ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή της Δημοτικής Συμβούλου Άννας Ραυτοπούλου



40 σχόλια:

  1. Αγαπητή κυρία Ραφτοπούλου, όταν γράφετε κείμενα τύπου ανοιχτής επιστολής προς τους πολίτες, πάντοτε να φροντίζετε για την επιμέλειά τους από κάποιον τρίτο που γνωρίζει καλά την ελληνική. Οι αυτόματοι ορθογράφοι, ευτυχώς, δεν επαρκούν (αν και το να μάθετε για τη ορθή χρήση του τελικού ν δεν είναι δα και τίποτε ακατόρθωτο!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζουμι ειναι ενα.Δεν φταιω.Ο ΟΦΙΣ ΜΕ ΗΠΑΤΗΣΕ.Ακομα και εγω, βρισκω το γραμματολογικο μερος επουσιωδες σε σχεση με το ΝΟΗΜΑ του κειμενου.Ασε δηλαδη που παρουσιαζει ομοιοτητες γραφης με ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.Αυτα ομως, αγαπητε πρωινε μπλογκιτη ,ειναι ψιλα γραμματα και αφορουν μονον εγγραμματους.
    mella petere in medio flumine, η Ελληνιστι ,μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα του Δημαρχιακου παχνιου.
    Μην δινουμε αξια σε ανευ αξιας και σημασιας ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. και αντικειμενα.Εδω χρησιμοποιοω το υποκειμενο καθαρα με την γραμματολογικη εννοια ,Μην παει αλλου ο νους σας........
    Ενα ν παραμενει ενα ν και ενα Νοημα ενα νοημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυρία Ραφτοπούλου
    αφού δεν το έχετε και δεν το μπορείτε, γιατί το κουράζεται;
    Δεν είναι για εσάς τα κοινά!
    Διαβάστε την ανακοίνωση που είχατε εκδώσει για τον κυκλικό κόμβο στην είσοδο της πόλης. Καί θα γελάσετε και θα βοηθήσει την αυτογνωσία σας.
    Με ειλικρινή συμπάθεια
    Ένας συμπολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΛΕΣ! ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ! ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ! ΤΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ! ΝΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Μ' ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.....

      Διαγραφή
  4. Η Ομοσπονδία συλλόγων Αρτέμιδος της οποίας ήσασταν γραμματέας και τώρα τελευταία γίνατε πρόεδρος είναι αλήθεια ότι αρχικά συντάχθηκε και πρωτοπόρησε στον αγώνα κατά της κατασκευής του ΚΕΛ Β. Μεσογείων στο Πλατύ χωράφι με αγωγό στην Αρτέμιδα(Αγ. Νικόλαο). Όταν όμως η δημοτική αρχή έφερε την πρόταση για την δημιουργία του αμερικάνικου ΚΕΛ μόνο για Σπάτα-Αρτέμιδα-Ραφήνα-Πικέρμι στην θέση όμως και πάλι Πλατύ χωράφι χωρίς όμως αγωγό στην θάλασσα της Αρτέμιδος(θα γινόταν λίμνη στην περιοχή για επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων λυμάτων), η Ομοσπονδία συλλόγων Αρτέμιδος εξαφανίστηκε από το αγώνα κατά του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Δεν αντέδρασε στην απόφαση ΝΑΙ του τοπικού Αρτέμιδος και του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν στήριξε ούτε με την παρουσία- βοήθεια της το τοπικό Σπάτων που έμεινε να παλεύει μόνο κατά της χωροθέτησης του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Αφού δεν υπήρχε αγωγός να καταλήγει στην Αρτέμιδα μάλλον για την Ομοσπονδία και αρκετούς στην Αρτέμιδα το θέμα του ΚΕΛ είχε λήξει δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε κάποιοι άνθρωποι εξηγούσαν ότι όλα αυτά περί ΚΕΛ χωρίς αγωγό ήταν μια παραπλάνηση και το επιδιωκόμενο από την δημοτική αρχή ήταν να περάσει με απόφαση Δημοτικού και Τοπικών η χωροθέτηση στο Πλατύ χωράφι.
    Για την θετική σας ψήφο στον ορισμό ειδικού συμβούλου για την στήριξη της δημοτικής αρχής σε θέματα τεχνογνωσίας για το ΚΕΛ σύμφωνα με την απόφαση 87 του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση. Στην απόφαση 87 ψηφίσατε όχι και λίγο καιρό μετά ψηφίζεται ναι για θέμα που αφορά την απόφαση 87, που είχατε ψηφίσει όχι. Τι άλλαξε? Η σύμβαση που θα υπόγραφε ο εμπειρογνώμονας με τον Δήμο, τεχνογνωσία για το θέμα της κατασκευής του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι αφορούσε. Ήδη εκείνη την περίοδο είχε πέσει η εναλλακτική του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι.
    Υπήρξαν πολλές επιπλοκές για στον αγώνα κατά του ΚΕΛ αύριο θα γίνει μια κρίσιμη συνεδρίαση πάμε όλοι μαζί δυνατά για να μην περάσει το σύμφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΟΡΘΩΣΗ Ανώνυμος29 Σεπτεμβρίου 2013 - 10:57 π.μ.
    Ήδη εκείνη την περίοδο είχε πέσει η εναλλακτική Ψυττάλεια του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OPEN LINE
    Η κα Ραφτοπούλου μίλησε και τα ομολογεί όλα, μα όλα. Δεν διαψεύδει τίποτα, απλά αποκρύπτει σοβαρά σημεία των "παρεκκλίσεών" και αντιφάσεών της και προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αν και κατά τα άλλα μας αυτοπροβάλλεται ως ικανό για τις υποθέσεις μας στέλεχος. Επί του παρόντος σιωπούμε. Περιμένουμε να περάσει η δύσκολη ημέρα της Δευτέρας 30.9.2013 (Συνεδρίαση Δ.Σ. για το Σύμφωνο της ντροπής). Μετά έχουμε πολλά.
    O.L.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ON LINE,Απο τους ελαχιστους που ξερουν τα ΑΙ ΚΑΙ ΤΑ Ε.Τοποθετειτε τα πραγματα ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΦΗΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΜΝΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to ergostasio toy ALAFOGIANNI .TOY TRANOYLI .O STA8MOS METAFORTOSEIS TOY DIMOY RAFINAS DEN SAS ENOXLOYN?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TO rema poy paei sthn rafina einai gemato akauarsies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. akauarsies ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.Δες τε τι κουμασια υπερασπιζονται το ΚΕΛ .Βρε αγραμματοι νταβατζηδες θα σας συλλαβουν για ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣμε τετοια γραπτα.Αντε παρτε την ρυπανση και τα ΓΡΑΜΜΑΤΟ λυμματα σας απο εδω.ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Μου εχετε και αποψη....οταν δεν μπορειτε να αρθρωσετε μια λεξη.θελετε και να επηρεασετε....Απλως γινεσθε ρεντικολο...ο εξης ενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην δείτε έναν άνθρωπο αξιόλογο κ´ νέο, αμέσως να πέσετε να τον φάτε.
    Μόνο ανθρωποι σαν την κυρία Αννα Ραφτοπουλου μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο μας!!
    Προχώρα Αννα, οι απλοί ανθρωποι είναι μαζι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε καταγκιοζακια χωριατόπαιδα,
    Μόνο να κράζετε ξέρετε!!
    Ψοφιμια, κορόιδα , νουμερακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα σοβαρό άτομο απαντάει ευθέως στην κριτική και δε γράφει μόνο του ή οι γύρω του αυτοκολακείες και βρισιές! Κρίμα, θλιβερό!

      Διαγραφή
    2. Ώπα εσύ ρε σοβαρό άτομο. Αφού είσαι σοβαρό γιατί δεν λες ποιος είσαι ρε Mr Δ? Αφού έχεις τέτοιο επίπεδο εσύ γιατί δεν πήρες θέση προτύτερα? Πετάγεσαι τώρα σαν σκατό και μας μιλάς για θλιβερότητες.

      Διαγραφή
  13. Ηρθαν οι γαλλοτραφεις....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΜΕΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ .ΒΑΡΒΑΡΟΙ .Αυτοι στην Αθηναικη δημοκτατια ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ.Τωρα ψηφιζουν .,ΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ..
    ΛΑΚΩΝΙΚΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΜΑΤΑ
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12 52 ΚΑΙ 12 55 την μια κυριλε, την αλλη βοθρος οι απλοι ανθρωποι .......Ο.ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΥΛ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΧΑΙΝΤ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ...ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΜΑΓΚΙΑ ......να πουμε......Σε τα μας......
    ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ...ΑΝΟΗΤΟΙ ....γιαυτο αυτοαποκαλυπτονται....Γεια σαςβρε συγγενεις ξαναγραψατε εδω πριν καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εεεε να μην γινω και εγω ανωνυμος ...και να μην με καταλαβετε...ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απ' ότι φαίνεται, μέχρι τις εκλογές όλα τα πολιτικά τίποτα θα μας βομβαρδίζουν με κατεβατά και ναζιάρικες φωτό.
    Όμως στην περιοχή μας έχουμε σημαντικούς νέους ανθρώπους άνδρες και γυναίκες, επιστήμονες σοβαρούς, με ουσιαστική συμμετοχή στα κοινά και με πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο.

    Μακρυά από τους καιροσκόπους και τους δήθεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπλογκιτη μου 9 37 ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
      ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΔΥΟ .
      Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ......

      Διαγραφή
  17. Άννα εμείς είμαστε μαζί σου.

    Θεωρώ οτι όλοι οι σοβαροί και ορθώς σκεπτόμενοι άνθρωποι - δημότες βάζουν θετικό πρόσημο στις κινήσεις που κάνεις. Είσαι δυναμική, άριστα καταρτισμένη σε επιστημονικό επίπεδο, έχεις θέληση, διάθεση και πάνω απ'όλα οι προθέσεις σου χαρακτηρίζονται απο ανιδιοτέλεια. Ο λόγος απλός : Έχεις υψηλή μόρφωση και είσαι οικονομικά άνετη με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Μάλλον η πιο μορφωμένη και άνετη οικονομικά απ'ολους που έχουν γράψει απο ένα όχι και τόσο καλοήθες σχόλιο.

    Μακάρι να διαβάσεις αυτό το άρθρο γιατί δεν σε ξέρω προσωπικά να σε ειδοποιήσω. Η συμβουλή μου είναι απλή - πιο απλή δεν γίνεται : Κλείσε τα αυτιά σου και προχώρα ακάθεκτη. Εσένα έχει ανάγκη ο τόπος, εσένα έχει ανάγκη η πόλη μας. Δεν χρειαζόμαστε κακοήθεις και κομπλεξικούς ανθρώπους σαν αυτούς που έχουν προλάβει να χαρακτηρίσουν τη γραμματική σου (έλεος ρε άνθρωπε λυπήσου τον εαυτό σου!), τις προθέσεις σου, πιθανόν την κόμμωσή σου , το φόρεμα σου αύριο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα σκεφτούν. Αυτοί οι άνθρωποι κρύβονται στην ανωνυμία και την ασφάλεια που τους προσφέρει το διαδίκτυο, φθονούν οτιδήποτε καλύτερο απο αυτούς (μάλλον τους πάντες), είναι σίγουρα αμόρφωτοι ( και πιθανόν αποτυχημένοι επαγγελματικά), οπότε δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν απο το να σε χλευάζουν. Για να σε παρηγορήσω όμως, να σου πώ οτι οι μισοί απο αυτούς είναι υπέυθυνοι για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδος αφού στηρίξαν και γίναν συνένοχοι των εγκλημάτων που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, και οι άλλοι μισοί συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο (αυτοί ή ομοιδεάτες τους). Οπότε μην αγχώνεσαι, αν δεν έχουν σβήσει ήδη , δεν θα είναι και για πολύ ενεργοί! Το ξεκαρτάρισμα στην Ελλάδα είναι μοιραίο και αναπόφευκτο γεγονός!

    Στο ξαναλέω : Άννα εμείς είμαστε μαζί σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΠ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ! ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΜΕ!

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ σε τι θεμα εχει διδακτορικο η παρα μορφωμενη...?ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ οτι δεν κανω για το παραμορφωμενο ΔΣ της Σπαταρτεμισιανικης κοινο πολιτειας.ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ....της Θειας κοινωνιας,της κοινης που σωζει τα κοινα και καλυπτει τα ΚΕΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΑ ΗΘΗ .
      ΔΟΞΑ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΟΤΗΤΑ.μυαλου και ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΚΕΝΟ ΤΑΦΙΑ.
      Οσο για τον μπλογκιτη 5 04 ΑΣΕ ΦΙΛΕ ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΕΡΙ ΠΟΙΟΥ ΚΕΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
      Δεν χρειαζομαστε και την οικονομικη ανεση της κυριας,ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.....
      Εξ ονυχος την λεαινα....

      Διαγραφή
    3. Σπαταναιολουτσιώτης!1 Οκτωβρίου 2013 στις 1:18 μ.μ.

      Σχετικά με το συγγραφέα του λιβανωτού 30/9/ 13, 12.55 μ.μ. Δεν την ξέρει προσωπικά. ...Οικογενειακά μήπως;

      Διαγραφή
    4. Αφού λοιπόν κ. 12:55 συμβαίνει η αννούλα σας να έχει όλα αυτά τα προσόντα που γράφετε (δηλαδή, δυναμική, άριστα καταρτισμένη σε επιστημονικό επίπεδο, έχεις θέληση, διάθεση και πάνω απ'όλα οι προθέσεις σου χαρακτηρίζονται απο ανιδιοτέλεια. Ο λόγος απλός : Έχεις υψηλή μόρφωση και είσαι οικονομικά άνετη με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Μάλλον η πιο μορφωμένη και άνετη οικονομικά απ'ολους), σημαίνει ότι δεν έχει κανένα ελαφρυντικό για την επιζήμια και παράνομη απόφαση που ψήφισε το 2012 για το ΚΕΛ. Αυτό μας λέτε τελικά. Εκτός κι αν δεν το καταλάβατε.

      Διαγραφή
    5. Πόθεν κρίνεται (γενικώς μιλάω) η υψηλή μόρφωση, η οικονομική άνεση και η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία; Επίσης μην τα λέτε αυτά στο στενό περιβάλλον Σπάτων - Λούτσας! Εδώ ξέρουμε τα πάντα. Παράδειγμα, τί μορφωτικό επίπεδο έχει κανείς (το πτυχίο δε σημαίνει κάτι και ο Μιχαλολιάκος έχει!) ή πόσα λεφτά βγάζει κανείς (π.χ. λουσάτη λαμαρίνα δεν πάει να πει καλά οικονομικά, μάλλον το αντίθετο. Εξάλλου γεμίσαμε από μπέμπες και μερσεντέ, σημαίνει κάτι;). Όσο για επιτυχημένους επαγγελματίες, άστο καλύτερα... Εκτός κι αν -παράδειγμα πάντα- τα σχεδιαγράμματα για τα κωλόμπαρα της κολάσεως και οι ...κυκλικοί κόμβοι είναι υψηλή κατάρτιση! Ά, συγγνώμη: Προφανώς η συμμετοχή σε επιτροπή .....καλλιστείων σε παρανομούντα μπαρ της Λούτσης σημαίνει υψηλή μόρφωση.

      Διαγραφή
  18. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ,ο εντελως αμορφωτος κατα τα λεγομενα του 12 55 και δεν ειμαι χρυσαυγητης,αρα ανηκω ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ , ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ,,,παλι κατα τα γραφομενα του ,ΚΡΙΝΩ ΤΟ ΔΟΞΑΣΤΙΚΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ..ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΑΠΟ ΕΡΓΑ Η ΚΥΡΙΑ ,,,ΤΖΙΦΟΣ.Πες τε μου μερικα εργα ,πλην του να ηγειται μιας ομοσπονδιας σφραγιδας,που αποχωρουν τα μελη τηςΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ?ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟκαι θα παρασυρει και ολες τις μαιμουδιες.ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.ΕΕΕΕΕΕΕ οχι και δεν την ξερετε.....και αναλαβατε εργολαβικα να την υποστηριξετε με κατεβατα.....Αν αγχωνεται να παρει ηρεμιστικα δεν χρειαζεται δοξαστικα......ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ?Η ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ?Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΟΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ....Ο ...ΕΠΩΝΥΜΟΣ.....μηπως ειστε απο ρ?Απο Κ χορτασαμε καιρος να αρχισουν τα Μ και τα Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο Αννα, ξεκαθάρισες τη θέση σου και δεν είναι κακό να αλλάζουμε γνώμη, αν βλέπουμε πως τελικά το σωστό ειναι αλλο.Και πάλι συγχαρητήρια, συνέχισε, τα πας πολύ καλά, μην ακους κακεντρεχή σχόλια, εμείς που σε ξέρουμε είμαστε μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε όμως 9:18 μμ, τι θα βγάλει ο/η OPEN LINE όταν θα επανέλθει όπως είπε για την Αννούλα;

      Διαγραφή
    2. Εδω είμαστε και θα το σχολιασουμε!

      Διαγραφή
  20. με το μηνα σας εχει να την προμοταρετε? τι εκανε και σας εντυπωσιασε ρε παιδια? στα μισα συμβουλια δεν εχει πατησει. ερχεται οποτε πιστευει οτι θα παρει ψηφαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησα για το συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο παραδέχτηκε πως άλλαξε γνώμη.
      Κακεντρεχή σχόλια θεωρώ αυτα που αφορούν το μαλλι της, το φόρεμα της, κτλ κτλ.
      Στο συγκεκριμένο θεωρώ πως ήταν εντάξει.Αν δω κινήσεις περίεργες, θα το πω, ελευθερία εχουμε, ανωνυμία εχουμε, που κολλάμε?Να σημειώσω πως δεν μου δίνει μηνιάτικο.Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    2. Η πλάκα είναι ότι έχουν βγει και τα λένε αρκετοί τύποι αυτόν το καιρό με τον ίδιο τρόπο και στυλ, οπότε λες και τους έχει μισθώσει ο μπαμπάς

      Διαγραφή
    3. Δεν αφηνετε τα ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ , να μας πουν οι παροντες ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ?Απο λογια και δηλωσεις και δελτια τυπου αληθινα και πλαστα ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΟΥ ΜΠΟΥΡΟΥ,χορτασαμε.Για να κρινεις και να ψηφιζεις ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ πας στο ΔΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
      Πηξαμε σε δημαρχιακους εδω μεσα ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ.Αν ψαχνετε για γαμπρο εδω μεσα, λαθος κανετε.ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ αυτο μας ενδιαφερει.
      Ζηταω λοιπον απο τους παροντες ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΙ.Το κουκλοσπιτο να το στησετε αλλου δεν παιζουμε τις κουμπαρες,οσο και αν προσπαθουν να μας κανουν παιδακια καποιοι .
      ΕΙΠΑΜΕ .ΛΥΚΕΙΟ.

      Διαγραφή
  21. Καταπληκτικο ψευδωνυμο διαλεξε ...ΤΟ ΟΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κύριοι το θέμα δεν είναι η μόρφωση, η εμφάνιση ή οι δημόσιες σχέσεις που βγάζουν Δήμαρχο αλλά οι ικανότητες που έχει κάποιος να διαχειριστεί με διαφάνεια το Δημόσιο χρήμα και να κάνει ουσιώδη έργα για την πόλη. Τα άλλα είναι για να παίζουμε με κουκλόσπιτα (βλέπε Αριστογείτων).
    Είδαμε και τους μορφωμένους και τους αμόρφωτους πόσο πρόκοψαν την πόλη και ιδιαίτερα την Αρτέμιδα που έχει μείνει στο 1960.Δυστυχώς Δήμαρχο χρειαζόμαστε και όχι καλλιστεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν μορφωμενους θεωρειτε τους πτυχιουχους, ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Γεμισαμε αμορφωτους πτυχιουχους.
    Μια επαγγελματικη εξειδικευση ειναι το πτυχιο.Ασε που το αγοραζεις πλεον, σε βαλκανικες κυριως χωρες.ΑΛΛΟ ΜΟΡΦΩΣΗ ,ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.Το πτυχιο δεν σε κανει μορφωμενο ΙΣΑ ΙΣΑ αναδεικνυει περισσοτερο την αμορφωσια.σου αν εισαι αμορφωτος ΜΕΤΑ ΠΤΥΧΙΟΥ.Το τιμας δεν σε τιμαει.ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΕΓΡΑΨΕ ΟΜΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχω καταλάβει ότι πρόκειται για συζήτηση μεταξύ γυναικών!!
    Παντελόνια κανένας σας δεν φοράει!!
    Αφού το κάνετε που το κάνετε, κάντε το τουλάχιστον σωστά!!
    Κότες περιοπής μιλάμε!!
    Ανώνυμοι όπως πάντα!!
    Αφού είστε όλες τελικα κυρίες
    Βγάλτε τις φούστες σας και βάλτε τα παντελόνια σας αν υπάρχει κανένα στην ντουλάπα(που δεν το βλέπω)
    Και μην κρύβεστε πίσω Απο το δάκτυλο σας!!
    Τσου ρε Κότες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν μας ενδιαφερουν ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ... ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΝ..Παρτον στον γαμο σου να σου πει και του χρονου.......
    Εχει καταλαβει......οτι ψηφιζει γυναικα που δεν χρειαζεται νταβατζη για να ΨΗΦΙΣΕΙ?Η την θεωρει τοσο αχρηστη που θελει την προστασια του ΑΝΤΡΑΚΛΑ?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ , Η ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ?
    ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΓΕΛΟΙΩΝ.ΟΠΑΔΩΝ την κρεμασαν παλι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας