ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ






3 σχόλια:

  1. Αξιότιμη Επιτροπή Αγώνα , θα ήθελα να σας συγχαρώ για τον αγώνα κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων που κάνετε και επ’ ευκαιρία να κάνω μερικές ερωτήσεις ή ας μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει .
    Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σας για το μέγεθος της καταστροφής του περιβάλλοντος γενικά που θα επιφέρει το ΚΕΛ Β. Μεσογείων όπως έχει σχεδιαστεί και με βρίσκετε αντίθετο στην απόφαση και την αδιάλλακτη στάση του Δημάρχου.
    Υπάρχει ένας κάτοικος της Αρτέμιδος ή των Σπάτων που θα ήθελε να κάνει μπάνιο αυτός και η οικογένεια του αύριο σε μια θάλασσα που εκβάλουν λήμματα επεξεργασμένα από ΚΕΛ δευτέρου βαθμού?
    Υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας των δυο αυτών πόλεων που έχει ήδη επιχείρηση ή που σκέπτεται να αναπτύξει δραστηριότητα στην πόλη της Αρτέμιδος να είναι σύμφωνος με την κατασκευή του συγκεκριμένου ΚΕΛ ?? Απλά κανείς !!
    Διαπιστώνω ότι οι μόνοι που τάσσονται υπέρ της δημιουργίας αυτού του ξεπερασμένου τεχνολογικά ΚΕΛ με τις καταστροφικές προδιαγραφές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις είναι οι αξιότιμοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μερικοί από τον συνδυασμό τους. Γνωρίζουν το περιεχόμενο της κοινοτικής οδηγίας “ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΕΡΙ ΥΔΑΤΩΝ”, που οφείλει και η Ελλάδα να εναρμονιστεί 100% εως το 2015?. Μάλλον όχι, δεν κατάλαβαν τι εψήφισαν και τι υποστηρίζουν!, αναρωτιέμαι λοιπόν ποια άλλη αιτία θα μπορούσε να κρύβεται για να υποστηρίζουν την καταστροφή του Ευβοϊκού και των Μεσογειακών παραλιακών πόλεων .
    Απ ότι πληροφορούμαι, όλη η αντιπολίτευση του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος είναι κατά του συγκεκριμένου ΚΕΛ και ακόμα, δεν συμμετέχουν στην Επιτροπή Αγώνα κατά του ΚΕΛ! Ποιος ο λόγος? - τι φοβάστε? Μήπως κάποιος σας πάρει την πρωτιά??
    Απεναντίας πληροφορούμαι ότι συμμετέχουν οι Οικολόγοι και δημοτικός συνδυασμός από τον Δήμο Πικερμίου - Ραφήνας (πάλι οικολόγων)!
    Μήπως θα πρέπει να διαγράψετε αυτό το φίλτρο - καμουφλάζ και να κοιτάξουμε όλοι μαζί, μια γροθιά μια δύναμη πλέον τον στόχο, χωρίς μικρό-ιδιοτέλειες και πολιτικά φίλτρα;
    Εφόσον είναι προσδιορισμένος ο στόχος (το αγκάθι) γιατί δεν κάνουμε το αυτονόητο;
    …. "Κατάληψη του Δημαρχείου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος ο Ανώνυμος (7 Απριλίου 2011 11:25 π.μ.)!
    ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ … ΟΧΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ!!
    Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ!
    "ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας