ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



         Έκπληξη μας προκάλεσε η πληροφορία που λάβαμε πρόσφατα που έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν επαληθεύτηκε κατόπιν σχετικής έρευνας. Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», του νέου μας Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη, δηλαδή της νέας Διοίκησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, ζήτησε και χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο με οδηγό για να τη μεταφέρει από το Δημαρχείο στο χώρο εργασίας της!!!


          Και μπορεί να πει κάποιος «μεμονωμένο περιστατικό» ή «μια μικρή εξυπηρέτηση για μια και μοναδική φορά». Δυστυχώς, επαναλήφθηκε και δεύτερη φορά και μάλιστα επειδή τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός, παραλίγο να διακοπεί δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων, την ώρα της αποκομιδής, για να χρησιμοποιηθεί ο οδηγός!!! Ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς βρέθηκε τελικά οδηγός που τη μετέφερε στην εργασία της.

          Μετά την έκπληξη μας δημιουργήθηκε, πιστεύουμε δικαίως, απορία!!! Σε πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου κ. Μάρκου Δημήτρη ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Δεν είναι άγνωστο στους παροικούντες στην Αρτέμιδα και σε πολλαπλάσιο βαθμό στα Σπάτα, ότι οι προηγούμενες Διοικήσεις περισσότερο ήθελαν τους εργαζόμενους στο Δήμο, ως εν δυνάμει ψηφοφόρους και ψηφοσυλλέκτες παρά ως εργαζόμενους στην υπηρεσία των Δημοτών, από τους οποίους και αμείβονται».

           Και ιδού η απορία μας…, στη συγκεκριμένη περίπτωση ως τι τους θέλετε τους εργαζόμενους; Ως προσωπικούς σοφέρ και ταξιτζήδες στην υπηρεσία των Δημοτικών Συμβούλων; Δηλαδή σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνουν οι Δημότες καύσιμα, εργατοώρες και φθορές στο Δημοτικό όχημα;

          Σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», δηλαδή η Διοίκηση του Δήμου, μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Η νέα δημοτική αρχή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δήμαρχο, δείχνει από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους τον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσουν».

          Αν αυτό είναι το νέο μοντέλο Διοίκησης για εσάς, σας ενημερώνουμε ότι, εμείς το «έργο» το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν… πολλάκις!!!

          Αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί Δημοτικούς Συμβούλους να χρησιμοποιούν παράνομα Δημοτικά Οχήματα, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί εσπευσμένη αλλαγή Διευθυντών χωρίς ίχνος κριτηρίων, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί Προϊστάμενο δύο τμημάτων της Διεύθυνσης Εσόδων και Περιουσίας να περιφέρεται ως «αθίγγανος» από γραφείο σε γραφείο γιατί δεν έχει που να κάτσει,


αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί να μετακινούνται εργαζόμενοι από Υπηρεσία σε Υπηρεσία με απόφαση Δημάρχου χωρίς την υπογραφή του και να ανακαλείται εντός λίγων ωρών, αν το νέο μοντέλο Διοίκησης απαιτεί την μετακίνηση εργαζομένων από Υπηρεσία σε Υπηρεσία χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των Προϊσταμένων τους, που έχουν την ευθύνη για τη σωστή τους λειτουργία ή έστω την απλή ενημέρωσή τους, «ξεχρεώνοντας» έτσι πιθανές προεκλογικές «επιταγές»,.. τότε αυτό το μοντέλο δυστυχώς έχει αποτύχει πριν ακόμη εφαρμοστεί!!!

          Στο ίδιο Δελτίο Τύπου συνεχίζει: «Ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη, ουσιαστικό και εποικοδομητικό  διάλογο, ρεαλιστικές προτάσεις, πολιτική βούληση και βέβαια ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!»

        ‘Έχουμε ζητήσει επανειλημμένως, εγγράφως και προφορικώς, συνάντηση με τη νέα Δημοτική Αρχή. Σκοπός μας… να αναπτύξουμε έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο, με ειλικρίνεια, διαφάνεια, συμμετοχή, συλλογική προσπάθεια, ικανότητα, εμπιστοσύνη και ρεαλιστικές προτάσεις που μπορούν πραγματικά να κάνουν τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους καλύτερους και αποδοτικότερους με τελικό αποδέκτη τον Δημότη που στενάζει καθημερινά από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Εμείς το εννοούμε πραγματικά, η Δημοτική Αρχή το αποφεύγει με κάθε τρόπο!!!

         Κάθε νέο μοντέλο διοίκησης για να πετύχει πραγματικά χρειάζεται συλλογική και σκληρή προσπάθεια, με ίσους όρους απέναντι σε όλους, με αξιοκρατία, αντικειμενικά και πάνω από όλα με πνεύμα συνεργασίας. Έχουμε δει στο παρελθόν στη Χώρα μας και συνεχίζουμε να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες όπως, η «αναδιάρθρωση της Χώρας», η «μεταρρύθμιση», η «ανάπτυξη», η «αξιολόγηση», η «μηδενική ανοχή», το «μαχαίρι στο κόκκαλο», η «πάταξη της φοροδιαφυγής», η «κατάργηση της γραφειοκρατίας», οι «χιλιάδες επίορκοι», ο «επανέλεγχος» κλπ κλπ κλπ. Δυστυχώς όλες έπεσαν στον «Καιάδα» και η Χώρα βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη καμπή της Ιστορίας της!!!

        Καταχρεωμένοι και εξαθλιωμένοι Πολίτες, εκατομμύρια άνεργοι, ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, διάλυση του Δημόσιου Τομέα και ιδιαίτερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Γιατί; Απλά, γιατί όλα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται για τους λίγους «έχοντες και κατέχοντες», για τα «δικά μας παιδιά», για τους δυνάστες – δανειστές μας, για το μεγάλο κεφάλαιο και τους μεγαλοεργολάβους - μεγαλοεκδότες – καναλάρχες - εφοπλιστές και μεγαλοβιομήχανους!!!

        Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και φυσικά και ο Δήμος μας, στενάζει και αιμορραγεί καθημερινά από όλες τις πλευρές. Η Πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η απάθεια της πλειοψηφίας των Αιρετών, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών χωρίς καμία εξαίρεση.  Η σοβαρή έλλειψη προσωπικού, η περαιτέρω ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, η έλλειψη υλικών και τεχνικών μέσων και ο οικονομικός στραγγαλισμός, οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση και στην κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. Θύμα για ακόμη μια φορά θα είναι ο Πολίτης – Δημότης που θα καλείται να πληρώσει υπέρογκες αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη χωρίς αντίκρισμα, για να γίνουν πλουσιότεροι κάποιοι λίγοι μεγαλοκαρχαρίες!

Όλα αυτά είναι γραμμένα και αποτελούν Μνημονιακές Δεσμεύσεις της Χώρας!!!

    

           Παρόλα αυτά και με τα δικά μας προβλήματα, εμείς οι εργαζόμενοι στεκόμαστε και θα σταθούμε με ψηλά το κεφάλι απέναντι στη λαίλαπα όλων αυτών των μέτρων από όπου κι αν προέρχονται. Έχουμε τη διάθεση, τη θέληση και την όρεξη, με κάθε ειλικρίνεια, να σταθούμε αρωγοί σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους Δημότες, διατηρώντας πάντα το Δημόσιο και Κοινωνικό Χαρακτήρα τους. Έχουμε τη βούληση, με κάθε ειλικρίνεια, να απομονώσουμε και να καταγγείλουμε τους πιθανόν κακούς εργαζόμενους που δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

        Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε τη διάθεση και τη θέληση να χρησιμοποιούμε τα ιδιωτικά μας οχήματα για την διεκπεραίωση υπηρεσιακών αναγκών λόγω έλλειψης οχημάτων και οδηγών. Έχουμε αποδείξει περίτρανα τη διάθεση, τη θέληση αλλά και την ικανότητα των συναδέλφων της Οικονομικής Υπηρεσίας και όχι μόνο, να φέρουν έναν υπερχρεωμένο και «κατακόκκινο» Δήμο σε μια αξιοπρεπή Οικονομική κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη πάντα την γενικότερη οικονομική κατάσταση της Χώρας!!!  



Αρκεί την ίδια διάθεση και θέληση να έχουν και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές!!!





Υ.Γ.: Και κάτι τελευταίο για τους γνωστούς και άγνωστους «φίλους μας»… Για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές… το γνωρίζουμε!!!



        





 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

34 σχόλια:

  1. Οι υπάλληλοι και ιδίως τα Σωματεία να αναφέρουν επώνυμα σε ποιους δημοτικούς ή δημοτικές συμβούλους αναφέρονται. Να παίρνουν θέση ενάντια σε όλες τις αυθαιρεσίες και περιστατικά και όχι επιλεκτικά και πάντα με σαφείς τοποθετήσεις (γεγονότα, ημερομηνίες, υπαίτιους και θύματα). Μόνο έτσι θα τους παραδεχθώ. Γιατί για άλλα πιο σοβαρά θέματα από "την δημοτική σύμβουλο που μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο του δήμου", ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ; Για παράδειγμα για συναδέλφους τους που συγκαλύπτουν παράνομες άδειες καταστημάτων (από κοινού με τις εκάστοτε δημοτικές αρχές) δεν είδα ποτέ να αντιδράσουν συγκεκριμένα και με το επιβαλλόμενο ζήλο. Για τον συνάδελφο τους της πολεοδομίας μιλιά. Για τον υποβιβασμό του πρώτου τη τάξη (βαθμολογικά) υπαλλήλου - πρώην προϊσταμένου της ΤΥ μιλιά (αν και υπόδικος ο αντικαταστάτης). Για να μην προχωρήσω στο ερώτημα "Τι γύρευαν οι εκπρόσωποι του Σωματείου στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Σ-Α στις 14.4.2014, κατά τη διαδικασία συζήτησης (διαπαραταξιακής συγκάλυψης) της υπόθεσης του υπόδικου συναδέλφου τους και γιατί σε εκείνη την περίπτωση (πολύ πιο σοβαρή από αυτήν της δημ. συμβούλου) δεν εξέδωσαν ανακοίνωση;". Κύριοι του Σωματείου αφήστε τα «παιχνίδια» και τοποθετηθείτε ευθέως και επί της ουσίας αρχίζοντας από τα σοβαρά. Μη καταπίνετε την κάμηλο και διυλίζετε τον κώνωπα. Ξέρουμε τι γίνεται στον Δήμο, αλλά και να μην ξέραμε τα πράγματα φαίνονται από τις σχεδόν ανύπαρκτες υπηρεσίες που απολαμβάνουν εδώ και χρόνια οι δημότες που σας πληρώνουν όλους. Υπαλλήλους και αιρετούς. Εμπρός λοιπόν βγείτε να μας πείτε τι γίνετε στην ύδρευση. Τι στην πολεοδομία. Γιατί κάηκαν τα αρχεία; Τι γίνεται με τα παράνομα μαγαζιά στην παραλία (εσείς δεν ξέρετε …….. τίποτα); Τι γίνεται με τα σκάνδαλα των Μυκηναϊκών και Επιχειρηματικών Πάρκων (εσείς ως στελέχη δεν ξέρετε …….. ούτε ακούσατε τίποτα); κλπ, κλπ. Να σας ακούσουμε πρώτα για τα μεγάλα και όχι για τη μεταφορά μιας δημ. συμβούλου, που σε τελευταία ανάλυση δεν είναι μισθοδοτούμενη και δεν γνωρίζουμε το επακριβές περιστατικό, γιατί αν προσέφερε αφιλοκερδώς κάποια υπηρεσία (συνάντηση κλπ) για λογαριασμό του δήμου και χρειάσθηκε να εξυπηρετηθεί ανθρωπίνως για να βρεθεί εγκαίρως στην εργασία της, έ δεν είναι και το πρώτο θέμα. Εκτός κι αν εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία υπέρ πρώην αντιδημάρχου, που συνήθως κρύβετε πίσω από τέτοιου επιπέδου αντιπαραθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα βρε φιλε ....με τους ΜΙΣΟΥΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ?Αυτοι δεν καταφεραν να κανουν ενα σωματειο και εχουμε δυο σωματεια εργαζομενων σε ενα δημο πανελληνια γελοιοτητα....
    ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ με τα ασυλληπτα γραπτα τους ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ..ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ....
    Βαλθηκαν να διαμαρτυρονται ..και ξεχασαν που κουβαλουσαν την ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ εξεδρα ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ .....
    Βρε αντε παρατατε μας .....που μας στελνετε και μηνυματα...
    Στα σκουπιδιαρικα να πατε να ξεβρωμιστετε την Λουσα ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και ΤΟΤΕ να ερθουμε και εμεις να βοηθησουμε ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον όταν μιλάμε θα πρέπει να ξέρουμε και τι λέμε.Το γελοίο φαινόμενο{ κατά τα λεγόμενά σας] συμβαίνει και σε άλλους δήμους.Πάντως να σας ενημερώσω για να μην αγχώνεστε πως η συνένωση των σωματείων σε ένα είναι θέμα χρόνου,δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.Πάντως φαίνεται πως σας πείραξε πολύ η δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού.

      Διαγραφή
    2. Με πειραζε και συνεχιζει τα με πειραζει ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ.Με πειραζε και με πειραζει Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ; ΣΑΣ .ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
      Ποιος πηγε την δημαρχιακη εξεδρα σε καφετερια με αυτοκινητο του δημου?Αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΤΕ?ΕΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΑΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ....

      Διαγραφή
  3. Απαραδεκτο! Ζητησε καποιος απο εργαζομενους στο Δημο,ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!Αφηστε τους ανθρωπους ησυχους στη......λουφα που εχουν κατοχυρωσει με ''αγωνες''.......ζητησε ,λεει να την μεταφερουν στο χωρο εργασιας της στο δημαρχειο!ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!αν δεν μπορεις, ΔΕΝ μεταβαινεις...ΑΠΛΟ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ,ΑΥΤΟ εχουν καθιερωσει ΜΗΝ τους χαλατε το βολεμα!Α!και ....ΤΟΛΜΗΣΕ λεει ο δημαρχος να αναφερθει στις ''διαπελατιακες ''σχεσεις εργαζομενων και υποψηφιων....εδω ο κοσμος τοχει τουμπανο βρε παιδια μην τον φατε τον ανθρωπο ΑΛΗΘΕΙΕΣ λεει....κι αφηστε το αντιμνημονιακο μελο...εξεγερθειτε, αν καταπιεζεστε οπως ολοι οι Ελληνες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -οι μισοι λουφαδοροι
    -οι μισοι κανουν δευτερη δουλεια[μαυρα] σε βαρος της πρωτης
    -αρκετοι [λαδωμενοι]μεαρχηγο τον πολεοδομο
    -ελαχιστοι με φιλοτιμο[βγαζουν την δουλεια ολων]
    αυτη ειναι η γνωστη κατασταση σε ολους και η επιλογη των συμβουλων ειναι δικη μας ευθυνη και δεν αναφερομαι στην συγκεκριμενη συμβουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ

      Διαγραφή
  5. Για να σταματησει το κρυφτο
    1 Να πειτε το περιστατικο με ονοματεπωνυμο
    2 να πειτε το δευτερο περιστατικο με ονοματεπωνυμο
    Για το δευτερο ΑΝ ΣΗΚΩΣΕ ΧΕΡΙ καλα σας εκανε.Αλλη φορα ομως να φωναζει εμενα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.γιατι το ξυλο το χρειαζονται πολλες υπηρεσιες ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ .
    3 Αντι να κουβαλατε ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ας κουβαλατε ανθρωπους.Εινα ελαφρυτεροι και το ΡΕΖΗΛΙΚΙ μικροτερο.
    Δημαρχε βαλτους χερι γιατι θα σηκωθουν και αλλα χερια δημοτων ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί κύριοι.Διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανακοίνωσή σας.
    Πολλά απ'αυτά που λέτε είναι πραγματικά,αναφέρομαι κυρίως στις γενικότητες
    που αφορούν την κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα και οι εργαζόμενοι.
    Όμως πείτε μου σας παρακαλώ , πως εσείς έχετε κάνει εμφανή την παρουσία σας
    προς όφελος των δημοτών.Όποιος έχει την ατυχία να χρειαστεί τις υπηρεσίες , που είσαστε
    υποχρεωμένοι να τις παράσχετε συμπεριφέρεστε υπεροπτικά , ανάρμοστα και υποτιμητικά .
    Νομίζω ότι έχετε ξεχάσει τι σημαίνει σεμνότητα . Από το ύφος τις ανακοίνωσης σας
    όλοι καταλαβαίνουν ότι σκοπός σας είναι να κτυπήσετε την εκλεγμένη Διοίκηση.
    Σίγουρα αυτοί που έχουν εκλεγεί δέν είναι και ότι καλύτερο έχει ο Δήμος .
    Με βεβαιότητα υπάρχουν ικανότεροι από αυτούς αλλά δυστυχώς οι δημότες αποφάσισαν διαφορετικά.
    Αντί λοιπόν να συμπεριφέρεστε με αυτό το δυσάρεστο ύφος και ήθος , θα ήταν καλύτερα
    να κάνετε και λίγη αυτοκριτική που μάλλον την ξεχνάτε επιμελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα εκαναν καλλιστα ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Να δουλευουν και να μιλανε ΤΑ ΕΓΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑ και τα εργα τους ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ.
    Επιμενω
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΧΕΡΙ και μπορει την αδεσποτη να την εισπραξεις ΕΣΥ.Ξερεις τι εστι ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ο κατσαλιρος δεν ηξερε .Αρπαξε τον ταυρο ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ τωρα που ειναι ακομα ζαβλακωμενος..μετα θα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Good neighbor μας έχεις τρελάνει στη μ!@#$%α!!! ΕΛΕΟΣ!!! Κοίτα να βρεις καμιά δουλειά ν' ασχοληθείς διότι ως γνωστόν... αργία μήτηρ πάσης κακίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους μίλησε και κάποιος άλλος εκτός από τον Αριστογείτων... και τον ανώνυμο Αριστογείτων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΤΙΑΤΙΚΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ
      ειπαμε στο σκουπιδιαρικο δεν ξερεις να γραφεις...τον Πλατωνα λεμε δεν λεμε τον ΠΛΑΤΩΝ

      Διαγραφή
    2. Εμεις στα σκουπιδιάρικα δεν ξέρουμε καλά γράμματα αλλά ξέρουμε να ξεχωρίζουμε καλά τα σκουπίδια!

      Διαγραφή
  10. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟ – ΤΑΞΙΚΟ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ
    ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΛΑΔΟ
    Για άμυνα στην αφαίρεση δικαιωμάτων.
    Για να αγωνιστούμε για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης από αυτόν που δεκαετίες τώρα το ζούμε και ξέρουμε που οδηγεί.
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο Π Ο Λ Ε Ο Δ Ο Μ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην είναι πολεοδόμος! ΤΕΙ μηχανολογίας έχει τελειώσει. Πολεοδόμοι είναι μόνον οι αρχιτέκτονες μηχανικοί του Πολυτεχνείου που επιπλέον έχουν ειδική εκπαίδευση (μεταπτυχιακό, διδακτορικό κλπ.) σε Πολεοδομία - Χωροταξία.

      Διαγραφή
    2. κ εσενα γαμο σου εταξε;.....χαχαχχαχαχχαχχα

      Διαγραφή
  11. αχ ...και εσυ πονεμενη εισαι.....γκομενα τον εστειλε....μαλλον κ εσυ προς τ εκει εισαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οτι χαρτι και να εχει.... ειναι σημειο ΑΝΑΦΟΡΑΣ και ''τιμης'' για τους φιλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιούμεθα να ξέρουμε τί χαρτί έχει ο καθένας. Διοτι κάποιοι μοστράρουν για επιστήμονες χωρίς να είναι........ Όσο για το τί αποτελεί για τους φίλους του και ποιοί είναι αυτοί, παντελώς αδιάφορον.

      Διαγραφή
  13. ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ
    Ο Υ Σ Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει γιατι αποδεδειγμενα λαμογιο σαν κ εσενα δεν ειναι και δεν υπηρξε ποτε...λαμόγιο ε λαμόγιο!!!!

      Διαγραφή
    2. ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΡΩΗΝ !!!!.....Α ΡΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!....ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ......ΠΟΤΕ ΓΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ!!!....
      ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ....

      Διαγραφή
    3. χωρις ντροπη χωρις φιλοτιμο
      αλλα και οσοι τον ανεχονται στην υπηρεσια

      Διαγραφή
  14. Γαιδουρινα μουτρα αφεντικια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε βαρεθηκες ρε δεξιε της συμφορας
      να γραφεις αρλουμπες.

      δε σε φτανουν τα βρισιδια που τρως σε -αντικειμενικες εφημεριδες( βλ.real ) και sites-
      μας ηρθες και δω.

      δεξιε της πενταρας, που σαι, δεξιες κυβερνησεις, δεξιοι τραπεζιτες, και δεξιοι χρηματιστες
      καταντησαν τους συμπατριωτες σου να ψαχνουν στα κουπιδια.

      Η ανοησια σου να ξερεις δε θα περασει εδω μεσα.

      μας το σπασες το στομαχι, τα καταφερες....

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  15. ΒΡΕ ΚΑΠΑΠΗΔΙ
    Με ποιον με μπλεκεις παλι ?
    ΑΧΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟ Η real εινε προοδευτικη εφημερις
    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΥΤΕΤΗΝ ΑΓΓΙΖΩ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑ
    Βρε μπαςκαι ειναι Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ εκει παιζω ποδοσφαιρο ΑΡΛΟΥΜΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ...
    Τι σχεση εχει ο ΦΑΝΤΗΣ με το ρετσινολαδο..?ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με ποιον παλι με εμπλεξες
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΘΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΥ ΠΑΤΑΤΟΜΑΝΤΕΙΑ......Α ΓΩ ΝΙ ΣΤΑ ΡΑ.....ΠΟΥΣΑΙ......μηπως ξεχασες κανενα γραμμα στην λεξη ?ΚΑΝΕΝΑ Τ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αριστογειτων
    Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, 22:03


    Αυτο το θηριο, που κυκλοφορει ελευθερο ποτε θα μπει στο κλουβι?Η ψυχιατρειο η φυλακη , το περιμενει.Σκεψου τι μυαλο πρεπει να κουβαλας, για να πας να ακουσεις πολιτικη ομηλια του εν λογω..ως τραγουδιστης δε....ασυλληπτον.Καλη η πλακα , διασκεδασαμε με ενα ακομα απο τα χαλια μας, καιρος να το μαζεψουνε το τσιρκο με νομιμες διαδικασιες οπως αυτες προβλεπονται , απο τους νομους που δεν τηρουνται για την περιπτωση τους.
    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ , ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ....κατα τα αλλα ισοτητα απεναντι στο νομο....εκτος των βουλευτων.Ασυλια εχουν και αυτοι για αλλης φυσεως αδικηματα, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ.Χρησιμοποιουν ολα τα κολπα που ετοιμασαν οι προηγουμενοι , για την παρτη τους , οπως και το εκφραζουν λεκτικα με το περιορισμενο αλλα χαρακτηριστικο λεξιλογιο που διαθετουν. Οταν ερθουμε στα πραγματα ...ειπε το θηριο...το εχετε ξανακουσει?Πιο παλαιοκοματικη κουβεντα εχετε ακουσει, απο πολιτευταδες του 1950?..

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πηγη
    enikos.gr

    ολα τα δεξια μουτρα ιδια ειναι

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε βουρλο της Λουτσας ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ?
    Ποιον τραγουδιστη λεει ?ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΓΟΣ η τραγοποδαρος εκφραζεται ετσι.Τοσο κακα ελληνικα ελπιζω να ειναι προφορικη συνεντευξη καποιου ανοητου πολιτικαντη η του Αδωνη.Γραπτο παντως δεν ειναι,ειναι πατσαβουρα ...ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΒΛΑΞ μπορουσε να υποθεσει οτι θα εγραφα τετοιες αρλουμπες. Παναθεμα την βλακεια σου παλι.ΜΙΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΙΑ Η ΑΚΑΚΙΑ....ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ? ΒΡΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΣ βλεποντας φαντασματα Αριστογειτονες Ηξερα οτι εισαι αρρωστο αλλα βγηκε και αλλο χαζο πιο βλαξ και απο εσενα .ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ και ερχεσαι δευτερος....Δεν βαρεθηκες να ψαχνεις σε κωλοφυλλαδες ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΒΡΕ βουρλο?ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ
    αυτος με νομιζει κρητικατσι ....
    Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ που δεν εχει δουλεια στου Μαξιμου και γραφει στα μπλογκ της Λουτσας....προς τερψιν των λουτσοσυμβουλων ...
    βρε τρελλα που κουβαλατε ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΑΚΙΑ ..........ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ και ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΛΟΥΤΣΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ΨΩΝΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΕ ΣΥ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΜΕ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΛΗΣΑΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ? Η ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΞ ΤΡΙΛΙΖΕΣ ?ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ.....ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας