ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ 6ο ΘΕΜΑ.... ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 26 Ιουλίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:


1.      Λήψη απόφασης για αναμόρφωση Προϋπολογισμού και τροποποίηση Τ.Π.Ε. οικονομικού έτους 2012.
2.      Λήψη απόφασης για έγκριση της κατάστασης δικαιούχων πιστωτών, η πληρωμή των οποίων θα διενεργηθεί με το ποσό του Δανείου που θα συναφθεί με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.
3.      Λήψη απόφασης για έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εντεκάμηνης διάρκειας της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης.
4.      Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μή της εθελοντικής εργασίας που προσφέρουν έξι (6) Ιατροί.
5.      Λήψη απόφασης για δημιουργία νέων Κοινωνικών Δομών.
6.      Διατύπωση απόψεων για παραχώρηση χρήσης αιγιαλού και συνεχόμενου θαλάσσιου χώρου στην θέση «Λούτσα» του Δήμου Σπατών – Αρτέμιδος του Ν. Αττικής και λήψη σχετικής απόφασης.
7.      Λήψη απόφασης για συγκρότηση επιτροπής η οποία θα εξετάσει το αν τηρήθηκαν οι προδιαγραφές και η σχετική νομοθεσία σύνταξης πράξεων εφαρμογής στα Επιχειρηματικά Πάρκα “Γυαλού-Αγ. Δημήτριος-Πύργος” και “Πέτρα Γυαλού-Βούλια-Προκαλήσι”.
8.      Λήψη απόφασης για έγκριση 1ου ΑΠΕ για το έργο : «Κατασκευή οδών στις 14ΠΕ του Δήμου Αρτέμιδος».
9.      Λήψη απόφασης για έγκριση της τροποποίησης των όρων της προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος για το έργο: ¨Βελτίωση γεωμετρικών στοιχείων και χάραξης της Ε.Ο. 40 Παιανία – Σπάτα – Λούτσα (Νομαρχία Ανατολικής Αττικής) Τμήμα: Σπάτα –Λούτσας.¨ 2η Σ.Σ.Ε. συνολικού προϋπολογισμού 216.684,69€ (συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α.) και απόφαση εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης.
10.  Λήψη απόφασης για ορθή επανάληψη της υπ’ αριθ. 38/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί μεταφοράς προσωπικού της Μαραθωνίου Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α. στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.
11.  Λήψη απόφασης περί ανανέωσης άδειας  λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής της εταιρείας  «ΖΗΡΙΔΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.», εντός των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων στη θέση Πέτρα Γυαλού.
12.  Λήψη απόφασης για μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος και ορισμό επιτροπής για εκμίσθωση ή μίσθωση ακινήτων.
13.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικών 3ης, 4ης & 5ης Συνεδρίασης Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2012.
14.  Λήψη απόφασης για έγκριση κανονισμού λειτουργίας της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.
15.  Λήψη απόφασης για έγκριση της πολεοδομικής μελέτης Π.Ε. 5 περιοχής «Μπούρα» του πρώην Δήμου Σπάτων (ΑΠΟΦ. Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.40/2012).
16.  Λήψη απόφασης για διάθεση οικοπέδων από την τράπεζα γης της Π.Ε. 5 της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδος, για αποζημίωση ιδιοκτησιών σε χώρο σχολείου στην Π.Ε. 7-8-9 (ΑΠΟΦ. Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.41/2012).
17.  Λήψη απόφασης για έγκριση απαγόρευσης αριστερών στροφών κόμβου φωτεινής σηματοδότησης Λεωφ. Σπάτων - Αρτέμιδος, Δημάρχου Χρ. Μπέκα & Μακεδονίας στα Σπάτα . (ΑΠΟΦ. Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.42/2012)
18.  Λήψη απόφασης για έγκριση της νέας εισόδου – εξόδου των εγκαταστάσεων της SEFCO – ZEELANDIA Α.Β.Ε.Ε., στη θέση «Γυαλού» επί της οδού Ζήνωνος στα Σπάτα (ΑΠΟΦ. Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.43/2012).
19.  Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στην Πρόσκληση με κωδικό 40 του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού”.
20.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικών ποσών από χρηματικούς καταλόγους.
21.  Λήψη απόφασης περί επιστροφής χρηματικών ποσών ως αχρεωσθήτως καταβληθέντα.
22.  Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών από τον χρηματικό κατάλογο από τέλη καθαριότητας χωρίς ρεύμα.
23.  Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλών από χρηματικό κατάλογο ύδρευσης.
24.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής χρηματικού ποσού προστίμου ΤΑΠ λόγω προσκόμισης αποδεικτικού υπεύθυνης δήλωσης ηλεκτροδότησης.
25.  Λήψη απόφασης για εγγραφή του Δήμου ως Συνδρομητή σε ηλεκτρονικά μέσα.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΤΟ 6 0 ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ?ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλογκ μου,ήθελα να θίξω ένα θέμα που πολύ με έχει προβληματίσει.
    Κατά μήκος του δρόμου,σπάτα λούτσα έχει γίνει δενδροφύτευση,όχι βάλαμε 2 δεντράκια,αλλά κάθε 2 μέτρα,δέντρα!
    όχι πικροδάφνες,ξανατονίζω,δέντρα.
    Μπορούμε να μάθουμε με τι κονδύλι έγινε αυτό,σε ποιος είναι η ανάθεση?Πιστεύω θα βγάλεις λαβράκι αν το ψάξεις.
    Αυτό που με προβλημάτισε,ήταν,η επιμονή να κοπούν τα δέντρα,λόγω των ατυχημάτων,αλλά τώρα που φύτεψαν πεύκα σύριζα του δρόμου,δεν είναι το ίδιο επικινδυνο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας