ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ... ΑΠΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΛΠΟ.

Σε συνέχεια των όσων αναφέρονται με μεγάλη ακρίβεια στην επιστολή του αναγνώστη σας για το αίσχος της ηχορύπανσης των μπαρ της παραλίας του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος και ιδιαίτερα για εκείνα που βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου αμέσως μετά το τέρμα των λεωφορείων της Αρτέμιδος, έχω να πω ότι εδώ και χρόνια, δεν έχει γίνει απολύτως καμία ενέργεια από την πλευρά του δήμου ώστε να προστατευθούν τα δικαιώματα των κατοίκων που αγανακτούν τις νύχτες με την εκκωφαντική ένταση της μουσικής που τους επιβάλουν αυτά τα νυχτερινά κέντρα, μπαρ, club ή πείτε τα όπως θέλετε.

Αναρωτιέμαι κανένας εισαγγελέας, κανένας πραγματικά υπεύθυνος πολιτικός φορέας, κανένα ευσυνείδητο στέλεχος της Ελληνικής αστυνομίας δεν έχει αντιληφθεί, δεν έχει ενοχληθεί από το αίσχος που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος;
Έχετε δοκιμάσει να κοιμηθείτε περασμένα μεσάνυχτα στις 2 και 3 τη νύχτα, όταν στο διπλανό οικοδομικό τετράγωνο το μπαρ (που στην ουσία είναι κανονικότατο club) παίζει σε συναυλιακές εντάσεις χορευτική μουσική με τα μπάσα να τρίζουν τα παράθυρα ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις; Κλειστά παράθυρα, ωτοασπίδες, σάντουιτς τα μαξιλάρι α και τα νεύρα παρτάλια… Μέσα στο ίδιο σου το σπίτι δε μπορείς να σταθείς, δε μπορείς να παρηγορήσεις τα παιδιά σου, είσαι καταδικασμένος να ξενυχτήσεις μέχρι τις τρεις, τέσσερις, πέντε το πρωί ότι ώρα δεήσουν να κλείσουν το πρόγραμμά τους τα μπαρ της παραλίας…
Γνωρίζει άραγε κανένας από τους "υπεύθυνους" ότι αυτά τα τρία τέσσερα μπαρ, χρησιμοποιούν επαγγελματικά ηχητικά συστήματα και εξοπλισμό σε υπαίθριους χώρους στην παραλία, φυσικά χωρίς καμία πρόβλεψη για ηχομόνωση (αυτά κοστίζουν πολλά χρήματα και απαιτούν κλειστούς χώρους με ειδική κατασκευή…), ενώ στην κυριολεξία δεν σέβονται κανένα κανόνα κοινής ησυχίας ούτε τις νύχτες ούτε τα μεσημέρια!
Η υπερβολή και η ασυδοσία, μάλιστα είναι εμφανέστατη ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες! Δοκιμάστε να κάνετε το καλοκαίρι μεσημεριανό μπάνιο στην θάλασσα μπροστά από τα μπαρ, όσο και να απομακρυνθείτε από την ακτή αμφιβάλω αν θα μπορείτε να συνομιλήσετε με το διπλανό σας κολυμβητή, θα κολυμπάτε στη θάλασσα και στα αυτιά σας θα σας επιβάλλεται διαπεραστική και εκκωφαντικής στάθμης ηλεκτρονική μουσική ή καψουροτράγουδα σας αρέσει δε σας αρέσει… Τέτοια είναι η ένταση των ηχείων. Φυσικά παίζουν ασταμάτητα ειδικά τα Σαββατοκύριακα!
Κυριολεκτικά η κατάσταση στην παραλία του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος είναι τριτοκοσμική. Θυμίζει χώρα λατινικής Αμερικής… Βολιβία, Κολομβία ή κάτι παρόμοιο, όπου τα συμφέροντα των λίγων είναι πάνω από κάθε νόμο! Κάθε δημοτική αρχή πολιτισμένης χώρας θα έσπευδε να κάνει ριζικές παρεμβάσεις σε αυτό το αίσχος!
Νόμοι, κανονισμοί, δεοντολογίες δεν υπάρχουν ούτε σαν μακρινές έννοιες στον Αγ. Νικόλαο.
Φυσικά και δεν περιμένουμε τίποτα από τη δημοτική αρχή, αφού τόσα χρόνια που βασανιζόμαστε και καταπιεζόμαστε από αυτή την κατάσταση στην περιοχή μας έχουμε καταλάβει πολύ καλά πλέον ότι δεν είναι στις προθέσεις της να αλλάξει την κατάσταση ούτε στο ελάχιστο…
Θα αγωνιστούμε εμείς για να αλλάξει η κατάσταση με όλα τα έννομα μέσα.
Ελπίζουμε τέλος να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς της δικαιοσύνης και της πολιτείας, ώστε να αντιμετωπιστεί επιτέλους αυτή η κατάφωρη αδικία σε βάρος των κατοίκων του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδας, που είναι καταδικασμένοι να ζουν σε μια περιοχή της Ελλάδας όπου οι νόμοι δεν ισχύουν, όπου ο κόσμος της νύχτας και οι επικερδείς δραστηριότητές του είναι πάνω από όλους και όλα και κυρίως πάνω από κάθε έννοια δικαίου…
Αλήθεια αυτό το περιβάλλον ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας, αυτό είναι το όραμά μας για το μέλλον αυτού του τόπου;

ΔΤ. 


Αγαπητέ αναγνώστη...

Είναι πολλοί οι δημότες που ξενυχτούν σε όλη την Αρτέμιδα λόγω των παράνομων... και στην κεντρική παραλία και στην Βραυρώνα μία από τα ίδια γίνεται.

Ο κύριος της φωτογραφίας ξέρετε ποιος είναι;

Ζει μόνιμα στα Σπάτα και έχει εξοχική κατοικία στην Αρτέμιδα... εξοχικό =διακοπές, μερικοί σαν και αυτόν λοιπόν έρχονται εδώ για διακοπές και γουστάρουν τα ντάπα ντούπα... άντε αυτοί να καταλάβουν τους μόνιμους κάτοικους.


23 σχόλια:

  1. KYRIAKH PRΩI ΩA0 6:45 !
    LEOFOROS ARTEMIDAS.
    MIA "DISCO"
    KAI ENA "REMPETADIKO"KENOYRGIO
    POY ANIKSE TIN PARASKEBH
    KSESALOSAN.
    PIA ASTINOMIA,PIOS DHMARXOS,PIO
    TOPIKO SIMBOYLIOM,KARDASIATOYS EINE
    OLI.TOYS EDOSAN ADIA MEXRI PRO'I'AS
    ME TA MEGAFONA STON DROMO.
    SINTOPITI PIOS SOY IPE OTI ISE PANO
    APO AFTOYS.........?
    H'TA MAZEBHS KAI FEBGIS H'SKASE KAI
    KOLIMPA!
    ANTE KAI KALO KALOKERI ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνδημότη
    δυστυχώς ζούμε σε μια χώρα όπου το βασικό σύνθημα είναι "νόμος είναι το δίκιο .... μου" και όταν μια φορά εφαρμοστηκε ο νόμος (περίπτωση χαλυβουργίας) χρειάστηκε παρέμβαση του πρωθυπουργού και έγινε είδηση!!
    Είναι τόσο μεγάλη η διαφθορά σε αυτό τον τόπο, όπου η μόνη μας ελπίδα είναι να μας πουν οι τοπικοί "άρχοντες" πόσα τους δίνουν οι ριβιέρες για να μην εφαρμόζουν τους νόμους μήπως καταφέρουμε να μαζέψουμε κάτι παραπάνω να τους δώσουμε για να εφαρμόσουν τους νόμους. Δεν μου φαίνονται πολύ ακριβοί - λιγούρια είναι.
    Όλο η περιοχή στο τέρμα του 305 είναι ένας τεράστιος βόθρος από τα νερά που χύνει έξω το ριβιέρα και ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας περνάει κάθε μέρα και τα πατάει, ούτε το κεφάλι δεν στρίβει, μήπως τον παρεξηγήσουν και χάσει μεροκάματο.
    Το άλλο Σάββατο θα έχουμε πάλι γνήσιο σκυλογλέντι με τους Μωραΐτες και τα DJ του ριβιέρα (αλήθεια η αστυνομία δεν διαβάζει τις αφίσες - είναι προαγγελθέντα αδικήματα;).
    Ο δήμαρχος πάλι δεν θα ακούει, η αστυνομία δεν θα έχει βενζίνη για να έρθει τόσο μακρυά και ο πρόεδρος θα χορεύει ζεμπέκικα και θα δίνει άδειες μουσικής για εσωτερικούς χώρους.
    Σε λιγότερο από δύο χρόνια θα έχουμε εκλογές για τους τοπικούς μας άρχοντες, ελπίζω μέχρι τότε να έχουμε χορτάσει φασαρία και βρώμα και να βάλουμε λίγο το μυαλό να δουλέψει.
    Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην τους αφήνουμε σε "χλωρό κλαρί" και να τους ξεμπροστιάζουμε όπου τους πετυχαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος, που έφυγε κάποτε από το χωριό του και πήγε στην Ιταλία να σπουδάσει, δεν έμαθε τί είναι πολιτισμός; 'Ετσι κυβερνάει αυτόν τον τόπο, με τους κανόνες της ζούγκλας; Αβέρτα άδειες για μουσική τα συμβούλια, με απίθανες δικαιολογίες. Καμμία άδεια να μη δώσουν και να τις ανακαλέσουν όλες από τους αλήτες, που κατάντησαν τον υπέροχο τόπο μας πεδίο δράσης των παρανόμων της νύχτας!
    Είναι τόσες, μα τόσες οι παρανομίες αυτών των κέντρων, που όποτε θέλει τους κλείνει οριστικά τους άθλιους κερδοσκόπους.
    Να συνεργαστούν πολίτες, φορείς και δημόσιες υπηρεσίες με το Δήμο και τα θέματα λύνονται ΑΜΕΣΩΣ. Υπάρχουν επίσης στην περιοχή μας, τόσοι νομικοί που αφιλοκερδώς συνδράμουν...
    ΑΠΛΩΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΚΟΙΝΩΣ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΙΤΑΛΙΑ,ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ;;;;ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ;;;;ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ Η ΚΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ,ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ;;;ΤΟΣΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ;;;ΤΟΣΟΙ "ΦΙΛΟΙ "ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ" ;;;ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω προτεινα.ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ,με οτι θορυβωδες εχει ο καθεις να ενσκηπτει με μεταμεσονυκτιες εφοδους,ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝ ΟΥΝ?Θα φωναξουν την αστυνομια να τους προστατευσει απο τους αγανακτισμενους δημοτες που αποφασισαν ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ?Η ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙ?Τοσοι χρειαζονται για μπουγιο,ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟΙ.
    Αλλου στην Αθηνα ,εχουν κανει τετοια στον Πριονη και επιασε.θΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ,και αλλες τετοιες πρωτοβουλιες,ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ.ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ....ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ......ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ....ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ,ιδιετερα αν υπαρχει συμπνοια,στο ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ.

    Τι σας νοιαζει τι κανει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΤΕ,ΚΟΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ,ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΘΕΑΜΑ ,ΝΟΥΜΕΡΟ ,ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Ασε που μπορει και να το διασκεδασετε,εκ πειρας μιλαω,μπορειτε να περασετε πολυ ωραια ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,και να εχετε και καποιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκτός από τη ρύπανση και την καταστροφή του τόπου που βιώνουμε όλοι μας θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερα αναφορά στους σωστούς επαγγελματίες που καταστρέφονται από την απαράδεκτη συμπεριφορά των δημαρχευόντων.
    Χρόνια τώρα, από την δεκαετία του '60, στην περιοχή μας έρχονταν επισκέπτες για να απολαύσουν καλό ψάρι και τη δροσιά της θάλασσας.
    Όλα αυτοί οι επαγγελματίες έδιναν ζωή στον τόπο συνεργαζόμενοι με τις τράτες, το φούρνο, το μανάβη, τον οινοπαραγωγό, την κάβα και έδιναν δουλειά σε ντόπιους σερβιτόρους που αγαπούσαν τη δουλειά τους και τον τόπο.
    Τώρα ποιός μπορεί να κάτσει στην παραλία που ο δήμαρχος και οι συμμαθητές του έχουν παραδώσει στον υπόκοσμο;
    Δουλεύουν μέσα παράνομοι μετανάστες διαφόρων χρωματισμών, σερβίρουν ημίγυμνα κοριτσάκια που ονειρεύονται να τα δεί κάποιος κυνηγός μοντέλων (...), τα εφόδια των μαγαζιών έρχονται απο μέρη άγνωστα με αμφίβολα παραστατικά. Όλα στο βωμό της παρανομίας της δημαρχοπαρέας.
    Και οι σωστοί, παραδοσιακοί επαγγελματίες ένας ένας "σβήνουν" γιατί δεν είναι στο παιχνίδι του υποκόσμου και του παράνομου πλουτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλοι Συντοπίτες, σας διαβάζω κάθε τόσο και διαμαρτύρεστε πότε για το ένα πότε για το άλλο. Δεν διάβασα πουθενά όμως ούτε άκουσα με όσους μιλάω στην πιάτσα κάθε μέρα να κάνετε κριτική για την ψήφο σας κάθε τετραετία. Κάθε φορά η θα ψηφίζεται παρανοϊκούς για Δημάρχους, η γνωστά λαμόγια, η ακόμα και τελείως ανίκανους. Νομίζεται πως περιποιεί τιμή για το πολιτικό σας κριτήριο, την Κυριακή να ψηφίζετε όλους αυτούς που προανέφερα και να φτύνετε αυτούς που αποδεδειγμένα και γνωρίζουν από Αυτοδιοίκηση, αλλά έχουν και την θέληση να εξασφαλίσουν Διαφάνεια πάνω από όλα με έλεγχο από εμάς τους ίδιους τους δημότες στα πεπραγμένα του Δήμου με απολογισμό του ίδιου του Δημάρχου και των Δημ. Συμβούλων και με άμεση πρόσβαση σε όλες τις Υπηρεσίες του. Αλλά και την Δύναμη αν σταματήσουν κάθε παρανομία, σπατάλη και να εξασφαλίσουν την συνεχή αναβάθμιση της Πόλης μας έως ότου γίνει πραγματική Αρτέμιδα και όχι Λούτσα. Το Να γίνεσαι κοψοχέρης αφού έχεις ψηφίσει αυτούς που ξέρεις πως δεν είναι άξιοι να υπηρετήσουν αυτόν τον τόπο δεν έχει καμιά αξία. Πριν πρέπει να σκεφτείς ποιος θέλεις να να σε υπηρετήσει και μαζί μ,εσένα να φτιάξετε αυτήν την Πόλη. Γι' αυτό λοιπόν στις επόμενες εκλογές θα έχετε να διαλέξετε, αφού ήδη θα έχετε δοκιμάσει στο πετσί σας τις προηγούμενες θητείες και αυτούς που ήταν στον Δημαρχιακό Θώκο και ξέρετε ήδη τι έκαναν και τι όχι αλλά και αν βγουν και τίποτα καινούργιοι Υποψήφιοι και αυτοί γνωστοί θα είναι στον καθέναν μας γιατί ακόμα λίγο πολύ γνωριζόμαστε σε αυτά τα δύο Χωριά και έτσι θα χρειαστεί να σκεφτούμε το καλό του Δήμου μας λοιπόν και όχι πρώτον Τοπικιστικά (Αυτό ισχύει για τους Σπαταναίους αρχικά) και δεύτερον όπως προείπα να ψηφίσουμε αυτούς που δίνουν καθημερινά δείγματα γραφής πως νοιάζονται για τις Πόλεις μας. Οι μετά εορτής διαμαρτυρίες καλές είναι μεν, αλλά δεν αποσείουν και τις δικές μας ΕΥΘΥΝΕΣ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιασαμε το υπονοουμενο....
      ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ
      Ηθελες τα και παθες τα.
      ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.Κομιζετε γλαυκας ες Αθηνας,με τις διαπιστωσεις σας,
      αλλα που ξερεις....αλλη μια γλαυκη, πουλι της σοφιας....,ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ,οποτε ορθως μας δωσατε δειγμα γραφης,να ξερουμε για το μελλον.

      Διαγραφή
    2. Κι αν ψήφισα κάποιον ανάξιο, κάποιον που με εξαπάτησε, τί σημαίνει αυτό; Ότι δεν έχω το δικαίωμα να κάνω κριτική; Να τον καταγγείλω; Ακου κατόπιν εορτής! Ώρα είναι κύριε πολιτευτά, να μας κόψεις και τα συνταγματικά μας δικαιώματα!
      Ή μαντεύεις εσύ, ότι διαμαρτύρονται μόνο οι ψηφοφόροι των μεν και όχι των δε; Στην εξουσία φαίνεται ο καθένας! Αν ήτανε τόσο εύκολο, να τους ξέρουμε από τα πριν, θα ήταν παγκόσμια ιστορική πρωτοτυπία!
      Τί πολιτική σκέψη!

      Διαγραφή
    3. Προσωπικα,ψηφισα την τωρινη δημοτικη αρχη,γιατι ΝΟΜΙΖΑ πως ο δημαρχος ηταν αλλο απο αυτο που εδειξε,γιατι συμφωνουσα με τις θεσεις της παραταξης και γιατι τα ΘΑ ηταν πολυ δυνατα...
      ΝΟΜΙΖΑ οτι κατι θα γινει,αλλα γιατι το ΝΟΜΙΖΑ?
      Γιατι με ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
      Γιατι απο αυτα που ειπανε δεν εφαρμοσαν ουτε το 1%.
      Παραδεχομαι λοιπον οτι τους ψηφισα,φυσικα δεν θα τους ξαναψηφισω,αλλα αυτο μου δινει 3 φορες το δικαιωμα να τους κρινω και να εξαγριωνομαι.
      Αλλα ξαναλεω,οταν ζητουσαν την ψηφο μας,ειχαν λυσεις για τα παντα,δεν ειπαν οτι η Λουτσα θα γινει χειροτερη,οτι τα Σπατα,θα διαλυθουν,οτι το μονο που θα κανουν ειναι τατσι μιτσι κοτσι με το εμπορικο κεντρο,με τους παραβατες της λουτσας και και και...

      Διαγραφή
    4. Τωρα διαβαζω οτι εσεις κυριε Κασιματη πολιτευεστε,να μου πειτε με ποια παραταξη,για να ΜΗΝ σας ψηφισω,αφου δεν εχω κληρονομικο χαρισμα να ξερω απο πριν αν εισαστε αξιος για μια θεση στο δημο.
      Οσον αφορα δε το Σπαταναιος Λουτσιωτης,εσεις ειδικα που πολιτευεστε ΔΕΝ θα επρεπε να το θιγετε.Σημασια εχει το ποιον του ανθρωπου,οχι απο που ειναι!!!Προς θεου,που ζειτε?Τα χειροτερα κακα στον δημο σπατων τα εχουν κανει δημαρχοι σπαταναιοι,και στη λουτσα λουτσιωτες!!!!
      Αν κατεβει καποιος για δημαρχος απο την Σουηδια,εγω θα τον ψηφισω.

      Διαγραφή
    5. Καλά δεν το καταλάβατε, ότι άρχισε η προεκλογική περίοδος; Ήδη αρχίσανε: Ψηφίστε κάποιον, δηλαδή εμένα, που αποδεδειγμένα ξέρω, που είμαι της διαφάνειας, που είμαι της Λούτσης και δώστου υποδείξεις κ.ο.κ. Τί έχουν να δούν τα μάτια μας! Τί έχουν να δουν!

      Διαγραφή
  8. Πολίτες είμαστε κάθε μέρα και όχι μόνο την ημέρα των εκλογών. Ακόμα κι αυτοί που ψήφισαν κάποιον που διέψευσε τις προσδοκίες τους, έχουν κάθε δικαίωμα να τον κριτικάρουν, να τον καταγγέλουν και γενικά να διαμαρτύρονται.
    Όσο για το πολιτικό κριτήριο του ψηφοφόρου και το πολιτικό γίγνεσθαι, είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων και κυρίως, δε διαμορφώνεται με τις κοινότυπες υποδείξεις σας, περί του ποιον οφείλουμε να επιλέξουμε. Μέχρις στιγμής παγκοσμίως, δεν έχει ευρεθεί εκ των προτέρων ο "αποδεδειγμένα γνωρίζων από αυτοδιοίκηση" ή "αυτός που έχει τη θέληση να εξασφαλίσει τη διαφάνεια" και τα λοιπά που αναφέρετε.
    Επίσης αν και πολιτεύεσθε, λησμονείτε, ότι είμαστε ένας ενιαίος δήμος και κατά κάποιο τρόπο προωθείτε την πόλωση μεταξύ των δύο πόλεων, ως δήθεν λύση. Αυτό βοηθά μόνο τη ψηφοθηρική τακτική κάποιων, που ελλείψει άλλων προσόντων προβάλλουν ως μέγα προσόν την εντοπιότητα.
    Στην πολιτική ζωή, κακώς μιλάτε για μετά εορτής διαμαρτυρίες. Κάθε μέρα είμαι πολίτης, κάθε μέρα στηλιτεύω τα κακώς κείμενα, κάθε μέρα διαμαρτύρομαι!
    Ο σωστός πολιτικός χαίρεται όταν το εκλογικό σώμα είναι ενεργό και ζωντανό και ποτέ δεν του επιτίθεται για τις τυχόν λαθεμένες επιλογές του. Τις σέβεται και αφοσιώνεται στο καθήκον του να υπηρετεί το κοινό καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά που γίνονται σ' αυτή την πόλη είναι αδιανόητα. Δεν τηρούνται ούτε οι βασικοί νόμοι που τηρούνται σε άλλες πόλεις. Μιλάω για άλλη πόλη, γιατί αν μιλήσω για άλλο κράτος θα είχαν πάει αλυσοδεμένοι όλοι μέσα. Αυτό που συμβαίνει στην παραλία του Αγ. Νικολάου με τη μουσική στη διαπασών όλο το βράδυ και κανείς να μην επεμβαίνει είναι ασύλληπτο. Ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του που δίνουν άδειες σ' αυτά τα μαγαζιά να ξεσαλώνουν μέχρι το πρωί, και να αφήνουν ξάγρυπνους τους γύρω κατοίκους, είναι κατάπτυστος. Αλλά εδώ δεν είναι θέμα μόνο να τον χαρακτηρίσουμε, είναι ότι παρανομεί κατ' εξακολούθηση. Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι κατοχυρωμένες από το νόμο. Εάν γίνει παράβαση, επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα. Ποιοί είναι αυτοί που μπαίνουν εμπόδιο στο νόμο? Η αστυνομία τί κάνει? Γιατί εάν κάνει τα στραβά μάτια υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Μπορεί να ξηλωθεί ολόκληρο αστυνομικό τμήμα. Θέλω να μου απαντήσει κάποιος υπεύθυνα. Όταν κάτοικος του Αγ. Νικολάου καλεί την αστυνομία τί γίνεται? Γιατί ο νόμος λέει ότι αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, αφαιρείται η άδεια, επιβάλλεται πρόστιμο και γίνεται και μήνυση. Απαντήστε μου σας παρακαλώ, γιατί εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΜΠΡΟΥ και ΦΑΚΗΣ: Ηχορύπανση δεν έχουν διαπιστώσει οι δύο τοπικοί σύμβουλοι! Αυτά είπαν στη συνεδρίαση του τοπικού! Επαναλαμβάνω: Ο κ. Λάμπρου από την παράταξη Κασίμη και ο κ. Φακής από την παράταξη του Δημάρχου.

      Διαγραφή
    2. ε,ναι,αυτους τους ενοχλουν μονο οι γυφτοι.Μουσικες,δεν ακουνε τα αυτακια τους!

      Διαγραφή
    3. Αυτο συμβαινει σε πολλα ζωα αγαπητε 7 16 .Πιανουν μονον ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΗΧΩΝ.ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΑ.
      Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΗ ΤΕΛΙΚΑ.Σε αλλους δινει συχνοτητα νταουλιου και σε αλλους ...φλαουτου ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .....ειδε ο γυφτος την γενια του ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ.

      Διαγραφή
  10. αμπελι στο σφυρι ντατσουν στο μαντρι σας θυμιζει κατι ; αυτος ειναι ο πολιτισμος τους χρονια τωρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτους αξιζουμε

    Αυτους εχουμε. Αυτους που ειναι καθρεπτης

    των εαυτων μας...

    Αν ειμασταν σοβαροι ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ θα ψηφιζαμε τοσα χρονια..

    Την Αλλη φορα συνδημοτες λιγη προσοχη...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIPLA STO EKKLISAKI TOY AGIOY SPIRIDONA,IPIRXAN DYO

    PALIA KTIRIA.PERSI TO FERAN STO TOPIKO GIA NA KATEDAFISTOYN

    KAI H APOFASHTOYS POY PIRAN ITAN OXI KATEDAFISI !

    SHMERA,KATEDAFISAN TO ENA KAI APOMAKRINAN

    TA MPAZA ..............!

    ANTE ME TO KALO NA GINOYN TA EGENIA THS KAFETERIAS " FILETO "...!

    O AXORTAGOS KSANAXTIPISE !

    MIN MAS POYN PALI OMOS GIA NARKOMANIS k.l.p..

    ARAGE PIRAN ADIA APO TIN KTIMATIKI ETERIA ? MPAAAAAAAAAAAAA ,

    H POLOEDOMIA TOY DHMOYMAS EDOSE ADIA KATEDAFISIS ? MPAAAAAAAAAA.

    TETIA PRAMATA THA LEME TORA …………………………………..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΡΑΨΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΣ.......ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ,,,,ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ....ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ?ΠΟΙΟΣ ,ΠΟΘΕΝ, ΤΙΝΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ,ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ? ΚΛΠ ΚΛΠ Βαλε αλλον να γραψει αν δεν ξερεις....ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΗ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ολοφάνερο ότι ο δήμος αυθαιρετεί σε πολλά επίπεδα. Ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του παίρνουν αποφάσεις για τις οποίες ουδείς γνωρίζει την νομιμότητά τους. Ξέρουν καλά ότι δεν πρόκειται να ξαναβγούν και κάνουν ό,τι μπορούν για να τα οικονομήσουν πριν ξεκουμπιστούν. Πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι οι κάτοικοι να τους διώξουμε πριν συμπληρωθεί η τετραετία τους, γιατί μέχρι τότε θα δούμε σημεία και τέρατα. Αντί να μαζέψουν τα σκουπίδια και τα αγριόχορτα που έχουν πνίξει την πόλη, αντί να φτιάξουν δρόμους, αντί να φωτίσουν επαρκώς την περιοχή ασχολούνται με ο,τιδήποτε άλλο προκειμένου να τους αποφέρει κέρδος. Ξυπνήστε πριν είναι αργά. Αυτοί τρώνε με χρυσά κουτάλια πάνω στις πλάτες μας ξοδεύοντας αλόγιστα τα υπέρογκα δημοτικά τέλη που μας χρεώνουν χωρίς να προσφέρουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ,το μονο που βλεπω εγω ,ειναι φωνασκιες,ενασχοληση ντεντεκτιβικου τυπου ποιος ειναι ποιος, ααααααααααα και ενασχοληση με τα ο και τα ω.Το τελευταιο θα ειχε μεγαλη σημασια ,ΑΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ,για να την χρησιμοποιουμε ετσι ,ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.ΕΔΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ.
    Αλλο που δεν θελουν ,οι ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ....που τρωγονται για επουσιωδη ,ΕΝΩ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.
    Μου φαινεται οτι τσαμπα τα εχωσα στον Φαραω της Ραφηνας,που ειχε πει πριν χρονια....δεν θα γινουμε Λουτσα.Αυτος ηξερε εγω ο αφελης δεν ηξερα.Η Ραφηνα δεν εγινε ΛΟΥΤΣΑ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας