ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η Άψογη τοποθέτηση του Συλλόγου του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος για τα νταπατουπάδικα της Παραλίας

16 σχόλια:

  1. Είναι πολύ θετική η συμβολή αυτών των ανθρώπων του συλλόγου του Αγ.Νικολάου για την προβολή και διευθέτηση των προβλημάτων της περιοχής.
    Ειδικά για το θέμα της ηχορύπανσης έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, με τόλμη και αφιέρωση πολύ προσωπικού χρόνου.
    Εύχομαι το αποτέλεσμα όλου αυτού του αγώνα να καρποφορήσει το συντομότερο και να εκτοπιστεί το φρικτό καρκίνωμα των αυθαίρετων κέντρων διασκέδασης, όχι μόνο από τον Άγιο Νικόλαο αλλά και απ΄' όλη την Αρτέμιδα.
    Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ενημερωθούν όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αρτέμιδος για τις πραγματικές διαστάσεις που έχει πάρει πλέον η ηχορύπανση από τα μαγαζιά (παραλιακά και μη) και να αντιληφθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ψηφίζουν και αποφασίζουν για αυτόν τον τόπο, ότι η ηχορύπανση από τα μαγαζιά έχει γίνει το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για την περιοχή μας!
    Γιατί; Γιατί απλούστατα όταν το σπίτι σου γίνεται κόλαση ντεσιμπέλ δεν μπορείς να κατοικήσεις και φεύγεις σα μετανάστης!
    Είναι δυνατόν να ανεχτούμε τέτοια κατάντια για την πόλη μας εν έτη 2014;
    Είναι δυνατόν να παίζουν συναυλίες μέσα στις γειτονιές και να κρατάει χρόνια αυτό το αίσχος;
    Καλώ όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Αρτέμιδος το καλοκαίρι που μας έρχεται εφόσον συνεχιστεί το ίδιο αίσχος (που το απεύχομαι), να θυσιάσουν λίγο ύπνο και προσωπικό χρόνο και να κάνουν μια μεταμεσονύκτια βόλτα στον Άγιο Νικόλαο, Παρασκευή, Σάββατο, να βιώσουν από πρώτο χέρι την ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΣΗΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ!!
    Τις Κυριακές δε, να έρθουν μεσημεράκι με το αυτοκίνητό τους στην παραλιακή ζώνη της 25ης Μαρτίου και να δουν και να ακούσουν πάλι από πρώτο χέρι πως μια ολόκληρη Κυριακή από τις 3 το μεσημέρι ως τις 1 τη νύχτα σείεται από τα μπάσα και το ΑΦΟΡΗΤΟ ΧΤΥΠΟ ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑ ενός από αυτά τα παραλιακά "μπαρ", που το παίζει αντίγραφο των κλαμπ της Μυκόνου (Super Paradise κλπ)παραβιάζοντας φυσικά ασύστολα την άδεια λειτουργίας του και που παίζει ασταμάτητα σε εκκωφαντικές εντάσεις χορευτική "χάουζ" μουσική που ακόμα και μπάνιο στη θάλασσα (ούτε συζήτηση για ώρες κοινής ησυχίας ή να ξεκουραστεί κανείς από τους περίοικους στο σπίτι του, είναι απλά ανέφικτο) να θες να κάνεις η όχληση είναι ανυπόφορη! Οι "ρυθμοί" αυτοί κανονικά παίζονται μόνο σε ηχομονωμένα κλειστά από παντού κλαμπ και όχι σε παράνομα "τροποποιημένη" καφετέρια που θέλει να λειτουργεί σαν κέντρο διασκέδασης ΟΛΟΗΜΕΡΟ μάλιστα!
    Αυτά τα αίσχη συμβαίνουν εδώ και χρόνια αγαπητά μέλη του τοπικού, είναι η απίστευτη ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ της εφιαλτικής πραγματικότητας που βιώνουν κάθε καλοκαίρι οι συνδημότες σας!
    Μέλη του τοπικού, πάρτε αποφάσεις επιτέλους προς τη σωστή κατεύθυνση.
    Αποβάλλετε αυτούς τους "επιχειρηματίες-καιροσκόπους" με τις νοσηρές νοοτροπίες περί επιχειρηματικότητας από την Αρτέμιδα. Δεν αλλάζουν μυαλά αυτοί οι "άνθρωποι". Έτσι δούλευαν τόσα χρόνια αυτό έχουν σκοπό να κάνουν και στο μέλλον!
    Σεβαστείτε επιτέλους τη ζωή των περίοικων που υποφέρουν αφάνταστα από αυτό το σύγχρονο "Νταχάου" της βάναυσης ηχορύπανσης που είναι εγκλωβισμένοι και όμηροι, χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να μπορεί να εισακουστεί η αγανάκτησή τους, το καταπατημένο από τους ασυνείδητους της νύχτας δίκιο τους!
    Μέλη του τοπικού, πάρτε επιτέλους το μέρος της πλειοψηφίας, των δημοτών.
    Εναποθέτουμε τις ελπίδες μας στις δικές σας ουσιαστικές ενέργειες, για μια πιο πολιτισμένη πόλη για ένα περιβάλλον που μπορούμε να ζήσουμε και που δεν θα καταστρέφει τη γαλήνη μας και την υγεία των οικογενειών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μαρτύριο απ' το θόρυβο είναι το ένα, έχουν γραφεί άπειρα σχόλια σ' όλους τους τόνους.......το άλλο όμως είναι ακόμα πιο βαρύ, να εξευτελίζεσαι καθημερινά , να σε πνίγει η ντροπή και η αγανάκτηση , αυτό δεν αντέχεται ..... κάποιοι να λένε "χ .....στους μωρέ, η σαιζόν να βγει" και να τους περνάει ...... θέλουμε Δήμο για τους κατοίκους κι όχι Δήμο να πουλάει προστασία σε πέντε ονόματα της Αρτεμησίας νύχτας... στρωθείτε και ανοίξτε τα μάτια σας... αναλογιστείτε πόσο εκτεθειμένοι είστε... ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας και μετρείστε τα κουράγια σας οι νεώτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κακό είναι ότι όλα αυτά ήταν γνωστά στην απελθούσα Διοίκηση , αλλά τα αντιμετώπισε με χλευασμό ειρωνεία και υπεροπτικά.Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον πολιτισμό της υποκουλτούρας που επέβαλαν οι ούτε δέκα άθλιοι καταστηματάρχες.Συμμετείχαν στην διάδοση αυτής της αθλιότητας παίρνοντας μέρος σε όλη αυτή την κατρακύλα της πόλης.Μοίραζαν μέχρι και προσκλήσεις για να συμπαρασύρουν όσο το δυνατόν περισσότερους στήν κατάντια τους.Το ζητούμενο είναι πώς και άλλες περιοχές της Αρτέμιδας θα μπορούσαν να απαιτήσουν την ανατροπή της αθλιότητας που έχει επιβληθεί στην πόλη. Μόνος του ο Σύλλογος του Αγ.Νικολάου ίσως καταφέρει κάτι για την περιοχή του,οι υπόλοιποι ?
    Δεν μπορώ να καταλάβω με τι μεγάλα σχέδια ασχολούνται οι πάνω απο τριάντα υπόλοιποι Σύλλογοι αφήνοντας ένα τόσο σοβαρό θέμα χωρίς να συμμετέχουν σ΄αυτήν την προσπάθεια.
    Η Ομοσπονδία ?
    Η νέα Διοίκηση οφείλει να αντιμετωπίσει την αθλιότητα των λίγων καταστημάτων με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την υπόθεση του ΚΕΛ. Το Τοπικό πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποφάσεις τέτοιες που θα οδηγήσουν στο ξερίζωμα του καρκινώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΑΠΛΑ ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ
    Θα επρεπε να ντρεπονται ολοι οι συμβουλοι απο αυτα ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ.
    Θα πρεπει να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ......ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ.
    ΑΝ ΞΑΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ...ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ....ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.....
    Τι θα πει θα κλεισουν μαγαζια ?Αν ειχατε μπουρδελα δεν θα επρεπε να τα κλεισουν ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΥ....ΝΕΣ .?.Γιατι περι μπουρδελοκαταστασης προκειται....ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο επόμενο τοπικό θα φανούν ξεκάθαρα οι προθέσεις της νέας δημαρχιακής αρχής. Πιστεύω ότι όλα τα μέλη του συμβουλίου είναι καλά ενημερωμένα και γνώστες της κατάστασης με τα μαγαζιά, έτσι δεν χωρούν δικαιολογίες τύπου "δεν ήξερα, δε γνώριζα".
    Αυτό που με φοβίζει όμως είναι ότι αφουγκράζομαι μέχρι τώρα ένα "μούδιασμα" στην όλη διαδικασία, μια διστακτικότητα, που υποδηλώνει επιφυλάξεις και αναστολές από μέρους του τοπικού για γενναίες κινήσεις υπερ των δημοτών που υποφέρουν από την ηχορύπανση.
    Μήπως δεν είναι σίγουροι εκεί στο τοπικό για το πόσο στέρεες είναι οι νομικές βάσεις προκειμένου να απορρίψουν μια έγκριση άδειας; Μήπως τους κάνει να νιώθουν φόβο να σπάσουν το κατεστημένο που χρόνια τώρα "ξεμπέρδευε" τα συμβούλια με αποφάσεις πάντα υπέρ των μαγαζιών, οπότε παράλληλα εξασφαλιζόταν και η μη αντίδραση των "καταστηματαρχών" αφού πάντα τα συμφέροντά τους εξυπηρετούντο στο ακέραιο;
    Μήπως απλά παίζουν δόλιο παιχνίδι και τάσσονται στην ίδια γραμμή με τους προκατόχους τους και δεν το έχουμε αντιληφθεί ακόμα;
    Ο χρόνος θα δείξει και σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα σφραγίσει τις προθέσεις της νέας αρχής, οπότε και θα ανοίξει πλήρως τα χαρτιά της.
    Αν δούμε πάλι τα ίδια, αν πάλι γελάμε με αστείες ποινές - χάδια στα μαγαζιά που παραβατούν και μάλιστα αν εκτελούνται αυτές οι όποιες ποινές σε ανώδυνες περιόδους εκτός κύριας σεζόν, τότε θα βγουν στέρεα συμπεράσματα για το πως θα είναι η ποιότητα ζωής μας τα επόμενα χρόνια.
    Εύχομαι να αλλάξουν τα πράγματα, πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η δημοτική αρχή είναι διαφορετική από τις παρελθούσες και ότι θα εξυγιάνει τον τόπο από την νοσηρότητα που τον καταδυναστεύει για πάνω από μια δεκαετία. Οψόμεθα με αισιοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν εχουν νομικη βαση γιατι ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ?Απ οτι γνωριζω ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.Τοσο καταξιωμενη μαλιστα που την πληρωνε 2 χιλιαρικα τον μηνα Ο ΔΗΜΟΣ για να τον συμουλευει και μετα εβαλε υποψηφιοτητα ως αρχηγος παραταξης και εβγαλε και ΔΥΟ συμβουλους.ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ?ΕΕΕΕΕαν δεν ξερει ας προσλαβουν αλλον ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΙΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το της πόλεως όλης ήθος..... ομοιούται τοις άρχουσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα δύσκολα για την λύση του προβλήματος της ηχορύπανσης από την παραλία του Αγ.Νικολάου:

    1.Κάποια "μαγαζιά" είναι σε ιδιόκτητο χώρο, οπότε ο ιδιοκτήτης-φορέας της κακής επιχειρηματικής νοοτροπίας "ηχορυπαίνω για να βγάζω χρήμα-αδιαφορώ αν ενοχλώ", παραμένει ακλόνητος να επαναδραστηριοποιηθεί ακόμα κι αν "φύγει" στα χαρτιά το αμαρτωλό "μαγαζί".

    2.Στις παραπάνω ιδιοκτησίες υπάρχουν ακίνητα που επίσης έχουν γίνει με δαπάνες του ιδιοκτήτη, οπότε πολύ δύσκολα αυτός θα τα παρατήσει και θα αποσυρθεί από την επιχείρηση της αμαρτίας που έχει επενδύσει χρήμα.

    3.Κάποια μπαρ βρίσκονται στην παραλία για πολλά χρόνια (έως και 18 χρόνια!) Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσαν με τον ίδιο παραβατικό τρόπο που λειτουργούν και σήμερα, οπότε είναι σχεδόν απίθανο οι ιδιοκτήτες τους να αλλάξουν νοοτροπία και να συμμορφωθούν με το νόμο.

    4. Γενικά στην περιοχή της Αρτέμιδος κυριαρχεί η νοοτροπία "άνοιξε καφετέρια και μετά το λειτουργείς όπως θες -νυχτερινό κέντρο-συναυλίες-σκυλάδικο- και κανείς δε σε αγγίζει"! Αληθές τόσα χρόνια με τις προβληματικές τοπικές αρχές (διοικητικές αλλά και αστυνομικές).

    5.Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι παραπάνω ιδιοκτήτες έχουν βαθιά σχέση με το τοπικό κατεστημένο και φυσικά συμμετέχουν στη διαπλοκή, όπου και εξασφαλίζουν την ανοσία τους έναντι της τσιμπίδας του νόμου.

    6.Οι διοικούντες (παλαιότερες και πρόσφατες δημοτικές αρχές), ουδέποτε ασχολήθηκαν σοβαρά με την παραβατικότητα των "μαγαζιών", οπότε τώρα που το κακό παράγινε, καλούνται να ξεκινήσουν ένα εγχείρημα δύσκολο πρωτόγνωρο γι αυτούς, που αναδιπλώνεται και αναγεννιέται σαν τα πλοκάμια της λερναίας ύδρας.

    7.Οι κάτοικοι δυστυχώς είναι πολύ μουδιασμένοι και απραγείς, βαθιά απογοητευμένοι από την ανομία την διαφθορά και την ατιμωρησία που επικρατεί εδώ και τόσα χρόνια στην Αρτέμιδα. Χρειάζεται απαραίτητα να αφυπνιστούν και να ενεργήσουν για την αναχαίτιση της σοβαρής παραβατικότητας των "μαγαζιών", αλλά λόγω του προαναφερθέντος κακού κλίματος αυτό καθυστερεί ενισχύοντας τον "εχθρό".

    8.Ο τοπικός σύλλογος δυστυχώς δεν έχει την δύναμη που θα μπορούσε να έχει, είναι αφοπλισμένος θεσμικά αλλά και οικονομικά και λειτουργεί περισσότερο συμβουλευτικά προς τις αρχές που κατά πάγια τακτική δεν του δίνουν την πρέπουσα σημασία. Τελευταία, με την πρωτοβουλία κάποιων δυναμικών στελεχών - μελών του συλλόγου, κάτι πάει να αλλάξει αλλά πριν βγουν τα συμπεράσματα πρέπει να φανούν τα έργα.

    8. Ο δήμος συνεχίζει να εκδίδει άδειες για νέα "μαγαζιά". Δεν λαμβάνει υπόψη του τον υπερκορεσμό της περιοχής σε τέτοιου τύπου "μαγαζιά".

    9.Δεν υπάρχει σοβαρή αστυνόμευση. Η ατιμωρησία και τα "στραβά μάτια" βασιλεύουν, ο καθένας κάνει ότι θέλει, ηχορυπαίνει όσες ώρες θέλει σε εκκωφαντικές εντάσεις με τη σιγουριά ότι έχει να λάβει το πολύ τιμωρίες -χάδια, τις περισσότερες φορές "για τα μάτια του κόσμου".

    10.Ο δήμος ταράσσεται έμπρακτα υπέρ των μαγαζιών με τη στάση που επιδεικνύει όλα αυτά τα χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν σταμάτησε στην πράξη να λειτουργεί κανένα απ' αυτά τα μαγαζιά παρά την προκλητική παραβατικότητά τους και την αφόρητη ηχορύπανση που προκαλούν.

    Οι παραπάνω λόγοι, αλλά ίσως κι άλλοι ακόμα που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή, κάνουν το παζλ "αντιμετώπιση ηχορύπανσης από τα μαγαζιά" δυσεπίλυτο και χρονοβόρο.
    Είπαμε τα μαγαζιά ηχορυπαίνουν ανενόχλητα για πάντω από 18 χρόνια! Πόσος χρόνος άραγε θα χρειαστεί για να πούμε ότι επανήλθε η γαλήνη κι ο νόμος στην βάναυσα κακοποιημένη περιοχή μας;
    Αν δεν φανούν σύντομα ουσιαστικές αλλαγές νοοτροπίας πρώτα απ' όλα στη δημοτική αρχή, πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουμε τις ίδιες κουβέντες για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το φιδι το σκοτωνεις απο μικρο.Αν το ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΜΙΚΡΟ σκεψου ποσο θα φοβηθεις οταν μεγαλωσει.
    Αυτο παθατε ΓΙΑΤΙ δεν αντιδρασατε εγκαιρα .Τωρα θα συμφωνησω οτι η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ειναι σχεδον αδυνατον να χτυπηθει απο την Δημοτικη αρχη ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.Εκεινο που σας διαφευγει ειναι οτι τα κεφαλια της Λερναιας υδρας ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ........ολες τις συμπαραμαρτουσες......με την παρανομια.Επισης σας διαφευγει οτι εχουν και ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.Δεν ειναι 2 3 ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ.Στον χωρο κινειται και αλλο χρημα στο οποιο μοιραια συμμετεχουν πολλοι.ΠΧ πασης φυσεως προστατες......και προστατευομενοι και προστατευομενες.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΝΕΑΡΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΙ. ειναι η διακινηση πολλων πραγματων ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ.
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ πολεμο δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άμα πέσει κυνήγι με πείσμα, εισαγγελέας που να μη χαρίζει κάστανα και ξεκοκάλισμα του δήμου για απόδοση ποινικών ευθυνών, θα δείτε που τα κωλομάγαζα θα σκίζουν τις άδειές τους μια μια και θα ξεπουλούν τ' ακίνητα. Όχι δεν είναι αποκύημα φαντασίας έχει ξαναγίνει και μάλιστα αρκετές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο στην Αττική όσο και στη Χαλκιδική. Υπάρχει προηγούμενο και δικαστικές αποφάσεις. Κόπο και κυνήγι είπαμε, μη το βάζετε κάτω. Τα κωλομάγαζα και οι προστάτες τους είναι τρωτοί και το γνωρίζουν και οι ίδιοι, είναι ο εφιάλτης τους. Έρχεται ο καιρός που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aννννν η γιαγια μου ειχε καρουλια......
    ΤΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ξεκαθαρισε η Γλυφαδα ΑΛΛΑ........ειχε και κατοικους που δεν παρανομουσαν πρωτα οι ιδιοι .....
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΝ ΝΟΜΙΚΟ πως αντι να μαζευτετε υπογραφες δεν μαζευατε χρηματα για ΔΙΚΗΓΟΡΟ?
    τΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ που εσεις τους ψηφιζετε.Οταν θα αλλαξετε εσεις σαν ΚΟΙΝΩΝΙΑ θα αλλαξουν και οι εκπροσωποι σας θα αλλαξεικαι το status Λουτσα.Και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι απλο.ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.Απλο ειναι στα μπλογκς.Αν αντιδημαρχοι και δημοτικοι συμβουλοι ειναι εμπλεκομενοι τοτε δεν ειναι απλο.ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ.Αν η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.....αντιπολιτευση δεν βλεπει τιποτα ΠΑΡΑΝΟΜΟ ...και περιμενει για συνηγορο τον κατσαλιροαχυροανθρωπο ΕΝΩ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΜΕΡΤΑ τι συμβαινει μαγκες?Αν λεω αν ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ μαζευε τις καταγγελιες των πολιτων και ασχολιοταν αποκλειστικα με το θεμα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ νομιζετε οτι τιποτα δεν θα γινοταν ?Γιατι επεσαν αριστεροανασσες ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ?Γιατι δεν παει να χορεψει ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ στα παρανομα βαγονια?Δεν κανω τον εξυπνο ουτε τον υποστηρικτη του υποψηφιου ΟΜΩΣ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗς ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ εμενα μου δειχνει ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ .ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΑΧΕΤΑΙ να καταλαβω τι κανεις.ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ που εκανε ταχαμου ανοητες ερωτησεις για να δειξετε ΤΙ ΜΑΝΤΑΜ?Οτι θελετε τον κατσαλιροπροτεινομενο που ψηφισατε ?Γιατι τα κουκια ετσι βγαινουν .8 πηρε ο κατσαλιρουποψηφιος τεως υπαλληλος του δημου.
    6 του κατσαλιρου και δυο απο τα αριστερα του ποδια.Η ανασσα σκορποχωρι με την θειτσα που φωναξε οι 20 του δημητρη και το γερακοπουλο ΤΙ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΕΣ?
    Αυτα δειχνουν πολυ περισσοτερα ΑΠΟ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ.....
    Ο καιρος δεν ερχεται να γελασει ο πικραμενος.....αυτα ειναι ονειρα....απλως γελανε τα λαμογια που ψηφισατε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H Γλυφάδα δεν καθάρισε γιατί είχε νομιμόφρονες κατοίκους, αν είναι δυνατόν (ειδικά η Γλυφάδα στα παραλιακά της είναι γεμάτη "νομιμόφρονες" τι να σου πω!)! Η γλυφάδα καθάρισε γιατί κάποια στιγμή έφυγε το λαμόγιο από το τιμόνι της (το φάγανε...), μαζί με το "συρφετό" του και άλλαξαν άρδην οι πολιτικοί συσχετισμοί. Ούτε έγινε ποτέ καμιά διαδήλωση με ατελείωτα πλήθη στη Γλυφάδα για να φύγουν τα σκυλάδικα, ούτε ο λαός μαζεύτηκε έξω απ' τα σκυλάδικα με ντουντούκες και γιουχαρίσματα! Το κύκλωμα "ξεβρομίσε' πρώτα απ' το κεφάλι! Ανακατατάξεις πολιτικών δυνάμεων ήταν ΑΦΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ το μεγάλο λαμόγιο, ο πρωτοστάτης της διαπλοκής και της ρεμούλας που μέσα σ΄ όλα προστάτευε και τα σκυλάδικα! Το ξέρω καλά το θέμα. Ούτε οι κάτοικοι της Αρτέμιδος είναι βουτηγμένοι στην παρανομία κι εδώ το ίδιο συμβαίνει με τη Γλυφάδα - απλά σε άλλη κλίμακα. Η συντριπτική πλειοψηφία στην Αρτέμιδα είναι νορμάλ άνθρωποι και οικογένειες που θέλουν την ησυχία τους. Αν η δεξαμενή των υποψηφίων εμπλουτιστεί κάποια στιγμή με πραγματικά "νέο αίμα" (και "καθαρό αίμα", δε αρκεί μόνο το "νέο"), τότε θα γίνουν οι πολυπόθητες αλλαγές. Προς το παρόν αυτό δε συμβαίνει. Θα πάρει χρόνια, αλλά θα έρθει. Στη Γλυφάδα ήρθε σε μια στιγμή που οι κάτοικοι (των παραλιακών) είχαν περιέλθει σε απόγνωση και πλήρη απογοήτευση σχετικά με τις προοπτικές βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΕΕΕΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΙΣΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ αυθαιρετη ..Ηταν και ειναι μια απο τις ακροιβοτερες περιοχες Λες αυτο να μην εχει καμμια σημασια ?ΛΕς ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΧΟΥΣ ?Τοτε γιατι δεν τους εντασσουν στο σχεδιο πολεως ?Δεν προκανε ο κατσαλιρος η δεν ηθελε μην του φυγουν απο το μαντρι?
      ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ και αυτο δεν γινεται με κατσαλιροκασσιμοσυμβουλους ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.Δεν λυνεται με αριστεροστροφα κατσαλιροποδαρα με ανασσες και καρφακια.......
      ΠΧ ζητησε ο γιατρος ΟΡΚΩΤΟΥς ΛΟΓΙΣΤΕΣ για ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και το καταψηφισε εν χορω ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.Ποιος δεν θελει ελεγχο φιλε?ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗς αρα περιμενουμε...χρονια πεντε και βαλε.....

      Διαγραφή
  13. Η ηχορύπανση από τα σκυλάδικα είναι ότι χειρότερο! Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι κάτοικοι είναι ασφαλιστικά μέτρα και μετά αγωγές για αποζημιώσεις. Τα ασφαλιστικά μέτρα για λόγους υγείας δεν εφεσιβάλλονται. Ακόμα και ο αστυνομικοί που κάνουν "τα στραβά μάτια" θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και θα βεβαιώσουν την παράβαση για ηχορύπανση, αλλιώς μήνυση και σ' αυτούς για παράβαση καθήκοντος! Αν επιμείνετε επώνυμα, ακόμη και στο μπ@@@@@λο που λέγεται Ελλάδα θα βρείτε την άκρη. Το ποσό δεν είναι τρομερό περίπου 1000 ευρώ κι αν είσαστε πολλοί το μοιράζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ας συνεχίσουν να νομίζουν κάποιοι πως βρίσκονται στο απυρόβλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Η οριοθέτηση του αιγιαλού δεν δημιουργείται με νόμους και υπουργικές αποφάσεις, αλλά προκύπτει από φυσικά φαινόμενα». Αυτό ξεκαθαρίζει το Συμβούλιο της Επικρατείας, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τον τρόπο οριοθέτησης του αιγιαλού, στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

    Παράλληλα, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο καθιστά σαφές ότι τα αυθαίρετα κτίσματα που βρίσκονται στον αιγιαλό, χωρίς περιστροφές, θα κατεδαφίζονται υποχρεωτικά και άμεσα.

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας