ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Από που προβλέπεται η χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων!!!! σε εξωτερικό χώρο;;;; Τι άδεια είναι αυτή; Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την Λούτσα;


Άδεια λειτουργίας μουσικής–μουσικών οργάνων για τρία έτη.                    ΣΧΕΤ: Η  από 7-5-2012 αίτηση του κ. Κόλτζου Ηλία για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του καταστήματος της επί της Λεωφόρου Αρτέμιδος το οποίο λειτουργεί ως καφετέρια – μπαρ με διακριτικό τίτλο KENZO.


 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πάμε για ψήφιση; Ο κύριος Φύτρος.

ΦΥΤΡΟΣ: Κύριε Πρόεδρε ήρεμα πάνω απ’ όλα, πρέπει να το δούμε όμως το θέμα. Φταίνε οι διοικητικές υπηρεσίες, αλλά δεν μπορεί και εμείς να καθόμαστε έτσι. Να κάνουμε ένα υπόμνημα στις υπηρεσίες. Ο άνθρωπος έχει κάνει στις 7 Μαΐου την αίτηση.
Ο κύριος Κατσούλης έχει δίκιο, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Ο άνθρωπος έχει κάνει αίτηση στις 7 Μαΐου, έχει φάει τρεις μηνύσεις μέχρι τώρα γιατί δεν είχε άδεια μουσικής. Αυτό τον άνθρωπο τώρα ποιος θα τον αποζημιώσει γι’ αυτούς τους τρεις μήνες;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Να απαντήσω. Ακούστε να το καταλάβετε μια και καλή για να μην έχω ευθύνες. Η Υπηρεσία όταν έχει μια αίτηση από τον πολίτη, ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο δεν το γνωρίζει. Ο Πρόεδρος γνωρίζει τα θέματα που φέρνει στο Συμβούλιο μια μέρα πριν τα γνωρίσετε εσείς, όταν έρχονται στην γραμματέα του. Το πότε έχει κάνει αίτηση ο καθένας, το πότε έχει πάει τα χαρτιά του, αυτό είναι θέμα υπηρεσιακό και δεν έχει καμία σχέση το Συμβούλιο, Το Συμβούλιο καλείται από την Υπηρεσία να κρίνει αν τα χαρτιά που έφερε είναι σωστά ή όχι. Για να το διευκρινίσουμε.
        Δηλαδή για να καταλάβετε κάτι. Ο κύριος Κατσικόγιαννης είχε κάνει μια αίτηση προ ημερών, πριν από ένα μήνα, για να πάρει μια προέγκριση. Κατηγορήθηκε το Συμβούλιο το δικό μας, για διαφόρους λόγους, ότι δεν ήθελε να του δώσει την άδεια και έκρυψε τον φάκελο. Ξέρετε τι είχε συμβεί; Να σας πω τι είχε συμβεί. Από πάνω η Υπηρεσία έστειλε τον φάκελο ταχυδρομικώς και ήρθε στην Γραμματέα την δική μου μετά από είκοσι δυο μέρες. Γι’ αυτό και το περάσαμε έτσι. Με δική μου ευθύνη παρακάλεσα τον Δήμαρχο να υπογράψει την αίτηση. Και τί αίτηση; Φωτοτυπημένη. Μας την στέλνει στο διαδίκτυο πρώτα ο κύριος Ιωαννίδης για να μπορέσω να σας στείλω την πρόσκληση και μέχρι τελευταία μέρα… δηλαδή πολλές φόρες έχετε την πρόσκληση, αλλά δεν έχετε τον φάκελο. Ο φάκελος μπορεί να έρθει και την τελευταία μέρα. Εμείς δεν έχουμε καμιά ευθύνη πότε έκανε ο κάθε πολίτης την αίτηση.
        Για την μουσική δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς να δίνουμε άδεια, ας είναι και δυο μήνες, τρεις. Αυτός λοιπόν να πάει στην Υπηρεσία του Δήμου, να κάνει μια αίτηση αναφοράς και να ζητήσει τον λόγο. Όχι από το Συμβούλιο. Δεν ξέρουμε εμείς πότε έχει κάνει την αίτηση. Δεν το γνωρίζουμε. Όταν το γνωρίζετε εσείς το γνωρίζει και ο Πρόεδρος. Το γνωρίζει ο Πρόεδρος και η Γραμματέας μια μέρα πριν.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Την ημέρα που μπαίνει σε μας η εντολή πρέπει να αναγράφεται πάνω πως μπήκε την τάδε ημέρα, όπως εδώ γράφεται 12 Ιουλίου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Βεβαίως γράφεται. Όταν τα στέλνει με πρωτόκολλο η Γραμματέας γράφει την ημέρα που το πήραμε.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Εδώ πως είναι ότι…

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Έχει κατατεθεί πού;

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: 17 Ιουλίου λέτε εδώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Πού; Σε μας; Στην Υπηρεσία. Στον Ιωαννίδη, όχι σε μας.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: 12 Ιουλίου.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ναι. Εγώ τί φταίω;

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Μα που τα έχει καταθέσει; Στον Ιωαννίδη δεν τα έχει καταθέσει τα χαρτιά από την πρώτη μέρα;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Εγώ τι να ξέρω; Ξέρω πόσα μαγαζιά έχουν καταθέσει αίτηση για μουσική;

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Ποιος θα πάει τώρα να του γλιτώσει τις τρεις μηνύσεις που έχει φάει αυτός;

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Θα στραφεί εναντίον του Δήμου, όχι κατά του Συμβουλίου. Δεν φταίει το Συμβούλιο αν άργησε ο Δήμος να του βγάλει τα χαρτιά. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό; Το γνωρίζει το Προεδρείο το θέμα μια μέρα πριν το μάθετε εσείς. Που να ξέρω εγώ ποιος έχει κάνει αίτηση για μουσική ή για προέγκριση; Τί είμαι εγώ; Να πάω να ψάχνω γύρω γύρω ποιος έχει κάνει αίτηση για προέγκριση;
Παρακαλώ, πάμε για ψήφιση.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σαρρή Δήμητρα.

ΣΑΡΡΗ: Ναι.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κατσούλης Κωνσταντίνος.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Συμφωνώ στην έγκριση και με την εισήγηση, όμως καταγγέλλω την αρμόδια Υπηρεσία, μαζί και σας κύριε Πρόεδρε, γιατί φέρατε μετά από τόσους μήνες την αίτηση για συζήτηση.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μα τότε μου την έστειλαν. Το καταλάβατε;

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Εγώ δεν το εξετάζω. Εγώ εξετάζω ότι ήρθε μετά από τόσους μήνες να συζητηθεί το θέμα. Και γιατί; Να ελεγχτεί η αρμόδια Υπηρεσία.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ράφτη Αλεξάνδρα.

ΡΑΦΤΗ: Ναι.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Λάμπρου Παναγιώτης.

ΛΑΜΠΡΟΥ: Ναι.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γκιουλέκας Δημήτριος.

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: Ναι, σύμφωνα με τους νόμους και τις κείμενες διατάξεις.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Φύτρος Αντώνιος.

ΦΥΤΡΟΣ: Ναι.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ο κύριος Πρόεδρος.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ναι, σύμφωνα με την εισήγηση.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ομόφωνα και παίρνει αριθμό 59/2012.

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα πρακτικά είναι ένα ακόμα μνημείο αυθαιρεσίας της δημοτικής μας αρχής και του τοπικού συμβουλίου μας.
    Πέραν των όποιων υπογείων μεθόδων προκειμένου να καλυφθεί τυπικά η παρανομία, ο κος Φύτρος με κλάμμα ψυχής λέει ότι έχουν γίνει τρείς μηνύσεις και δεν απορεί γιατί δεν έχει κλείσει, σύμφωνα με τον νόμο, το παράνομο μαγαζί. Το μόνο που τους νοιάζει ΟΛΟΥΣ είναι να καλύψουν την παρανομία με κάθε τρόπο.
    Οι άνθρωποι είναι αισχρά διευθαρμένοι.
    ΝΤΡΟΠΗ
    Αυτά μόνο στη Λούτσα μπορει να γίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που γίνονται σ' αυτήν την πόλη είναι πρωτόγνωρα. Υπογράφουν αποφάσεις οι οποίες είναι πέρα για πέρα παράνομες και δεν ελέγχονται από πουθενά. Λες κι αυτή η πόλη υπάγεται σε τριτοκοσμικό κράτος, χωρίς νόμους και τάξη. Ποιός είναι ο κ. Φύτρος που αντί να πάρει την άδεια από το μαγαζί, ύστερα από τρεις μηνύσεις, συμφωνεί και στην περαιτέρω λειτουργία του? Και μετά απ' αυτό παραμένει στη θέση του? Γίνονται αυτά τα πράγματα πουθενά? Ποιός είναι ο κ. Λάμπρου, ο οποίος δηλώνει ότι δεν υπάρχει ηχορύπανση στα μαγαζιά του Αγ. Νικολάου, όπου οι κάτοικοι ξαγρυπνούν μέχρι το πρωί, και παραμένει στη θέση του? Αυτά είναι ανύκουστα που συμβαίνουν σ' αυτή την περιοχή. Η αστυνομία τί κάνει? Πού είναι? Όλα τα πράγματα έχουν κάποια όρια. Αυτοί τα έχουν ξεπεράσει. Δεν γίνεται να υπογράφονται άδειες για μουσική σε εξωτερικούς χώρους μέχρι πρωίας και η αστυνομία να μην επεμβαίνει. Απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο. Μέχρι τις 12 το βράδυ έχουν την δυνατότητα, όχι μέχρι τις 5 το πρωί.
    Η Περιφερειακή Αποκέντρωση τα έχει ελέγξει αυτά? Ο κ. Λιακόπουλος βλέπει όλες αυτές τις αυθαιρεσίες του δήμου και κλείνει τα μάτια? Και είναι ακόμα στη θέση του? Ο Πρωθυπουργός έχει ενημερωθεί για τις παρανομίες που γίνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας