ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΑΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΩΝ ΘΟΡΥΒΟΥ.



ΑΡΤΕΜΙΔΑ  06/02/2013    
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ :  Αριθ πρωτ    149/06-02-2013
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ: Αριθ. πρωτ  142/06-02-2013
                                                                                                                       ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

                                                                     ΠΡΟΣ:ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
 
ΘΕΜΑ :   Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΑΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ
                                                              ΟΡΙΩΝ ΘΟΡΥΒΟΥ.

Σας διαβιβάζουμε την συμπληρωμένη  εισήγηση που αφορά στη λειτουργία του  Δ.Α.Α  και παρακαλούμε,  να τεθεί στο επόμενο  συμβούλιο ως τακτικό θέμα για συζήτηση και λήψη απόφασης.
                                                    ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ
1.            ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                     
        Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ                 ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

2.            ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              Α/Α

              Ε. ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ                      ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ :
                    1.   Έγγραφο του ΥΠΕΚΑ από 7/11/2012 με αρ. πρωτ 213883 Προς Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος  με θέμα: Αντιμετώπιση αεροπορικού θορύβου του Δ.Α.Α Ελ. Βενιζέλος σύμφωνα με τις επιταγές της Οδηγίας 2002/49/Ε.Κ΄
                    2.  Έγγραφο του ΥΠΕΚΑ από 31/7/2012 με αρ. πρωτ 212594 προς  Δ.Α.Α με θέμα :  έγκριση της ΔΕΥΤΕΡΗΣ μελέτης χαρτογράφησης  του Δ.Α.Α  Ελ. Βενιζέλος.
                    3. ΥΠΟΜΝΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ από 28/2/2009 με αριθ. πρωτ : 18  προς  ΥΠΕΧΩΔΕ  τμήμα  ΕΑΡΘ   με θέμα : Mελέτη Αεροπορικού θορύβου Αεροσκαφών του ΔΑΑ   Α΄     και Β΄ φάση.
                    4. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
                 
                               

Θέμα :  Αεροπορικός Θόρυβος 
Κύριοι,
Σύμφωνα με το  1ο  ΣΧΕΤΙΚΟ το ΥΠΕΚΑ ενημερώνει τον δήμο μας ότι : 
Α.   Με την ΚΥΑ 211773 (ΦΕΚ 1367 )  καθιερώθηκαν τα όρια ΄΄ Οδικού – Σιδηροδρομικού – Αεροπορικού θορύβου ΄΄   ενέργεια για την οποία άλλωστε ήταν υποχρεωμένο  το ΥΠΕΚΑ να προβεί σύμφωνα και με το άρθρο 5 της  ΚΥΑ 212197.
Με τον  όρο ΄΄ περιβαλλοντικός συγκοινωνιακός θόρυβος ΄΄   εξισώνεται ο θόρυβος   ενός αεροπλάνου με τον θόρυβο ενός αυτοκινήτου!!!  Σκοπίμως έγινε αυτό ή λανθασμένα ; Το μεσοσταθμικό δηλαδή Lden =70db και Lnight 60db  που ορίζει το ανωτέρω ΦΕΚ με ποια λογική θεωρείται ότι είναι σωστό ; H Eυρωπαϊκή Οδηγία μιλάει για ξεχωριστές μελέτες για κάθε είδος θορύβου. Είναι απαράδεκτο να ταυτίζεται ο θόρυβος των αυτοκινήτων με των αεροσκαφών.
H παλαιά  μελέτη ΄΄ΒΟΓΙΑΤΖΗ΄΄ αναφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ. (έγγραφο ΔΑΑ  28/06/2012 με αρ πρωτ 218755 προς Δ/ΣΗ ΕΑΡΘ στο οποίο ζητά έγκριση για το στρατηγικό χάρτη ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ μαζί με μια ολοκληρωμένη μελέτη για το θέμα αυτό).  
    Β.   Με βάση ποιας  Κ.Υ.Α,  ή ποιας  ΟΔΗΓΙΑΣ  της Ε.Ε,  ή ποιάς λογικής  ο εκκωφαντικός θόρυβος ενός αεροπλάνου που μπορεί να  επηρεάσει ακόμα και  τη διαδικασία κύησης μιας γυναίκας ή να προκαλέσει μόνιμες βλάβες στο ακουστικό σύστημα του ανθρωπίνου οργανισμού , συμψηφίζεται  , κατά  τη  λογική της νέας μελέτης,  με το σύνολο του θορύβου των πτήσεων όλης της μέρας με αποτέλεσμα να εξαφανίζετε και να εμφανίζονται ΟΛΑ στα πλαίσια του φυσιολογικού θορύβου;
Γ.    Στις προτάσεις της Τεχνικής Διυπουργικής Ομάδας Εργασίας (Τ.Δ.Ο.Ε ),  που υιοθετηθήκαν και από τον επικεφαλή του τμήματος της Ε.Α.Ρ.Θ  (αφού υπογράφει ο ίδιος  και σαν πρόεδρος της Τ.Δ.Ο.Ε.), αναφέρονται μεταξύ άλλων  και θεσμοθέτηση για   ΄΄ ειδικό νομοθετικό πλαίσιο στο οποίο θα στηριχτεί η όλη διαδικασία ώστε να καταστεί δυνατή αφενός μεν η επιβολή κυρώσεων στους παραβάτες και αφετέρου η λήψη μέτρων στήριξης των θιγόμενων περιοίκων, όπως προβλέπεται από τα προτεινόμενα σχέδια δράσης του  Δ.Α.Α΄΄ .    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;  και  τι έγινε με τους βοηθητικούς δείκτες θορύβου και τα όρια αυτών που θα εξειδίκευαν ακόμα περισσότερο την περίπτωση μας;
Δ.   Με το σχετικό 2 ενημερώνεται ο δήμος μας ότι η νέα μελέτη είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές  και τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν στην παλαιά μελέτη .!!!! Σας θυμίζουμε ότι  ο ΔΗΜΟΣ μας με το  3  σχετικό ΥΠΟΜΝΗΜΑ έχει προσβάλλει την ανωτέρω μελέτη σαν ανυπόστατη τόσο για τεχνικούς όσο και για ηθικούς λόγους. (δεν μπορεί αυτός που ρυπαίνει  να κάνει μελέτη για τον ΕΥΑΥΤΟΝ ΤΟΥ !!!!!! ).  Τηρήθηκε όμως , έστω και προσχηματική διαδικασία διαβούλευσης.  Για ποιο  λόγο στην νέα μελέτη  ΔΕΝ ακολουθείται η διαδικασία διαβούλευσης ;  Για ποιο λόγο χρησιμοποιήθηκαν πληθυσμιακά στοιχεία του 2001;  από πού προκύπτει ότι δεν απαιτείται η υλοποίηση των σχεδίων δράσης που η προηγούμενη μελέτη προτείνει;   Επειδή , όπως ισχυρίζεται το έγγραφο σας (το 2 σχετικό ) , η κρίση έχει μειώσει τις πτήσεις και άρα  τον όγκο θορύβου;  Οι προσπάθειες της κας  Κεφαλογιάννη (Υπουργού Τουρισμού )  για μείωση των τελών του ΔΑΑ, με στόχο την αύξηση των πτήσεων ( 16 εκατομμύρια επιβάτες  για το φετινό καλοκαίρι), σε πιο πλαίσιο χωράνε;
Τέλος από ποια διαδικασία προβλέπονται οι ευχαριστίες του ΥΠΕΚΑ προς τον ΔΑΑ για την υλοποίηση της μελέτης που καταστρέφει την πόλη μας ; (σχετ  1)
Μήπως το ΥΠΕΚΑ έχει έστω ελάχιστη υποχρέωση να  ακούσει και να προστατεύσει τους ¨Έλληνες φορολογούμενους πολίτες ;
Μήπως  ο ΔΑΑ θα πρέπει  να πληρώσει επιτέλους τις  νόμιμες υποχρεώσεις του προς το δήμο  και να σταματήσει τις γαλαντομίες  προς μελετητές που τον βγάζουν  ΄΄λάδι΄΄ από τις παρανομίες του,  εξασφαλίζοντάς του για άλλα 7 χρόνια  την ανεξέλεγκτη λειτουργία του;
Μήπως τα διχίλιαρα  που χορηγεί  αφειδώς  στους συλλόγους της πόλης μας  θα πρέπει επιτέλους να τα δώσει για να τοποθετηθούν μικρόφωνα  κατά μήκος του ίχνους πτήσεων  (όπως σε όλα τα πολιτισμένα αεροδρόμια της Ευρώπης ),  για να μπορεί να εντοπίζει τους παραβάτες και να βελτιώνει σιγά- σιγά την ποιότητα ζωής των δημοτών μας ;
Προτείνουμε στο Δήμαρχο και στους αιρετούς μας:
1.            ΑΜΕΣΑ ο δήμος μας να προσλάβει ειδικό σύμβουλο ο οποίος να αξιολογήσει όλα τα μέχρι τώρα  υπάρχοντα στοιχεία και την προηγούμενη εμπειρία, προκειμένου να προσβάλλει τη νέα μελέτη προστατεύοντας έτσι  την ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας.
2.            ΑΜΕΣΑ  ο δήμος μας να παρέμβει σ΄ όλους τους αρμόδιους φορείς  (Ε.Ε , ΥΠΕΚΑ, ΥΠΑ, ΔΑΑ) εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του,  κυρίως για την αγνόηση  και τον παραγκωνισμό του από τον τρόπο και τη διαδικασία που ορίστηκαν τα νέα όρια αεροπορικού θορύβου.
3.            Να ζητήσει ο δήμος  από το ΥΠΕΚΑ την καθιέρωση ειδικών βοηθητικών δεικτών θορύβου,  καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο μέσω του οποίου θα ελέγχονται μεμονωμένες περιπτώσεις παραβατών για την επιβολή κυρώσεων. Σ  αυτή τη διαδικασία να συμμετέχει υποχρεωτικά και ο ΔΗΜΟΣ μας.
4.            Να γίνει ημερίδα με θέμα  ΄΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΔΑΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.
5.            Με πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος να συζητηθεί ΑΜΕΣΑ λόγω του επείγοντος σαν Τακτικό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας.

                                                         ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
1.            ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


                     
        Ν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑΚΗΣ                 ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

2.            ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              Α/Α

              Ε. ΠΙΤΣΙΓΑΥΔΑΚΗ                      ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

46 σχόλια:

  1. Καιρό είχαμε να μάθουμε νέα της "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ"
    Ασχολείται μόνο με τον ΔΑΑ μια και δεν έχει κανένα κόστος (πολιτικό, προσωπικό, οικονομικό ...) και εύκολα μπορεί να αποκομίσει πολιτικά κέρδη! Έχει κακούς Γερμανούς, κακές πολυεθνικές και είναι ένα πολύ κακό αεροδρόμιο γενικά !!
    Τα σκυλόμπαρα δεν τα ακούει η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μας, όταν παλεύουν κάποιοι μόνοι τους η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ έχει δουλειά ή πίνει κερασμένο καφέ στα σκυλομάγαζα ή χορεύει με τους Τερλέγκες σε διάφορες σκυλοπανηγύρεις.
    Φτάνει πια η κοροϊδία των συλλόγων σφραγίδα, προθαλάμων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αν θέλετε τον κόσμο να σας στηρίζει βοηθήστε τον τόπο, πέστε όχι στη διαφθορά, παλέψτε μαζί μας την αλητεία που τόσο πολύ σας αγαπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν φιλε μου θα κολυμπας στα λυματα του αεροδρομιου και θα βουτιεσαι στην βρωμα και την υποβαθμιση....ουτε ο Τερλεγκας δεν θα πλησιαζει στην πολη μας κι ετσι εσυ τουλαχιστον θα ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
  2. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ;;;"ΟΜΕΛΕΤΑ" ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ...ΑΔΕΙΑ DOLCE CABANA KΑΙ ΓΟΒΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στήριζαν πάντα άτομα ανίκανα, από δημάρχους ,αντιδημάρχους ,μέχρι τους ανύπαρκτους δημοτικούς συμβούλους. Πότε στήριξαν τις σωστές προτάσεις, κυρίως του τοπικού συμβουλίου Σπάτων, που είναι το μόνο που ασχολείται με τα προβλήματα και λειτουργεί χωρίς διαπλοκές. Αν το τοπικό Σπάτων ήταν στην θεση του δημοτικού συμβουλίου , ο τόπος μας θα ήταν παράδεισος. Οταν ένας τόπος είναι αναβαθμισμένος ,εμποδίζεται και η παρανομία του αεροδρομίου και των εργολάβων που θέλουν ΚΕΛ , και που τώρα οι σύλλογοι κατάλαβαν ,ότι από την μια θα χύνονται λύματα στην χαμολιά και από την άλλη στον άγιο Νικόλα. Και τότε τα αεροπλάνα θα προσγειώνονται στις αυλές μας , χωρίς κανείς να ασχολείται με την νεα "Ψυττάλεια"..Αν γινόταν τουριστική μαρίνα στην Αρτέμιδα , οπως έχει αποφασίσει το τοπικό Σπάτων στις προτάσεις για αναπτυξη του δήμου, θα τολμούσε κανένα αεροδρόμειο να κάνει παραβιάσεις; ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ανάπτυξη όμως με τα άτομα της διαπλοκής που στηρίζουν δεν θα γίνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Μ Ο Ν Ο ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ Ε Λ Ε Γ Χ Ο Ν Τ Α Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.....

      Διαγραφή
  4. Κάτοικε ,έχεις απόλυτο δίκιο. Αντι να κοιτάνε οι σύλλογοι κατά πού παρανομούν τα αεροπλάνα, να πιέσουν τα φιλαράκια τους στον δήμο ,και τον ιδιο τον δήμαρχο , αφού είναι και καλό παιδί , να βάλει τα σωστά άτομα όπου πρέπει. Εδώ έχουν βάλει στο λιμάνι μέλη, που δεν ξέρουν να βάλουν βατραχοπέδηλα.!Τι να σκεφτούν και να φανταστούν και να προωθήσουν..Είναι αρκετό να είσαι ανίκανος, για να μην σε φοβούνται, να έχεις κομμένη γλώσσα, να έχεις ακατοίκητο εγκέφαλο, και κυρίως να ανήκεις στους αυλοκόλακες του δημάρχου.Φίλοι,φίλες,σύζυγοι,κ.λ.π.παρατρεχάμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΕΝΟΧΛΗΣΕ Κ. -Α- Π. ΟΙΟΝ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΎΝ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΝΗ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ,ΧΤΕΣ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΗ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ,ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΑΣ;;Α, ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΕΔΑΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΦΑΛΟΣΚΟΠΕΙΤΕ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ Ν'ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΗ!'ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ'-'ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ'ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΩΔΥΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ.....

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με την 1η επιστολή (Ανώνυμος, 13 Φεβρουαρίου 2013 - 10:33 μ.μ.). Κουβέντα για τα σκυλόμπαρα της παραλίας! Λες και έχουν αυτιά μόνο για τα ... αεροπλάνα! Το ότι δεν μας αφήνουν να κλείνουμε μάτι τις νύχτες και τις ώρες κοινής ησυχίας τα "νταπαντουπάδικα" δεν τους κάνει εντύπωση! Δεν ασχολούνται! Υποκρισία και απροκάλυπτη ενοχή! Το έχουμε ξαναπεί: Όποιος δε λύσει οριστικά και αποφασιστικά το πρόβλημα της ηχορύπανσης από τα μπαρ της παραλίας, δεν μπορεί να έχει πολιτικό λόγο στη Αρτέμιδα!!! Η πόλη έχει πολλά φλέγοντα προβλήματα, αλλά η ηχορύπανση από την αλητεία της παραλίας είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Αεροδρόμιο δεν είναι μονο θόρυβος Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιβαλλοντική υποβάθμιση Μονο εγκαθετοι και "εισπρακτορες" δεν το καταλαβαίνουν,η" κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν.

      Διαγραφή
    2. Είτε το θέλουμε είτε όχι το αεροδρόμιο είναι μια πραγματικότητα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Όταν οι Σπαταναίοι φώναζαν όχι οι Λουτσιώτες ονειρεύονταν Γλυφάδα. Όλοι έχουμε ευθύνες αλλά η ζωή προχωρά. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό μας και να μην μπουρδολογούμε ασύστολα
      Ο θόρυβος είναι το μόνο πρόβλημα και είναι μαχητό από έναν σοβαρό δήμο. Μπορεί να τηρούνται οι κανόνες!
      Το αεροδρόμιο έχει ελέγχους περιβάλλοντος και έχει βιολογικό καθαρισμό που δουλεύει (μια βόλτα στη Βραυρώνα το αποδυκνύει και στους πλέον δύσπιστους), έχει ένα τεράστιο φωτοβολταικό πάρκο φτιαγμένο με τρόπο που σέβεται το περιβάλλον.
      Δίνει δουλειά σε πολλούς παλαιούς και νέους κατοίκους της περιοχής συμβάλλοντας τα μέγιστα στην οικονομική ζωή του τόπου. Σκεφτήκατε το δήμο μας χωρίς το αεροδρόμιο; Από πού θα "μπαίνανε" χρήματα στην περιοχή; Από τους χιλιάδες μικροσυνταξιούχους; από τα αμπέλια που μένουν ατρύγητα λόγω χαμηλής τιμής; από την ανύπαρκτη οικοδομική δραστηριότητα; από το επιχειρηματικό πάρκο της τριανδρίας; ή απο τις σρτιπτηζέζ του Ριβιέρα;
      Καλό είναι μερικές φορές να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και όταν μιλάμε να ακούμε τι λέμε!

      Το ότι εκλέγουμε τους πλέον ανίκανους είναι δικό μας πρόβλημα και όχι του αεροδρομίου!

      Υπογραφή
      "ένας εγκάθετος & εισπράκτορας"

      Διαγραφή
    3. Ευτυχως η υπογραφή με κάλυψε απόλυτα.Καλο είναι που υπάρχουν τόσο συνειδητοποιημένοι υπερασπιστές του αεροδρομιου εντελώς ασυνείδητοι βέβαια προς εμάς τους υπόλοιπους και τραγικά άσχετοι με το θέμα.Το Αεροδρόμιο λειτουργεί εντελώς ανεξέλεγκτα και μολύνει όλη την περιοχή και τον υδροφόρο ορίζοντα όσο για εμάς τους εργαζόμενους δουλεύουμε σε απαράδεκτες συνθήκες σαν ΕΙΛΩΤΕΣ κανείς δεν μας χαρίζει τιποτα

      Διαγραφή
    4. ΠΡΟΣ 10:09 ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ,ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ,ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ....ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ...ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΚΑΤΑ...ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ!Ε!ΟΧΙ !Η ΖΩΗ ΠΡΟΧΩΡΑ-ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΣ- ΟΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΩΝΤΑΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Α Ν Ε Τ Α ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ......ΜΕΣΑΙΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥ,ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Θ'ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ .ΚΑΙ-

      Διαγραφή
    5. 11:36 Να υποθέσω ότι δεν αναγνωρίστηκαν τα προσόντα σου και δεν διορίστηκες στο δημόσιο και εργάζεσαι στο αεροδρόμιο όπου σε ελέγχουν και σε αναγκάζουν να παράγεις. Τι δυστυχία Είλωτα!!
      Σου είχε υποσχεθεί κάποιος βολευτής κάποια θέση φύλακα στο δήμο και δεν στην έδωσε και ξέπεσες στον ιδιωτικό τομέα. Σκέφτεσαι ότι μπορεί να μείνεις άνεργος όπως όλοι εμείς του ιδιωτικού τομέα και τρέμεις. Αφού είσαι άξιος, παράγεις, καταλαβαίνεις και από μόλυνση, θόρυβο, σχέσεις εργασίας μήν φοβάσαι όλοι θα σε χρειαστούν στη δούλεψή τους. Αλλά εσύ βράχος στον αγώνα κατά του ιδιωτικού αεροδρομίου.
      Εμπρός λοιπόν για δημόσια αεροδρόμια χωρίς αεροπλάνα, μόνον με πολλούς καλοπληρωμένους μόνιμους δημόσιους υπάλληλους που θα αναλάβει τη μισθοδοσία τους η μαντάμ Μέρκελ.
      Υπογραφή
      "ένας εγκάθετος & εισπράκτορας"

      Διαγραφή
    6. Έχασες!!μηχανικός είμαι με ειδικότητα.χαιρομαι πάντως που με σθένος υπογραφεις δηλώνοντας την ιδιότητα σου το λογυδριο περί δημοσίου-ιδιωτικού θα το αγνοησω ως άσχετο με το θέμα μας το οποίο επιμένεις να υποτιμάς....περιέργως!

      Διαγραφή
    7. Εσένα λοιπόν έψαχναν οι Ρώσοι για το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ!!
      "Μηχανικός με ειδικότητα" που αναγνωρίζει τη ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα με τη μύτη και κάνει επιστημονικές ανακοινώσεις σε όλα τα καφενεία.
      Αν άνθρωπέ μου είχαμε ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα, 12 χρόνια τώρα, τότε όλο το νερό χρήσης του αερδρομίου που βγαίνει από τα αντλιοστάσια κοντά στη βόρεια πύλη (το πρό-αερδρομίου Πάτημα) θα ξέραινε όλο το πράσινο και θα τσάκιζε όλες τις σωληνώσεις. Μια και όπως δηλώνεις (στην Ελλάδα ως γνωστό είσαι ότι δηλώσεις!) είσαι και "μηχανικός με ειδικότητα" πάρε ένα μπουκάλι με νερό και δώστο σε ένα χημείο μπάς και καταλάβεις τι λές.
      Είτε το θέλουμε είτε όχι το μόνο πρόβλημα που έχεουμε με το αεροδρόμιο είναι οι παραβάσεις στους κανόνες λειτουργίας που έρχονται κύρια από τις αεροπορικές εταιρείες - πελάτες του αερδρομίου.Και εφ'όσον ο δήμαρχος καλά κοιμάται δεν υπάρχει καμμία πίεση για την τήρηση των κανόνων.
      Όσο και αν ψάχνετε, άλλου είδους οφέλη από το αεροδρόμιο δεν πρόκειται να βρείτε.
      Υπογραφή
      "ένας εγκάθετος & εισπράκτορας"

      Διαγραφή
    8. τι ανοητη διαμαχη αρχισατε με προσωπικες ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.Ο υδροφορος οριζοντας ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΒΟΘΡΟΥΣ, ΤΙΣ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΤΑ ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ.ο ΑΕΡΑΣ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΥΣΗς ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ,σε τι ποσοστο δεν γνωριζω εξαρταται παντως απο τους ανεμους.Οι σωστοι βιολογικοι δεν μολυνουν το εδαφος.ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΛΕΟΝ νομιζω οτι κατεργαζονται σε δικο του βιολογικο.Το ΘΕΜΑ ειναι ποιος ελεγχει την σωστη λειτουργια του για να ,μην υπαρχουν ΑΣΤΟΧΙΕΣ.Μπορει ενα αεροδρομιο να συμβαλλει στην αναπτυξη μιας περιοχης με αντισταθμηστικα ωφελη.Αυτα ομως σιγουρα δεν ειναι ο ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ.ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΗΣΤΙΚΑ,γιατι οντως το αεροδρομιο ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.Το να φαντασιωνει κανεις ειναι καλο, μπορει να γραφει και μυθιστοτρημα ,η να ονειρευεται την Ελεν Μπερστινγκ ,αλλα αυτα συμβαινουν στην Αμερικη,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.

      Διαγραφή
    9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και αυτό προσπαθώ να γίνει κατανοητό από τους συν-blog-ίτες. Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους αεροδρομίου λειτουργεί ο βιολογικός καθαρισμός του οποίου ο αγωγός εκβολής είναι ο Ερασηνός ποταμός δηλαδή το ρέμα που τρέχει γάργαρο νεράκι μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας, ποτίζει όλον τον παραγωγικό κάμπο της περιοχής με τα πολύ ωραία μποστάνια και εκβάλει στον υδροβιότοπο δίπλα από το μουσείο της Βραυρώνας. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
      Εάν δε έλειπε η μικροκοματική στενοκεφαλιά ίσως να είχε ήδη υλοποιηθεί η πρόταση που ήθελε τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού να γίνουν στα Πετρωτά δηλαδή την περιοχή μεταξύ των λόφων και της ανατολικής πλευράς του αεροδρομίου.
      Είναι μακρύς ο δρόμος της λογικής & της αλήθειας στα Σπάτα & τη Λούτσα!!

      Διαγραφή
    10. Εκανα λαθοςΕλεν Μπροκοβιτς ειναι η κυρια.Ο χωρος για βιολογικο σε ακατοικητη περιοχη ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΟΣ ,δεν γνωριζω τι τους εχει πιασει με το πλατυ χωραφι.ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ,ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΗ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΕΓΑ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ,με βασιμες υποψιες οτι τυχον αστοχιες θα διοχετευονται στο ρεμα,με αγωγους στην θαλασσια περιοχη κατασκηνωσεων ,Αριωνος,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.Τετοια επιμονη ειναι υποπτη για μενα για πολλους και διαφορους λογουςκαι δεν μου αρκει η μικροκομματικη στενοκεφαλια.ΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ δεν ειναι τοσο μακρυς, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ καθοριζει τα πραγματα στην Ελλαδα.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....χαρας τον που κατεχει....

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμε 12:14 δυστυχώς για τους "εργοδότες" σου οι μετρήσεις των υδάτων της περιοχής απο το χημικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών αποδεικνυουν την μόλυνση και η έρευνα του Αστεροσκοπείου Αθηνών την ατμοσφαιρική ρύπανση.Μα πόσο αστεια δικαιολογία επινοήσες ότι φταίνε οι εταιρείες!!!!οι εταιρείες λοιπόν καθορίζουν την λειτουργία του αεροδρομίου!παγκοσμια καινοτομία!κι αυτό το καυμενο παράνομει άθελα του.Αξιος ο μισθός σου !Ευτυχως που στον πανικό σου καταλήγεις με μια μεγάλη ΑΛΗΘΕΙΑ: όσο κι αν ψάχνετε ΑΛΛΟΥ είδους οφέλη δεν θα βρείτε"Πολύ σωστά!τα μόνα "οφέλη" απο αυτή την ιστορία τα εισπράττουν κάτι εισπρακτορες που τριγυρνουν και λένε παραμύθια περι ασπιλου και άμωμου αεροδρομίου και οι πολιτικαντηδες των καφενείων ΑΛλη μια φορα να σε συγχαρώ για την ειλικρίνεια της υπογραφής

      Διαγραφή
    12. Αγαπητε 5 48 ,επειδη με ενδιαφερει η αληθεια και η επιστημη,που μπορω να βρω τις μετρησεις του Χημικου τμηματος και του Αστεροσκοπειου?Με ενδιαφερουν πολυ καθοτι συναφους επιστημης,Τις διαβασες σε επιστημονικο περιοδικο η σε γενικο εντυπο?ΕΧει και αυτο την σημασια του ως πως το ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕς ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ .ΠΧ τωρα ειναι τα σωματιδια ,αλλοτε το οζον, αλλοτε το co2,το ιδιο συμβαινει και στα υδατα πχ το Ν ,η τα βαρεα μεταλλα κλπ κλπ κλπ.θΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ετσι για μενα και μονον ,για να ξερω ακριβως.Εχω αυτη την ιδιορυθμια ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ και οχι των δηλωσεων,που οπως εχουν γινει τα πραγματα εχει ξεφυγει απο τους επιστημονες ,που παιζουν ανεπιτυχως ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
    13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ οι μετρήσεις του Χημικού τμήματος αφορούν στην επιφανειακή μόλυνση των υδάτων. Ειδικά ο βόρεια του αεροδρομίου κάμπος είχε πρόβλημα στην απορροή των ομβρίων διότι ο δήμος Σπάτων (τότε) ασφαλτόστρωσε χωρίς καμμία πρόβλεψη την οδό "Κιάφας" με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η απορροή των υδάτων προς το ρέμα Πετρέζας & εν συνεχεία Ραφήνας. Κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι από τα Σπάτα σε ώρες βροχόπτωσης αδειάζουν βοθρολύμματα στους δρόμους που καταλήγουν στο δίκτυο ομβρύων και απο εκεί λίμναζαν στην περιοχή. Οι τότε αναλύσεις (σχετική καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή του δημοτικού συμβούλου Σταύρου Κουλοχέρη) έδειξαν κωλοβακτηρίδια στην περιοχή, γεγονός παντελώς άσχετο με το αεροδρόμιο και απολύτως σχετικό με θέματα δημαρχιακής ηθικής. Αυτές τις αναλύσεις αναφέρει ο μηχανικός μας που ουδεμία σχέση έχουν με μόλυνση υδροφόρου ορίζοντα, για όσους κατανοούν την Ελληνική.
      Όσον αφορά στο θόρυβο πιστεύω ότι το blog μας είναι από τα πλέον ενημερωμένα για τις σχετικές παραβάσεις.
      Οπότε δεν χρειάζεται ψάξιμο, κοινή λογική χρειάζεται!

      Διαγραφή
    14. Αλλο λιμναζοντα υδατα ,αλλο υδροφορος οριζων αλλο ατμοσφαιρα και αλλο ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ.Αν θελουμε να μιλαμε περι στρατοσφαιρας τουλαχιστον να το διευκρινιζουμε ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΔΑΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.Αν υπαρχει ερευνα ατμοσφαιρικου αερα,ΣΕ ΤΙ ΥΨΟΣ, ΤΙ ΟΥΣΙΕΣ,ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ του Αστεροσκοπειου,(πραγμα που με εκπλησσει, γιατι δεν ειναι στο αμειγως επιστημονικο του πεδιο)θα ηθελα να την δω.Οθορυβος βεβαια δεν ειναι ΟΥΣΙΑ ΧΗΜΙΚΗ.ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.Παντα αναρωτιομουνα γιατι σε αυτο τον τοπο ,με μια γλωσσα στην οποια πρωτοδιατυπωθηκαν ΕΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ που αποτελουν διεθνεις λεξεις ,αηρ,αεροδρομιο ,ατμοσφαιρα,(air atmosphere,airport)σημερα να αγωνιζομαστε να καταλαβουμε ΓΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ .......

      Διαγραφή
  8. ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG,ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!ΒΛ.ΣΧΟΛΙΟ 10:10.ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΒΛ.ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΜΗΝΥΣΕΙΣ!ΜΑ ΠΟΟΟΟΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κ Α Ν Ε Ι Σ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ;ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ;ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ....ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Αρχισαν τα ΟΡΓΑΝΑ? Με τι οργανο αρχιζει η συμφωνια?Ποιοι πολιτες προσεφυγαν κατα του Αεροδρομιου,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ Καλη αρχη ,και στο επομενο βημα....ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ καθε ειδους.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ BLOG ΠΑΝΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ,ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ...ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ..ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Αναγνώστη,
      Εάν είχαμε την οποιαδήποτε μήνυση κατά του Αεροδρομίου δεν θα την είχαμε βάλει;
      Η εμμονή σου σε κάτι που δεν ισχύει είναι περίεργη.
      Σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε, το e-mail το ξέρετε... εάν την έχετε στείλτε την και θα την βάλουμε αμέσως.
      Επίσης θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε, καθώς πολύς κόσμος μέσα από το blog θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με την ομοσπονδία και να καταθέσει μηνύσεις... ποτέ δεν είναι αργά πάντως... εκτός και εάν όλα γίνονται για πολιτικές σκοπιμότητες... αλλά και έτσι να ναι....ας είναι

      Διαγραφή
    5. ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑ!ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑ ΕΙΧΕ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΨΑΞΤΕ ΤΗ!ΑΞΙΖΕΙ! ΚΑΙ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΦΡΙΞΑ!ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ!

      Διαγραφή
  9. υπαρχουν ακομα αεροδρομια στην Ευρωπη σχεδον μεσα σε πολεις ιδιετερα στην Ελβετια.Ομως τηρουν τους κανονες.Δεν μιλαμε για καταργηση ,μιλαμε ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.πχ Αεροδιαδρομοι ,ωραρια θορυβοι κλπ κλπ κλπ ΑΡΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 10 09 .ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟ,αυτο που εχουν λυσει οι .....κουτοφραγγοι που δεν αφηνουν ξεφραγο αμπελι τις πολεις τους.ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΝΕ ΝΤΑΠΑ ΝΤΟΥΠΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι κουτοφραγκοι ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα παιδια τους ταραξατε...
    Μην τσακωνεστε γιατι δεν αξιζει.

    Ορθως αναφερει το σχολιο οτι βαση κοινοτικης οδηγιας
    πρεπει να ορισθουν μεσοσταθμικα ορια αεροπορικου θορυβου.

    Ορθως επισης αναφερει οτι στις υπολοιπες ευρωπαικες υπαρχουν ξεχωριστα
    ορια για τον αεροπορικο , το σιδηροδρομικο , και το οδικο θορυβο.

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ( και αυτο ειναι το παραπανο μου
    απο αυτο το blog οτι λεει παντα τη μια πλευρα)

    Η ευρωπαικη ενωση λοιπον υποχρεωνει βαση της παραπανω οδηγιας τα κρατη μελη στη θεσπιση ΟΡΙΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ -ΣΩΣΤΑ-. το ΥΨΟΣ αυτων των οριων καθοριζεται απο τα κρατη μελη . Και εδω εχουμε δυο κατηγοριες.

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α. Χωρες που οι νομοι εφαρμοζονται για το καλο των πολιτων τους βλ. Ολλανδια , Γερμανια , Νορβηγια , Ελβετια (που λεει και ο φιλος απο πανω), Σουηδια κοκ.
    Σε αυτες τις χωρες οντως εφαρμοζονται αυστηρα ορια μεσοσταθμικου οριου συνηθως 60-65dB οπως και ανωτατα ορια στιγμιαου αεροπορικου θορυβου συνηθως κατω απο 80 db.

    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β. Χωρες πιστες στη θεωρια του νεοφιλευθερισμου βλ Ην Βασιλειο , ΗΠΑ,

    ,η Χωρες που διεθνως αποκαλουνται μπουρδ@λα μιας και ειναι χωρες που χαρακτηριζονται απο φθηνες συναλλαγες κατω απο το τραπεζι.Σαν τετοια θεωρειται η Ελλας , Η κολομβια και το Τζιμπουτι.
    Σε Αυτες τις χωρες εφαρμοζονται νε μεν ορια αλλα ειναι πολυ υψηλα ετσι ωστε οι δημοτικες και κρατικες υπηρεσιες να ειναι αδυναμες σε οποιεσδηποτε νομικες διεκδικησεις.
    Για παραδειγμα στη μεγαλη Βρετανια τα ορια μεσοσταθμικου θορυβου ειναι κοντα στα 85 DB και τα ανωτατα ορια στιγμιαου θορυβου τα 100db. Βεβαια μεχρι και στη Μεγαλη Βρετανια υπαρχει οντως οδηγια για περιορισμο του θορυβου τη νυχτα εστω και για τεσσερις ωρες.

    Τωρα στα μπορδ@λα δεν υπαρχει καν το οριο, ακομα και μεγαλο για τους αεροπορικους θορυβους.

    Για αυτο φιλοι της Περιβαλλοντικης Αρμονιας κρατατε μικρο καλαθι γιατι δεκα χρονια αγωνες ασπρισαν τα μαλλια μας...


    Austria
    Daytime (06:00-22:00) LAeq,16hr Contours 60, 65 dB.
    Night-time (22:00-06:00) LAeq,8hr Contours 50, 55 dB.

    Denmark
    Residential 50 -55 db

    Finland
    Description LAeq, LAeqn,
    Residential Areas 55 50

    Και στο μπορδ@λο μειναμε στις εξισωσεις...

    Greece
    Assessed “using Noise Exposure Forecast (NEF) based on EPNdB where,
    for a particular class of aircraft i, on flight path j, producing EPNLij”. The
    contribution to the NEF is calculated using Equation 2.4.3 below:


    10log [ 16.7 ] 88 10 = + + - ij EPNi Dij Nij NEF L n n
    Equation 2.4.3


    πηγη LOndon South Bank (εκθεση 2006)

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για αυτο φιλε Αριστογειτωνα

    δεν θα βριζεις εδω μεσα . Εγω δεν σε αποκαλεσα
    ουτε νομοταγη ουτε νομιμοφρων, ποσο μαλλον υπερασπιστη
    του αυτονοητου , παρακαλω πολυ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EIMAI ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ....απο οσα γραφεις 6 35

      Διαγραφή
    2. ΜΑ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΤΟΥ Κ.Π...ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ,ΧΑΙΡΕΤΑΙ!ΚΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;ΒΡΑΣΤΑ!ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ!

      Διαγραφή
    3. ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΑ ....ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ Η ΑΡΙΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ,ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ Στοιχειωδες αγαπητε Γουατσον..... (Σερ Αρθουρ Κοναν Ντοιλ)Το αυτονοητο δεν χρειαζεται υπερασπιση.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΜΥΑΛΟ ,ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ . .Για τους υπολοιπους...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ....ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

      Διαγραφή
  13. Όπως είναι γνωστό σε όλους τους κατοίκους της Αρτέμιδας κανένας δεν ξενύχτησε ποτέ από τα αεροπλάνα, μόνο "κανα μπινελίκι" πέφτει και αλλάζουμε πλευρό.
    Ξενύχτι τριήμερο μόνο χάρη στα σκυλόμπαρα του δήμαρχου ρίχνουμε και το μόνο που βλαστημάμε είναι η τύχη μας που μας έφερε τόσα καλά παιδιά στη δημαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ 'ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ,ΜΟΝΟ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ'ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΣΤΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΔΕΜ ΓΙΑ ..ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ...ΑΛΛΟΥ...

      Διαγραφή
  14. Τις παστιλιες του Μπαρδεμ εγω τις παιρνω ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.Γιατι ο πονος του ςλλου σημερα, μπορει να ειναι δικος μου πονος ΑΥΡΙΟ. Μπαρ υπαρχουν, παρανομιες στα μπαρ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ηχορυπανση ΥΠΑΡΧΕΙ,καταπατηση αιγιαλου ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΒΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ 3 ΤΟΠΙΚΟΥς ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ,τωρα ειδικα,ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.Αρχιστε με τα μικρα,και αν συντονισθειτε ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ..που θελουν αλλου βεληνεκους οπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ξέρεις πολύ καλά ότι εάν πας να παλέψεις με τον ίσο έχεις πιθανότητες να τις φάς ή να κερδίσεις. Θέλει συνεχή προσπάθεια, οργάνωση, προπόνηση, ομάδα και πίστη στον αγώνα.
      Όταν πάς να παλέψεις με τον γίγαντα έχεις σίγουρη την ήττα και μάλιστα αναίμακτη γιατί απλά κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί σου. Κάθεσαι μακρυά, βάζεις φωνές και μετά βγαίνεις στα καφενεία και λές πόσο μεγάλος μαχητής είσαι, ανέξοδα.
      Έτσι είμαστε στη Λούτσα, βάζουμε θέμα αεροδρομίου αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο, σπαίρνουμε διχόνια και παραδίδουμε την πόλη στη μαφία της νύχτας.
      Απλές, δοκιμασμένες και σίγουρες πρακτικές απο την εποχή του "έξω απο την ΕΟΚ των μονοπωλίων"!!
      Και οι ίδιοι ανόητοι πέφτουν στις ίδιες παγίδες, ακολουθώντας τους ίδιους λακέδες.

      Διαγραφή
  15. Καλο ειναι να κοιταμε προς τον ουρανο,οταν μας δειχνουν τα αστερια ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ.Επισης φρονιμο ειναι, να μην περπαταμε κοιτωντας μονον προς τα πανω, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΗΣΟΥΜΕ η να πεσουμε σε λακουβα που ειναι μπροστα στα ποδια μας.ΟΙ ΝΟΟΥΝΤΕΣ ΝΟΗΤΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς τον καταθλιπτικο-ηττοπαθη και ύποπτα αποπροσανατολιστικο συμπλογκιτη που ΤΟΣΟ απεγνωσμένα προσπαθεί μας πείσει μια ότι το καυμενο το Αεροδρόμιο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην πόλη μας και μια ότι είναι τεράστιο και παντοδύναμο και καλά θα κάνουμε να μην το "θυμωνουμε"γιατί θα μας κάνει "ντα" Προτροπή του να τσακωνομαστε μεταξύ μας ,ίσος με ίσο για άμεσα,απτά αποτελέσματα......τουλάχιστον υπέγραφε άνθρωπε μου "ένας συνεργαζόμενος....."κι εμείς θα ...καταλάβουμε...και θα δείξουμε κατανόηση στην...κατάντια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφηστε τα προσωπικα,δεινον προς κεντρον λακτιζειν,θα σπασετε κανενα δαχτυλο ετσι που κλωτσατε με ΑΣΤΟΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολλά τα κακά με το Αεροδρόμιο και χρειάζεται διαρκής αγώνας. Όμως αυτή η ιστορία είναι άλλων διαστάσεων και σίγουρα θα πάρει χρόνο. Αυτό σημαίνει, ότι θα αφήσουμε να βυθιστεί η πόλη μας στη μόλυνση της θάλασσας, στη βρώμα της παραλίας, στην καταπάτηση της αμμουδιάς, στην καταπάτηση των αρχαιολογικών χώρων, στην φριχτή ηχορύπανση που ρημάζει τη ζωή μας και όλα αυτά κυρίως λόγω των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ παραλιακών μπαρ;
    Από την ομοσπονδία το αποκλείω να τεθεί τέτοιο θέμα. Πώς είναι δυνατόν να τα βάλει με τα μπαρ κάποιο άτομό της, που συχνάζει εκεί και μάλιστα συμμετείχε σε επιτροπή των ανεκδιήγητων ...καλλιστείων του παραλιακού με τη μεγαλύτερη ηχορύπανση;
    Με την ευκαιρία, ακόμα περιμένουμε τον κ. Κασίμη να πάρει θέση στο πρόβλημα των παραλιακών κέντρων και έχουν περάσει κοντά δύο χρόνια. Καμμιά (έμπρακτη) απάντηση;
    Τέλος πάντων, ας θυμηθούμε κάτι περιπτώσεις σαν αυτές που ανέφερα ενδεικτικά, όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε...Το λιγώτερο που έχουμε να κάνουμε. Το λιγώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι ανυπαρκτοι δρομοι και πεζοδρομια ,τα σκουπιδια,ο φωτισμος,τα χρεη ,τα δανεια ,οι διορισμοι, οι ενοικιασεις,ΟΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν υποβαθμιζουν την ζωη των δημοτων?ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΤΕΛΗ δεν υποβαθμιζουν ΑΔΙΚΩΣ την τσεπη τους? ΓΚΟΘΑΜ ΣΙΤΥ της ανατολικης ακτης,εγινε η Λουτσα.Αντρο παρανομιας,αυθαιρεσιας,και πασης φυσεως ΡΥΠΑΝΣΗΣ,απο πολιτικη ρυπανση μεχρι θαλασσια .Αυτα καλουνται να αντιμετωπισουν οι πολιτιστικοι και ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ.Κοινως να ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ,και να απαιτησουν ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ .Απο εκει ξεκινουν ολα.Ειδα σε καποια ηλεκτρονικη εφημεριδα ,δηλωσεις ενος αντιδημαρχου.Τετοιος ορυμαγδος σχολιων εναντιον του ,ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ οτι δεν μπορει ολοι αυτοι να κανουν λαθος.Μονον ο Δημαρχος δεν αναρωτιεται τι συμβαινει με τους αντιδημαρχους του και υπαρχει τετοια λαικη κατακραυγη.Αυτο λοιπον που μπορω να υποθεσω, ειναι οτι, ειτε δεν τον νοιαζει,ειτε δεν μπορει να ξεκαθαρισει ουτε καν το σπιτι του.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ,με ποιον και πως ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΗΣ?Αγεσαι και φερεσαι ενθεν κακειθεν και κοβεις πιττες και βγαζεις λογυδρια σε τερλεγκιες εκδηλωσεις που σου ετοιμαζουν και πεεεεεερα βρεχει......Αυτη την εικονα εχει καποιος που παρατηρει τα γεγονοτα ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ.Αντιθετα αλλοι δημαρχοι της Α.Αττικης,ειναι παροντες σε καθε προβλημα του τοπου τους,με αποψη και δραση,ακομα και αν διαφωνεις στην αποψη τους...εχουν κατι να παρουσιασουν.Η σπαταρτεμιδα βουλιαζει στην απραξια και ενδιαφερεται ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ για να θυμηθω το μεγα εργο που βρηκαν να κανουν.Ολα τα ειχε η μαριορη....Κλεινει το ΚΥ και αυτοι αναδομουν τους εγκεφαλους.(ΤΙΝΟΣ?)..με ιδιωτικη εταιρεια....εεεεεε ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ.....ΥΨΙΣΤΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΔΙΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας