ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΠΡΟΣ:
Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
Σπάτων – Αρτέμιδος και
Τακτικά μέλη Συμβουλίων
Δημοτικών Κοινοτήτων
Σπάτων - Λούτσας & Αρτέμιδος (Λούτσας)


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη του επιτυχόντος και των επιλαχόντων συνδυασμών, σύμφωνα με την υπ’αριθμ.885/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Πνευματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ», οδός Στ. Μπέκα 7 Σπάτα, την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 στις 12:30 μ.μ., ώστε σε δημόσια τελετή, να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 52 του Ν. 3852/2010 ορκωμοσία.

Θα παραστεί και θα τελέσει τη θρησκευτική ορκωμοσία ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.




Ο ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠ. ΜΑΡΚΟΥ


49 σχόλια:

  1. Άλλη μια Δημοτική Αρχή χωρίς τα εχέγγυα μιας άλλης - καλύτερης προοπτικής. Δείτε τα ονόματα που την απαρτίζουν και ραντεβού στις 31.8.2019 να τα πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά να πάθετε κρεμαστήκατε όλοι πάνω στον Δημήτρη Μάρκου λες και δεν γνωρίζατε ότι προέρχεται από τους ίδιους ακριβώς χώρους από τους οποίους προέρχεται ο απερχόμενος μέχρι και το ίδιο επώνυμό έχουν.
    Γερακόπουλο έπρεπε να ψηφίσετε αυτός θα τα άλλαζε όλα με την μια τώρα είναι βέβαια πολύ αργά αλλά την επόμενη φορά ξέρετε Γερακόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουμε ξέρουμε, Φασιστοπουλο την επόμενη φορά και μονο με απόδειξη κοινωνικών φρονημάτων... Αν βέβαια δεν έχετε ξεπαστρευτει αναμεταξύ σας, ξέρεις λίγο τα μπραβιλικια, κάτι τα αναβολικά, μια δόση και το κλουβιο σας αυγό - μυαλό...ε δε θέλετε και πολύ, ασε που αν σας ταξουν κάνα ξεροκομματο γινεστε καπνός...

      Διαγραφή
  3. Η δική μου ψήφος θα είναι μόνο για εκείνον που θα δεσμευτεί ότι κλείσει τα κωλόμπαρα της Αρτέμιδας και της παραλίας του Αγίου Νικολάου που ηχορυπαίνουν ξεδιάντροπα εδώ και χρόνια και κανείς δεν τ' αγγίζει!
    Μόνο ένας τέτοιος δήμαρχος θα πάρει τη ψήφο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη βιάζεσαι να δεχθείς τις δεσμεύσεις, πρέπει να τον έχουμε δοκιμάσει να ξέρουμε ότι συγκρούεται με την ομερτά της παραλίας, όποιος κι αν είναι αυτός. Να έχει δείξει δείγματα γραφής. Οι μέχρι τώρα αλλά κι αυτοί που αναλαμβάνουν κανένα δείγμα γραφής δεν έχουν δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.9.2014 αρχίζει άλλη μια χαμένη πενταετία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα να σας δω εσάς τι θα κάνετε μέχρι τώρα τα είχατε φορτώσει όλα στον κόκορα ότι θα τα φτιάξει όλα ο Δημήτρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βγηκε ο δικος μας
    και ξεχασαμε τις

    - βρωμικες παραλιες
    -το αεροδρομιο
    -τα σκυλομπαρα
    -το αποχετευτικο

    που καιρος για τετοια πραγματα
    τωρα ειναι καιρος της διαφημισης του κυρ ΜΗΤΣΟΥ

    αρε ξυλο που θελετε.....ολοι για μια καρεκλα εισαστε.

    ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΚΩΣΤΗ

    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ο ρόλος του Αριστογείτωνα ήταν μόνο η διαφήμιση του κυρ Μήτσου

      Διαγραφή
    2. O νεος δημαρχος ΒΓΗΚΕ ΜΕ 62%Οι δημοτικοι του συμβουλοι βγηκαν με την ψηφο ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.Τι θελουν τωρα; τα τρισαυγουλα και τα τρισαλοιμονα αριστερα καπαπιδια που ολως παραδοξως ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ?
      ΕΛΕΟΣ και αλλοι εχασαν αλλα δεν λαλησαν πριν Αλεκτωρ Δημητρης λαλησει.....
      ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
      ΠΕΣΤΑ ΠΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΓΛΕΙΦΤΗ.
      ΑΜΑΝ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ Κατσαλιρος δευτερος δεν υπαρχει.οπως δεν υπαρχει και δευτερο ΚΑΠΑΠΙΔΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ....ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ.Ειναι τοοοοοσο αγραμματος ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΑΝΑΤΑΚΤΗ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ....Λες και θα; πιστευε κανεις πλην ηλιθιου αγραμματου οτι μπορει να εγραφε ο Αριστογειτων ΠΕΕΕΕΕΕΕΣΤΑΑΑΑΑΑ
      Οχι βρε σκαλουμπακα ΡΕΕΕΕΕΕΕΣΤΑΑΑΑΑΑ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ....που σε περασα για τον αλλο αγραμματο τον Γκονζιλα......αντε να γραψετε μαζι ολοι οι αγραμματοι εναντιον ενος ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ αλλο ξερει γραμματα και δεν θα μας βομβαρδιζει με ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ.ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΣΕΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΤΕΡΟΥ........ΚΑΙ ΚΑΤΩ.....

      Διαγραφή
    3. Καλώς τον και μας έλειψες τώρα τι σχέση έχουν τα χρυσαύγουλα και τα αριστερά Καπαπίδια με το θέμα εσύ το ξέρεις δεν γνωρίζω σε ποια παράταξη ανήκει ο Δημήτρης η σε ποια παράταξη ανήκε και ο Χρήστος η ακόμα και εσύ, ο Δημήτρης και ο Χρήστος κάπου στα ίδια περίπου στο μέσο πρέπει να είναι οπότε ποια η διαφορά μεταξύ τους?

      Διαγραφή
    4. ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ και ζητας να καταλαβεις κιολας?ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΟ ΒΑΡΕΩΝ ΒΑΡΩΝ .Μην προσπαθεις δεν τα σηκωνεις τα κιλα ....θα παθεις λουμπαγκο.

      Διαγραφή
  8. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ29 Αυγούστου 2014 στις 9:40 μ.μ.

    Δεν θα βρέξει ποτέ τριαντάφυλλα. Αν θέλουμε να έχουμε περισσότερα τριαντάφυλλα, πρέπει να φυτέψουμε περισσότερες τριανταφυλλιές...
    ..George Eliot
    καλη επιτυχια σε ολους-ες τους/τις Δημοτικους συμβουλους και καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό ξενύχτι στους Αγιονικολίτες, σήμερα πάλι έχει αναγγελθεί συναυλία σε ένα από τα "open" κωλόμπαρα της παραλίας, όπου "open" σημαίνει τεράστια ηχεία, dj's και τραγουδιάρηδες/ρες να ξελαρυγγιάζονται στον υπαίθριο χώρο, φυσικά χωρίς υποψία ηχοφραγμών - ηχομονωτικών, όπου οι εκκωφαντικές εντάσεις και το ανυπόφορο "νταπαντούπα", αφιλτράριστα ξεκουφαίνει-ρυπαίνει το μισό Άγιο Νικόλαο γύρω γύρω από το μαγαζί!!
    Φυσικά τέτοιες συναυλίες είναι εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, η άδεια του μαγαζιού δεν προβλέπει κάτι τέτοιο (ξέρω, ξέρω εδώ γελάμε ειρωνικά...)! Σιγά να μην ιδρώσει το αυτί των νονών της νύχτας για την ολοκληρωτική καταστροφή που έχουν επιφέρει στην γεμάτη από σπίτια παραλιακή ζώνη του Αγίου Νικολάου, που πλέον τα ΠΣΚ (και όχι μόνο) ειδικά τα καλοκαίρια, καθίσταται ακατοίκητη ζώνη από την αφόρητη ηχορύπανση των ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ που ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!
    Δε γνωρίζω το "ποιόν" του νέου δημάρχου, ούτε τι σχεδιάζει να πράξει (αν πράξει), σχετικά με την ηχορύπανση των μαγαζιών, δυστυχώς όμως δε μπορώ να πω το ίδιο για κάποιους από τους δημοτικούς του συμβούλους που έχουν αποδείξει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ έναντι στους κατοίκους που υποφέρουν ... Δυστυχώς η εμπειρία μου από την περιοχή με κάνει να είμαι ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ...
    Καμία δημαρχιακή ακτή μέχρι σήμερα δεν αναχαίτισε ούτε στο ελάχιστο το αίσχος της παραλίας, με αποκορύφωμα φυσικά την απελθούσα, όπου το όργιο της παραλίας ξεπέρασε πλέον κάθε νοσηρή φαντασία! Με αυτά τα δεδομένα, πολύ φοβάμαι ότι το 2015 η κατάσταση θα είναι ίδια και χειρότερη!
    Αν δε ληφθούν γενναίες δημοτικές αποφάσεις ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ μέσα στη χειμερινή περίοδο του 2015 ετοιμαστείτε για μια νέα περίοδο αίσχους όχι μόνο στην παραλία του Αγίου Νικολάου, αλλά σε όλη την Αρτέμιδα που στενάζει κυριολεκτικά από το φασισμό των ημιπαράνομων μπαρ, που λειτουργούν καταχρηστικά και παράνομα ως νυχτομάγαζα/κέντρα διασκέδασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩ.
    Ποιος απο τον δημο εβαλε την υπογραφη του για να ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΕΙ η Γραβιερα σε αλλη επιχειρηση ωστε να λειτουργει κανονικα παρ ολο που την εχουν επισημως κλεισει?το νεο δημοτικο συμβουλιο ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ?Γιατι η αδεια δοθηκε απο τον Δημο .Κανεις δεν ηυερε οτι προκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ επιχειρηση ?
    ΠΟΙΟΣ ?????
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ....ΔΗΜΟΤΙΚΗ.
    Αφηστε λοιπον τα κολπακια και τα λευκα σε ψηφοφοριες και βρεστε τον αν θελετε να γινει καλη αρχη και διωξτε τον πυξ λαξ .....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι μόνο η "Γραβιέρα". 'Ολα αυτά τα κολόμπαρα, που είναι το ένα δίπλα στο άλλο στη μαρτυρική και σχεδόν κατεστραμμένη πλέον παραλία είναι ακριβώς ίδιες περιτπώσεις!
      Στηρίζεται τόσο η λειτουργία τους όσο και η κερδοφορία τους, στην παραβίαση των "όποιων" αδειών μουσικής διαθέτουν και λειτουργούν όποτε τους καπνίσει ως ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ χωρίς ωράρια, κυριολεκτικά κάνουν ότι γουστάρουν!!!
      Τι σημαίνει αυτό όλοι το γνωρίζουμε:
      Αφόρητη ηχορύπανση που ξεπερνά τα όρια της ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!
      Αν έρθει κανείς στην περιοχή γύρω απ' τα κολόμπαρα μεσάνυχτα όταν παίζει "συναυλία", δε μπορεί να συνομιλήσει ΟΥΤΕ φωναχτά - για τέτοιες εκκωφαντικές εντάσεις μιλάμε-, σε βεράντα σπιτιού ΔΕΝ κάθεσαι, τηλεόραση πρέπει να "φουλάρεις" για να ακούσεις, ότι μόνωση και να έχεις στην κατασκευή του σπιτιού, διπλά τζάμια, όλα τα διαπερνά το μπάσο, σε τρελαίνει!!
      Σημαίνει επίσης ωράριο ασύδοτο, ως τα ξημερώματα, σημαίνει προαναγγελθείσες αυθαίρετες συναυλίες και "πάρτι" , όλα φυσικά στον υπαίθριο χώρο με τεράστια ηχεία, dj και ατέλειωτο "νταπαντούπα"!!!
      Στη Λούτσα απ΄ότι φαίνεται, ο καθένας με πέντε φράγκα στη τσέπη και μερικές γνωριμίες "εκεί που πρέπει", νοικιάζει ή αγοράζει οικόπεδο και "στήνει" όπου γουστάρει υπαίθριο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με φουλ πρόγραμμα όλες τις ώρες κι ας είναι δίπλα στα σπίτια!!!!
      Άδεια "μουσικής" την έχει εξασφαλισμένη από το δήμο, φυσικά θα το ανοίξει για τα μάτια του κόσμου σαν καφετέρια-εστιατόριο ή αναψυκτήριο, αλλά είπαμε στη Λούτσα τι λέει η άδεια δεν έχει καμία σημασία!!
      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ !!
      Αυτή είναι η αηδιαστική και ταυτόχρονα τριτοκοσμική πραγματικότητα!
      Αυτή την ώρα για να καταλάβετε το αίσχος που βιώνουν όσοι μένουν στον Αγ.Νικόλαο, μόλις ολοκληρώθηκαν οι "δοκιμές" των ηχητικών σε παράπλευρο "υπαίθριο" κολόμπαρο της "Γραβιέρας" (που λειτουργεί φυσικά με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια ακριβώς νοοτροπία)...
      Δοκιμές ηχητικών, άκουσον, άκουσον,ώστε στις 23:00 να ξεκινήσει η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συναυλία!!
      Αντιλαμβάνεστε για τι αναίδεια μιλάμε;
      Αντιλαμβάνεστε την έκταση της ασυδοσίας (και της διαφθοράς που την επιτρέπει);
      Οι ανεκδιήγητοι ξεκινούν ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 11 τη νύχτα για να τελειώσει ξημερώματα 4-5 το πρωί!!!
      Στα π@π@ρ@@ τους αν βρίσκονται μέσα σε κατοικημένη περιοχή που ζουν οικογένειες, ηλικιωμένοι, μικρά παιδάκια, άνθρωποι κάθε ηλικίας που δεν θέλουν να τους επιβάλλεται ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ και ΞΕΝΥΧΤΙΟΥ!!!
      Ποιο δίκαιο να επικαλεστούμε και ποια αρχή να προστατεύσει αυτούς τους ανθρώπους, όταν στην περιοχή τούτη η διαφθορά είναι ακόμα και στα μόρια του αέρα;;;;
      Θα ακούσετε αγαπητοί, σε λίγη ώρα τα πρώτα "νταπαντούπα" από τον Άγιο Νικόλαο...
      Αγαπητοί κάτοικοι της Αρτέμιδας πιθανότατα ο ήχος θα φτάνει μέχρι και την προβλήτα της Αρτέμιδας, όπως γίνεται συνήθως (κάποιοι είπαν ότι κλείνουν τα παράθυρα στα παραθαλάσσια σπίτια της Λούτσας όταν "παίζει" πρόγραμμα στον Αγ.Νικόλαο, ειδικά τα ΠΣΚ)!!!
      Καλό ξενύχτι σε όσους βρίσκονται εντός της εμβέλειας των "νυχτερινών βομβαρδισμών" του νταπαντουπάδικου που "εφημερεύει" απόψε και καλό κουράγιο στους αξιολύπητους "κατάδικους" του "Νταχάου - ξενυχτάω θέλω δε θέλω - " της παραλιακής ζώνης του Αγ.Νικολάου...

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014!

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!

      ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ σου υποβάλλω με σεβασμό μια απλή ερώτηση. Πιστεύεις ότι η νέα δημοτική αρχή θα ελέγξει και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τα παράνομα μαγαζιά και την κακοδιοίκηση στο Δήμο;

      Διαγραφή
  11. Πιστευω οτι ο νεος Δημαρχος ειναι εντιμο ατομο.Ομως Ο ΠΟΛΕΜΟΣ με τα συμφεροντα της παραλιας θελει ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.Δεν κανεις πολεμο μονον με στρατηγους.Ο κ ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ το εδωσε με το εΞαιρετικο του παραδειγμα με τα σμηνη και την πτητικη ικανοτητα.Αν περιμενετε τον Ηρακλη μονο του να καθαρισει την κοπρο που ΕΣΕΙΣ ΑΦΗΣΑΤΕ να συσσωρευθει ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ; ΕΠΙΒΡΑΒΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΦΑΝΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τοτε και αυτος ο Δημαρχος θα συμβιβαστει.Δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ που σαλταρουν απο εδω και απο εκει ουτε απο την αντιπολιτευση (η ανασσα ψηφισε κατα του κλεισιματος της Γραβιερας το καπαπιδιον το βλεπετε τι αντιπολιτευση ασκει και ο κατσαλιρος ασε να μην πω.ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ.ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ?ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.Πιστευεις οτι οι συμβουλοι του θα ψηφισουν εναντιον ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΠΑ;ΡΕΛΘΟΝ ?Εχετε πολυ δρομο ακομα να κανετε για να μαθετε οτι χωρις στρατο πολεμος δεν γινεται. ΟΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αλλαζω Δημαρχο και τα ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ....ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.Βλεποντας τα προσωπαπου επιλεγονται σε μια τοσο μικρη κοινωνια εχεις μια ΣΑΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Οπως εξ αλλου εχεις και με τον Πειραια τον Βολο την Ζαχαρω εεεεεεεεκαι τον Μαραθωνα διπλα μας......με τον ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΑΡΤΑΚΗ...ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΡΩΤΩ τι να κουλαντριζεις τον Μαρτακη τι τον Σακη τι τον ΔΗΜΟ ?ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ .ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΟΙ.
    Αυτος ειναι και ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που επιμενω να γραφω .Στρατηγο αλλαξαμε δεν φτιαξαμε στρατευμα ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όμως ο "Στρατηγός" Δημήτρης Μάρκου είδαμε ποιους διάλεξε και προσέφερε στο λαό (δια του ψηφοδελτίου που συνέταξε) και ιδίως ποιους από αυτούς στήριξε επιλεκτικά και μεθοδευμένα (και μάλιστα ναυλώνοντας μισθοφόρους) για να βγουν ως έμπιστοί του στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ελέγχει την κατάσταση. Σε ποια κατεύθυνση όμως; Αυτό ήδη άρχισε να φαίνεται. Προσοχή μην μπερδέυεστε, δεν έχουμε ούτε "Στρατηγό", ούτε στράτευμα. Μια φαρσοκομωδία που ξεινάει και πάλι με διάρκεια 5 χρόνων. Όμως θα συμφωνήσω ότι έχουμε ευθύνη (αναλογικά) και όλοι εμείς οι φηφοφόροι στο διαπραχθέν και εν εξελίξει έγκλημα. Αυτό γιατί και ψηφίσαμε και εκλέξαμε μάλλον τους χειρότερους. Θα τα δούμε σιγά - σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οταν φωναζα απο εδω ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ τι εννοουσα ?ΠΗΓΑΤΕ ΕΝ ΧΟΡΩ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΤΕ τα ποντικια που εγκατελειψαν το βυθιζομενο σκαφος κατσαλιρος.Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΑΝ ΕΠΙΛΕΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. Εν πασει περιπτωσει μαννα εξ ουρανου δεν προκειται να πεσει.Αν δεν πιεσετε δεν κινητοποιηθειτε δεν τιμωρησετε δεν ειστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ αλλα δωσατε λευκη επιταγη ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕγιατι πως να το κανουμε κατσαλιρεια δελτια τυπου ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ και αυτο ειναι ηδη μια διαφορα.θα γελαω ι σαφως πολυ λιγοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΟΥ.......

      Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ......ΦΩΝΑΞΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ............ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

      ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ......ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

      ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ

      ΑΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ......

      ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΙΡΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΣΤΕΡ.....
      ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ....

      ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΙΟΣ?, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ.....

      ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ...ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΡΕ



      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
      ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ: 10744 01/04/2014ΑΡ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 95/2014

      Ο Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος
      Έχοντας υπóψη:
      1). Τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν 2307/95
      2). Τις διατάξεις του άρθρου 2 του Π.Δ. 180/79

      καθως και

      Στις 11/08/2013 00.15 ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Νικóλαος ως προσωρινά υπεύθυνος επίτης 25 Μαρτίου αρ. 34 στο κατάστημα με τη διακριτική επωνυμία ¨Γαβρήλος¨ , να έχει θέσει σε λειτουργία ζωντανή ορχήστρα αποτελούμενη απó ένα αρμóνιο με ενισχυτή καιμικροφωνική , άνευ αδείας αρμοδίας αρχής....

      A Π Ο Φ Α Σ I Z Ο Υ Μ E

      Την για δέκα (10) ημέρες προσωρινή αφαίρεση της αδείας λειτουργίαςκαταστήματος καφετέρια-σνακ-μπαρ-αναψυκτήριο με την επωνυμία ''ΓΑΒΡΗΛΟΣ'' τηςεταιρίας ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ &ΣΙΑ óπως νομίμως εκπροσωπείτε, το οποίο βρίσκεται επίτης οδού 25ης Μαρτίου αρ.20, και για χρονικó διάστημα από 7/04/2014 έως 17 /04/2014 .Εντóς 5 ημερών μπορούν να υποβληθούν έγγραφες αντιρρήσεις σύμφωνα με τον Νóμο , κατά της ανωτέρω απóφασης

      Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ
      ΧΡΗΣΤΟΣ .ΑΝΤ.ΜΑΡΚΟΥ .

      Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ


      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ∆ΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙ∆ΟΣ
      ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

      Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

      Από το Πρακτικό της υπ’αριθ.24/19-08-2013 Συνεδρίασης
      της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Σπάτων – Αρτέµιδος

      Αριθµός Απόφασης 410/2013

      Ορίζει την ∆ικηγόρο Αθηνών κα. Καρναχωρίτη Γεωργία ∆.Σ.Α. µε Α.Μ.26101 προκειµένου να
      ενηµερωθεί για τις απόψεις της ∆ιοίκησης σχετικά µε την προσφυγή και την αίτηση αναστολής της
      εταιρίας µε την επωνυµία «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.»(κατάστηµα WET PLUS) και να
      χειριστεί εν γένει την υπόθεση (π.χ. κατάθεση υποµνήµατος κ.τ.λ.) καθώς επίσης και να παρασταθεί
      για την προσφυγή και για την αίτηση αναστολής οποτεδήποτε ορισθούν ηµεροµηνίες συζήτησης και
      σε οποιαδήποτε άλλη ηµεροµηνία για την οποία τυχόν αναβληθούν.....

      ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ
      ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ........

      ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.
      ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ .....

      Διαγραφή
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
      Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

      Από τα πρακτικά της 13ης
      Τακτικής Συνεδρίασης της 21ης
      Ιουλίου 2014
      ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 200/2014

      Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της υπ’αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας
      καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ &
      ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “RIVIERA”.


      ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

      Έξι (6) Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κ.κ. Μαργέτη Αφροδίτη, Ζήση Μαρία, Τσαντήλας Χρήστος,
      Μάρκου Δημήτριος, Τούντας Αντώνιος και Κατραμάδος Σταύρος, ψήφισαν την εισήγηση της
      υπηρεσίας υπέρ της ανάκλησης της υπ’αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος
      (είδος) καφετέριας - εστιατόριο της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την
      διακριτική επωνυμία “RIVIERA” για τους λόγους που ανέφεραν στα απομαγνητοφωνημένα
      πρακτικά της Συνεδρίασης.


      Επτά (7) Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κ.κ. Μαργέτης Αθανάσιος, Σερέτης Χρήστος, Γκινοσάτης
      Γεώργιος, Κρόκος Νικόλαος, Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης, Ραφτοπούλου Άννα και Δανέζης
      Ευάγγελος ψήφισαν για την μη ανάκληση
      της υπ’αριθμ.12/2009 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος (είδος) καφετέριας - εστιατόριο
      της εταιρείας «ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με την διακριτική επωνυμία “RIVIERA” για
      τους λόγους που ανέφεραν στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της Συνεδρίασης.


      Τέσσερις (4) Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κ.κ. Κουλοχέρης Γεώργιος, Μπέκας Γεώργιος, Μάρκου
      Παναγιώτα και Γεωργάκης Αντώνιος δήλωσαν «παρών», στην εισήγηση του Αντιδημάρχου περί
      μη ανάκλησης της εν λόγω άδειας ίδρυσης & λειτουργίας και προσμετρούνται στις αρνητικές
      ψήφους .

      Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 200/2014.

      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ




      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

      ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ....ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΓΕΡΟΣ

      ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΒΡΗΚΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ
      ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ -ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ- ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ....

      ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΡΟΚΟ
      ΚΥΡΙΕ ΚΡΟΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ.........

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. βρε σεις Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ........
      ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΝ........
      Βρε συ ειπα; εγω για κροκο και ζησε μαη μου ?50 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ .Αφου εφτασαν να βγαλουν και εσενα στην αντιπολιτευση σκεψου τι εγινε......
      800 ΑΡΑ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΟΥΤΕ 200 Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ?
      ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑς ΣΟΥ ομως. σε βγαλανε παναθεμα με ας ειναι καλα χαλαλι σου αφου δεν βγηκε ο τσαλαπετεινος.ξΕΡΩ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ συνδιασμενη με αμορφωσια ειναι επικινδυνη αλλα ο τσαλαπετεινος ειχε ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ Β1 ΖΩΝΗ οποτε......εεε καλυτερα; ενασ βλαξ.....τοοοοοοσοοοοο απλα; ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ......

      ΑΜΑΝ ΤΑ COPY PASTE....για την ανασσα που ψηφισε υπερ της γραβιερας παλι μοκο ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΩΣΤΑ.Αντε να; ορθοπατησεις μπας και σε μαζεψε η κουμουν Δουρου μετα το στραπατσο τσαλαπετεινου η ειναι μια ΑΚΟΜΑ ΚΩΛΟ ΤΟΥΜΠΑ ?ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.....

      Διαγραφή
    5. ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕ.....

      ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

      ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ......

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟ
      ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ.......

      ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ Αριστεροβλακειας......
      ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ..ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ?ΒΡΕ ΝΤΕ ΛΑΛΗΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΔΥΟ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ?Διαφωτιση δεν κανεις ?τι τα αφηνεις να σε εκθετουν η εισαι σε αλλο μαγαζι ?

      Διαγραφή
    7. ΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

      ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ
      ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    8. εεεεεε οχι βεβαια .Βγηκε ο χειρουργος μονον που δεν χειρουργει εγκεφαλους...ΑΝ δεν υπαρχουν......ΒΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ οτι δεν ενωνουμε το ρημα με την αντωνυμια ?
      πχ πεστο ΕΙΝΑΙ ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ; ΠΕΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Θα σε κοβανε στο δημοτικο παναθεμα με τι καφενειο ψηφιζετε λουτσιωτες.

      Διαγραφή
  14. Για τον Χρηστο Μαρκου ολα τα εφταιγε ο δημαρχος για τον Δημητρη δεν ειναι θεμα του δημαρχου ελα ρε Αριστογειτωνα τωρα κοψε το δουλεμα ειναι θεμα του δημαρχου αλλα μεχρι ενος σημειου την μεγαλυτερη ευθυνη για την εικονα της πολης την εχουν παντα οι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ .Σας εβαλε απ ολα στο καλαθι και εσεις διαλεξατε τα; σαπια.ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΜΟΝΟΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ Η ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΟΛΑ ...ΗΤΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ γιαυτο τον κατηγορω.Γιατι μετεφερε το γραφειο του με τον συνεταιρο και την συμβουλο του ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.Ασε λοιπον τα εξυπνακιστικα γιατι δεν μασσαω Η ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣ Η ΞΕΧΝΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ .Εγω εχω πολυ καλη μνημηΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ; ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ....ΕΕΕΕΕΕΞΥΠΝΕΕΕΕΕΕΕ που νομιζεις οτι δεν δουλευεσαι με τετοια αμνησια που εχεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ

      ΠΟΟΟΟΟΣΟΥΣ ΠΟΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΦΑΚΑ ΞΕΡΟΟΟΟΛΑΑ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  16. εσυ την φακα ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΕΙΣ η θα σφυρας αδιαφορα οπως με τον τσαλαπετεινο ? ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.....ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.....θα κανετε τα ιδια τα γνωστα κολπα του τσαλαπετεινου η πηρατε μαθημα ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ?γιατι η επομενη σφαλιαρα αν συνεχισετε ετσι ...θα ειναι ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ;;;;.....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....

      Διαγραφή
    2. αααα ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ πρωτο πραμα.......ασε ουτε στο ΝΥΧΟΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΣ.....
      βρε τι θελεις τωρα ..παρελθοντολογιες παει τελειωσε κοιτα να ορθοπατησεις ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ γιατι θα σου στειλω τον γιατρο να σε εξετασει .....αν καταλαβαινεις που ειναι το δεξια ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ γιατι τα εχεις μπλεξει με τους γυφτους....

      Διαγραφή
  17. ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ , ΣΤΟ ΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ

    ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΣΟΣ Η ΜΗΤΣΟΣ.....

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ....

    ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΕ ΦΩΝΑΚΛΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ......

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ
    ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ
    ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς που το ξέρουμε ότι δεν τα παίρνετε .....?

      Διαγραφή
  18. Το θεμα ειναι τι χωνεις που και ποτε .ΕΚΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ; ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΕΞΕΙ....
    Αυτο το ο κοσμος καταλαβε το γραφεις 4 χρονια σε εμεναΔεν νομιζεις οτι παρα θεωρεις χαζο τον κοσμο τεσσερα χρονια τρεις παραταξεις και να λες τα ιδια και τα ιδια; απο αλλη παραταξη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολεμικό κλίμα χθες (31.8.2014) στην ορκωμοσία. Ποιοι κατάλαβαν όμως τι κρύβεται στο βάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Aλλος ενας ΚΑΛΧΑΣ ...της Σπαταρτεμισιας ...που ειδε πολυ κοσμο και ...φοβηθηκε.......Βρε παιδες λετε να φτιαξουμε ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ?Τοσος ντουνιας που ηταν εκει ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ λαμογια ....
    Οι ρωμαικες λεγεωνες ανεβαζαν και κατεβαζαν τους στρατηγους τους.Ετσι εγινε μεγαλη η Ρωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηταν ΚΑΙ λαμογια και παρατρεχαμενοι και γλυφτες.....μην εξειδανικευεις αγαπητε Αριστογειτονα. Δυστυχως,οπως εχει αποδειχθει ο πολυς κοσμος απαξιωνει πλεον τους πολιτικους και τις φιεστες τους....οσον δε αφορα τα μεγαλα λογια και τις υποσχεσεις ,μονον αναγουλα προκαλουν πλεον....

      Διαγραφή
    2. αν ολος αυτος ο κοσμος εστω και κατα το 20% ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ εεεεεε την εχετε βαψει οριστικα και αμετακλητα.Ελπιζω να κανεις λαθος.....εγω επιμενω στις Ρωμαικες λεγεωνες ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

      Διαγραφή
    3. και θα συμφωνησω μαζι σου,αρκει να βρεθει αυτος ο εντιμος πολιτικος που θα μας εμπνευσει εμπιστοσυνη,αλλιως.......

      Διαγραφή
  21. Ο Χρηστος Μαρκου ειχε αντιπολιτευση τον Δημητρη, τωρα ο Δημητρης ποιον θα εχει τον Χρηστο? Αστειο φαινεται, αντε να περιμενετε τωρα αντιπολιτευση απο τον Γερακοπουλο μαλλον τον επομενο δημαρχο αν ο Δημητρης αποδειχτει ιδιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και για του λογου το αληθες....ΝΑ και καποιος που γλυφει ηδη(!!!!!!) τον κατ'αυτον,επομενο!ΘΟΥ Κυριε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΕΡΜΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΝ
    ΕΚΕΙ ΓΛΕΙΨΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΠ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ6 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:24 μ.μ.

    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΑΤΑΚΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ
    Και πολυυυυυυυυγελιο .....
    εγραψε
    ο αυθεντικος Αριστογειτων ο μονος ειμαι ΕΓΩ ΕΔΩ.

    Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ .....απο την αριστερα...εεεε μετα απο αυτο σας ερωτω.Ειναι δυνατον να παραμεινω εκει?Μετα το ξεφτυλισμα των δημοτικων οπου δεν αφησαν παλαβο για παλαβο μετα τα καροτα τα χρυσαυγουλα κλπ κλπ ΕΦΤΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΑΩ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ και ας ειναι το σπιτι μου 3 λεπτα απο την κουμουνδουρου .Αλλαζω δρομο..πλεον.....
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΑ.....
    ακομα και με την Δουρου το τιιιιιιιιι βγηκε ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.......ΑΜ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ Οτι θελει ο ψηφοφορος.....και μετα.....βλεπουμε σιγα που δεν θα πεισθουν τα κοθωνια που δωσΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥ 42 %ΕΕΕΕΕ ας μου δωσουν και εμενα 42%ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΩΡΕ......Αυτο θελουν αυτο πες τους.Αυτους ψηφιζουν αυτους δωσετε τους.Θα ψαχνουμε τους δυσκολους με προσοντα να μας κανουν τσιριμονιες?ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ να τους πηγαινουμε οπου θελουμε .ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας