ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.... ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ... ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...






23 σχόλια:

  1. 1.ίσως να θέλει να υπογράψει γιατί δεν μπορεί να πάρει καμιά απόφαση για το θέμα.
    2.Είναι κουρελόχαρτο γιατί χρειάζεται υπογραφή Χριστόπουλου και η Ραφήνα αποφάσισε να μην υπογράψει με τίποτα.
    Τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημαρχοι απλως υλοποιουν τις αποφασεις των ΔΣ.ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΝΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΟΜΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ.ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΣ .ΚΡΙΝΕΣΘΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣΘΕ.
    Την τεταρτη εχει ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.Το γελιο της αρκουδας,πιτες μπαλωμενες εν δρασει ,Κ παρων χωρις Π...οι πολιτες ειναι μονον στο μυαλο του,ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυνατός αυτός του ΟΠΑΣ, τον άκουσα που μίλησε στη συγκέντρωση της Ραφήνας σήμερα. Τα λέει έξω από τα δόντια και τεκμηριωμένα. Έκανε πούπουλο και φτερό το παραπάνω σύμφωνο συνεργασίας με αυτά που είπε και την ανακοίνωση που μοίρασε. Είπε με λεπτομέρειες το παιχνίδι των συμφερόντων που έχει στηθεί και τις παγίδες που περιλαμβάνει το παραπάνω σύμφωνο που το χαρακτήρισε διάτρητο.
    Ραφηνιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη μη παρεξηξηθώ, από τον παρορμητισμό μου, αλλά τα είπαν πολύ καλά και άλλοι στη συγκέντρωση της Ραφήνας, όμως ο συγκεκριμένος του ΟΠΑΣ μου έκανε εντύπωση γιατί μιλάει λίγο διαφορετικά και ήταν πιο πολύ μέσα στο θέμα λέγοντας και ονοματεπώνυμα των εμπλεκομένων. Από τις υπογραφές που έδειξε (τώρα τις βλέπω πράγνματι στο κείνμενο που δημοσίευσε το blog), έως τη σκοπιμότητα της κάθε ενέργειας και μεθόδευσης εκείνων που λένε για πλατύ χωράφι.
      Ραφηνιώτης

      Διαγραφή
    2. Σχόλια "Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει"!!!

      Διαγραφή
    3. 9 37 επειδη φαινεται γραφαμε ταυτοχρονα ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ.
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑΝΝΗΣ... ΟΥΤΕ ΚΩΤΣΟΣ.
      Γραφω οτι βλεπω και οτι νομιζω,δεν με νοιαζει μια , τι μου λεει ο καθε πορωμενος με κομμα, η με προσωπο,ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ...ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ..ΓΚΕΚΕ?

      Διαγραφή
  4. Θα σας πω μια σκηνη που τα λεει ολα.ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ,που ειναι τοσο κατατοπισμενος.Μετα την απαντηση για το ονομα, ο ερωτων συνεχισε για να μαθει τι επαγγελμα εχει.Καποιος απηντησε ειρωνικα.Αποτυχων υποψηφιος συμβουλος Σπατων .ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ.
    ΚΑΛΑ...ΑΥΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΥ? Ε τετοιοι που ειναι..εδω φερανε την χρυση αυγη τριτο κομμα παρε και καταλαβε......ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΤΡΑΓΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.Λοιπον , Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ,εκπροσωπηθηκε απο την ΡαφτοπουλουΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...
    Γιαννατος συντομος και συναισθηματικου τυπου προσεγγιση.Φραγκος, οπως παντα,νομικα ενημερωμενος.ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,δεν θυμαμαι ονομα, που επεσημανε την συμτωση του νεου δρομου με το ΚΕΛ ,ΣΩΣΤΟΣ ,ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ.Ο Κ ΧΩΡΙΣ Π της αξιωματικης αντιπολιτευσης ,απων μαζι με ολους τους αντιδημαρχαιους σας. ....

    ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΟΠΑΣ.Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να τον παρακαλατε να δεχθει να ΗΓΗΘΕΙ ψηφοδελτιου.Δεν σας πεφτει λιγος ,σας πεφτει παρα πολυς.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Απεχει παρασσαγγας...απο τους ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΣΑΣ.Τωρα σιγουρευτηκα, θα τους θαψει εντελως για οσα εχουν κανει. Εχει την γνωση ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ .ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ και να συνελθετε και εσεις,αν θελετε αλλαγη σκηνικου.ΟΛΗ Η ΡΑΦΗΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.Τωρα πες τε τα γνωστα... για καποιον που δεν τον ξερω προσωπικα ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ Η ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΘΑ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι δεν παραγετε αρκετο προιον και για να ειναι βιωσιμο το ΚΕΛ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
    Γιατι αποριπτουν τον βιολογικο της Ραφηνας τεσσερες φορες μαλιστα σε 14 χρονια.Γιατι η ΕΥΔΑΠ εχει στην Αττικη ,ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ.Γιατι το μεγα ρεμα Ραφηνας .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ .ειναι διπλα ακριβως στο ΚΕΛ.και εκβαλλει μεσα απο κατοικημενη περιοχη του δημου Ραφηνας, στο λιμανι .Γιατι ο χωρος ανηκει μεν στα Σπατα ,αλλα ειναι μεσα στην μεση των οικισμων του δημου Ραφηνας πικερμιου,ΠΙΚΕΡΜΙ ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ,ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.,Οπως θα ξερετε ο βοθρος στην ιδιοκτησια σου πρεπει να απεχει απο το οικοπεδο του γειτονα συγκεκριμμενη αποσταση,Δεν μπαινουν βοθροι στα ορια των οικοπεδων.Υπαρχουν τουλαχιστον αλλοι 10 λογοι ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ,καιρος ειναι να ενημερωθειτε οτι τα αποβλητα μας, δεν τα παμε οπου ναναι..,υπαρχουν κανονες τουλαχιστον αυτο πιστευουμε εμεις στη Ραφηνα.ΠΧ δεν αφηνουμε σκυλαδικα οπου ναναι,ουτε ομπρελλοκαθισματα παντου ,με το ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΩ,Καλον λοιπον ειναι να ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΛΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.και να το λαμβανετε υπ οψιν σας .Δεν ειναι μπαστε σκυλοι αλεστε ,ουτε η γη ουτε το ρεμα ουτε η θαλασσα..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ Η ΑΛΒΑΝΙΣΤΙ ΓΚΕΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι καλά που ήταν εκεί και κάποιοι από μας δηλαδή Σπάτα και Αρτέμιδα:

    Από την ομοσπονδία μίλησε η πρόεδρός της και ο δικηγόρος ο κ. Φράγκου, που ξεκαθάρισε σχετικά με τις νομικές δυνατότητες που έχουμε.

    Ο κ. Σωτήρης Γιαννάτος, πρόεδρος του Τοπικού Σπάτων, ένας αγωνιστής με ήθος εναντίον μιας αποτυχημένης δημοτικής αρχής, μετέφερε μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση, το ΟΜΟΦΩΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

    Ο κ. Ποθουλάκης μίλησε αναλυτικά και φώτισε πολλές πτυχές, ως εκπρόσωπος ομίλου που έχει κάνει σοβαρές καταγγελίες για το θέμα όχι μόνο στα μέσα ενημέρωσης, αλλά και στους αρμόδιους.

    Ήταν από τα Σπάτα ο κ. Κανάκης που αναφέρθηκε και στην προχειρότητα εγκατάστασης του ΚΕΛ πάνω στο σχεδιασμένο με επίσημα διατάγματα, οδικό δίκτυο.

    Επίσης ένα μπράβο στην πρόεδρο του συλλόγου μηχανικών την κ. Ελένη Γκάμα που είναι πάντα παρούσα στον αγώνα κατά του ΚΕΛ και ήρθε με εμπεριστατωμένη εισήγηση. Σημαντική η αναφορά στον "ύποπτο" τρόπο σχεδιασμού του ΚΕΛ, ώστε να μπορεί άνετα να δεχτεί και άλλους Δήμους, αφού μάλιστα "συμπτωματικά", γειτονικοί Δήμοι καθυστερούν στη λήψη απόφασης για τα δικά τους λύματα!

    Φαίνεται ότι λίγοι έντιμοι και αξιόλογοι φορείς και άτομα υπάρχουν στο Δήμο μας και μας "ξεπλένουν" από την ηθελημένη και μη αδιαφορία των υπολοίπων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελω να ρωτησω τι εκπροσωπει ο κ .Κανακης.Πολυ θετικη η παρουσια του.
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ ,σοβαρους ανθρωπους εχετε,ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.Συνηθισατε στους αχρηστους ,τους διαπλεκομενους, στους κομματοεξαρτωμενους,στα τσιφλικια ,στις φαρες και στα συγγενολογια. Σας επεισαν οτι ολοι ιδιοι ειναι .ΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΟΛΑ τα λαμογια ειναι ιδια ,ανεξαρτητως κομματικης υποστηριξης.
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ .ΠΑΙΔΕΣ.Καιρος να αλλαξετε και εσεις.Ειπαμε παμε στο γυμνασιο και μεχρι τις εκλογες στο λυκειο.ΕΓΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΩ .Τερμα τα ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ.Η κοπελιτσα του συλλογου μηχανικων ειναι μια χαρα κοπελλα ,οχι μπαρμπες πλεον..Οχι κινηματα και κουραφεξαλα παλαιων γνωστων υπευθυνων ,για το χαλι.ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ της αριστερης τους... τσεπης.και κυριως ΟΧΙ στους νταβατζηδες με τους ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝΔεν δικαιολογειται πλεον ουτε αγνοια, ουτε δεν ειδα, ουτε δεν ηξερα .ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ. Δυο χρονια που διαβαζω τα σχολια σας,κανατε οτι δεν βλεπατε ,ΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.Το αντρικιο ειναι να αναγνωριζεις το λαθος σου ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ. Εχω κανει αρκετα λαθη στην ζωη μου ,ομως τα ειδα εγκαιρα ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜ. ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.. Η ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ. Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...

      Διαγραφή
    2. Μακάρι όλοι οι προαναφερθέντες (ΕΛ. ΓΚΑΜΑ, ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, Δ. ΚΑΝΑΚΗΣ) να γίνουν μια ομάδα στις δημοτικές εκλογές που έρχονται, γιατί αυτό θα είναι καλό για όλους μας. Είναι επιστήμονες και πάνω από όλα έντιμοι.

      Διαγραφή
  9. Και τον Μωαμεθ τον εδιωξαν απο την πατριδα του την Μεκκα.ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ..Το συγχρονο οπλο ειναι η ψηφος.ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .πρεπει να τους πεισετε οτι και εσεις ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ εισθε σοβαροι.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ που βγηκε στα δημοφιλη ,ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ .ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΗ.,ΧΑΡΗ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
    Καιρος να το καταλαβετε.Καποτε καποιος μου ειπε οτι δεν θα με ψηφισει ΑΝ ,,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΨΗΦΟ ΑΝΟΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ.Ευτυχως δεν βγηκα παρα τριχα και γλυτωσα ,ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.Με εσωσε ενας ανοητος.που ευτυχως του τα εσουρα.εγκαιρως.Οι σοβαροι ανθρωποι δεν εκτιθενται ΤΣΑΜΠΑ ,ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΕΙΣ.Πρεπει να τους πεισετε ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ.

    Τους ακουσα ολους και τους ξεχωρισα αμεσως.Δεν χρειαζεται και πολυ μπλογκιτες μου,Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. Ακομα και εδω μεσα ο λογος ξεχωριζει.ΤΑ Κ ΚΑΙ ΤΑ Π τα ψηφισατε δεν τα ειχατε ακουσει να μιλανε?Δεν βλεπετε τι γραφουν ,πως το γραφουν?ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?ΕΞ ΟΝ ΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ.Εδω εβαλαν ολοκληρα υα ποδια τους στο μπλογκ και εσεις τιποτα ακομα ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , Η ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΟΥΣ ,Η ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ..
    ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΚΥΡΙΩΣ.,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχαίνει να έχω γνωρίσει για λογους επαγγελματικούς ή κοινωνικούς ορισμένα από τα άτομα που αναφέρθηκαν εδώ και έχω αποκομίσει πάρα πολύ θετικές εντυπώσεις. Άνθρωποι με σοβαρότητα και χαμηλών τόνων αν και πολύ καταρτισμένοι. Και συγχαρητήρια που ασχολούνται με τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν όλους μας. Λάθος σε μας που αμελούμε και εδώ μιλάω και για τον εαυτό μου, να συμμετέχουμε σε κινητοποιησεις. το ΚΕΛ ειδικά είναι πολύ σοβαρό θέμα

      Διαγραφή
  10. Στην ανάρτηση της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2013, Καναδοί (και όχι Κινέζοι), είχα εκφέρει την γνώμη μου για τον Αριστογείτωνα. Αριστογείτωνα σου απαντώ στα σχόλιά σου με καθυστέρηση λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό και δεν ξενυχτάω γράφοντας στις 5.30 το πρωί αλλά ξύπνησα και περίμενα την πτήση και μέχρι να έρθει η ώρα λέω ας ρίξω μια ματιά στο μπλόγκ. Με παρεξήγησες όμως διότι κατάλαβες ότι σε χαρακτήρισα ως " ΑΔΕΛΦΗ ".Λάθος ! Απλώς έχω την εντύπωση ότι είσαι μια γυναίκα, μια κυρία, Δεν το λέω υποτιμητικά. ΄Ισως κάνω λάθος. Αυτά για να λυθεί η παρεξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην ανάρτηση της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου 2013, Καναδοί (και όχι Κινέζοι), είχα εκφέρει την γνώμη μου για τον Αριστογείτωνα. Αριστογείτωνα σου απαντώ στα σχόλιά σου με καθυστέρηση λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό και δεν ξενυχτάω γράφοντας στις 5.30 το πρωί αλλά ξύπνησα και περίμενα την πτήση και μέχρι να έρθει η ώρα λέω ας ρίξω μια ματιά στο μπλόγκ. Με παρεξήγησες όμως διότι κατάλαβες ότι σε χαρακτήρισα ως " ΑΔΕΛΦΗ ".Λάθος ! Απλώς έχω την εντύπωση ότι είσαι μια γυναίκα, μια κυρία, Δεν το λέω υποτιμητικά. ΄Ισως κάνω λάθος. Αυτά για να λυθεί η παρεξήγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΄Ενα κλίκ κάνω δεν ξέρω γιατί τυπώνεται διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΄Ενα κλίκ κάνω δεν ξέρω γιατί τυπώνεται διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ?ΚΡΥΦΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ?Λυπαμαι ,εχω μεγαλωσει και δεν παιζω ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.Παντως, εκτιμω την διευκρινηση και σας απαντω οτι Ο ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΥΛΟ ,ΟΥΤΕ ΦΥΛΗ ,ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.Παρεξηγησατε,δεν θεωρω βρισια το αδελφη.Μια σεξουαλικη ιδιαιτεροτητα ειναι που μαλιστα οι αρχαιοι μας προγονοι ,η αυτοι που επικαλουμαστε ως προγονους ,την διατηρουσαν ως συνηθεια.Σας προτεινω ενα πολυ ωραιο βιβλιο μελετη.Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Θα σας πω και κατι παρα πολυ χαρακτηριστικο αφου ταξιδευετε. Το greek sex ,δεν μπορει να μην το εχετε δει στο εξωτερικο,ειναι αυτο που εδω στην Ελλαδα ονομαζουμε οθωμανικο.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΒΡΙΣΙΑ?Εγω το θεωρω απλη εκφραση σεξουαλικης προτιμησης,οπως λεμε γυναικας.η γκει ,κοκ Θα περιμενα να σας επηρεαζε περισσοτερο το ταξιδι σας στο εξωτερικο,Εκει θα αντιληφθειτε καλυτερα οτι δεν ειμαστε ο ομφαλος της γης .Ανοιξτε λοιπον τα ματια σας και πιστευω θα σας κανει καλο.Πολυ καλυτερο απο το να τα βλεπετε ολα ,μεσα απο τους παρα,μορφωτικους καθρεφτες που στησαμε και κοιταζομαστε.συνεχως στο εσωτερικο της χωρας μας.οσο για το κλικ ....εεεεεε ρωτηστε κανενα νεαρο,αυτοι ξερουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ
    ΝΟΜΟ΢ ΑΣΣΙΚΗ΢ ΑΡΙΘΜΟ΢ ΠΡΟ΢ΚΛΗ΢Η΢ 21/2013
    ΔΗΜΟ΢ ΢ΠΑΣΩΝ – ΑΡΣΕΜΙΔΟ΢
    ΑΤΣΟΣΕΛΕ΢ ΣΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΣ. …37060…/23-09-2013
    -----
    ΠΡΟ΢ΚΛΗ΢Η
    ΠΡΟ΢ κ. ΓΗΜΑΡΥΟ & κ.κ. ΓΗΜΟΣΙΚΟΤ΢ ΢ΤΜΒΟΤΛΟΤ΢
    ΢αο θαινύκε λα πξνζέιζεηε ζε Σαθηηθή ΢πλεδξίαζε ηνπ Δεκνηηθνύ ΢πκβνπιίνπ ΢πάηωλ –
    Αξηέκηδνο, πνπ ζα γίλεη ζηηο 30 ΢επτεμβρίου 2013, εκέξα Δευτέρα θαη ώξα 08:00 μ.μ., γηα ζπδήηεζε
    επί ηνπ κνλαδηθνύ ζέκαηνο ηεο εκεξήζηαο δηάηαμεο:
    Τπογραυή σσμυώνοσ σσνεργασίας για την επίλσση τοσ αποτετεστικού ζητήματος από
    το ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΔΡΙΒΑΛΛΟΝΣΟ΢, την ΠΔΡΙΦΔΡΔΙΑ ΑΣΣΙΚΗ΢, την ΔΤΓΑΠ και
    τον Γήμο ΢ΠΑΣΩΝ - ΑΡΣΔΜΙΓΟ΢.
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟ΢
    ΚΩΝ΢ΣΑΝΣΙΝΟ΢ Δ. ΓΚΙΚΑ΢

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχως εδω δεν κοτσιλισε κανενα στρουθιο.Εμεινε μια αναρτηση με πραγματικα σχολιο.Λεω να κανω απεργια στην Βλακεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας