ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

RIVIERA group - Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

Αγαπητό μας blog, κατ' αρχήν πρέπει να σε συγχαρούμε γιατί είσαι η τελευταία φωνή διαμαρτυρίας που ακόμα είναι ζωντανή στην περιοχή.
Μετά τις αυθαιρεσίες και τα αίσχη με τη διατάραξη της κοινής ησυχίας ο όμιλος Riviera με την πλήρη κάλυψη των δημοτικών μας αρχόντων συνεχίζει ακάθεκτο.
Το ένα μπάρ του ομίλου καλεί τα κορίτσια να πάνε ημίγυμνα ? Τώρα  που βλέπουν τα οράματά τους για τη Λούτσα να παίρνουν σάρκα και οστά πρέπει να νοιώθουν απόλυτα δικαιωμένοι.
Ποιός θα τους σταματήσει;
Στις επόμενες εκλογές πάλι θα γεμίσει ο τόπος κοψωχέρηδες;
Η αστυνομία πότε επιτέλους θα βρεί το θάρρος να εφαρμόσει το νόμο; Τί τους κρατά μακρυά από την παρανομία;
Πώς μπορούμε να σωθούμε;
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
ΓΝ


Αγαπητέ ΓΝ, 
Η τελευταία πράξη του δράματος δεν έχει παιχτεί ακόμα. Η αρπαχτή στο συγκεκριμένο σημείο έγινε τόσο γρήγορα, που πετάξανε τα μπάζα στην θάλασσα, εκεί που κάνουν μπάνιο οι πελάτες τους... και το πιθανότερο είναι ότι εκεί ρίχνουν και άλλα πράγματα με αποτέλεσμα η παραλία να έχει μετατραπεί σε βούρκο. Το επόμενο βήμα λοιπόν είναι η παρακμή... 
Η δημοτική αρχή βέβαια κάνει την δουλειά της. Προκειμένου να γίνει το ΚΕΛ Β. Μεσογείων και να βγει ο αγωγός στον Αγ. Νικόλαο....ο Αγ. Νικόλαος πρέπει να παρακμάσει... το σχέδιο καλά στημένο και προχωρά κανονικά, γιατί δεν στέλνετε στους 5 που μας καταστρέφουν ένα "ξεχεστήριο" πριν αυτό πάει στον εισαγγελέα;;;

20 σχόλια:

  1. Καλλιστεία 2012
    Ζωοπανήγυρις Riviera
    Οι οφθαλμοπόρνοι τώρα πια έχουν το χώρο τους. Η Λούτσα πλέον καλύπτει όλες τις ανάγκες. Όσο ποιο χαμηλά πέφτει το επίπεδο τόσο πιο κοντά στη Λούτσα έρχονται. Το όραμα της πεντανδρίας γίνεται πραγματικότητα, η Λούτσα βουλιάζει όλο και περισσότερο!
    Αυτή την εκδήλωση ποιός αντιδήμαρχος θα θέσει υπό την αιγίδα του; Ποιός θα κάνει την απονομή των βραβείων και θα ασπαστεί τις νικήτριες;
    Κε δήμαρχε θα τιμήσετε τη βραδιά με την παρουσία σας ή θα στείλετε τα παιδιά σας να συμμετέχουν σε αυτές τις πνευματικές εκδηλώσεις;
    Χάρη σε εσάς κε Δήμαρχε υλοποιούνται όλα αυτά, με τη "βούλα σας" λειτουργούν όλοι αυτοί οι "οίκοι", συγχαρητήρια για τους κόπους σας!!!
    Λίγη ντροπή δεν υπάρχει σε τούτο τον έρημο τόπο;
    Πόσα πολλά είναι τα λεφτά τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. tha hthela na sas enoimeroso oti entos ths ebdomadas to riviera k 6 akoma magazia,tha baloyn loyketo...gia na mhn xalane thn hremia ths perioxis mas..

      Διαγραφή
    2. Ναι καλά αφού τελείωσε η σεζόν απο 15 και μετά ολα κλείνουν... σιγά την ζημιά. Ρε μας δουλεύετε;
      Η πιθανότητα να λειτουργούν τα μαγαζιά τους νόμιμα και χωρίς να ενοχλoύν τους κατοίκους δεν υπάρχει στο μυαλό τους. Τέτοιοι είναι.

      Διαγραφή
    3. Λέτε να διαφώνησαν στα αποτελέσματα των καλλιστείων;
      Είμαι σίγουρος ότι ο δήμαρχος πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αποφάσισε να τους στερήσει όλη την εορταστική περίοδο (των Χριστουγέννων ενοειται!!).

      Διαγραφή
    4. Αργούν τα Χριστούγεννα και τα σκυλιά του Ριβιέρα σκούζουν ελεύθερα. Την πρωτοχρονιά όμως ο δήμαρχος θα τους την πάρει σίγουρα την άδεια για ένα απόγευμα.
      ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά βρε παιδιά. Καλά τα λέτε, αλλά έχω ένα πρόβλημα και μαζί σας.
    Μήπως δεν ξέρατε όλους αυτούς τους τοπικούς μας άρχοντες, όπως και τους πρώην τι καπνό φουμάρουν; Γιατί οταν παρουσιαστεί κάποιος τίμιος, ταπεινός, αλλά έξω από το "σύστημα" του την πέφτετε όλοι; Μήπως το πρόβλημα ξεκινάει από τη σάπια κοινωνία μας; Δηλαδή εμάς τους ίδιους; Ο Γκάντι έλεγε, εμπρός να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε...... Αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι δεν πρόκειται να αλλάξουν και τα πράγματα. Αν δεν αλλάξουμε κριτήρια και αρχές δεν θα σταματήσουμε να εκλέγουμε λαμόγια και να φτύνουμε τους άξιους και τους τίμιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι εντάξει συμφωνούμε μαζί σας... όμως ο Γκινοσάτης, η Ζήση, ο Δήμαρχος Μάρκου... αυτό δεν έλεγαν ότι ήταν;;; ε;;; και τώρα έρχονται καινούργια φυντάνια.. καινούργιοι μαϊντανοί που βρίσκονται παντού. Είτε στην ΕΟΜΑΚ είτε στην Ομοσπονδία, είτε σε συλλόγους... αλλά εμείς θα σας δώσουμε μία συμβουλή από τώρα. Θα σας την δώσουμε από τώρα γιατί μέσα στον προεκλογικό χαμό όταν έρθει η ώρα θα χαθείτε πάλι. Μην σκέφτεστε ποιον έχετε απέναντί σας αλλά ποιοι τον στηρίζουν. Τα λαμόγια θα βρουν πάλι μια μαριονέτα να βάλουν μπροστά να είστε σίγουροι για αυτό. Μην τσιμπήσετε...

      Διαγραφή
  3. Αυτοί οι 5 δεν έχουν ονοματεπώνυμο? Αφού είναι γνωστά αυτά τα λαμόγια που μέσω του δημάρχου διοικούν και κατακλέβουν την πόλη, γιατί δεν τους ονομάζετε? Τον πιο γνωστό τον ξέρω. ΠΟΥΛΑΚΗΣ. Οι άλλοι 4 ποιοί είναι? Θέλω τα ονόματά τους. Γιατί δεν μπορεί 5 άτομα να καταστρέφουν κατ' εξακολούθηση τον τόπο και να τους αφήνουμε στις θέσεις τους. Έχουν αφήσει αυτή την ωραία πόλη χωρίς δρόμους, χωρίς υποδομές, χωρίς καθαριότητα, χωρίς φωτισμό, χωρίς ασφάλεια. Μέχρι πότε θα γίνεται αυτό? Έχει έρθει η ώρα για κάθαρση. Αν δεν φύγουν αυτά τα 5 λαμόγια από το δήμο θα καταστραφούμε. Θέλω τα ονόματά τους, κι από κει και πέρα είναι δική μου δουλειά τα περαιτέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://anatakti.blogspot.gr/2012/07/blog-post_31.html#axzz23B6PgA1R

      Επειδή οι αντιγραφές είναι αντιδεοντολογικές μπορείς να ανατρέξεις στο παραπάνω link να δείς και τις φωτογραφίες τους

      Διαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,
    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ.
    ΤΟ BLOG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΜΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακή μεσημέρι 16:05
    Τα σκυλιά στην πίστα του Ριβιέρα ουρλιάζουν και προσφωνούν το δήμαρχο και τη δημαρχίνα.
    Ρε Κατσαλίρο πόσο ξεφτυλίστικες; Πόσα σου δίνουν για να γίνεις τόσο μεγάλη ρόμπα;
    Και βγήκες σαν το καλό παιδί των εκλογών. Δεν φαινόσουνα τόσο λιγούρης ρε Χρηστάκη. Τελικά κρατάει καλά το σόϊ, απλώς ο ξάδερφος είχε πιο πολύ θάρρος. Εσύ ήσουν ο ζηλιάρης και μόλις το έμαθες το κόλπο ξεσάλωσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μας είπατε όμως, η Μπάρμπυ με τι ιδιότητα πήγε εκεί; Σαν μέλος του Δημοτικού συμβουλίου έλυσε όλα τα προβλήματα του τόπου και τώρα πήγε να λύσει και το πρόβλημα των ημίγυμνων οπισθίων; Κι ο αγριάνθρωπος με το κουστούμι; Τώρα δικαιολογείται η συμπεριφορά του ΟΤΑΝ ωρύεται στα τοπικά συμβούλια. Αυτός πήγε με την ιδιότητα του μέλους της κριτικής επιτροπής; Άρα δεν είναι τυχαία όσα λέγονται ΚΑΙ ακούγονται σχετικά με τον εν λόγω κύριο... Μάλλον δεν του είπε κανείς ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια ΑΛΛΑ και να φαίνεται τίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για εμάς που μένουμε σχετικά κοντά σε αυτά τα μπαρ που αναφέρετε στην παραλία του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας η κατάσταση είναι τραγική... Ειδικά Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή δεν μπορούμε να σταθούμε μέσα στο ίδιο μας το σπίτι! Και μιλάμε για εξοργιστικά έντονη ασύδωτη ηχορύπανση, από τις 12 το μεσημέρι συνέχεια ως τις 4 και 5 το πρωί!!! Τις νύχτες δε κοιμάσαι χωρίς ωτοασπίδες, κλειστά παραθυρόφυλλα και τζάμια και το κλιματιστικό στο φουλ μπας και καλύψει ο ήχος του τα διαπεραστικά μπάσα από τα θηριώδη ηχεία που έχουν εγκαταστήσει έξω στην παραλία... Ακόμα και τα μεσημέρια (πια ώρα κοινής ησυχίας, εδώ δεν υπάρχουν τέτοια, εδώ είναι Λούτσα, φαρ ουέστ χωρίς νόμους χωρίς ήθη...), οι δονήσεις, η εκκωφαντική τέκνο μουσική και τα ξεφωνητά του dj μας ξεκουφαίνουν σε ένα ατέλειωτο σπάσιμο νεύρων όπου πραγματικά δε ξέρεις που να σταθείς μέσαστο ίδιο σου το σπίτι!!! Αστυνομία απλά δεν υπάρχει στη Λούτσα. Ξεκάθαρο εδώ και χρόνια αυτό, αφού πραγματικά δεν έχει νόημα να καλείς την αστυνομία που δεν κάνει απολύτως τίποτα και το πρόγραμμα των υπαίθριων κλαμπ συνεχίζεται ακάθεκτο. Το ξέρουμε όλοι ότι ο δήμος αγνοεί επιδεικτικά κάθε έκλειση για εφαρμογή του νόμου και των σχετικών διατάξεων, δίνει άδειες για μπαρ (προωρίζεται μάλιστα να ανοίξει ένα ακόμα καινούργιο κλαμπ στην ίδια παραλία του Αγίου Νικολάου και αυτό ευθυγραμμισμένο πιθανότατα με την τακτική που τηρούν και τα υπόλοιπα...). Υπάρχει εισαγγελέας άραγε να δει αυτές τις περίφημες άδειες κατά πόσο είναι νόμιμες ή όχι; Από που κι ως που αυτά τα μπαρ εγκαθιστούν ηχητικά συστήματα τόσο υψηλών εντάσεων τη στιγμή που οι άδειες για beach bar αναφέρουν ότι τα ηχητικά συστήματα πρέπει να είναι μικρά στερεοφωνικά με μέγιστη ένταση ήχου 80db στη πηγή; Ψηλά γράμματα... Μόνο ένας τοπληρός εισαγγελέας θα μας σώσει, ίσως και η δημοσιότητα στα κανάλια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, για να ακουστεί το πρόβλημα παραέξω... Το πρόβλημα μας πλέον έχει ακραίες διαστάσεις, δεν είναι απλά ενοχλητικό, είναι διωγμός από τα ίδια μας τα σπίτια από την ίδια μας τη γειτονιά στο βωμό της αρπαχτής και του εύκολου κέρδους κάποιων επιτήδειων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ταλαίπωρε συγκάτοικε του Αγίου Νικολάου
      είναι γνωστή η αδυναμία της δημοτικής μας αρχής σε αυτούς τους οίκους και επίσης γνωστή η δήλωση του νέου επενδυτή της περιοχής ότι σε δύο χρόνια από το τέρμα των λεωφορείων μέχρι τον Ξυπόλυτο θα χτίσει τη νέα Ριβιέρα της Αττικής, μιας και θα μας διώξει όλους από εδώ.
      Δυστυχώς η παρανομία είναι ο νόμος στον τόπο μας. Η δημοτική αρχή έναντι πινακίου φακής (λιγούρια τους λένε) δίνει γή και ύδωρ καλύπτοντας όλες τις παρανομίες.
      Η μόνη ελπίδα να σταματήσουν είναι να κινηθούμε όλοι μαζί. Πιστεύω ότι ο σύλλογος Αγίου Νικολάου είναι η τελευταία μας ελπίδα.Υπάρχει blog του συλλόγου και μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν για κάτι.
      Και στις εκλογές βέβαια δεν έχουμε καμμία δικαιολογία όταν επιλέγουμε μόνιμα τους πλεόν ανίκανους και διευθαρμένους.
      Οι άνθρωποι του δημάρχου ήταν όλοι γνωστοί για το έργο τους, ακόμα και ο δήμαρχος "το καλό παιδί", σαν επαγγελματίας έχει δώσει σάρκα και οστά στη διαφθορά και την παρανομία. Τί περιμέναμε; Τους ξέραμε, δεν κρύφτηκαν γιατί δεν ντρέπονται! Τώρα γιατί απορούμε;
      Συμφωνώ ότι η αστυνομία δεν κάνει τίποτε, αλλά η καταγγελία στο 100 καταγράφεται, όσο πιο πολλές γίνονται τόσο περισσότερο ανησυχούν, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να εμφανιστεί κάποιος διοικητής που να μην είναι του χεριού τους και τότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Τότε μπορεί να μάθει και η εισαγγελία που είναι η Λούτσα!!

      Διαγραφή
  8. καποιος που παρεβρεθηκε στα καλλιστεια,θα ειχε την καλοσυνη να αναφερει ποιοι αρχοντες και συμβουλοι τους τιμησαν με την παρουσια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάνουμε έκκληση, όποιος γνωρίζει, ας μας πληροφορήσει ποιοί παρέστησαν και αν υπάρχουν φωτό ακόμη καλύτερα. Μας ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα κοσμικά της Λούτσης.

      Διαγραφή
    2. ναι,εμενα με ενδιαφερουν,να δω τα ενδιαφεροντα των αρχοντων,σε τι επιπεδο κυμαινονται...

      Διαγραφή
  9. ΒΡΕ ΦΙΛΟΙ,περασατε ολοκληρο καλοκαιρι με νταπα ντουπα,και δεν αξιωθηκατε να κανετε ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.Το σφαξε με αγα μου να αγιασω,φαινεται το ενστερνιζεσθε.Αντισταση δεν ειναι να ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ουτε να περιμενουμε τις εκλογες. ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,δεν τα εχετε καταλαβει καλα,κανεις δεν θα τα βαλει με τα συμφεροντα, για χαρη καποιων ,που δεν ειναι σε θεση να κανουν ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟ 100 ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..που κατ εσας δεν υπαρχει.ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΛΟΙ, ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ..ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...αντε ,καλο ησυχο χειμωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, συμφωνώ εν μέρη αγαπητέ Αριστογείτωνα, όντως οι θιγόμενοι από τις ασυδοσίες των λαμόγιων δείχνουν άνευροι και αναποφάσιστοι... ΔΕΝ αισθάνονται έτσι όμως να είσαι σίγουρος γιαυτό! Για να υπάρξει κάτι ουσιαστικό και αποτελεσματικό από πλευράς αντίδρασης, χρειάζεται συντονισμός και επιμονή. Ο σύλλογος του Αγίου Νικολάου θεωρώ ότι πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Δε γίνεται με τηλεπάθεια να συνεννοηθούν 100-150 αγανακτισμένοι και να απλώσουν πανό στη στάση των λεωφορείων! Ο σύλλογος πρέπει να δραστηριοποιηθεί, να ενημερώσει και τους υπόλοιπους κατοίκους για το πρόβλημα της ηχορύπανσης από τα μπαρ, να ορίσει ημερομηνίες, τόπο και χώρο, να βάλει αυτοκίνητο με μεγάφωνα για να καλέσει τους κατοίκους (εδώ περνάνε αυτοκίνητα που διαφημίζουν θεατρικές παραστάσεις στη Λούτσα και μας ξεκουφαίνουν...) τότε να είσαι σίγουρος φίλτατε ότι δε θα πουν όχι οι πολλοί. Αν και σχετικά αραιοκατοικημένη η περιοχή μας νομίζω ότι μπορεί να μαζέψει αρκετό κόσμο για να τραβήξει το αυτί των αρμοδίων πέρα από τα σύνορα του δήμου και ίσως και να προσελκύσει κανένα τηλεοπτικό ρεπόρτερ που θέλει να καλύψει 2-3 λεπτά στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων... Είδωμεν, έχω την αίσθηση ότι δε θα αργήσει η στιγμή που η αγανάκτηση θα επιταχύνει τις εξελίξεις στην περιοχή μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε αυτα πρεπει να γινουν ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,που θα εχουν δοθει και νεες αδειες.Γιωργακης το παιζετε?ΤΟ MOMENTUM ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ.Αλλο το 2010 αλλο το 2012.Δεν το ειδατε ολοφανερα?Η χελωνιτσα ηταν καλη ευκαιρια,μην την αφησετε να παει χαμενη,Η ΧΕΛΩΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ,οι ανθρωποι ενοχλουν,εχει καποια διαφορα .....στην αντιμετωπιση.....το θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας