλο στους 45 δρομους.Το εκαναν στην Ν.Υορκη για του μεταναστες ΕΕΕΕΕΕ δεν χρειαζεται να το κανουμε εδω νομιζω.Το να παιρνεις το ψευδωνυμο του αλλου ειναι ΑΠΛΑ ΑΝΗΘΙΚΟ με τα μπλογκικα αλλα και τα τρεχοντα ηθη.Τ ο να κανω εγω ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι απλα γελοιΟ Δεν εχω εννομο συμφερον.Αν σας βολευει να τα ριχνετε σε αλλους δεν με εκπλησει καθολου.ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΕ και αυτο δεν δειχνει και πολλη σοφια παιδες ΝΟΜΙΖΩ?. Αν παλι δεν θελετε ΞΕΝΟΥΣ στο μπλογκ σας ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΠΟΥ ΣΑς ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΠΑΠΗΔΙΑ τα οποια ουτε καν ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ . ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΛΛΩΣ ΤΕ. βοηθεια σας απο ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΕΕΕΣΑΤΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΑΛΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ...ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑς ΒΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟ ΜΙΑ ΟΙ ΣΟΦΟΙ....
      Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
      αυτο θα το διαπιστωσετε ιδιοις ομμασι

      Διαγραφή
  9. Είναι προφανές ότι με αυτόν τον τρόπο δηλώνουν ξεκάθαρα στον νέο Δήμαρχο ποιός είναι το αφεντικό στην παραλία. Είναι πολλά τα λεφτά της νύχτας και σίγουρα θα πέσουν σα λυσσασμένα σκυλιά να κατασπαράξουν τον Δήμαρχο καί να πνίξουν εν τη γεννέσει κάθε απόπειρα επιβολής του νόμου.
    Όπως είναι προφανές ότι με αυτό τον τρόπο του στέλνουν και τα κατάλληλα μηνύματα για να μην περάσει απο το μυαλό του να τολμήσει να εφαρμόσει το νόμο.
    Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να τα βάλει με την "καμόρα" της παραλίας αλλά όλοι ελπίζουμε και του ευχόμαστε να αντέξει και να μπορέσει να "σηκώσει κεφάλι".
    Έχουμε δημοσιευτεί πολλά κατα καιρούς αλλά κανείς δεν έχει τολμήσει μέχρι σήμερα να αγγίξει τα "αφεντικά". Ελπίζουμε ο Δημήτρης να τα καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να τα βάλει ο δήμαρχος με τη "νύχτα". Αν θέλει τους ξηλώνει όλους σε μια "νύχτα" και τους στέλνει από εκεί που ήρθαν. Το θέμα είναι οι "πειρασμοί". Αν οι "πειρασμοί" είναι μεγάλοι, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε και άγιος "κολάζεται"... Μόνο αν ο άνθρωπος στην ηγεσία του δήμου, αλλά και οι συνεργάτες του είναι αδέκαστοι και "υπέρ άνω", τότε κάτι μπορεί να αλλάξει... Ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:48 μ.μ.

    ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ και οχι μονον λογια αλλα και ΕΡΓΑ ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ .ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.
    Καταλαβετε το πρεπει να πιεσετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Δεν ειναι δυο τρεις ειναι ολοκληρο κυκλωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ
      ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΣ
      ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ιδιοκτητη νυκτερινου κεντρου ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ
      ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ?
      Τι αλλαγες και κουραφεξαλα ?Με αυτους θα τα βαλει ο Δημητρης?Με τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ?
      ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΝ .......ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΟ ΔΣ ........ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ......
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΕΛΑΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

      800 Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ
      270 Ο ΓΙΑΤΡΟς ΤΟ 1/3 τσιμα τσιμα βγηκε.Πηρε οσους και το καπαπηδι και οφειλει να ειναι πικραμμενος ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
      ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ......ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.Εγω θα εριχνα μαυρη πετρα τον θαυμαζω που επιμενει.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ θελετε τουλαχιστον αλλες δυο θητειες να καταλαβετε τις διαφορες ΠΡΟΣΩΠΩΝ αν τις καταλαβετε ποτε......

      Διαγραφή
  12. Βρε υποκριτές, βρε στρουθοκάμηλοι, θα μας τρελάνετε όλοι σας. Εγώ ξέρω δυο συμπολίτες που στις δημοτικές εκλογές είχαν κατέβει υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, σε διαφορετικούς συνδυασμούς, αλλά παρόλο που είχαν αλλάξει τα φώτα των παρανόμων της παραλίας πηγαίνοντάς τους και στον Εισαγγελέα, εσείς και όλοι μαζί τους μαυρίσατε, αντί να τους έχετε τιμήσει. Τώρα τι μας λέτε και τι μας γράφετε; Έ !!!! υποκριταράδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:15 π.μ.

      ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ .......ΤΟΥ ΔΣ ...μπορω να πω οτι τα ειδα ΟΛΑ.
      Συμφωνια κατσαλιροκαπαπηδοαριστεροδεξια ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΝΑΣΣΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ...ΒΕΒΑΙΑ.....
      ΜΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ οτι ο πουλακας με το καπαπηδι θα ψηφισουν να κλεισει μαγαζι?ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Μοιρασαν αξιωματα για να μαθαινουν ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ στο καθε τι που θα γινει.Φανταζεται κανεις οτι θα φερει η υπευθυνη οικονομικων να ελεγξουν τον εαυτο της?Φανταζεται κανεις οτι ιδιοκτητες της παραλιακης θα τα βαλουν με τους αλλους ιδιοκτητες?
      ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΠΟΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και το ειχα γραψει πριν τις εκλογες.ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ.
      Εν ταξει το επε ο Νταννυ ειμαι ρεαλιστησ ζηταω το αδυνατο αλλα δεν ητανστην ΛΟΥΤΣΑ ......
      ηταν τον Μαη του 68 στο Παρισι.....

      Διαγραφή
  13. AAAAAAAAAA η στρουθοκαμηλος η Σπαταρτεμνησια εχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΜΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ Τα πουπουλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 800 ψηφους πουλακας
    270 ψηφους το καπαπηδιον
    170 ο ποθουλακης
    ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    Τωρα ερμηνειες δικαιολογιες κλπ κλπ κλπ να σας βρω.....απειρες.
    ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΓΝΙΝΕ ΔΕΝ ΞΕΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Ειπαμε επισης οτι μεσα την πλεοψηφια ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ υπαρχουν ανθρωποι της παραλιακης.
    Μορει να φωναζετε οσο θελετε Δημητρη σωσε μας αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.
    Εγω δεν ειμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ.Πιο αισιοδοξος ημουν πριν τις εκλογες...που πιστευα οτι δεν θα ψηφισετε ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ.και καπαπηδια παλι....και διαψευστηκα παταγωδως..
    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ δεν εχετε καν αντιπολιτευση.Ανασσα ναι στην Γραβιερα καπαπηδιον να πηγαινουμε με τα παιδια μας στα κεντρα και πουλακας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.Το χειροτερο σε μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ειναι να μην υπαρχει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ η να εχει κακη αντιπολιτευση .Αυτο λυνει τα χερια καθε κυβερνησης να αυθαιρετει ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.Εκει ακριβως ειμαστε τωρα.Ο Δημητρης εχει κολοσσιαια αριθμητικηυ διαφορα αλλα ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.και σε αυτο φταιτε μαγκες σας αρεσει δεν σας αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....«κατά τη σάλα και τα έπιπλα»

      Διαγραφή
    2. Η αλλιως κατα τους ψηφοφορους και οι συμβουλοι.....
      ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Τρια χρομια τα ιδια και τα ιδια και τελικα ...καπαπηδια..και να πεις οτι δεν ξερατε....ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΝΟΙ .δεν βλεπατε τους σηκωχερακηδες ....δεν ξερατε ζησε μαη μου με τους ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ?chicken μαγκες και crazy LOYTSA και αυγα με κροκο ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΤΟΥΣ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥ.
      Αυτα ειναι τα σαπια φρουτα του παλιου καλαθιου .....που εμφανιζονται ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ......ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ που εκανε την ενσταση.....γιατι δεν ειχε αρκετες γυναικες το ψηφοδελτιο του ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ.Αντε αν γινουν εκλογες να βγαλετε και τον ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ που ειναι πολυ αριστερος ΝΑ ΟΥΜ.....γιατι αυτος μαγειρευτει και εσεις ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΒΛΗΤΑ....ΑΜΑΣΗΤΑ.

      Διαγραφή
    3. ουδεν κακον αμειγεσ καλου
      τωρα θα εχουμε copy paste ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΣ με απ ευθειας ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΔΣ
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΔΣ

      Εξω οι εγγραμματοι εξω οι επιτυχημενοι επαγγελματικα εξω οι ΝΕΟΙ Εμεις ετσι τα βρηκαμε ετσι θα συνεχισουμε ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ

      Ο ΦΟΥΦΩΤΟς

      Διαγραφή
  15. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:28 π.μ.

    Διαβασα ΚΑΙ ΕΓΩ την ομοφωνη ???αποφαση για την εκλογη προεδρειου.
    Ο Δημητρης νομιζω πηγε να καλυψει τα νωτα του .
    ΟΜΩΣ το να πεταξουν εξω την ανασσα ειναι ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.
    Μας αρεσει δεν μας αρεσει εφερε 25% ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ενα αγραμματο καπαπηδι.ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ .Προεδρειο με πουλακα και καπαπηδι δεν ειναι προεδρειο .ΕΙΝΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩς
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙς ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥς ΚΑΙ ΘΑ ΑΗΔΙΑΖΟΥΜΕ.
    ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ για την συνδιαλλαγη και δεν περιμενω ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ .
    Τι σας ελεγα ?ΙΔΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ .ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΑΣ.
    Να τους χαιρεσθε.Ετσι εκτος του οτι θα γελαει καθε πικραμενος δειξατε οτι φοβασθε και την ανασσα.
    σε αυτο ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΚΑΛΟ που την πεταξατε εξωΛιγο εξυπνα να το χρησιμοποιησει ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.....
    Ανασσα σε πολεμησα ομως ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ .ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ .
    Δεν μασαγα ουτε μασσαω τα λογια μου .Δεν ειμαι ΜΑΙΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΠΑΠΗΔΙ......Χρησιμοποιησε το προς οφελος σου.Παντοτε ο αδικημενος προκαλει ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.Αντιθετα ο ευνοημενος ΑΧΡΗΣΤΟΣ προκαλει την μηνιν . ιδιαιτερα αν εκτος απο αχρηστος ειναι και ΠΛΑΓΙΩΜΕΝΟΣ με ολες τις εξουσιες σε ολες τις ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ μΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥς ΣΟΦΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟ απο απλο συμβουλο σε ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του ΔΣ Και εις ανωτερα .......


    Τα σεβη μου κυριε γραμματευ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ.....ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΥΦΙΤΣΑ......ΠΟΥΛΑΚΑΣ ......

    ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΔΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ και το βαζω στο σχολιο γιατι κυκλοφορει και η μαιμου που λυσσαξε αλλα πηρε το τυρι της τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να καταλάβω η υπεροψία και το όλα αγοράζονται δεν ενοχλεί ; Σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες το γνωρίζεις;Μη μου πεις ότι στεναχωρήθηκες για ..τον κύριο υποψήφιο !!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

      Δεν στεναχωριεμαι για κανεναν.Αλλοι στεναχωρουνται και το ΔΕΙΧΝΟΥΝ.Επισης ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλοι χρωστανε .ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ...για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε.....αγαπητε πικραμενε.....
      Να δεις τις τρωαδες θα σου κανει καλο

      Διαγραφή
  17. Το πρόβλημα με τη Σπατόλουτσα είναι ότι δε διαθέτει δεξαμενή υγειών πολιτικών υποψηφίων. Μερικές μονάδες αξιόλογες χάνονται στο βούρκο, απλά για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα. Μένω πολλά χρόνια σ' αυτόν τον τόπο και έχω δει πολλά. Ποτέ δεν πρόκοψε. Πάντα διαπλεκόμενα, πάντα τα χρήματα ελάχιστα, πάντα τα δημόσια έργα πενιχρά και με ρυθμό σαλίγκαρου, η εικόνα της "πόλης" σχεδόν ίδια με του 1970 (όσοι έχετε αναμνήσεις ξέρετε καλά τι εννοώ). Έτσι γεννήθηκαν και τα "κυκλώματα", που με κάθε πονηρία και λαμογιά καταφέρνουν να απομυζούν τους όποιους πόρους διαθέτει η κατά τα άλλα πανέμορφη περιοχή. Δε θα αλλάξει σύντομα αυτή η κατάσταση. Η διάβρωση φυσικά δε περιορίζεται στους "πολιτικούς άρχοντες", αλλά επεκτείνεται και στους δημότες που σε πολύ μεγάλο ποσοστό αδυνατούν να σκεφτούν και φερθούν ''συλλογικά". Η κουτοπονηρία, ο ωχαδερφισμός, η αναβλητικότητα, τα ρουσφέτια, όλα δίνουν και παίρνουν εδώ και χρόνια από τις παραλίες του Α.Νικολάου ως τ' αμπέλια του αεροδρομίου και παραπέρα... Αυτή είναι η Σπατόλουτσα . Πάσχει δυστυχώς από γονιδιακές αλλοιώσεις, έχουμε να κάνουμε με προβληματικό DNA. Θα πάρει δεκαετίες μέχρι να εμπλουτιστεί με καινούργιο γενετικό υλικό και να εξυγιανθεί... Όσοι έχουν αποθέματα υπομονής ή όσοι αρκούνται σε σύντομες παραθεριστικές περιόδους ας περιμένουν. Όσοι αγανακτισμένοι με τους τραγικούς όρους διαβίωσης που καταδυναστεύουν την περιοχή (ηχορύπανση από μαγαζιά, ηχορύπανση από το αεροδρόμιο, πολεοδομικές αυθαιρεσίες, σκουπίδια, ανυπαρξία υποδομών, κακή χάραξη δρόμων κλπ), πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει καμία δημοτική αρχή να τους υποστηρίξει. Ούτε θα υπάρξει σύντομα. Να πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους. Να οργανωθούν, να απαιτήσουν, να ενδυναμώσουν τους τοπικούς συλλόγους, να μάθουν τα νόμιμα δικαιώματά τους και να μην ανέχονται τον κάθε αλητήριο να κάνει ότι θέλει προφασιζόμενος το κακό παρελθόν της περιοχής και το νοσηρό της πολιτικό κατεστημένο. Από τέτοια "ρεύματα" θα ξεκινήσει η ανάπλαση και η αναγέννηση. Ούτε από θαύματα ούτε από πολιτικές πρωτοβουλίες και τομές που δε θα έρθουν ποτέ (είπαμε το DNA).
    Θα πάρει χρόνια η διαδικασία αυτή. Απαιτεί επίσης κόπο, χρήματα και το κυριότερο μπροστάρηδες, ανθρώπους με όραμα και πυγμή που θα ρισκάρουν, θα παροτρύνουν τον κόσμο να διεκδικεί, αλλά και που θα τον μάθουν να διεκδικεί. Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τέτοιοι άνθρωποι. Οι θρασύδειλοι, οι διεφθαρμένοι, οι υποκριτές, οι κουτοπόνηροι του κατεστημένου θα δείτε ότι θα σβήσουν σε χρόνο dt άπαξ και πάρει μπρος η "μηχανή της ανανέωσης"... Αναμείνατε και θα εκπλαγείτε.
    Η διαφθορά και η διαπλοκή έχει αρχή και τέλος πάντα. Εκτιμώ ότι αρχίζουν και φαίνονται οι πρώτες αναλαμπές αυτής της νέας εποχής που θα κάνει την περιοχή μας πολιτισμένη και κατάλληλη για κατοίκηση από πραγματικούς πολίτες-δημότες, όχι κοντόφθαλμους ψηφοφόρους της αρπαχτής και της "ζούλας" που κατάντησαν τη Σπατόλουτσα, τόσο τραγικά υποβαθμισμένη και προβληματική όπως τη βιώνουμε σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ...ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ θα παρατηρησουμε οτι εκει υπηρχαν και νεοι και αξιολογοι .Αρα δεν ειναι θεμα ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ .Ειναι θεμα κριτηριου επιλογης.ΧΑΜΗΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑΔηλαδη ο Ταμηλος βγηκε γιατι δεν υπηρχαν καλυτεροι?Ο Μπεος το ιδιο?
      ΟΧΙ .βγηκαν οι χειροτεροι γιατι οι ψηφοφοροι ταυτιζονται με τους χειροτερους.
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΩΡΗΣΗ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΣ δεν υπηρχαν αλλοι και μαλιστα με πολυ περισσοτερους ψηφους και βγηκε ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΝ ?ΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ.....απλα βγηκαν οι χειροτεροι παλι.

      Διαγραφή
  18. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:47 π.μ.

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ και να βλεπετε κατι που δεν βλεπω εγω.Παντως το αψογο γραπτο σας αποτελει ΑΠΟΔΕΙΞΗ .Δειχνει κριτικη ικανοτητα παιδεια και τηρειτε και ολες τις γραμματολογικες προδιαγραφες.ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:43 μ.μ.

    ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ......
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ απο την παρουσια του και εδω μεσα.Ξερει οτι ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΩ γιατι η γραφη ειναι φωτογραφια του νου.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ .νομιζω???????????ΝΤΕ ΛΑΛΗΣΑ ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΛΗΣΑ ....
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πιο άσχετη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου που έχει υπάρξει ποτέ ιδίως για τα Σπάτα, γιατί στην Αρτέμιδα οι δημοτικοί σύμβουλοι πάντα ήταν τραγωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η πιο άσχετη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου που έχει υπάρξει ποτέ ιδίως για τα Σπάτα, γιατί στην Αρτέμιδα οι δημοτικοί σύμβουλοι πάντα ήταν τραγωδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μα εσεις λετε οτι σας φορεσαν Σπαταναιους ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ με εκλογικα κολπα.....Τι συμβαινει τελικα? αποφασιστε.....Εγω ειδα νεους υποψηφιους αλλα εσεις ψηφισατε τους παλιους.
    ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ΠΑΙΔΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας