ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ; ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝOYN ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ή ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

4 σχόλια:

  1. αυτό είναι το ζητούμενο; Να μην πηγαίνουν τα σκουπίδια εκεί ή να καθαρίσει η περιοχή από τα σκουπίδια που την έχουν κατακλύσει; Καμιά πρόταση άλλη έχετε να προτείνετε να μαζευτεί επιτέλους το σκουπιδομάνι που κατέκλυσε την Αρτέμιδα; Γιατί το να λέμε όχι είναι εύκολο. Το να προτείνουμε λύσεις είναι το δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγω θελω να φτιάξω ενα αυθαιρετο σπιτι για να βαλω τα παιδιά μου μεσα και να έχουν ενα κεραμιδι μπορώ να το κάνω χωρις άδεια μπορειτε να με βοηθήσετε΄? Το ζητούμενο είναι που δεν θα έχω άδεια η το ότι θα προστατέψω 3 μικρά ανήλικα που ζούν σε ενα ερείπιο????? εχετε να μου προτεινεται κατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπαστεφάνου Γιώργος7 Απριλίου 2011 στις 8:11 μ.μ.

    Φίλε εσύ που αναρωτιέσαι αναρωτιέσαι για το αν έχω πρόταση ή λύση θα σου απαντήσω άλλη μέρα σε αυτό αν και έχω , πρέπει πρώτα να δούμε αν έχουν πρόταση ή λύση αυτοί που διοικούν την πόλη μας ή όταν έλεγαν προεκλογικά ότι θα σώσουν τη πόλη από τις λακκούβες και τα σκουπίδια είχαν συνειδητά σαν στόχο την αυθαιρεσία και την παρανομία !!! Και να το περιμένω από τον Κασίμη και τον Αλτιπαρμάκη - που δεν περίμενα όπως όλοι γνωρίζουν , γιατί και οι δύο είχαν τρεχάματα μετά από καταγγελίες μου - είχαν και μια δικαιολογία , Γιατροί ήταν και μπορεί να μην ξέραν τους νόμους για την έκδοση αδειών ,. Όμως ο νυν Δήμαρχος μας και ο αντιδήμαρχος που είναι του επαγγέλματος δεν γνώριζαν ή συνειδητά θα αυθαιρετούσαν ; Έτσι χτίσανε τα τόσα σπίτια στην περιοχή μας ; Αν θέλουν πάντως να κάνουν παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης ,έχουν και οι δύο ιδιοκτησίες που τους ανήκουν και μπορούν να τον κάνουν εκεί χωρίς να φοβούνται για ενδεχόμενη καταγγελία μου . Όμως όχι και στον μόνο χώρο πρασίνου της πόλης μας που τον εκμίσθωσε ο Δήμος για να τον προσφέρει στους κατοίκους για αναψυχή και ξεκούραση και τον κατάντησαν τόσα χρόνια σκουπιδότοπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αναγκαιότητα για ΣΜΑ που θα εξυπηρετεί Σπάτα και Αρτέμιδα είναι δεδομένη. Δεδομένη δεν είναι η προχειρότητα χωροθέτησης (νόμιμη ή παράνομη). Κάποτε (έως το 2005 νομίζω) ρίχνονταν σκουπίδια στην Αλυκή (κλαδιά - μπάζα). Με μυνήσεις, κυνηγητό και κινητοποίηση αυτό τελείωσε. Ιδού η Ρόδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας