ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ…

Πανηγυρική δικαίωση του πρώην Δημάρχου Αρτέμιδος Γιώργου Κασίμη, με τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Οι αποφάσεις σταθμός του ανώτατου ελεγκτικού οργάνου, ακυρώνουν τις καταλογιστικές πράξεις σε βάρος του για ποσά 104.839,47 € (2004), και 128.608,92 € (2005), που είχαν επιβληθεί για δαπάνες του Δήμου προς την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου (ΔΕΑΔΑ), προκειμένου να πληρωθούν εργαζόμενοι σε επιδοτούμενα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ με ειδικές ανάγκες και δέκα πλησίον στην σύνταξη.
      Από την αρχή ο κ. Κασίμης επέμενε ότι οι δαπάνες αφορούσαν μισθοδοσία υπαλλήλων και δεν αποτελούσαν έμμεση επιχορήγηση προς την ΔΕΑΔΑ. Κατηγορήθηκε άγρια από την αντιπολίτευση και μερίδα της συμπολίτευσης. Κατασυκοφαντήθηκε και λοιδορήθηκε και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2006 και 2010. Η λέξη «καταλογισμένος» έγινε σημαία στα χείλη φίλων και αντιπάλων. Ο ίδιος έγινε όμηρος των διαθέσεων των εκάστοτε διοικούντων και άλλοτε έγραφαν ως έσοδα του Δήμου τα καταλογιζόμενα ποσά και άλλοτε τα διέγραφαν. Σε κάθε ευκαιρία οι αντίπαλοί του διέδιδαν οτιδήποτε άλλο εκτός από την αλήθεια δημιουργώντας έτσι και σύγχυση στους πολίτες που δεν ήξεραν τι να πιστέψουν.
      Οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποκτούν ιδιαίτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς τις κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος μας, την απόλυτη ανάγκη για διαφάνεια και κάθαρση του δημόσιου βίου και τις αυστηρές ποινές που επιβάλλονται σε όλα τα δημόσια πρόσωπα που διαχειρίζονται την δημόσια περιουσία. Σε ένα τέτοιο λοιπόν περιβάλλον η δικαίωση Κασίμη δεν είναι απλά ένα προσωπικό θέμα. Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Γ. Κασίμης έχει δικαιωθεί πολιτικά και ηθικά για τις επιλογές του σε σχέση με τους εργαζόμενους. Δεν έχει ζημιώσει τον Δήμο ούτε 1 ευρώ, το αντίθετο μάλιστα.   

     Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μεγάλων πολιτικών είναι η αλήθεια και η αναγνώριση των λαθών τους. Αυτό που οφείλουν να κάνουν μερικοί από τους πολιτευμένους του Δήμου μας που ηθελημένα ή άθελά τους αδίκησαν και ταλαιπώρησαν τον κ. Κασίμη, είναι μια μεγάλη δημόσια συγνώμη. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν. Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά. ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ. 

39 σχόλια:

  1. Τον Κασιμη τον ζήσαμε ως δήμαρχο και έχουμε άποψη κάκιστη. Επίσης τον ζούμε και τώρα ως πολιτευόμενο που δυστυχώς υποτιμά ακόμα τη νοημοσύνη μας αρνούμενος να πάρει έμπρακτη θέση στο θέμα των παραλιακών νυχτερινών κέντρων με τις καταπατήσεις και τη φριχτή ηχορύπανση. ΣΙΩΠΑ.
    Το ίδιο και όταν ρωτήθηκε αν παρίστατο και γιατί, στο τοπικό, όταν έδιναν άδεια μουσικής σε κέντρο με τεράστιο ιστορικό παρανομίας και ηχορύπανσης. ΣΙΩΠΑ.
    Το ίδιο και όταν του ζητούν πάλι τώρα να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα φύλλα της απόφασης του Ελεγκτικού. Διότι άλλο να τη γλυτώσεις λόγω παραγραφής ή μεταγενέστερης νομοθετικής κάλυψης ή για άλλο τυπικό λόγο και άλλο στην ουσία. Πάλι ΣΙΩΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το "Δεν έχει ζημιώσει τον Δήμο ούτε 1 ευρώ, το αντίθετο μάλιστα" είναι τώρα κουβέντα τις μέρες που ζούμε;
    Αρε Μπαρμπούνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά δεν το ξέρετε ότι το 2009 βγήκε νόμος προεκλογικό δώρο και απάλλαξε όλους τους δημάρχους από τους καταλογισμούς σε βάρος τους; Αυτό είναι πασίγνωστο στους περισσότερους δημότες της Αρτέμιδας, ότι δηλαδή αυτός είναι ο λόγος που οι καταλογισμοί σε βάρος του Κασίμη δεν εκτελέστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κάθεται στα αβγά του αλλά προκαλεί κιόλας, για να του θυμίσουμε τα χρέη που δημιούργησε με το απλήρωτο νερό στην ΕΥΔΑΠ, κάνοντας από τότε όλους τους μετέπειτα Δημάρχους να τρέχουν (Αλτιπαρμάκη και σήμερα Χ. Μάρκου) με τις αυθαιρεσίες του. Τώρα επί του θέματος. Προς τι οι πανηγυρισμοί; Το Ελεγκτικό Συνέδριο στις Πράξεις που επικαλείται ο κ. Κασίμης, δεν λέει ότι ήταν νόμιμες οι σχετικές αποφάσεις του Δήμου για τον τρόπο και όπως έγιναν οι συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις προς την αμαρτωλή ΔΕΑΔΑ. Ίσα - Ίσα αναγνώριζε και αναγνωρίζει οτι είναι παράνομες εκείνες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού το Ελ. Συν. δεν αμφισβητεί καθόλου τις σχετικές προς τούτο αποφάσεις της Περιφέρειας Αττικής που αρμοδίως του τις είχε ακυρώσει. Το ίδιο και την πράξη του Ταμεία του Δήμου που ως υπόλογος του Δήμου ανέφερε τον τότε Δήμαρχο, όπως επιτάσσει ο νόμος, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, οπότε ακολούθησε ο έλεγχος και οι έως πρότινος καταλογισμοί. Τι σημαίνει με αυτό; Οι αποφάσεις για τις εν λόγω 2 πληρωμές από τον Δήμο προς την ΔΕΑΔΑ ήταν και είναι παράνομες. Οπότε για όσους γνωρίζουν δημόσιο λογιστικό, αυτόματα και δια νόμου, προκύπτει ότι οι παράνομες πληρωμές καταλογίζονται στους υπαίτιους υποχρεωτικά και δια νόμου, διάβαζε ρητές διατάξεις του άρθρου 33 του Ν. 2362/95. Άρα, αν πράγματι ο κ. Κασίμης δεν ευθύνεται (όπως πρέπει να δεχθούμε βάσει υπαρκτών νέων Πράξεων του Ελ. Συνεδρίου), τότε για το δημόσιο και ειδικότερα τον Δήμο παραμένει η ευθύνη να βρει ποιοι ήταν οι υπαίτιοι της παράνομης απόφασης του Δ.Σ. Αρτέμιδος και της εξ αυτής παράνομης πληρωμής δημοσίου χρήματος και αυτός ή αυτοί να καταλογιστούν αμέσως. Αυτή είναι η διαδικασία και η προβλεπόμενη νομοθεσία. Τα άλλα είναι του αέρα ..... αλλά μη ξεχνάμε ζούμε στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΟΣΗΡΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ...Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ (ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΔΙΚΑΣΤΗ),ΕΝΩ ΟΙ ΑΠΑΛΑΚΤΙΚΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ 6 ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ,ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ .....ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΟΜΟΙΟΣ - ΟΜΟΙΩ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ,ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ Α Π Ο Σ Τ Ο Λ Α Κ Η (3 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΚΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ Ε Φ Ε Τ Ε Ι Ο)!!!!!!! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ.....

      Διαγραφή
    2. Κυριε δημαρχε μου ,ομολογω με εκπλησσετε.Πολυ μαγγιωρος μας προκυψατε,και την μπαλα στην εξεδρα.Δεν μας ενδιαφερει καποιος κυριος που καταδικασθηκε,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ. ΗΤΑΝ ?ΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ?Τα αλλα ειναι προσωπικα σας θεματα ,υποθεσεις και αντιθεσεις ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.Προ καιρου γραψανε παλι για την ΔΕΑΔΑ.Για τα χρεη στην ΕΥΔΑΠ εεεεε πια αυτο το ξερουν και οι Σπατανολουτσαιικες κοτες,με τον κυριο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ?Για τα χρεη,την λειτουργια της ΔΕΑΔΑ,τα παρανομα νυκτερινα κεντρα ,την ηχορυπανση την καταπατηση αιγιαλου ,ως πολιτικος δεν εχετε αποψη?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και οχι ποιοι σας εχθρευονταιπροσωπικα η πολιτικα.

      Διαγραφή
    3. Και ο Αποστολάκης και ο Μπαρμπούνης της δικιάς σου παράταξης και συνεργάτες σου ήταν κ. Κασίμη. Το ξεχάσατε; Ο πρώτος ήταν Δημοτικός σου σύμβουλος και ο δεύτερος εξ απορρήτων σύμβουλός σου και Διευθυντής της χρεοκοπημένης επί Δημαρχιακής σου θητείας δημοτικής επιχείρησης Αρτέμιδος - ΔΕΑΔΑ, της οποίας εσείς ήσασταν Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Το ότι έκανε όσα έκανε ο κ. Μπαρμπούνης ή η μη κερδοσκοπική του εταιρεία του, που αναλάμβανε αναθέσεις από τη ΔΕΑΔΑ πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το παρακάμπτετε; Είναι τόσο απλό; Όπως και τόσα άλλα που είχαν έλθει στο φως ή άλλα που θα μείνουν πάντα ανεξιχνίαστα. Το ότι δεν υπάρχει έλεγχος για τίποτα και για κανέναν στην Ελλάδα επίσης είναι γνωστό. Το ότι η εκδίκαση της εφέσεώς σου έγινε χωρίς παράσταση του Δήμου κι αυτό είναι γνωστό και από πολλές πλευρές σημαντικό και παρατηρήσιμο. Το ότι (όπως διαβάζουμε σ' αυτά που μας δημοσίευσες) ο εκπρόσωπος του Δημοσίου και ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ε.Σ. ζήτησαν να απορριφθούν οι εφέσεις σου και αυτά είναι πολύ σημαντικά, ιδίως όταν :
      α) Οι αποφάσεις βάσει των οποίων έγιναν οι πληρωμές (που δεν ήταν μόνο για ΑΜΕΑ, όπως παραπλανητικά επίσης αναφέρεις) παραμένουν παράνομες κ. Κασίμη (μη το ξεχνάς), οπότε αν δεν ευθύνεσαι εσύ αλλά κάποιοι άλλοι (γι’ αυτό απαλλάχθηκες από τον καταλογισμό), μη ξεχνάς ότι εσύ ήσουν Δήμαρχος (πουθενά όπως πληροφορούμαστε δεν γράφουν οι τελευταίες πράξεις που ανήρτησες ότι ήταν νόμιμες οι αποφάσεις του Δήμου που προκάλεσαν της μη σύννομες πληρωμές, προφανώς γι' αυτό και δημοσιεύεις μόνο αποσπάσματά τους, νομίζοντας ότι όλοι γύρω σου τρώμε κουτόχορτο) και
      β) ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζήτησε «πρότεινε να εκδοθεί προδικαστική απόφαση για τη συμπλήρωση των στοιχείων του φακέλου», δηλαδή κ. Κασίμη κρίθηκε η υπόθεσή σου χωρίς πληρότητα φακέλων;
      Ήμαρτον θεέ μου, ήμαρτον !!!!!! Σε τι χώρα ζούμε;

      Διαγραφή
  5. Εδώ ο Μπαρμπούνης ο σύμβουλός του με την εταιρεία του, κατάσχεσε και εισέπραξε από το λογαριασμό του Δήμου Αρτέμιδος γύρω στα 150.000 ευρώ ή παραπάνω δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό, για δήθεν υπηρεσίες που παρείχε λέει στην ΔΕΑΔΑ και εσείς μας λέτε για "ούτε ένα ευρώ". Βρε άντε από εδώ "ατσαλάκωτοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και κουμπάρος του να μη ξεχνάμε...

      Διαγραφή
    2. Εξ οσων γνωριζω ,τα πηρε με δικαστικη αποφαση ,αρα οφειλουμε να θεωρησουμε οτι τα πηρε νομιμα.ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.Αυτα περι ,οχι συζυγου του ΚΑΙΣΑΡΟΣ, αλλα για τον ΚΑΙΣΑΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ....που οπως λεει και το λατινικο ρητο,ο Καισαρ δεν ειναι υπερανω της...ορθογραφιας.Πριν Αριστογειτων λαλησει τρις......ηρθε και το κουμπαριλικι.Αναρωτιεμαι αν τυφλωνει Κυριος ον βουλεται απωλεσαι.Εννοω το να μην ξερεις ποτε και κυριως ΓΙΑΤΙ πρεπει να μιλας,και ποτε πρεπει να σωπαινεις. Συνεχιστε ετσι ακριβως .....οταν ξυνεις πυοφορες πληγες ,μπορει να μολυνθεις,αλλα η φαγουρα ειναι φαινεται, ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.Κατα την δικη μου παντοτε εκτιμηση ,που δεν ειμαι και εντελως απειρος περι τα πολιτικα,ουτε περι τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ των δημαρχεων.parole parole......politice...

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΑΝΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟ 2009 ...ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ-ΨΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

      Διαγραφή
    4. Επιτρεψτε μου ,κυριε τεως Δημαρχε.Το ποιος τον πληρωσε, ειναι εντελως διαφορετικο απο το ποτε πηρε και πως, την δουλεια για την οποια ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ .ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΕ.Αρα καποιος τον ξεγελασε, κατα την δικαιοσυνη παντοτε.Οποιος λοιπον ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΗ ΕΥΘΥΝΗ.Πρωτον αν την εδωσε νομιμα,και αν ναι, γιατι δεν τον πληρωσε?ΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,γιατι δεν προχωρας σε κατασχεση ετσι μονος σου,ΕΣΚΑΣΕ, στα χερια αλλου Δημαρχου,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.Αν δεν εκαναν τα δεοντα νομικα ,τοτε ναι ,αν ομως δεν ειχαν περιθωρια,ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.Αυτα δεν τα διευκρινιζετε στην απαντηση σας ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕΒΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΑΝ ΕΠΙΖΗΤΑΤΕ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ 12 20 ,2 39, ΚΑΙ 6 21 ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ.

      Διαγραφή
    5. Προσέξτε λεξιλόγιο κάποιου που θέλει να ηγηθεί σε μια πόλη! Μακρυάαα...

      Διαγραφή
  6. Βρε δε αφήνει στην άκρη τον ...Καβάφη, που τη σκαπουλάρανε τελευταία στιγμή με νόμο- συγχωροχάρτι όλοι οι καταλογισμένοι; Άκου ...δικαίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρος να ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ,ολους τους παραγραφεντες ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και ειναι καμποσοι τεως, ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΡΘΗ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ και να τους ξαναφερουμε πισω ζητωντας τους μαλιστα και συγνωμη.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.Μετα την υποδοχη του ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΑΙΔΟΣ, ολα ειναι πιθανα σε αυτο τον τοπο.Το μονο Απιθανο ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΔΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    Εγω προσωπικα ευχαριστω το μπλογκ ,που τα αναρτα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ,ευχαριστω και για τα σχολια, που με την ανορθογραφια τους και την συγκεκριμμενου τυπου ΑΣΥΝΤΑΞΙΑ ΤΟΥΣ,φωτογραφιζουν τους ανωνυμοεπωνυμους,και μου επιτρεπουν να διασκεδαζω ,με το κυνηγι ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, που κρυβονται πισω απο τα σχολια.ΧΑΙΡΕΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ που κρυβετε το κεφαλι στην αμμο οπως η στρουθοκαμηλος ΤΟ ΣΤΡΟΥΘΙΟΝ ΚΑΜΗΛΑ.Η καμπουρα σας φαινεται,το στρουθιοκρανιο σας κρυψατε.Εκ μερους ενος ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ,που το βιτσιο του ειναι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ και το τραβηγμα της κουρτινας,σας ευχομαι να συνεχισετε ετσι,με εγκεφαλο στρουθιου,καρδια μυλωνα,και καμπουρα καμηλας,ωστε να ειναι ορατη απο τα στρουθια που σας ακολουθουν.Ο χαιρετισμος ειναι γενικης φυσεως μακαρι να ηταν εντοπισμενος μονον στην Σπαταρτεμιδα.Η δυστυχια του να εισαι Ελληνας,αντισταθμιζεται μονον απο το γεγονος οτι γνωριζεις και ζεις την ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ, ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ελπιζω ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.Χαιρετε συν μπλογκιτες που με τα σχολια σας ,δειχνετε οτι δεν ειμαστε ολοι ΣΤΡΟΥΘΙΑ,με γεμιζετε αισιοδοξια.Δεν θα τους περασει.....θα τους ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.Το μπλογκ το κανουν οι μπλογκιτες γιαυτο ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.Ο μεγας ποιητης Καβαφης ειναι απαισιοδοξος.Οι βαρβαροι και η βαρβαροτητα πολεμιουνται μονον με την παιδεια και την ΑΛΗΘΕΙΑ,Μακρυς ο δρομος, βραχυς ο βιος, η τεχνη μακρα,ΚΑΙ
    aequam servare mentem ,η σε ελευθερη αποδοση, το καθαρο μυαλο παιρνει τις σωστες αποφασεις.Το ειπε ο Ορατιος ΣΤΙς ΩΔΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΙΗΤΗΣ 2000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΥΓ Στελνετε οτι ενδιαφερον βρισκετε,αυτο κανω και εγω και το μπλογκ κρινει τι και ποτε το αναρτει.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ .Των ελληνων οι κοινοτητες ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ,ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΝΙΟΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη σελίδα 2 της 0184/2013 απόφασης (στην ανάρτηση λίγο πριν), κάτω κάτω, βλέπετε που γράφει "...του άρθρου 34 του ν. "3801/2009" ; Αυτό είναι το κλειδί! Λοιπόν, κάποιες πληροφορίες προς γνώσιν:

    Μέσα από το νομοσχέδιο 3801/2009 για τους δημοσίους υπαλλήλους, πέρασε και το άρθρο 34, το οποίο έρχεται να λειτουργήσει ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ», για δαπάνες που είτε έγιναν παράτυπα, είτε απλά διενεργήθηκαν χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες από αιρετούς. Έτσι:

    ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΠΟΣΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!

    Η ρύθμιση είχε κατατεθεί με τη μορφή τροπολογίας από το ΠΑΣΟΚ λίγο πριν τις εκλογές του 2004, αλλά τελικά αποσύρθηκε μετά το θόρυβο που προκλήθηκε με την υπόθεση Πάχτα και τελικά, πάλι λίγο πριν τις εκλογές πέρασε επί Ν.Δ.

    Έτσι πολλοί Δήμαρχοι, νυν και πρώην, απαλλάσσονται από ευθύνες που τους είχαν καταλογιστεί, με κάποιους να περνούν και στην αντεπίθεση και να προβάλλονται ως ...δικαιωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η άποψή μας είναι ότι για την διοίκηση που άσκησαν και ασκούν, όλοι οι αιρετοί πρέπει να ελέγχονται… θα πρέπει επίσης να ελέγχεται ο ενδεχόμενος δόλος στην περίπτωση που αποφάσεις τους ζημιώνουν το δημόσιο…
    Στην περίπτωση του Κασίμη όμως, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι έβαλε λεφτά στην τσέπη και δεν προκύπτει από πουθενά. Αντίθετα όλες οι κατηγορίες αφορούν την χρηστή διοίκηση… η οποία δεν έγινε σε κάποιες μόνο περιπτώσεις, για κοινωνικούς λόγους και για στήριξη ευπαθών ομάδων.
    Απείρως χειρότερα κατά την γνώμη μας πάντα, αποτελούν η μη είσπραξη βεβαιωμένων οφειλών προς τον δήμο από την σημερινή του διοίκηση, καθώς και η απευθείας ανάθεση της μελέτης για το ΚΕΛ, τα όσα έχουν γίνει και συνεχίζουν να γίνονται με την υπόθεση των μυκηναϊκών τάφων, με το γήπεδο των Σπάτων κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να μην αναφέρετε όρους που δεν ξέρετε, σαν τον ενδεχόμενο δόλο. Ρωτήστε νομικούς να σας πουν.
      Όσο για το αν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον Κασίμη, μην αναρωτιέστε, η απάντηση βρίσκεται στις δύο απανωτές εκλογές! Γ-ν-ω-ρ-ί-ζ-ο-υ-μ-ε! (Νόστιμα ψάρια τα μπαρμπούνια. Άσχετο.)
      Ούτε οι αμαρτίες άλλων δημάρχων νυν και προηγουμένων τον απαλάσσουν. Δε θα κάνουμε διαγωνισμό ποιός είναι ο χειρότερος.Αυτό έλειπε!
      Επί τη ευκαιρία, βλέπω εδώ και δύο-τρία (!) χρόνια, ότι πολλοί δημότες υποβάλλουν συνεχώς και με επιμονή κάποια ερωτήματα περί νυχτερινών κέντρων στον κ. Κασίμη. Θα δεήσει να απαντήσει ή πάει να το περάσει ντούκου; Γιατί δε θα το καταφέρει.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητο μπλογκ.Το θεμα της χρηστης διοικησης ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.Δεν εξουσιοδοτειται κανενας αρχων, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ,να κρινει ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.Δεν ειμαστε στην εποχη της ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΔΕΣΠΟΤΕΙΑΣ,ωστε ο αρχων και οι περι αυτον, να ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ,με βαση ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.Αμφισβητησεις των κοινωνικων κριτηριων του καθενος,ΠΧ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ και ο ευαισθητος κοινωνικα δημαρχος πληρωνει την γραμματεα του, ΔΙΝΩ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ.ΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ?Γιαυτο υπαρχουν οι νομοι,και χρηστη διοικηση δεν ειναι η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Οποιος θελει να κανει φιλανθρωπια και να δειξει κοινωνικη ευαισθησια,του Δημαρχου συμπεριλαμβανομενου,ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.Το οτι επελεξε την αυθαιρετη και παρατυπη ,κατ αλλους παρανομη λυση,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.Ως εκ τουτου αποτελει τεκμηριο ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ, ακαταλληλοτητας.Αν φθασαμε στο σημειο να υποστηριζουμε οτι ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ,ειναι καλος δημαρχος και για την ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ,τοτε εχουμε απειρους που θα ηταν υποψηφιοιΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Εκ του αποτελεσματος κρινεται και το αποτελεσμα για μενα ειναι ΟΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣΕ.Ειναι υποτιμητικο για εναν αρχοντα να επικαλειται ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ.Η συζυγος του Καισαρος δεν αρκει να ειναι τιμια, πρεπει να δειχνει και τιμια.Πολλω δε μαλλον,Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΙΣΑΡ. Εν κατακλειδει,η παρεμβαση σας, μαλλον τον εθαψε περισσοτερο, συγκρινοντας τον με κλεφτες,η με εμφανως και προφανως, ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ,εωλες νομικα και ηθικα,ενεργειες αλλων δημαρχων.Δεν τον τιμα η συγκριση ποιος ειναι ο χειροτερος, ουτε στους τυφλους βασιλευει ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ, οταν υπαρχουν αρτιμελεις ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και να τα δημοσιοποιειτε και εγω να κρινω ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, θεωρωντας οτι ουτε αφελης ουτε ευκολοπιστος ειμαι.Δεν δισταζω να εχω εντελως διαφορετικη αποψη,ενδεχομενα και απο την πλειονοτητα των συν μπλογκιτων,αν και στην παρουσα υποθεση ...παιζεται ....η πλειοψηφουσα αποψη.

      Διαγραφή
  10. Ο κ.Κασίμης είναι υπόλογος έναντι των κατοίκων του Αγλιου Νικολάου. Ουδέποτε πήρε θέση όπως όφειλε ως δημοτικός λειτουργός, για το φλέγον ζήτημα της ηχορύπανσης από τα παράνομα αδιοδοτημένα μπαρ της παραλίας! Ούτε φυσικά είπε ποτέ κουβέντα για το αίσχος της παραχώρησης αδειών μουσικής σ' αυτά, παρ' όλο που βρίσκονται δίπλα δίπλα με τα σπίτια του οικισμού και ενοχλούν αφόρητα ειδικά το καλοκαίρι!! Σιωπά, παρόλες τις οχλήσεις των κατοίκων να πάρει υπεύθυνη θέση... Μόνο ύποπτη είναι αυτή η στάση του και φυσικά από τον Άγιο Νικόλαο έχει να εισπράξει μόνο καχυποψία και απόρριψη. Όπως και κάθε υποτίθεται υπεύθυνος δημοτικός άρχοντας που γυρίζει την πλάτη του και υποκρίνεται απέναντι σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα της ηχορύπανσης. Ο κόσμος έχει μάτια και κρίση και αντιλαμβάνεται πολύ καλά το ποιόν,το έργο, αλλά και την ενοχή αυτών που ζητάνε την ψήφο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος έχει πολιτικό θράσος. Μην έχετε αυταπάτες. Σε ότι αφορά την παραλιακή ζώνη, τα μαγαζιά, την ηχορύπανση και την προσβολή του περιβάλλοντος μήπως έκανε κάτι διαφορετικό όταν ήταν Δήμαρχος, από αυτά που βλέπουμε τώρα;
      - Μήπως δεν είναι αυτός που όταν ήταν Δήμαρχος εκτίναξε το χρέος στην ΕΥΔΑΠ κάπου στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ, ο Αλτιπαρμάκης στη συνέχεια άλλα τόσα περίπου και έτσι φθάσαμε στη σημερινή χρεοκοπία με τους νυν να συνεχίζουν τα ίδια;
      - Μήπως είδατε να κάνει κανένα έργο όταν ήταν Δήμαρχος, πλην από τις γνωστές ¨Μπαρμπούνιες¨αυθαιρεσίες στην ΔΕΑΔΑ της χρεοκοπίας;

      Διαγραφή
  11. Αγαπημενο μου blog....
    νομιζα πως ησουν για κλεισιμο αλλα
    μαλλον βρεθηκαν οι σπονσορες...

    ΖΗΤΩ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΠ
      ΧΑΧΑΧΑ Στο έχουμε ξαναπεί ότι έχεις χιούμορ....
      Μόνο για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις, σπόνσορας θεματολογίας δεκτό... εξάλου και ο Μάρκου να μας στείλει κάτι θα το βάλουμε.
      Σπόνσορας... οικονομικός.... δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι μετά από τόσα χρόνια θέλετε να πείτε κάτι τέτοιο για μας.
      Όσο για το κλείσιμο.. είπαμε, όσο συμμετέχετε σε όλο αυτό δεν θα κλείσει.. μόνοι μας δεν έχουμε λόγο ύπρξης.

      Διαγραφή
    2. Επειδη σας εχω ξανακανει κριτικη

      για το συγκεκριμενο θεμα- μετα απο τοσα χρονια δεν εχω δει
      αρνητικο σχολιο απο εσας για τον τεως μεγαλοδημαρχο- , θα σας
      παρακαλουσα τουλαχιστον να μην ειστε τοσο καλοπροαιρετοι απεναντι
      στο προηγουμενο δημαρχο.

      Ουτως η αλλως επι δημαρχιας του η Λουτσα μαλλον χειροτερη εγινε.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Κασίμη ήταν ο υπεύθυνος το blog, τι να πει ο άνθρωπος; Είπαμε γνωριζόμαστε όλοι ......

      Διαγραφή
    4. Το σφαλλειν ανθρωπινο,η οπως ειπε και η ΑΝΤΖΕΛΑ,ουδεις ασφαλτος .ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ,που εχα πολιτευτει στο παρελθον.Τεραστια εμπειρια ,η καθαριστρια μου δεν με ψηφισε γιατι ειχε παρει κατοσταρικο για την ψηφο της απο τον αντιπαλο.Μου το ομολογησε συντετριμμενη και ετσι εμαθα ποσο αγοραζονται οι ψηφοι.ΕΕΕΕΕΕ γιαυτο δεν φταιει η τροικα.Απο που τα βγαζανε και τα μοιραζανε?Νομιζετε οτι μονον ο ΑΚΗΣ ητανε?Χιλιαδες ακηδες ,δεν χωρανε οι φυλακες να χωσουν ολα τα λαμογια μεσα.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΠ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ.Θεση ειναι να κοιταξουμε τον εαυτο μας καθαρα ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ .

      Διαγραφή
  12. Ενα μπλογκ πρεπει να δημιουργει θεματα για συζητηση.Ε λοιπον δημιουργησε.Ετσι εκφρασαμε τις διαφωνιες μας πολλοι ,απηντησε με τον τροπο που απηντησε ο τεως,καταλαβαν και οσοι δεν ειχαν καταλαβει,πηραμε γευση απο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,Σπατανολουτσαιικου αρχοντικου τυπου,μορφωθηκαμε πολιτικα,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΠ? Εξ ονυχος τον λεοντα και εδω πηραμε ολοκληρη πατουσα.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.Χαρακτηριστικη θα ελεγα του προς εξετασην ειδους δημαρχιακους πολυχερατους τρικερατωψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 176,177,178,184, ΤΟΥ ΕΛΑΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ,ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ "ΚΟΥΝΑΤΕ" ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΗΗΗΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΑΦΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΟΜΟΣ - ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ.
      ΑΝΤΕ ΗΡΕΜΗΣΕ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ Μ-Π-Α-Ρ-Μ-Π-Ο-Υ-Ν-Ι ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. Καλό ... ! Πολύ καλό !!!! Εύστοχο

      Διαγραφή
    3. Αλλα λογια να αγαπιομαστε,ΕΓΩ ΚΟΥΝΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ .....ΦΕΥ.Η δημαρχιακες μπαλες πανε στην εξεδρα , και οποιον παρουν αμπαριζα.Οσο για το πρακτικο της Ριβιερας,ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΟΡΤΟΠΑΡΑΘΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗ.Τι στην ευχη, κλεισμενοι σε πυργο ειναι οι πρωην και οι νυν?Αλλο ενα ΑΥΤΟΓΚΟΛ.Η δικαιολογια χειροτερη της πραξης.keep on ....ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΤΟ .....ΣΤΡΟΥΘΙΟΝ ΚΑΜΗΛΑ.Σας το ειπα στον χαιρετισμο.Βρε ΚΠ εσυ που πας με την οικογενεια σου να διασκεδασεις οπως δηλωσες,ΔΕΝ ΕΣΚΑΣΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ?Αντικατοπτρισμος ειναι τα ηχεια στην αμμο, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΝΙΣΙΑΝΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, των μαου μαου δημαου δημαου..... ΦΥΛΑΡΧΩΝ.

      Διαγραφή
    4. Ποτε δε μιλησα για ανοικτα νυκτομαγαζα
      τα οποια πρεπει να λειτουργουν χωρις ορους.

      Ποτε δε μιλησα για αεροδρομια που πρεπει να λειτουργουν
      ανεξελεγκτα.

      Ποτε δε μιλησα για λασπονερα που πρεπει να χυνονται στις ομορφες
      παραλιες μας.

      Απλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι θεωρω οτι το κλεισιμο των επιχειρησεων δεν ειναι η λυση.

      Ο ρολος του δημαρχου ειναι να φερνει κοσμο στη περιοχη του με τον ενα η τον αλλο τροπο, ειτε αυτα αυτα ειναι καφετεριες ειτε αυτα ειναι σκυλομαγαζα ειτε αυτα ειναι λουνα παρκ ειτε αυτα ειναι
      αεροδρομια. Ολες οι παραπανω δραστηριοτητες φερνουν με τον ενα η τον αλλο τροπο εσοδα στο δημο προς οφελος των πολιτων του.

      Αρκει ολες οι παραπανω δραστηριοτητες φιλτατε Αριστογειτωνα, μιας και προκαλεις αλλη μια φορα το δειγμα πολιτισμου μου αγνοωντας οτι το μεγαλυτερο δειγμα πολιτισμου ειναι να ακους.., να λειτουργουν με βαση συγκεκριμενους ορους.

      Ειναι αδιανοητο να λειτουργουν καταστηματα ανεξελεγκτατα τα οποια οντως δεν αφηνουν τους κατοικους του αγιου Νικολαου να ησυχασουν.

      Ειναι αδιανοητο να πετουν αεροπλανα στα 1500 ποδια απο κατοικημενες περιοχες.

      Ο ρολος του Δημαρχου ειναι η αρμονικη συνυρπαξη των παραπανω προς οφελος των ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.

      Και σε αυτα τα παραπανω ο μεγας Κασιμης πηρε κουλουρα.

      Αυτα Μεγα παντογνωστη Αριστογειτωνα που η γνωμη σου περιοριζεται
      απλα στη κριτικη.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ,επι ολων των γεγονοτων .Το αν δεν μπορεις να την διακρινεις στα σχολια μου,αγαπητε μου, ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ, γιατι δεν ειναι ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΗ.Τι να κανουμε, σιχαινομαι τα μπαλκονια.Ουτε αυτο μαλλον το καταλαβες, γιαυτο στο παρελθον προτεινες το ΑΝΕΚΔΟΤΟ περι ψηφων στον Αριστογειτονα ,που το διαβασα ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ,γιατι ειμαι μακρια.Δεν προκαλω, αν τα παιρνεις σαν προκληση,εεεεεεΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΟ δεν κανω για πολιτικη.Βλεπεις εχω αρκετη αυτογνωσια να ξερω για τι, δεν ειμαι καταλληλος.Ο παντογνωστης θεωρει τον εαυτο του καταλληλο για τα παντα,αυτο ειναι συνηθως ΠΟΛΙΤΙΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ.

      Διαγραφή
  14. Και ο Αποστολάκης και ο Μπαρμπούνης της δικιάς σου παράταξης και συνεργάτες σου ήταν κ. Κασίμη. Το ξεχάσατε; Ο πρώτος ήταν Δημοτικός σου σύμβουλος και ο δεύτερος εξ απορρήτων σύμβουλός σου και Διευθυντής της χρεοκοπημένης επί Δημαρχιακής σου θητείας δημοτικής επιχείρησης Αρτέμιδος - ΔΕΑΔΑ, της οποίας εσείς ήσασταν Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου. Το ότι έκανε όσα έκανε ο κ. Μπαρμπούνης ή η μη κερδοσκοπική του εταιρεία του, που αναλάμβανε αναθέσεις από τη ΔΕΑΔΑ πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, το παρακάμπτετε; Είναι τόσο απλό; Όπως και τόσα άλλα που είχαν έλθει στο φως ή άλλα που θα μείνουν πάντα ανεξιχνίαστα. Το ότι δεν υπάρχει έλεγχος για τίποτα και για κανέναν στην Ελλάδα επίσης είναι γνωστό. Το ότι η εκδίκαση της εφέσεώς σου έγινε χωρίς παράσταση του Δήμου κι αυτό είναι γνωστό και από πολλές πλευρές σημαντικό και παρατηρήσιμο. Το ότι (όπως διαβάζουμε σ' αυτά που μας δημοσίευσες) ο εκπρόσωπος του Δημοσίου και ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ε.Σ. ζήτησαν να απορριφθούν οι εφέσεις σου και αυτά είναι πολύ σημαντικά, ιδίως όταν :
    α) Οι αποφάσεις βάσει των οποίων έγιναν οι πληρωμές (που δεν ήταν μόνο για ΑΜΕΑ, όπως παραπλανητικά επίσης αναφέρεις) παραμένουν παράνομες κ. Κασίμη (μη το ξεχνάς), οπότε αν δεν ευθύνεσαι εσύ αλλά κάποιοι άλλοι (γι’ αυτό απαλλάχθηκες από τον καταλογισμό), μη ξεχνάς ότι εσύ ήσουν Δήμαρχος (πουθενά όπως πληροφορούμαστε δεν γράφουν οι τελευταίες πράξεις που ανήρτησες ότι ήταν νόμιμες οι αποφάσεις του Δήμου που προκάλεσαν της μη σύννομες πληρωμές, προφανώς γι' αυτό και δημοσιεύεις μόνο αποσπάσματά τους, νομίζοντας ότι όλοι γύρω σου τρώμε κουτόχορτο) και
    β) ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου ζήτησε «πρότεινε να εκδοθεί προδικαστική απόφαση για τη συμπλήρωση των στοιχείων του φακέλου», δηλαδή κ. Κασίμη κρίθηκε η υπόθεσή σου χωρίς πληρότητα φακέλων;
    Ήμαρτον θεέ μου, ήμαρτον !!!!!! Σε τι χώρα ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν καταλαβα καλα ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ,ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ και ο ετερος που τον ριξανε και πηγε δικαστικα,ηταν Διευθυντης της ΔΕΑΔΑ.....και κουμπαρος.

      Συλβιο ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ τι μπερλουσκονισκους εχουμε εδω.
      Ομορφος κοσμος ηθικος ,Αποστολικα πλασμενος και ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ,δεν επαιρνε ειδηση τιποτα. Ο οφις τον ηπατησε,γιαυτο θελει να ξαναρθει να επαναφερει την θεια ΧΑΡΗ.
      ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΝΩΘΕΝ ΜΟΥ 11 38 ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ? Εκει που μας χρωστουσανε μας παιρνουν και το βοδι η φωναζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης η λυκος στα προβατα?Φωτισε με χριστιανε γιατι απο δημαρχιακη διανοια δεν καταλαβαινω.Εκεινη η ΔεΑΔΑ ,αφου εσβυσε ,την ξανααναψανε μαζι με τα Σπατα και γινεται μια μεγαλη δαδα που σε παλαιοτερη αναρτηση καιει συμβουλους ,με διορισμους απο το παραθυρο?Ο νυν δημος δεν ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ,πολλες ομοφωνιες στα συμβουλια,πολυ αγια οικογενεια εκει στο Σπαταρτεμιδα.
      Ζουμε στην ελλαδα ,ΦΙΛΤΑΤΕ ,και περιμενουμε να τα βρει η ......ΤΡΟΙΚΑ ...παναθεμα την και παναθεμα μας μαζι.ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ με τους τσοπαναραιους που ειχαμε.

      Διαγραφή
  15. ΚΑΣΙΜΗ, ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.....
    ΤΩΡΑ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΗΚΑΝ. ΕΣΒΗΣΑΝ ........
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπαρμπούνης, μπαρμπούνια, πολύ ψαρίλα βρωμάει εδώ μέσα... Μπόχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γνωριζα τον πρωην δημαρχο ως επαγγελματια.Φαινεται οτι Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ,εξαφανισε τον επιστημονα και τον επιστημονικο λογο.Κατα την αποψη μου, δεν εκφραζει το πανεπιστημιακο ΗΘΟΣ ,με τον ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ.Το γραψιμο δεν ειναι μπαλκονι ουτε ουρααααα και ζητοκραυγες.Ειναι συγκροτηση ,καθαροτητα σκεψης ,συνταξη ,ορθογραφια,ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ.Αν πας να σηκωσεις πυργο σε θεμελιο ισογειου,τοτε θα καταρευσει. Το γερο θεμελιο ,δεν παρασυρεται απο την ασκηση πολιτικης.Αντιθετα η πολιτικη παρασυρει την αμμο που νομισε οτι ειναι χρυσος,και μπορει να περασει για τετοιος στους ΑΔΑΕΙΣ .scripta manet
    Η αληθεια ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ,αποκαλυψε την λεοντη.Αλλος ενας ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ οπως στην Αρχαια τραγωδια,αποκαλυφθηκε στην ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.Και δεν υπαρχει απο μηχανης θεος ,για να επελθει η καθαρση,με ορους τραγωδιας .
    ΔΙ ΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΠΕΡΑΙΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΠΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.(Αριστοτελης)Το λυκειο του, ειναι στην Β.Σοφιας,σε λιγο θα ειναι επισκεψιμο στο κοινο,κοντα στον σταθμο του μετρο,πηγαινετε καμμια Κυριακη ,ετσι για να ξεχνατε την συγχρονη κακομοιρια ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ,οτι δεν αρκει να λες οτι εισαι Ελληνας, πρεπει να εισαι σε θεση ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Ετσι σωθηκαν απο το τα καταναγκαστικα εργα σε μεταλλεια, οι Αθηναιοι ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΚΟΥΣΣΩΝ.Τους ζητησαν να απαγγειλουν χορικα για να αποδειξουν οτι ειναι Ελληνες Αθηναιοι. Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ και δεν ειναι σεβαστη στον ΤΟΠΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. περσινα ξυνα σταφυλια....
    ποιος το επαναφερει και γιατι?
    λετε να ειναι ο ξενος που επαναφερει το Ρωυτερ?
    Να εμαθε τι δημαρχους εχουμε εδω και να θελει να ξεσηκωσει κολπα?
    ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ...
    Η περσινη 25 η Μαρτιου...
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..
    Γιατι μας θυμιζουν ΤΑ ΟΙΚΕΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΧΙΑΣ ?Τωρα που θα τυπωσει βιβλιο των Διασημων Αρχαιων Ο συγχρονος δημος, το αποφασισαν ΣΤΟ ΔΣ,Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ.
    Και διηγωντας τα να κλαις, που λεει και ο ποιητης....επιδειξη γνωσεων που λεει και η μετα φεμινιστρια .....ψυχολογος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας