ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Hχορύπανση - Ανοιχτή επιστολή




ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ
ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Α Ν Ο Ι Χ Τ Η   Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η
Αποδέκτες   :
-   Δήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος
-   Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος
-   Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ΕΠΟΙΖΩ) του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος
-   Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδας
-   Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδας
-   Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής


Για την συνεχιζόμενη και φέτος απαράδεκτη κατάσταση στην παραλιακή ζώνη Αρτέμιδας και τον “ Μύθο των 80 Db
Αξιότιμοι Κύριοι / ες,
Όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε,  το έργο το έχουμε δει, το έχουμε υποστεί, αφού κάθε καλοκαίρι οι υπεύθυνοι (Δήμος, Αστυνομία, κλπ) μας αφήνουν έκθετους στην ανελέητη ηχορύπανση του Παρασκευοσαββατοκύριακου. Οι μόνιμοι κάτοικοι κλείνονται ερμητικά και ανάβουν τις A/C συσκευές τους, οι εποχιακοί των εξοχικών κατοικιών παίρνουν ανάστροφα την πορεία προς το Άστυ. Για να περισώσουν τουλάχιστον την ψυχική τους ηρεμία.

Το έργο αυτό έχει κύριους αυτουργούς τους εκάστοτε αρμόδιους φορείς της Δημοτικής Αρχής, αποκλειστικά και μόνο, τις περισσότερες φορές. Είναι η αρχή που αδειοδοτεί (παρα)γνωρίζοντας τους νόμους, (παρ)ερμηνεύοντας τις πολύπλοκες, είναι αλήθεια, και αποσπασματικές Υγιειονομικές Αστυνομικές Διατάξεις, Υπουργικές Αποφάσεις και Προεδρικά Διατάγματα. Δαιδαλώδες το νομοθετικό πλαίσιο, καταντάει να δίνει άλλοθι για τα «στραβά μάτια».
Γιατί ποιος θα αμφισβητήσει ότι οι διαδικασίες χορήγησης, αλλά και ανάκλησης, λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), χορήγησης, αλλά και ανάκλησης, των αδειών χρήσης μουσικής, παράτασης ωραρίου κλπ., στην πράξη κραυγαλέα και κατάφωρα μεροληπτούν υπέρ της ομάδας των ασύδοτων «επαγγελματιών - εργοδοτών» της παραλίας, στις πλάτες ενός πληθυσμού που υπερδιπλασιάζεται τους μήνες του θέρους. Στην πράξη υιοθετούνται μια σειρά από απαράβατες και απαραβίαστες “αρχές” :
  1. Η αρχή της χωρίς όρους επέκτασης. Περιοχές κατοικίας, με την εκ των πραγμάτων ατυχία να είναι παραθαλάσσιες, πολιορκούνται από το μέτωπο των επιχειρήσεων «αναψυχής», συνωστισμένων η μια δίπλα στην άλλη. Όλοι καταλαβαίνουμε τί σημαίνει κορεσμένη περιοχή. Πώς άραγε να την ορίζουν οι Υγειονομικές Επιτροπές, όταν γνωμοδοτούν για αδειοδοτήσεις; Σχετική νομοθεσία υπάρχει. 1
  2. Η αρχή της αλλαγής χρήσης της άδειας. Εκεί όπου η χρήση γης το απαγορεύει η άδεια χορηγείται νομότυπα, η επιχείρηση λειτουργεί παραβατικά. Άδειες για γαλακτοπωλεία υποστηρίζουν τη λειτουργία open bars. Άδειες για στεγασμένους χώρους χρησιμοποιούνται για υπαίθριες χρήσεις. Άδειες για open bars καταλήγουν σε λειτουργία κέντρων διασκέδασης.
  3. Η αρχή της ατιμωρησίας. Οι παραβάσεις ηχορύπανσης και παράτασης ωραρίου καταγράφονται, κατόπιν μηνύσεων, και, κάποτε, και κατά κανόνα  εκτός εποχής, αποφασίζεται η 10ήμερη συνήθως σφράγιση, και τις περισσότερες φορές η απόφαση αναστέλλεται με ένδικα μέσα για το καλό της επιχείρησης. Ούτε γάτος ούτε ζημιά.
  4. Η αρχή της ανοχής και παραγραφής. Άδειες επαναχορηγούνται χωρίς την υποχρέωση της συναξιολόγησης του όγκου των παραβάσεων που έχουν συσσωρευτεί τα προηγούμενα χρόνια είτε από την επιχείρηση, είτε από τον επώνυμο επιχειρηματία. Με άλλα λόγια, η η κατ’ εξακολούθηση μη συμμόρφωση και η συστηματική πρόκληση ηχορύπανσης (άρθρο 16 της Υ1Γ/Γ.Π/οικ.96967/08.10.2012) στην ουσία ενθαρρύνεται, αφού δεν παίζει κανένα ρόλο στις αποφάσεις των αρμοδίων.
  5. Η αρχή «παράδειγμα προς μίμηση». Διοργανώσεις σε ανοικτούς χώρους που παραχωρεί ή διοργανώνει ο ίδιος ο Δήμος δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από την ένταση μεγαφώνων και τον παλμό μέχρι πρωίας από τα ξεφαντώματα των μαγαζιών.
Αυτά δεν είναι πρωτάκουστα, ο κόσμος καταλαβαίνει, κι αυτά, και πέρα απ’ αυτά.  Η διαδικασία ελέγχων, μηνύσεων, κυρώσεων καταλήγει σε πολλή φασαρία για το τίποτα, αποτέλεσμα μηδέν.
Η όποια δημοτική αρχή θέλει να δώσει δείγματα γραφής μπροστά στο γόρδιο δεσμό που χρόνια διαιωνίζεται, θα κάνει άμεσα το απλό και αυτονόητο.
 Όχι ανάκληση λειτουργίας, ώστε να χάνουν εργαζόμενοι τα μεροκάματα, και επιχειρήσεις τους πελάτες τους. Προσωρινή (ή και οριστική, καθώς λένε τα χαρτιά και οι κανονιστικές αποφάσεις) ανάκληση της χρήσης μουσικής ή της παράτασης ωραρίου κλπ εδώ και τώρα. Ούτε η επιχείρηση κλείνει, ούτε ανασταλτικές αποφάσεις δικαστηρίων ματαιώνουν το χαρτί της επιβολής κυρώσεων.
ü  Για να γίνουμε πιο σαφείς, ΚΑΛΟΥΜΕ την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο Αρτέμιδας να εφαρμόσουν άμεσα την ποινή της ανάκλησης χρήσης μουσικής-μουσικών οργάνων με μια και μόνη μήνυση για υπέρβαση μεγίστης ηχοστάθμης ή ωραρίου,  και ανεξαρτήτως των κυρώσεων που προκαλεί η εφαρμογή του άρθρου 57 του πρόσφατου Νόμου 4249/24-03-2014(ΦΕΚ 73, τευχ. α’),.
Θα πρέπει ακόμα, αντί να σπαταλιέται ενέργεια και χρόνος σε «εικονικά» μέτρα, να αναθεωρηθούν νοοτροπίες και πρακτικές προσκολημμένες σ’ όλες τις παραπάνω “αρχές”.
ü  ΚΑΛΟΥΜΕ τη νέα Δημοτική Αρχή να προχωρήσει σε Κανονιστική Απόφαση για τους όρους και τις προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ, με Σχέδιο Χωροθέτησης ΚΥΕ κατά πολεοδομικές ενότητες και ανάλογα με τη χρήση γης, για την αντιμετώπιση του υπερκορεσμού.
ü  Να θεσμοθετήσει με όρους αδιάβλητους και σε συνεργασία με άλλες ελεγκτικές αρχές (αστυνομία, Υγειονομική Υπηρεσία, ΣΔΟΕ), δειγματοληπτικούς ελέγχους, ώστε να εντοπίζονται όσοι αυθαιρετούν, λειτουργώντας χωρίς νόμιμες άδειες, με υπερβάσεις αδειών κλπ
ü  Να καθιερώσει αυστηρότατες κυρώσεις για τη μη ανάρτηση σε σημείο εμφανές της άδειας λειτουργίας, χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων, παράτασης ωραρίου, κλπ.
ü  Να περιλαμβάνει απαραιτήτως στις διαδικασίες αδειοδότησης, ανάκλησης αδειών, επιβολής κυρώσεων κλπ το στοιχείο της κατ’ εξακολούθηση μη συμμόρφωσης και της συστηματικής πρόκλησης ηχορύπανσης, που μπορεί  να αποδεικνύεται από το σύνολο των βεβαιωμένων παραβάσεων.
Ήδη, καθώς μαθαίνουμε, βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική έρευνα, με πρόσφατη εντολή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ). Περιμένουμε με ενδιαφέρον το πόρισμα.
Η Δημοτική Αρχή οφείλει να εξασφαλίσει όρους ισορροπίας μεταξύ του δικαιώματος των συμπολιτών μας για ποιότητα ζωής και του δικαιώματος  επιχειρείν.
Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να επιμείνουμε σταθερά και αποφασιστικά, διεκδικώντας τη νομιμότητα.

1 βλ. ΠΟΡΙΣΜΑ “Συνήγορου του Πολίτη” για την Ηχορύπανση κατά τη Λειτουργία Καταστηµάτων Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος (Ιούλιος 2013)
_________________________
Το κείμενο της Ανοικτής Επιστολής προέκυψε από συζήτηση και συνεργασία του Συλλόγου Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας με ενεργούς πολίτες του Δήμου μας.
Επισυνάπτονται 11 (έντεκα) αριθμημένες σελίδες με 242 υπογραφές κατοίκων.                                                 Η διαδικασία συλλογής υπογραφών συνεχίζεται.
Επικοινωνία :
Σύλλογος Αγίου Νικολάου Αρτέμιδας
e-mail :  echo.artemida@hotmail.com

191 σχόλια:

  1. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Χρ. Μάρκου έχει συγκαλύψει την έως τώρα παρανομία. Τώρα αναμένουμε από 1.9.2014 τι θα πράξει ο νέος Δήμαρχος Δημ. Μάρκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αναλάβει ο Δημήτρης τα μπάρ θα έχουν ήδη κλείσει λόγω λήξης της θερινής περιόδου

      Διαγραφή
    2. Παπακυπριανος Γεωργιος11 Αυγούστου 2014 στις 2:07 μ.μ.

      μπορει να ειναι στο τελος η θερινη περιοδος...αλλα η ζωη δεν εχει ενα καλοκαιρι μονο
      ...υπομονη λοιπον.

      Διαγραφή
    3. Ο συνήγορος του καταναλωτή θα έχει 9 ολόκληρους μήνες καιρό μέχρι να προετοιμαστεί για το επόμενο δηλαδή.

      Διαγραφή
    4. Μπουρμπούτσαλα θα πράξει, όπως όλοι, ως συνήθως.
      Τα σινάφια τους είναι. Οι κολλητοί τους. Οι τροφοδότες τους.

      Διαγραφή
  2. ΠΕΙΤΕ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΨΩΝΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ……….. ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!

    ΡΙΒΙΕΡΑ

    30-08 IMAM BAILDI
    23-08 Τσαλιγοπούλου Κανά
    14-08 Γλυκερία
    09-08 Λιβιεράτος Καλλίρης Μπιγαλής Σαββιδάκης
    08-08 Πάνος Καλλίδης με ορχήστρα
    02-08 Μύρωνας Στρατής Ησαϊας Μαριάμπα
    26-07 Κώστας Τουρνάς
    25-07 Βασίλης Παπακωνσταντίνου
    19-07 Μιχάλης Ρακιντζής
    18-07 Χρήστος Θηβαίος Μίλτος Πασχαλίδης
    12-07 Tony Sfinos
    28-06 Πυροβολάκης Μάνος
    27-06 Χρυσώ Σταματοπούλου
    21-06 Μαντώ
    20-06 Χριστόφορος Κροκίδης
    13-06 Famiglia Groova
    07-06 Μπίγαλης Κώστας
    06-06 Στροφές
    30-05 Τρίτωνες
    23-05 FreeManJam
    16-05 Famiglia Groova

    ΜΑΚΑΜΠΟ

    10-08 Nick Fortune Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος
    03-08 Παπαδέας
    27-07 GUS & BONSO
    20-07 George Seragos
    13-07 CJ JEFF - GEORGE R - SIMOS DANALIS - ALEX DIVERSITY - PANOS GERONTAKIS - SATYA GRAHAM
    06-07 GUS & BONSO
    29-06 Papadeas Seragos
    22-06 CHRISTIAN CAMBAS - G.PAL - CLEOPATRA FYNTANIDOU - SIMOS DANALIS - PANOS GERONTAKIS
    15-06 CJ JEFF – GEORGE R – SOTIRIS SOUFELLAZ – NICK FORTUNE – SATYA GRAHAM
    08-06 Anna Maria X
    01-06 GEORGE SIRAS - SIMOS DANALIS - ALEX DIVERSITY - PANOS GERONTAKIS

    ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ !!!!!!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!!!!!! ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ??? ΚΑΝΕΙΣ ????? ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ ........ ΑΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά αστυνομία και ποιός δήμος? Είπαμε εισαγγελέας

      Διαγραφή
    2. H καταγραφή είναι ακριβέστατη.
      Επιπλέον έχουν γεμίσει το μισό λεκανοπέδιο με παράνομες αφίσες που διαφημίζουν τις παράνομες συναυλίες!
      Το κακό με τις συναυλίες έχει παραγίνει πια.
      Πρέπει να απαγορευτούν άμεσα μέσα στην κατοικημένη περιοχή! Τι αίσχος είναι αυτό;
      Όχι απλά δε κοιμάται κανείς από την απίστευτη ηχορύπανση, αλλά δεν μπορεί να σταθεί ούτε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.
      Οι μονώσεις ακόμα και ενός καλά κατασκευασμένου σύγχρονου σπιτιού δεν μπορούν να κόψουν το ανυπόφορο "μπαπαμπούπα", τα μπάσα, τις χαμηλές συχνότητες που διαπερνούν ακόμα και τριπλά τζάμια και ηχομονωμένες τοιχοποιίες...
      Αντιλαμβάνεστε ότι από τέλη Απλριλίου ως μέσα Οκτωβρίου , σχεδόν για έξη μήνες τα μαγαζιά της παραλίας του Αγίου Νικολάου ηχορυπαίνουν ασύστολα (έχουν δεν έχουν συναυλίες) και καθιστούν κυριολεκτικά βασανιστήριο την κατοίκηση στην περιοχή;
      Και σας ρωτώ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;;;;;
      ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ;;;;;
      ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ;;;
      Αναμφισβήτητα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα και πολύ σύντομα μάλιστα γιατί εμείς ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ο Εισαγγελέας μαζί με το Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας είναι ενήμεροι για όλες τις παρανομίες που γίνονται σ' αυτή την πόλη και η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
    Ο απερχόμενος δήμαρχος μαζί με τους παρατρεχάμενούς του, δεν θα φύγουν έτσι απλά από τη διοίκηση του δήμου. Θα υποστούν τις κυρώσεις του νόμου. Δεν θα πιστεύουν αυτά που τους περιμένουν.
    Δεν γίνεται να καταστρέφεις μία ολόκληρη πόλη, σε όλα τα επίπεδα, και να αποχωρείς σαν κύριος.
    Όσο και να προσπαθήσουν να "μαζέψουν" τις παρανομίες και τις παρατυπίες που έκαναν, τα έγγραφα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Και είναι πολλά.
    Ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου θα πρέπει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί αν δεν το κάνει, και τα συγκαλύψει, τότε θα λέγεται ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις ημέρες αυτές δραστηριοποιείται ξανά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣΤΥΝ. Αφορμή τελευταία γεγονότα, στάση της Δημοτικής Αρχής, στάση της Αστυνομίας, πράξεις ιδιωτών και ορισμένων συναυτουργών συλόγων της περιοχής. Υπάρχει έγγραφη πρόσκληση προς τοπική εφημερίδα να καταθέσει ειδικότερα στοιχεία επί δημοσιευμάτων της και διευκρινήσεις από τον αρθρογράφο, που τα στοιχεία του για το χαμό που γίνεται στην παραλία είναι αδιάσιστα. Επίσης έγινε αίτημα προς το ΣΕΕΔΔ να επιταχύνει τον έλεγχο των φακέλων των ΚΥΕ. Αργά αλλά σταθερά κάτι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΣ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς τους εισαγγελείς δεν μπορεί να τους σταματήσει ούτε ο ίδιος ο Σαμαράς, ο δήμαρχος θα μπορούσε να τα κλείσει αλλά δεν το κάνει επειδή βλέπει το θέμα μόνο ψηφοθηρικά ούτε η αστυνομία μπορεί επειδή είναι απλά ενα άβουλο εκτελεστικό όργανο που ενεργεί κατόπιν διαταγών.

      Διαγραφή
  6. Παπακυπριανος Γεωργιος12 Αυγούστου 2014 στις 12:52 μ.μ.

    http://www.forummagazines.gr/snack-coffee/articles/adeia-moysikis-poies-einai-oi-allages-sti-nomothesia

    http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/21470/allakse-i-diadikasia-gia-tin-adeia-katastimatos-ygeionomikoy-endiafer

    μια απλη ενημερωση για τους ενδιαφερομενους και μετα με μια απλη ματια ....καταλαβαινετε τι ακριβως παιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παπακυπριανος Γεωργιος12 Αυγούστου 2014 στις 1:15 μ.μ.

    Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ∆ΙΑΤΑΞΗ Α5/3010/85 ΦΕΚ 593/Β/2-10-85

    « για την προστασία της ∆ηµόσιας Υγείας από θορύβους που
    δηµιουργούνται στα κέντρα διασκέδασης και λoιπά καταστήµατα µόνο από
    την µουσική».
    Η Υγειονοµική ∆ιάταξη καθορίζει ανώτατα επιτρεπόµενα όρια της
    στάθµης λειτουργίας της µουσικής εντός των καταστηµάτων, για τα Κέντρα
    ∆ιασκέδασης τα 100 dBA και για τα λoιπά καταστήµατα µε µουσική τα 80
    dBΑ.
    Επίσης χαρακτηρίζονται Ζώνες θορύβου περιοχών σύµφωνα µε την
    επικρατούσα δραστηριότητα σε Αγροτικές, Προαστειακές , Αστικές,
    Βιοµηχανικές, Μικτές, ορίζοντας έτσι τα επιτρεπόµενα όρια εκποµπής
    θορύβου από τα καταστήµατα ώστε να µην επιβαρύνεται η περιοχή.
    Η ηχοµόνωση ενός κέντρου διασκέδασης θεωρείται ικανοποιητική όταν στα
    όρια του οικοπέδου στο οποίο είναι εγκαταστηµένο το Κ.∆. η ηχοστάθµη δεν
    ξεπερνά τις τιµές που ορίζονται ανάλογα µε τον χαρακτήρα της περιοχής.
    Οι περιοχές διακρίνονται ανάλογα µε την επικρατούσα δραστηριότητα της
    περιοχής (χαρακτήρας περιοχής)
    Α ηχοστάθµη
    dBA
    1Περιοχές καθαρά κατοικιών (αστικές προαστειακές ή
    αγροτικές) και περιοχές ειδικής προστασίας (νοσοκοµείων
    γειροκοµείων, σανατορίων)
    30
    Για τα υπόλοιπα υπαίθρια καταστήµατα µε µουσική ισχύει µόνο η ανώτατη
    επιτρεπόµενη ηχοστάθµη του παραπάνω Πίνακα µετρούµενη έξω από την
    πλησιέστερη νόµιµη κατοικία κ.λ.π. όταν η πρότυπη ηχητική πηγή δηµιουργεί
    στο κέντρο του καταστήµατος Α-ηχοστάθµη ίση µε 80 dBA.
    Αρµόδια αρχή για την χορήγηση άδειας
    Σύµφωνα µε τον πρόσφατα εκδοθέντα Κώδικα ∆ήµων και Κοινοτήτων
    (Κ∆Κ) Νόµος 3463/2006 (ΦΕΚ 114/τΑ/8-6-2006) άρθρο 80 για την ίδρυση και
    λειτουργία των ΚΥΕ απαιτείται άδεια η οποία χορηγείται από τον ∆ήµαρχο ή
    Πρόεδρο της Κοινότητας. Πριν από την χορήγηση της άδειας χορηγείται
    προέγκριση ίδρυσης η οποία εκδίδεται ύστερα από απόφαση της
    δηµαρχιακής επιτροπής ή του κοινοτικού συµβουλίου µετά από προέλεγχο
    του αιτήµατος του ενδιαφεροµένου.
    Κατά την προέγκριση εξετάζονται τα σχετικά 1) µε τις χρήσεις γης 2) την
    προστασία του φυσικού πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος 3) την
    προστασία του αιγιαλού, της παραλίας, των δασικών περιοχών, των
    αρχαιολογικών και ιστορικών τόπων 4) την αισθητική την φυσιογνωµία και τιςεν γένει λειτουργίες της πόλης 5) το αν συνάδει η λειτουργία του
    καταστήµατος µε ρυθµίσεις κανονιστικής απόφασης που τυχόν έχουν εκδοθεί
    Οι δηµοτικές και κοινοτικές αρχές ρυθµίζουν θέµατα της αρµοδιότητας τους
    εκδίδοντας τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, στο πλαίσιο της κείµενης
    νοµοθεσίας µε τις οποίες θέτουν κανόνες για την προστασία του φυσικού
    αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος την προστασία της υγείας των
    κατοίκων από οχλούσες δραστηριότητες και ειδικότερα στις τουριστικές
    περιοχές κατά την τουριστική περίοδο, προσδιορίζουν τους όρους και τις
    ώρες λειτουργίας µουσικής σε καταστήµατα που λειτουργούν στην πόλη,
    λαµβάνοντας υπόψη τις χρήσεις γης τις ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες και την
    προστασία των κατοίκων από την ηχορύπανση.
    Σύµφωνα µε το άρθρο 75 του Κ∆Κ ανήκει στην αρµοδιότητα των ∆ήµων και
    Κοινοτήτων ο υγειονοµικός έλεγχος των καταστηµάτων, ο έλεγχος της
    ηχορύπανσης, της κοινής ησυχίας και της εκποµπής ρύπων, θορύβων και
    άλλων επιβαρύνσεων του περιβάλλοντος από τροχοφόρα.
    .......κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητέ μου κ. Παπακυπριανού, μια και τα ψάχνεις ....... βλ. Κηφισιά Κανονιστική Απόφαση για ϊδρυση και λειτουργία ΚΥΕ..... βλ. σχετικό έγγραφο Αποκεντρωμένης Διοίκησης 10ος 2013 .......... βλ Δ. Αθήνας σχετικές γνωμοδοτήσεις του Συμπαραστάτη του Δημότη 2014 ... και θα δούμε τί άλλο
    Πάντως, βορά σ' αυτό τον κανιβαλισμό δεν πρόκειται να γίνουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ12 Αυγούστου 2014 στις 9:35 μ.μ.

      ...σ'ευχαριστω πολυ φιλε θα τοδιαβασω,σου κανω δε γνωστο οτι ειμαι δημοτης Σπατων και δεν εχω εξοχικο στην Αρτεμιδα...αλλα εχω γνωμη για οτι συμβαινει γυρω μου.

      Διαγραφή
  9. To πρόβλημα στην περιοχή είναι διπλό. Πρώτον οι άδειες που δόθηκαν από το δήμο για μουσική είναι διάτρητες νομικά. Δεύτερον ακόμα και να ισχύουν οι άδειες αυτές τα μαγαζιά τις παραβιάζουν ασύστολα!
    Ποια 80db και πράσινα άλογα;
    Εδώ έχουν στον προαύλιο χώρο τεράστια ηχεία, με dj, κονσόλες, ενισχυτές κτλ και οι εντάσεις είναι κυριολεκτικά εκκωφαντικές εντός και εκτός του χώρου του μαγαζιού!!
    Δυστυχώς δεν υπάρχει έλεγχος όπως θα έπρεπε να υπάρχει.
    Εδώ χρειάζεται ηχόμετρο να πάρει μετρήσεις την ώρα που γίνεται η παράβαση και να τεκμηριωθεί η αυθαιρεσία. Ηχόμετρο υπάρχει; Ίσως. Προσωπικό να το χειριστεί στις 3 και 4 τα ξημερώματα που ξεσαλώνουν τα μαγαζιά υπάρχει; Αμφιβάλλω... Πως θα γίνει δουλειά λοιπόν;
    Εδώ προαναγγελθείσες συναυλίες που έχουν αναρτηθεί τόσο σε αφίσες στη μισή Αττική, όσο και στο διαδίκτυο, για μάλιστα επί σειρά ετών -για καλοκαίρια ολόκληρα- και δεν έχουν κινητοποιήσει καμία "αρχή"! Εντυπωσιακό δεν είναι; Μασημένη μπουκιά είναι για τις αρχές ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΗΣΗ...
    Εδώ, οι ίδιοι οι παράνομοι δεν κάνουν καμία απολύτως προσπάθεια να κρυφτούν, αντιθέτως προκλητικά και θρασύτατα τσιτώνουν τα ηχεία στο τέρμα ότι ώρα γουστάρουν για όσες ώρες γουστάρουν και κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι από τις δημόσιες αρχές;;; Τέτοιο θράσος, τέτοια σιγουριά ότι κανείς δεν θα τους ενοχλήσει;
    Αλήθεια η αστυνομία γιατί δεν μεθοδεύει ηχομέτρηση, όταν ξέρει ακόμα και την ώρα που ξεκινούν οι συναυλίες της παρανομίας και την αυθαιρεσίας;;
    Ας απαντήσουμε σ' αυτά τα ερωτήματα, γιατί εδώ μιλάμε για καταστάσεις που βγάζουν μάτι, μιλάμε για διαφθορά που όχι απλά έχει ξεπεράσει τα όρια, αλλά καταντά και χυδαία προκλητική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα βάζετε όλοι με τον Χρήστο Μάρκου αλλά ξεχνάτε οτι όλες τις άδειες τις έδωσε ο προηγούμενος ο Αλτιπαρμάκης δεν ξέρω αν το έκανε προσωπικά ο ίδιος αλλά επι δημαρχίας του άνοιξαν όλα στον Άγιο Νικόλαο ειδικά το 2010 πριν ακόμα γίνει ο Χ.Μάρκου δήμαρχος ήταν όλα στο φόρτε τους λειτουργούσαν σε καθημερινή βάση απο Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ12 Αυγούστου 2014 στις 9:54 μ.μ.

      το θεμα δεν ειναι προσωπικο[Μαρκου-Αλτιπαρμακη-χ,,]αλλα στο οτι οι υπηρεσιες εχουν συνεχεια
      και πρεπει να λειτουργουν....με μια ματια και μια βολτα στην περιοχη καταλαβαινεις οτι ...πολλα δεν πανε καλα....αλλα και ολα [καλα-ασχημα] εχουν πισω τους υπογραφες των αρμοδιων...
      ..δηλ. εχουν ονοματεπωνυμο επομενως καποιοι θα πρεπει να δωσουν εξηγησεις...εκει που πρεπει

      Διαγραφή
  11. Ξεχνάτε όλοι το βασικό πρόσωπο της καταστροφής της Αρτέμιδας. Και επί Κασίμη, και επί Αλτιπαρμάκη και επί Χρ. Μάρκου υπήρχε ένας ΠΟΥΛΑΚΑΣ. Ξέρετε τί σημαίνει ΠΟΥΛΑΚΑΣ? Η κατάντια και η εξαθλίωση της Αρτέμιδας.
    Και νομίζει ότι θα αποχωρήσει χωρίς να συμβαίνει τίποτα? Είναι βαθιά νυχτωμένος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοι που κινουν τα νηματα ειναι παντοτε ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 9 45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτές οι υποθέσεις του στυλ κάποιοι κινούν τα νήματα από πίσω δεν ακούγονται καθόλου καλά περνάνε τα όρια του γραφικού λέτε ο Πουλακας παράδειγμα πως τα κινεί? Τι ακριβώς κάνει? Καμιά απόδειξη η υπογραφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EEEEEEEE ΑΦΕΛΕΙΑ ΧΙΛΙΩΝ ΜΕΓΑΤΟΝΝΩΝ Η ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 10 03
    Δεν θα ειναι η πρωτη φορα που εμφανιζεται.ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΚΑΝΕΙΣ Η ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρτο σαν αφέλεια πολλοί είμαστε νέοι κάτοικοι δεν γνωρίζουμε τόσο καλά τα δημοτικά όπως εσύ και θέλουμε περισσότερο διαφωτισμό.

      Διαγραφή
  15. Παπακυπριανος Γεωργιος13 Αυγούστου 2014 στις 2:14 μ.μ.

    ξεκαθαρες κουβεντες..οποιος υπογραφει φερει ευθυνη της υπογραφης του.-εαν υπογραφει πιεζομενος να παει σπιτι του-εαν υπογραφει λαμβανοντας ''δωρο'' να υποστει τις αναλλογες συνεπειες...
    Πιεζεται ο ανεπαρκης-λαδιαρης-ο εχων τη θεση ''χαριστικα''και ο ''ανταλλαγματιας'' και κανεις δεν πιεζεται εαν δεν το θελει....σε καθε περιπτωση ομως ο υπευθυνος-οι βρισκονται ακομη και εαν δεν υπαρχει η υπογραφη τους......θεληση και αξιοπρεπεια χρειαζεται.....υπαρχει.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τισ τριετεις αδειες ΟΡΓΑΝΩΝ σε περιοχη ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ τις υπογραφουν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ αντιπροσωποι της τοπικης ΟΜΕΡΤΑ.Αυτης που εδωσε 800 ψηφους στον ΠΟΥΛΑΚΑ .Αυτης που εβγαλε ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΑΝ Η μονη διαφορα ειναι οτι τωρα οι ΓΝΩΣΤΟΙ αντι να ειναι υπο τον ΠΟΥΛΑΚΑ ειναι υπο ΓΑΛΛΟΤΡΑΦΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ.Το αν μπορει να τους ελεγξει δεν το ξερω ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕ ΜΝΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

    ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ εντελωσ Λουτσαικο και επι πλεον ΑΛΛΑΞΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ βαζοντας αντιπολιτευση την συμβουλο του ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΥ.

    Αυτες τις σοφες επιλογες εχει να αντιμετωπισει Ο ΔΙΔΑΚΤΩΡ.Και δεν εχει κανει διδακτορικο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑ οποτε το βρισκω χλωμο να μπει χερι στην ΟΜΕΡΤΑ.ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥς ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ.Παρτε το αποφαση η ομερτα ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΠΕΣΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ. ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΜΑΓΚΕΣ ηιαυτο εγω παραμενω ακομα στισ επαλξεις αλλιως εχω βαρεθει 4 χρονια να λεω τα ιδια και τα ιδια και να βλεπω να ψηφιζετε τα ιδια και τα ιδια.

    ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝ ΕΙΔΗΣΗ Επι πλεον δεν εχετε ουτε ΝΤΙ ΠΙΕΤΡΟ ουτε δικαστες ιταλους να προτιμουν να τιναχτουν στον αερα με δυναμιτη απο το ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    Αντε και καλο κουραγιο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εάν τώρα που είμαστε σε ένα κομβικό σημείο για το δήμο, ο νέος δήμαρχος Δ. Μάρκου δεν βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και δεν τοποθετήσει στα καίρια πόστα καινούργιους ανθρώπους, και όχι τα λαμόγια των προηγούμενων ετών, τότε θα έχουμε μία από τα ίδια.
    Επειδή όμως πιστεύω ότι ο νέος δήμαρχος είναι ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες και όραμα για το δήμο, δεν νομίζω ότι τον συμφέρει να "μπλέξει" με τη σαπίλα.
    Γνωρίζει κι εκείνος καλά ότι η εισαγγελική έρευνα είναι σε εξέλιξη και νομίζω ότι έχει τα κριτήρια και τη γνώση να αποφύγει τις "κακοτοπιές".
    Εάν αποφασίσει να συγκαλύψει τις παρανομίες που έχουν γίνει, και δεν τους στείλει στη δικαιοσύνη, τότε θα είναι άξιος της μοίρας του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρήση γης αμιγής κατοικία .....χρήση καταστήματος χώρος συνάθροισης κοινού....δεν επιτρέπετε στην αμιγή κατοικία......τι δεν καταλαβενεις....;;;;;τι ειναι το τόσο δύσκολο να βρει ο κάθε ένας που θέλει να δώσει οριστική λύση στα νταπ Ντούμπα....απλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ13 Αυγούστου 2014 στις 9:04 μ.μ.

    κ.Αριστογειτων.καλησερα.Δεν ειμαι γνωστης σε μεγαλο βαθμο των πραγματων.απο τα λιγα ου γνωριζω ο Δ.Μαρκου εχει μια επιτυχημενη πορεια στον Σ.Καταναλωτη.και τωρα δυο σωστες παρεμβασεις [Κ.Υ Σπατων-Μ.Μ.Μεταφορας]....το αυριο δεν το γνωριζω αλλα γνωριζω το παρελθον...σιγουρα ο συνδιασμος δεν ειναι ...λοχος αγγελων..αλλα ειναι και καθρεπτης της τοπικης κοινωνιας και των επιλογων μας..και παντα πιστεω οτι τιποτα δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.σε καθε περιπτωση οι δημοτες εκαναν μια επιλογη ΕΛΠΙΔΑΣ ....ας κανουμε ολοι υπομονη αλλα και ας γινουμε περισσοτερο ενεργοι πολιτες
    ...ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Π.Γ. ο κ. Δ.Μ. ήταν αντιπολίτευση 3,5 χρόνια γι' αυτό καλό θα ήταν να δούμε κατ' αρχήν τι ψήφιζε μαζί με τους απερχόμενους (στα περισσότερα ΝΑΙ) και σε όσα καταψήφιζε να δούμε τι στάση θα τηρήσει τώρα που ο ίδιος είναι Διοίκηση του Δήμου. Όσο για τα άλλα και τις θέσεις που έχει υπηρετήσει (Συνήγορο Καταναλωτή), Νομ. Σύμβουλος, αυτά δεν με συγκινούν ιδιαίτερα γιατί όλα αυτά είχαν τη σφραγίδα και προώθηση της Ν.Δ., με την ομπρέλα της οποίας πάντα πολιτευέται. Δες και τους ανθρώπους του στο Δ.Σ.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΝ ?
      Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
      ΣΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Δεν μου λες το ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ του το εδωσε ο Σαμαρας?Μαλλον τα εχεις μπλεξει δεν σπουδασε Αμερικη
      ΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥς ΠΟΥ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Σκεψου ποσο απελπισμενος πρεπει να νοιωθει ενας αριστερος που προτιμησε να ψηφισει ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ αντι τσαλαπετεινου.Αν πετυχε κατι ο κατσαλιροσ ειναι οτι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣς ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
      ΕΝΤΙΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΛΕΟΝ.ΕΠ Αυτου εχεις τιποτα να πεις ?Αν δεν εχεις ασε τα πολιτικαντικα κολπα δεν μασσαει κανεις πλεον τα ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ .

      Διαγραφή
  20. Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι πολυ πανω απ οτι θα μπορουσε να περιμενει κανειςκρινοντας απο τους προκατοχους του .Εχω μαθει να ΣΕΒΟΜΑΙ τους τιτλους σπουδων ιδιαιτερα της αλλοδαπης.Ομως εδω προκειται για ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΦΑΜΙΛΙΕΣ.Κανενας δημαρχος ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δεν βγαζει περα τετοιο πολεμο.Αρα οι πολιτες εχουν μεγαλο ρολο να παιξουν.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ.Φανταζομαι οτι εχετε δει οτι ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ πριν ακομα αναλαβει.ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΗΗΗΗΗΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Η Λερναια Υδρα εχει πολλα κεφαλια σε πολλους χωρους.Δεν ψαχνουμε ουτε ΗΡΑΚΛΗ αλλα ουτε ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ Δημαρχο.Ο ΚΑΠΟ μπορει να αλλαζει οι αρχες ομως της φαμιλιας δεν αλλαζουν.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΟΜΕΡΤΑ.Να τιμωρηθουν μερικοι αλλοι να μιλησουν και αλλοι να φοβηθουν.
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΠΙΚΟ.........ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.
    Εγω ημουν ειμαι και θα ειμαι ΑΠΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ14 Αυγούστου 2014 στις 12:15 π.μ.

      κ.Αριστογειτωνα συμφωνω απολυτα..πιστευω οτι τα πραγματα ωριμαζουν..και πλεον πρεπει σεβομενοι τα παιδια μας-εαυτο μας να αντισταθουμε σε ολη την σαπιλα...καλο βραδυ και καλη δυναμη.

      Διαγραφή
    2. Το ζήτημα Αριστογείτωνα είναι αν ο νέος Δήμαρχος θέλει τη ΣΥΜΑΡΑΤΑΞΗ και τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των πολιτών. Η απραξία και η αφωνία του μετά τις εκλογές εύλογα προβληματίζει, όπως προβληματίζει και η χαμηλή στάθμη των στελεχών του στο Δημοτικό Συμβούλιο που ο ίδιος επέλεξε και ο ίδιος στήριξε τη σταυροδότησή τους (ιδιαίτερα σε ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις). Προεκλογικά δεν είπε τίποτα εξειδικευμένο. Πως θα κάνει το Α ή το Β και πως θα λύσει το 1 ή το 2 πρόβλημα, όμως και αφού εκλέχθηκε φαίνεται ότι συζητά με μια κλειστή ομαδούλα και έχει εξαφανιστεί. Άντε και ο θεός βοηθος δηλαδή. Τα πράγματα δείχνουν οτι τελικά εκλέχθηκε ο συνδυασμός του επειδή οι πολίτες είχαν αγανακτήσει με τους απερχόμενους. Τίποτα άλλο. Το ζήτημα είναι το κατάλαβαν οι νεο-εκλεγμένοι για να δουν πως θα καλύψουν τα κενά και τις αδυναμίες τους ή φαγώνονται για τις θέσεις και τις αντιμισθίες;

      Διαγραφή
    3. Απο ορθογραφια πας καλα απο συνταξη πασχειςΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ.Αυτο λεει στις 10 εντολες που σχεδον τις εχεις ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ....
      ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΕΥΚΟΛΑ ξερω καλα την γραφη εσυ μαλλον δεν την εχεις ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ την χειριζεσαι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ.
      Αν θελεις να ενσπειρεις ζηζανια Η ΚΑΙΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ πρεπει να κατεχεις τον τροπο.
      ΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΠΛΕΙΝ ΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΝ ....Μερικες προτασεις σου ειναι ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΣΥΝΤΑΚΤΕΣ....για ονομα ...επαγγελματιας δηλωνεις....υπαρχουν και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ.Τι διαβολο μπρικια κολαμε τι διαφορες εχει ο Ωστερ πχ απο την Μορισσον ?Πιθανοτατα και οι δυο σου ειναι αγνωστοι παντως ειναι μεγαλοι λογοτεχνες ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.διαβασε τους θα σου κανει καλο στην γραφη σου.

      Διαγραφή
  21. Aναρωτιέμαι αν αυτή την ιστοσελίδα την διαβάζουν τα μέλη του νέου ΔΣ...

    Μερικές φορές στο παρελθόν έχουν κάνει παρεμβάσεις κάποιοι εξ'αυτών, τώρα γιατί σιωπούν;

    Κύριοι του ΔΣ περιμένουμε να ακούσουμε μια ξεκάθαρη θέση για την κατάσταση με την ηχορύπανση των μαγαζιών.

    Σας ψηφίσαμε, οφείλετε να τοποθετηθείτε σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

    Καταρχήν αναγνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα ηχορύπανσης από τα μαγαζιά-μπαρ; Τι θέση παίρνετε;

    Τι μέτρα θα πάρετε για να προστατευτούν οι περίοικοι από την ηχορύπανση;

    Θα δοθούν νέες άδειες σε κορεσμένες περιοχές (πχ Αγ.Νικόλαος);

    Τι θα κάνετε με όσους επιχειρηματίες μαγαζιών παραβιάζουν συστηματικά τους όρους των αδειών μουσικής και ηχορυπαίνουν υπερβολικά;

    Θα επιβληθεί επιτέλους οριστική αφαίρεση αδειών από επιχειρηματίες που αποδεδειγμένα τα μαγαζιά τους έχουν δεχτεί σωρεία μηνύσεων για ηχορύπανση και παραβίαση των όρων των αδειών μουσικής, ή απλά θα χρεωθούν πάλι οι παραβιάσεις μόνο στην επιχείρηση, οπότε στη συνέχεια αλλάζοντας εύκολα επωνυμία στο μαγαζί, ο ίδιος παραβάτης επιχειρηματίας θα συνεχίσει να παρανομεί ανενόχλητος;;;

    Γνωρίζετε ότι υπάρχουν περίοικοι των μαγαζιών που έχουν χάσει τον ύπνο τους και την οικογενειακή τους γαλήνη λόγω της ανυπόφορης ηχορύπανσης των μαγαζιών (πχ γύρω από τα παραλιακά μαγαζιά του Αγ. Νικολάου);

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ;;;

    'Εχετε το λόγο, σας ακούμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ .....Α ΛΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ......

      Διαγραφή
  22. Το μερίδιο ευθύνης της Αστυνομίας
    Βεβαιώνει (όταν βεβαιώνει) παραβάσεις υπέρβασης ορίων θορύβου ή ωραρίου.
    Διαπιστώνει, αλλά δεν βεβαιώνει, ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, την αλλαγή χρήσης της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας του καταστήματος, κατά παράβαση των όρων χορήγησης της άδειας

    Κέντρο Διασκεδάσεως είναι ο στεγασμένος ή ακάλυπτος χώρος συγκεντρώσεως του Κοινού για την παρακολούθηση καλλιτεχνικού κυρίως μουσικού, προγράμματος σε συνδυασμό με την παροχή φαγητών ή / και ποτών ……………..

    Δεν θεωρούνται Κέντρα Διασκεδάσεως τα καταστήματα των άρθρων 37, 38 και 39, στα οποία, κατόπιν άδειας της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής και σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές Αστυνομικές Διατάξεις, γίνεται χρήση ορισμένων έγχορδων μουσικών οργάνων (πιάνο, βιολί, κιθάρα κ.τ.ομ.), χωρίς ενισχυτή και μεγάφωνα, ή στερεοφωνικού μηχανήματος μικρής ισχύος, ανάλογης με τον χώρο, για τη δημιουργία ευχάριστης ατμόσφαιρας στο κατάστημα.
    Στα καταστήματα αυτά δεν επιτρέπεται ο χορός.

    Προκειμένου για Κέντρα Διασκεδάσεως, που ιδρύονται σε υπαίθριους χώρους, η απόσταση τούτων από ενταγμένη στο εγκεκριμένο σχέδιο του οικισμού κατοικία ή από ξενοδοχείο γενικά θα είναι τουλάχιστον 300 μ.

    http://www.nomoskopio.gr/index.html?yd_8577_83_41.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παπακυπριανος Γεωργιος14 Αυγούστου 2014 στις 11:18 π.μ.

    φιλε ανωνιμε10΄10-14/08.και βεβαιως γνωριζω πολλα[οχι ολα] απο τις ψηφους του Δ.Μαρκου και των συνεργατων του ακομη και τα οχι του σε αντιδιαστολη με τα ναι δικων του.επισης γνωριζω οτι ειναι κατω απο την ομπρελα της Ν.Δ η σταση του παρ'ολα αυτα δεν ειναι ''στεγανου''ανθρωπου και αυτο φαινεται απο τις παρεμβασεις του στον Σ.Καταναλωτη.....δεν θα απολογηθω για τους συμβουλους του [εκλεγμενους]
    ....ας απολογηθουν οι ψηφοφοροι τους
    ....θελω να πιστευω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη Δημαρχου και βεβαιως ο χρονος ειναι ο καλυτερος μαρτυρας...ευχαριστω
    Υ.Γ.δεν ''ανηκω'' στην Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΧΙ Η ΜΑΙΜΟΥ14 Αυγούστου 2014 στις 2:28 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΙΣΥΦΕ
    Αναρωτιεμαι πως ξανα εμφανιστηκες εδω ως ανωνυμος Εστειλες τις ερωτησεισ σου copy paste και στο μπλογκ της μαιμους Επειδη λοιπον το ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ειναι μοναδικο και επειδη θεωρω τα ερωτηματα σου ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ που υποκρυπτουν αλλα κολπα ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ.Το νεο ΔΣ ελπιζω οι δεν ειναι ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ που μαζευεται σε καφετεριες και αναμεσα σε μπομπες σκωτς ΔΙ ΑΔΙΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ..ωστε να τα εμφανιζουν ως ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ ΑΡΑΠΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗ.Να ζητησεις συνεντευξη και να τα; ερωτησεις.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ δεν Θα σου εδινα συνεντευξη για τον εξης απλουστατο λογο.Απο το με ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙΣ οριζεται και το τι θα πεις.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ......
    ΟΘΕΝ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ..εχεις εκει διαφορα κατσαλιρουπολειμματα ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ....ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΚΑΛΕΟΝΕ

    IL GONJO .....EST MATTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις φαντάσματα, να το κοιτάξεις... Αν και τελευταία είμαι της άποψης ότι παίζεις μεθοδευμένα το παιχνίδι σου, ξέρεις εσύ... Κανένας "Σίσυφος" αγαπητέ δεν άφησε κανένα "γλωσσικό αποτύπωμα", ούτε εδώ ούτε στην "'άλλη" ιστοσελίδα, απλά ένας αγανακτισμένος κάτοικος μπήκε στον κόπο να αποτυπώσει κάποια εύλογα ερωτήματα προς εκείνους που ένοχα αδιαφορούν... Ο "Σίσυφος" είναι αποκύημα της φαντασίας σου, πάψε επιτέλους να αμαυρώνεις τις εντυπώσεις της έντιμης προσπάθειας των κάτοικων της Αρτέμιδας να απαλλαγούν από το μαρτύριο της ηχορύπανσης...
      Αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται ο ρόλος σου δε το αποφεύγεις...

      Διαγραφή
    2. 3 12 πμ και2 48 πμ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ εντιμοι της νυχτας.....
      τωρα πειστηκαμεεεεεεεεεεε
      το εχετε ξανα παιξει το παιχνιδακι .....
      αΣε μαγκα και ειμαι ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ιδιως κατα του Δημητρη ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.....

      Διαγραφή
    3. χρυσαυγητες αλλο λουτσαιικο προιον....

      Διαγραφή
    4. Ρε Αριστογείτωνα πως είναι δυνατόν να έχει τόσους χρυσαυγίτες η Λούτσα και να αδιαφορούν τόσο πολύ για τα αρχαία της πόλης τους τα ξέρεις με τον ναό της Ταυρηπόλου Αρτέμιδας, οι χρυσαυγίτες έχουν τα αρχαία πάνω απ'όλα

      Διαγραφή
    5. EEEEE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΟ .Ανθρωποειδη αγραμματα που δεν ξερουν καν την γλωσσα τους δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ μπορουν να πεισουν...ελπιζω να μην εισαι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    6. ΤΑ; ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ
      3 12 ΠΜ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΟΥΙΣΚΥ.....
      Και η απαντηση ειναι σισυφεια

      Διαγραφή
    7. @ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ15 Αυγούστου 2014 - 7:05 μ.μ.:

      Το "3 12 ΠΜ" είναι αληθές, τα "ουίσκι" ούτε να τα μυρίσω, δεν είμαι του αλκοόλ αγαπητέ...
      Απλά για άλλη μια φορά έχεις πέσει έξω 100%, ειλικρινά απογοητευτική η αστοχία...
      Και που στο λέω τι νόημα έχει; Εσύ το δικό σου τροπάρι...
      Απλά για να έχεις ολόκληρη την εικόνα (ξέρω, ξέρω ανυπομονείς!), ούτε καν στις 3:12 δε με πήρε ο ύπνος, αλλά πολύ αργότερα... 4:30 θυμάμαι ήταν η τελευταία φορά που κοίταξα ρολόι...
      Βλέπεις έπαιζε "Γλυκερία" όλη νύχτα ως τα χαράματα στη διαπασών και ξέρεις κάτι ακόμα ... Δεν το "απόλαυσα" από πρώτο τραπέζι πίστα στην "παραλιακή ζώνη", όπως επιπόλαια υπέθεσες, αλλά παλεύοντας με μαξιλάρια και ωτοασπίδες χωρίς να κλείσω μάτι...
      Κάπως έτσι είναι για τους περίοικους η καθημερινότητα στην "παραλιακή ζώνη", ακόμα κι αυτών που δεν έριξαν "πούλακες" και τα συναφή στην κάλπη... Τα ξέρεις όμως όλα αυτά ή μήπως δε θέλεις να τα ξέρεις;;;
      Δε σου αρέσει το ξέρω, σου χαλάω την οπτασία του μπεκρύ μπαρόμουτρου που δακτυλιάζει το τάμπλετ ξημερώματα γράφοντας στο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ+ΑΝΑΠΤΥΞΗ εν μέσω διαπασών, ουίσκι και μπιτάδικων σόλο μέσα σε παραλιακό κολάδικο...
      Καλά θα κάνεις λοιπόν ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ και να ρυθμίσεις τους δέκτες σου σε υψηλότερη "ευαισθησία" αν δε θες να εκτίθεσαι (τουλάχιστον σε όσους έχουν την νοητική επάρκεια να αντιλαμβάνονται πέντε πράγματα)...
      Εκτός κι αν - όπως έχω ξαναπεί - αλλού στοχεύεις...
      Οι ενδείξεις υπάρχουν τρισδιάστατες και ευδιάκριτες, ειδικά τελευταία είναι εμφανέστατη η μεροληψία στα γραπτά σου ...
      Δεν είναι όλοι όσοι μας διαβάζουν αφελείς "αγαπητέ".
      Κρίμα, γιατί γκρεμίζεις τις καλές εντυπώσεις που ο ίδιος τόσο επίπονα έκτισες εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    8. Eυχαριστω που ανησυχεις ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.
      Τι σε πειραζει να σε λεω σισυφο ?Γεμισε σισσυφους και Αριστογειτονες το μπλογκ του γκονζ ιλα δεν μπορει να μην το προσεξες......Ο ΓΚΟΝΖΙ ΛΑ ειναι πιθηκος ενα μεγαλυτερο ειδος ΜΑΙΜΟΥΣ πιο κοντα στον ανθρωπο ενω το σισσυφος σου παει καλυτερα ετσι αυπνος που δηλωνεις.....Γιατι εσπευσες να διαμαρτυρηθεις αραγε και να μας βεβαιωσεις οτι δεν εισαι εσυ και μαλιστα με ψιλο απειλες δασκαλιστικες ......ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΣΙΣΥΦΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ?

      Διαγραφή
  25. μπρανκα λεονε .Το λιονταρι μπορει να κανει την γατουλα η γατουλα δεν μπορει να πεισει ως λιονταρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλο μαλακιες.....τίποτα δεν έγινε με τα κολομπαρα ....πάλι ένα καλοκαίρι κόλαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη τι περιμενες να γινει?Να τσακωθει ο πουλακας με τον Δημητρη γιατο ποιος ειναι δημαρχος ?ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΘΕ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ ...ΑΝΤΡΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΘΕΛΩ.
      ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ?Να γινουν μαεστροι κλασσικης μουσικης ?Αντε κατσε εκει στο πληκτρολογιο και εκτονωσου και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Πάλι μαλακιες λες....κ εσύ στο πληκτρολόγιο είσαι εισαγγελέα του κόλου....

      Διαγραφή
    3. Βέβαια. Δεν μένεις εδώ οπότε τι σε νοιάζει....απο μακριά κάνω κ εγω τον επαναστάτη...έλεος..μας έχεις τρελάνει στην παπαρια και τα νταπα Ντούπα εκεί.....άντε σήμερα θ ακούσουμε τζάμπα γλυκερια ....έλεος...

      Διαγραφή
    4. Μάλιστα θα έλεγα ότι αφού δεν είσαι κάτοικος αρτεμιδος και κόπτεται τόσο πολυ μάλλον σε υποψίες με βάζεις ότι άλλο ειναι το παιχνίδι σου μια κ άλλους αιρετούς που ειναι ψηλά σε θέσεις ούτε κουβέντα.....μάλλον τα κάνουν όλα πολύ καλά αυτοί!!!!!.......μάλιστα κε αριστογειτων.....πες μας λοιπόν καθαρά τι ρόλο βαρας.....έλα....δεν ειναι ντροπή ....κ εσύ για την μαρμίτα μάλλον αλλα μ άλλον τροπο ....

      Διαγραφή
    5. @ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ: Το έχω ξαναπεί για σένα και μου φαίνεται δεν το 'πιασες... Άλλο ρόλο παίζεις εσύ εδώ μέσα... Εσύ αντιπολιτεύεσαι του κατοίκους που υποφέρουν από το αίσχος της ηχορύπανσης... Ξέρω που αποσκοπείς... ξάπλωσε στον καναπέ σου τώρα και κάνε πύρινες δηλώσεις (του κ@λ@@) ξερολικές... Σε βαρεθήκαμε, σε καταλάβαμε...

      Διαγραφή
    6. εσυ δεν το πιασες ...οτι πιαστηκες....αντε να κοιμηθεις....
      εφυγε το καπαπιδιον και αφησε καπαπιδακια ....
      που αποσκοπω βρε βουρλο του μεταμεσονυκτιου υδροβιοτοπου ?
      αντε βρισε τωρα καιρο ειχαμε να δουμε βωμολοχιες.....μετα ελληνικουρας

      Διαγραφή
    7. Εσύ πιαστηκες...προσβαλεις την νοημοσύνη μας....δεν απαντησες τελικά μόνο ο οι συγκεκριμένοι αιρετοί δεν τα κάνουν καλά;;;.....κάτι μου βρωμάει εδώ....

      Διαγραφή
    8. Θα μας πεις λοιπόν τον εργοδότη σου;;;;.......δεν πιστεύω να είσαι αδήλωτος .....ξέρεις η μαύρη εργασία ειναι παράνομη....συνέχισε την αντιπολίτευση των κατοίκων που εχθές δεν κοιμήθηκαν ...αρκετά μας έκανες πλάκα ....έμμισθος είσαι συμφερόντων και όχι ο ρομαντικός Ρούμπεν το δασών...αλλού αυτά .....εδώ σε μάθαμε..

      Διαγραφή
    9. εχω την μεγαλη ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ να μην χρειαζομαι εργοδοτη.Αντιλαμβανομαι οτι ο δουλος δεν μπορει ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ πως ειναι να μην εχεις αφεντικο και ερμηνευει τον κοσμο μεσα απο το πρισμα του δουλου.
      εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια
      το καλυτερο ...ο Ρούμπεν των δασων ...
      οχι βρε ο ΡΟΥΜΠΕΝΣ ΤΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ....που μου θελεις και συζητηση .Δεν συζητω με ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ..προβληυματικους αρκετα διασκεδασα με το καπαπιδιον διοτι ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.Αλοιμονο να ασχολουμαι με καθε λουτσαιικο βουρλο .Αντε βρες κανεναν στα ΚΙΛΑ ΣΟΥ.
      ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    10. με κανα εικοσαρικακι γραφεις μερες που θα μιλησεις για δουλους.....σε πια εποχη ζεις ρε;;;;;ακου δουλοι;;;το λαμογιο ο εμμισθος μιλαει για δουλους τους δημοτες....ντροπη σου!!!!

      Διαγραφή
    11. ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΛΟΥΤΣΑΙΙΚΟ ....Η ΝΕΑ αφιξη ανα τριλεπτο ..θα ασχοληθει μαζι μου .....ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ......

      ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ...
      ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΕΔΩ...
      ΘΩΜΑ ΠΡΟΣΕΧΕ.......ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ .....

      Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΖΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ......οτι δεν ειχε ουτε εχει .....
      Πως Φαινονται αμεσως τα ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΠΟΥΛΙΑ......ΑΠΟ ΜΙΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ οπως λεει και το καπαπιδιο...
      ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ
      ΜΙΛΑΩ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ Ε ΣΕ ΝΑ ......

      Διαγραφή
    12. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΕΝΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΕΜΠΡΑΝΤ ΤΗΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ Ο ΡΟΥΜΠΕΝΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΕΝΕΚΑ
      ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ......ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ .....

      Διαγραφή
    13. ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΓΚΟΝΖ ιλες.......κατα των μαγαζιων τους.....
      κατοικοι προσεχετε σας χρησιμοποιουν τα τρολ ......το εκαναν στην Αν Ακτη ηρθε και εδω ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ....

      Διαγραφή
    14. Καλά σας λέει ο Αριστογείτωνας ρε Λουτσαίοι εσείς οι ίδιοι που τα σπάτε κάθε Σαββατοκύριακο μετά τα μεσάνυχτα με ντάπα ντούπα στα κωλόμπαρα του Αγίου Νικολάου έρχεστε μετά εδώ στην σελίδα του Θωμά για να βρίστε τους εαυτούς σας όσους έχω δει τις ελάχιστες φορές που πήγα είναι όλοι ντόπιοι

      Διαγραφή
    15. Ο λουτσαιος ειναι μειονέκτημα και υπάνθρωπος κατα τον αριστογειτωνα......

      Διαγραφή
    16. ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΛΟΥΤΣΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
      ΓΚΟΝΤΖΙ λοπαιδο ομως εισαι .ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ....
      ΕΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ....
      Παρε την μπανανα σου και πηδα σε αλλο κλαδι δικο σου εκει που το εκανες μπαχαλο με τις μαιμουδιες και ηθεσ σε αλλο δεντρο......

      Διαγραφή
  27. Σήμερα το πρόγραμμα λέει Γλυκερία, τί φταίει κι αυτή, υπολογίστε λοιπόν 12 με 3 θα την βγάλετε πάλι με air condition, μη βαριέστε να καταγγέλετε, στο 100, με 3 μηνύσεις τον κλείνουν, φυσάει και βοριάς, κατά Λούτσα κέντρο δηλαδή, και ξαναλέω, δεν είναι κέντρο διασκέδασης, καμιά συναυλία δεν ήταν νόμιμη, όμως την προέγκριση για την καινούργια άδεια την έχει στο τσεπάκι Ό,τι σας φωτίσει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τα κολόμπαρα θα κλείσουν μετά τον 15Αύγουστο όπως κλείνουν την ίδια ημερομηνία τα τελευταία 3 χρονια ανεξάρτητα καιρού μην μας πείτε ότι τα έκλεισε ο Δημήτρης Μάρκου που θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο εντάξει σπουδαίος επιστήμονας έχει διατελέσει και συνήγορος του καταναλωτή άλλα υπάρχουν και πολλά άλλα παρόμοια παραδείγματα που σαν δήμαρχοι τα θαλάσσωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα κλείσουν τα κολάδικα μετά τον 15αύγουστο, βαλτός είσαι κι εσύ; Οκτώβριο κλείνουν και μάλιστα τα ΣΚ το "Γραβιέρα" παίζει σκυλοπρογράμματα που ηχορυπαίνουν την περιοχή ακόμα και το χειμώνα... 6 μήνες το χρόνο μας καταδυναστεύουν τα κολομάγαζα της παρανομίας το έχετε καταλάβει;;; Το μισό έτος δικό τους!! Πρέπει να κλείσουν όλα οριστικά και αμετάκλητα, δεν έχουν "μπέσα" οι "επιχειρηματίες" αυτοί, ποτέ δε θα σεβαστούν τους ανθρώπους που τώρα υποφέρουν στις γύρω γειτονιές...

      Διαγραφή
    2. Έχει πέσει ο ρυθμός τους πολύ τα τελευταία χρόνια θυμάμαι παράδειγμα το 2011 είχαν ανοίξει την Μεγάλη βδομάδα εν μέσω βαρυχειμωνιάς φέτος άνοιξαν σχεδόν όταν μπήκε Ιούνιος ίσως οι πολλές φωνές δω μέσα έχουν πιάσει τόπο όσον αφορά τους λιγότερους πελάτες.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμος15 Αυγούστου 2014 - 8:26 π.μ.: Λες αρλούμπες και ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
      Εβίβα τα τεκιλα σου λοιπόν και υπομονή το ΠΣΚ έφτασε και θα ξεδώσεις με ατέλειωτα τσιφτεντελώματα στα παραλιακά...

      Διαγραφή
    4. @ Ανώνυμος16 Αυγούστου 2014 - 12:18 π.μ. εσύ πόσες τεκίλες κοπάνησες χθες και θα κοπανίσεις άλλες τόσες και το ΣΚ
      ε Λουτσαίε της συμφοράς?

      Διαγραφή
    5. 12:18 μάθε να κάνεις και άλλες δουλειές εκτός από το να σχολιάζεις στο Περιβάλλον + Ανάπτυξη την ίδια ώρα που χοροπηδάς κάτω από τα μεγάφωνα του Ριβιέρα ε? έπεσα μέσα? Βρήκες και την κατάλληλη ώρα να γράψεις το μήνυμα χα χα

      Διαγραφή
    6. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΠΝΟΣ υποτιθεται καθεται στις 3 το πρωι και ανησυχει ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ Αριστογειτονα.Αυτο ειναι το προβλημα του τα χαραματα........
      ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΟΝΤΖ ιλα .....ΑΝ.ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ......
      τρολαρουν ηλιθιως και φαινεταιαι αιαι Το θεμα τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ .
      Το θεμα τους ειναι οτι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ και δικαιως γιατι ξυπνουν τα κοροιδα...και εστω και υποτυπωδως ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ετσι που ο Δημητρης και να θελει ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ
      ΠΙΕΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ...ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΒΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΑΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ .

      Διαγραφή
  30. ΘΩΜΑ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖ ιλα.....
    Τις ξεχωριζω μιλια μακρυα ..ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    Αν παλι θελεις να γινει της μαιμους δικο σου θεμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως σε απωθεί ο διάλογος και ο πλουραλισμός των απόψεων; Όχι λοιπόν στην πολυφωνία;
      Ακούμε επιλεκτικά ότι μας "κάθεται" καλά και τα υπόλοιπα στον κάλαθο ως "συκοφαντικά";
      Ψήφισαν "πούλακες" οι αγιονικολίτες, άρα "...καλά να πάθουν να καούν στον πυρ το εξώτερον..." ή μήπως αδιέξοδο θέμα η ηχορύπανση, αφού λύση δεν θα προκύψει ΟΥΤΕ από το νέο δημοτικό σχήμα, οπότε ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ;;; Διαγράψτε το απ' την ατζέντα γιατί "βαραίνει" σαν σαβούρα το νεοφώτιστο και το νεογέννητο επιτελείο του και φορτώστε γρήγορα γρήγορα τη ρετσινιά στους "λούτσους" ψηφοφόρους, ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ για τα κολάδικα της παραλίας και τα μεταμεσονύκτια ξεφαντώματά τους!!!
      Απλή συνεπακόλουθη σκέψη αγαπητέ, μετά την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΟΡΜΗ που δέχονται τελευταία στο φόρουμ οι κάτοικοι της Αρτέμιδας, τα ΘΥΜΑΤΑ δηλαδή που υποφέρουν βάναυσα από τα κολάδικα και την αφόρητη ηχορύπανσή τους!!!
      ''Πρόβλημα που δεν προτίθεται να λύσεις, απλά το διαγράφεις από την αντζέντα σου και το χρεώνεις αλλού" είπε κάποτε διεθνής πολιτική προσωπικότητα που μου διαφεύγει το όνομα.
      ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΗΘΗ εγκαινιάζονται στο Σπατολουτσακιστάν ;;;
      Νέος μπούσουλας για να δημιουργήσουμε ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ και ΛΟΓΙΑ, αλλά όχι ΕΡΓΑ, αυτή είναι η λυπηρή και το απογοητευτική ένδειξη για όσους είχαν ελπίδες... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΞΩ!
      Είναι και πολλά τα 5 χρόνια να πάρει η ευχή, πολλά κεφάλια θα ασπρίσουν (ή και θα καραφλίασουν) μέχρι η ταλαίπωρη περιοχή μας να ξεφύγει από τις τριτοκοσμικές νοοτροπίες και την απανταχού διαφθορά...

      Διαγραφή
    2. Τα μαγαζια ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ .μεχρι και αντιδημαρχους.
      Τα μαγαζια εχουν ΝΤΟΠΙΟΥΣ προστατες ντοπιους νταβατζηδες μεχρι ντοπιο πραμα που καλλιεργειται τοπικα και διοχετευεται τοπικα μαζι με τραφικινγ και οπλα ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΛΟΥΤΣΑ.
      Αυτοι οι ντοπιοι ειναι ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.Δες τε το πολυ απλο.Ποσο πηρε η ΧΑ στις νομαρχιακες και ευρωβουλη ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
      Αυτη ειναι η δυσκολια κατοικοι.Ο Δημαρχος πρεπει να τα βαλει με ενα κομματι των συμβουλων του ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συλλογικη ευθυνη μιας κοινωνιας που ψηφιζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ τοτε τι ειναι?Τι φανταζεσθε οτι ηρθε ο ΗΡΑΚΛΗΣ να καθαρισει μονοσ του την ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ που συσσωρευτηκε 20 χρονια ΚΑΙ ΟΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ με διαδηλωσεις εντυπα εκδηλωσεις και ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ?
      ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ?Κανενας δημαρχος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ενδεχομενα και κοντρα στους ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ που του ζαλωσατε με την ψηφο σας σαν δημοτικους συμβουλους.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΝΤΖΙ ΛΟΠΑΙΔΑ που παιζουν εδω μεσα το παιχνιδακι ... ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΗΘΗ ενα εχω να πω.Ναι νεα ειναι ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΚΟΝΖιλα σε αυτοφωρο .ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΚΑΓΑΝΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ
      ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΕΙς 61%...ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ..που εδινε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ και διαγωνισμους προμηθειων για ΜΠΑΖΟΣΑΚΟΥΛΕΣ.
      Αυτα τα ολιγα για τους νεους κατοικους ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙ ΝΤΟΠΙΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ .
      Μονον οι νεοι κατοικοι ειναι η ΕΛΠΙΔΑ.Οι ντοπιοι εχουν ΟΜΕΡΤΑ γιατι φοβουνται οι Δημαρχοι ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και ο χορος της παρανομιας καλα κρατει.
      Ενα απο τα οπλα του πολεμου ειναι Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .
      Δες τε προσεκτικα ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Η ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΟΝΖΙΛΑ.....ΣΥΣΥΦΕΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ προκαλεσε το ΑΥΤΟΦΩΡΟ......
      ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      Ειχα εχω και θα εχω ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ακομα και αν ειναι μεγεθους Γκονζιλα ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      Αυτο να το χωνεψουν καλα και ας ειναι αλλιως μαθημενοι.
      ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΣΑΣ ...ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ .....ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ..ΛΟΥΤΣΑΣ

      Διαγραφή
    3. Εδώ είσαι λάθος Αριστογείτωνα, ιδίως στον τομέα των νταβατζήδων της παραλίας και της συσχέτισής τους με τα "ΓΚΟΝΤΖΙ ΛΟΠΑΙΔΑ" (βλ. Γκόντζο, κλπ)
      Λάθος σου και με αποδείξεις, γιατί:
      1. Ο Γκόντζος (εκδότη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ) στον οποίο προφανώς αναφέρεσαι (αν και κάνει τις ήπιες λαμογιές του για το απλό μεροκάματο), είναι από την άλλη, ο ΜΟΝΟΣ που αποκάλυψε και δημοσίευσε εκτενώς τα σκάνδαλα της παραλίας Αρτέμιδος και ο μόνος εκδότης εφημερίδας που κλήθηκε και κατέθεσε στον Εισαγγελέα και στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελ. Αστυνομίας, για τους παρανόμους της παραλίας, τα στραβά μάτια του Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος (το οποίο και ελέγχεται ήδη με βάση τις καταγγελίες Γκόντζου), την συγκάλυψη από την Κτηματική Υπηρεσία και τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος.
      2. Ο εκλογικός «μηνυτής» του Γκόντζου (24.5.2014), για δήθεν προεκλογικό υλικό της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ [ένθερμος υποστηριχτής του Δημ. Μάρκου (μαζί με τον πατέρα του, πρώην δημοτικό σύμβουλο και αντιδήμαρχο επί Αναγνωστόπουλου)], θυμίζω την εξέλιξη που οδήγησε τελικά και τον εκδότη και τον μηνυτή στο αυτόφωρο, έχει παραλιακό μαγαζί στην Αρτέμιδα, χωρίς άδεια χρήσης αιγιαλού και παραλίας για το 2014 !!
      3. Ο βαλτός εκλογικός υποστηριχτής του Δημ. Μάρκου κατά του Γκόντζου, κ. Αναγνωστόπουλος (πρώην «πετυχημένος» Δήμαρχος, όπως και ο έτερος υποστηριχτής και νυν επανεκλεγείς δ.σ. κ. Τυράκης), που βγήκε το βράδυ 24.5.2014 στο κανάλι EXTRA 3, τι αξιοπιστία να έχει, αφού αν και αιρετός επί χρόνια δεν πλήρωνε νερό ύδρευσης στο Δήμο (το ρολόι ύδρευσης της οικίας του ήταν «πειραγμένο» και επί χρόνια έγραφε πάντα μηδέν !!)
      Θα μπορούσα να σου απαριθμήσω κι άλλα πολλά γεγονότα, γιατί τα πράγματα δεν είναι πολλές φορές όπως φαίνονται (π.χ. ποιοι ψήφισαν υπέρ και ποιοι κατά στην περίπτωση του macabo, στο Δ.Σ. της 21.7.2014; κλπ).
      - Είχε τις κατά νόμο άδειες λειτουργίας και χρήσης αιγιαλού και παραλίας, το μαγαζί της Αρτέμιδος, που φιλοξένησε την εκδήλωση γάμου του κ. Δημ. Μάρκου, στις 27.7.2014, που βρίσκεται πλησίον του Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος, αλλά περιέργως η εκκωφαντική έως αργά μουσική του την ως άνω ημερομηνία, μετά τα μεσάνυκτα, ουδόλως ενόχλησε τους αρμοδίους;
      Έτσι για να μην μιλάμε επιφανειακά, αλλά δίκαια και επί της ουσίας, γιατί ο καιρός θα δείξει πολλά ακόμα

      Διαγραφή
    4. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ?ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ?
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ
      ποσοι εχουν αδεια χρησης του αιγιαλου?ΠΟσοι εχουν νομιμες ομπρελλοξαπλωστρες ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ?
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΚΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑ ΡΑ ΝΟ ΜΟΥΣ
      ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .Αν εστειλε καποιον αυτοφωρο καλως τον εστειλε Γιαυτο υπαρχει η δικαιοσυνη για να κρινει τετοια θεματα.Γιατι δεν την φωναξατε αλλα το θυμηθηκατε ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ?
      Αν εχει λαμογιο συνεργατες να τους τσιμπησετε και να τους πατε σηκωτουςκαι ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ.Αφου λοιπον εχετε τετοιες ευκαιριες γιατι μας τις ανακοινωνετε εδω ?ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ του Δημητρη η οιουδηποτε δημητρη ....
      Συνενοχοι ειστε Η ζητατε ανταλαγματα ?Γιατι δεν πατε εισαγγελεα γιατι δεν φωναζετε την αστυνομια ?Ασε λοιπον τα ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ με την εκαστοτε εξουσια
      ΟΙ ΓΚΟΝΖΙΛΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και μετα να να θελουν ΣΥΝΟΜΗΛΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      Εχουμε τωρα και κινημα υπερασπισης γκοντζιλων .....
      ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΘΑ ΣΑς ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑς ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.

      Δεν εχει καμμια εξωθεν καλη μαρτυρια αυτος που ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ .Εχει χειριστη εικονα απλα εσυ ακουσον ακουσον υπερασπιση

      .........ΚΑΝΕΙ ηπιες λαμογιες για το απλο μεροκαματο (του ιπποδρομου ?)ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΤΣΙΠΑ ΠΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ Που οριζεται το ηπιες στον ΦΟΝΟ ?εεεεεΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΠΙΑ ΑΦΑΣΙΑ......και δεν το αντιλαμβανομαστε καν.....
      Τον εκαψες με το σχολιο σου αν δεν τον ηξεραν τον εμαθαν και με ονοματεπωνυμο ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ .....ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .
      ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ .....ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙΣ .....Αν εχει τετοιους υποστηρικτες σωωωωωθηκεεεεε

      Διαγραφή
    5. Οι εκδοτες που βγαζουν μεροκαματο δεν ειναι ατομα που μπορεις να εμπιστευτεις. Οσες καλες αλλες πραξεις να δηλωνει οτι εκανε. Το βγαζω μεροκαματο τα λεει ολα. Οταν καποιος τα παιρνει μετρητα και μαυρα δεν θεωρειται οτι κανει δημοσιογραφια.

      Διαγραφή
    6. Α, κύριε Αριστογείτωνα, μάλλον δεν γνωρίζεις ότι ο εκδότης καθάρισε με το αυτόφωρο της 24.5.2014 και εκείνος που θα τραβιέται για πολύ ακόμα στην ποινική Δικαιοσύνη θα είναι ο μηνυτής του και υποστηριχτής του νεοεκλεγμένου Δημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος. Έτσι έχουν τα πράγματα και οι εξελίξεις αρέσουν δεν αρέσουν.

      Διαγραφή
    7. ΧΑΙΡΟΜΑΙ που η δικαιοσυνη εκρινε και αποφασισε την αθωοτητα του εν λογω.
      Ομωσ θελω να ας ερωτησω .Ειναι αδικημα να εχεις ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ?Αν ειναι ετσι κυριε μου τοτε ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ .Το αν εμποδι9ζεις την δικαιοσυνη ειναι αδικημα ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ αυτο στην συγκεκριμμενη περιπτωση ?Ο πρωτος καταδικαστεις που εκλεγεται σε αυτο τον τοπο θα ειναι ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΜΗΠΩΣ ΔΙΥΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΝΩΠΑ αποδιδοντας στον δημαρχο ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΠΑΔΟΣ ?Δεν ειναι δικαστης ο Δημαρχος ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ.Διαβολε τι ζητατε επι τελους?ΕΙΧΑΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ και τωρα ανακαλυψατε τα παραπτωματα των ΟΠΑΔΩΝ ?ΑΚΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ.......ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ......ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΝΥΚΤ ΚΕΝΤΡΩΝ
      Αν αυτο ειναι ολο και ολο που εχετε εεεεεεεειμαστε πολυυυυυκαλα......

      Διαγραφή
  31. Ταραχτηκες .....αλλα δεν μας λες γιατί εστίαζεις σε συγκεκριμένους......ΑΣΕ ....υποθέτω τι συμβενει.....όσο για την ορθογραφία μου δεν αφορά την ουσία εσένα αφορά για να αποπροσανατολιζεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μακάρι ο Δημήτρης να βάλει σε τάξη το χάος στην παραλία, όλοι το θέλουμε, όλοι το περιμένουμε .
    Πως να το κάνουμε, "αυτοσχέδια νυχτερινά κέντρα" μέσα στον οικισμό δε γίνεται, αδύνατη η συνύπαρξη.
    Ας κάνουμε λίγο υπομονή, έχουμε την αδρανή περίοδο (για τα νταπαντουπαδικα) του χειμώνα μπροστά μας, οπότε η νέα δημαρχιακή αρχή θα έχει το χρόνο να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της προς αυτήν την κατεύθυνση. Αν υπάρχουν τέτοιοι σχεδιασμοί βέβαια...
    Υπομονή, το .. επόμενο καλοκαίρι θα δείξει "τι ουρανός" θα σκεπάζει τη Λούτσα για πέντε ακόμα χρόνια...
    Θα είναι "γκρίζος και μουντός" όπως ήταν την προηγούμενη περίοδο ή επιτέλους θα δούμε τις πρώτες "ηλιαχτίδες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δηλαδη οι ΔΗΜΟΤΕΣ θα ειναι παλι αμετοχοι?Θα περιμενουν να πεσει το μαννα εξ ουρανου?ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ?

    ΕΕΕΕΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.....ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ....

    ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ....Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ειναι χαρακτηριστικο το σχολιο 11 36
    θεωρει το ΘΕΜΑ κατι σαν τον καιρο.ΘΑ βρεξει η θα κανει λιακαδα ?Αυτο ακριβως σας λεω .
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ.Εκτος αν τα λαμογια ειναι περισσοτερα απο τους απλους δημοτες οποτε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ σας καπελλωνουν.Ετσι γινεται με την δουλεια ετσι γινεται με τις ΚΑΣΤΕΣ στην Ινδια ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    Αν δεν αλλαξετε μυαλα ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ διαφορα στην ζωη σας δεν θα δειτε.Δεν θα σας ΣΥΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατι τρωγεστε εδω μεσα; Λες και σας ακουει κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητοί παράγοντες του συλλόγου Αγίου Νικολάου,
    Περιεκτική η επιστολή σας και λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά μη περιμένετε πολλά. Τουλάχιστον μέχρι να αποχωρήσει το νυν δημαρχιακό σχήμα, όχι ότι το επόμενο θα κάνει θαύματα. Καλό είναι να στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας, στην Ελλάδα ζούμε και το δίκιο μας δεν είναι ποτέ δεδομένο (ακόμα κι αν το λέει ο νόμος). Μαζέψτε κόσμο, μαζέψτε χρήματα και κυνηγήστε το δίκιο σας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τόσο με νομικές διαδικασίες, όσο και πιο άμεσα (πχ συλλαλητήριο έξω από το δημαρχείο)!! Καλό είναι που προβάλλεται το πρόβλημα με την καταγγελία σας αλλά είναι λίγο. Θέλει αγώνα και είναι δύσκολος αγώνας, διότι όπως είπαμε πριν ζούμε στην Ελλάδα και τα αυτονόητα δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αν ζούσαμε σε πολιτισμένη χώρα δε θα χρειαζόταν τίποτα περισσότερο από ένα δυο τηλέφωνα στην αστυνομία, αλλά χωνέψτε το εδώ είμαστε κάτω από άλλο ..θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ περίπου σε όλα μαζί σου, εδώ μέσα βλέπεις το παράξενο φαινόμενο άνθρωποι που συμμετέχουν έντονα στην οχλαγωγία των συγκεκριμένων μαγαζιών να γράφουν ανώνυμα και να το παίζουν δήθεν πολύ εξοργισμένοι, τα αποτελέσματα γνωστά ενώ την ημέρα δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κόσμος τις μεταμεσονύχτιες ώρες γίνεται το σώσε. Είναι εικονική ουτοπία από έναν άνθρωπο τον δήμαρχο να τα περιμένουμε όλα αφού ούτε Λούτσα μένει ούτε έχει το δημαρχείο του στην Λούτσα την ίδια στιγμή που οι συνεργάτες του οι οποίοι μένουν στην Λούτσα είναι σχεδόν οι ίδιοι, πως ο δήμαρχος μπορεί να τα αλλάξει όλα κάτω από αυτές τις συνθήκες? Χρειάζεται έντονη κινητοποίηση από όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και πάνω από όλα να ζητηθεί επέμβαση εισαγγελέα χωρίς το τελευταίο δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Αναρωτιεμαι γιατι καθε 4 χρονια αλλαγη δημαρχου και καθε φορα ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
      Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΘΑΝΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ......
      Χρειαζεται να καταλαβουν ακομα και αυτοι που δεν μενουν εκει οτι ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ και δεν τα σωζει το αιρ κοντισιον ....Ξερω πολλους γονεις που δεν αφηνουν τα παιδια τους να πανε ΛΟΥΤΣΑ .Γιατι αραγε ?

      Διαγραφή
  37. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ .

    Οι πολιτες βαζουν ΤΑ ΟΡΙΑ οι νομοι τα προσδιοριζουν και οι πολιτες ελεγχουν συνεχως την τηρηση τους. Τελος η δικαιοσυνη ΤΙΜΩΡΕΙ γρηγορα και αποτελεσματικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ολα αυτα συμβαινουν αλλου που ειναι αλλιως.....
    Αυτο το ανηκομεν εις την δυση ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ.για καταναλωση ....
    ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συμφωνώ με τις διαμαρτυρίες κατά κάθε παρανομίας και κατά του θορύβου στην παραλία της Αρτέμιδος, αλλά αναγνωρίζω μόνο όσες συνοδεύονται από ονοματεπώνυμα και υπογραφές. Κάθε άλλη διαδικασία υποκρύπτει σκοπιμότητες ή αδυναμίες υποστήριξης των καταγγελλομένων υποθέσεων. Καθαρές κουβέντες συμπολίτες μου. Άλλο το δικαίωμα να γράφεις ανώνυμα σε ένα blog και άλλο η επίκληση πλήθους υπογραφών κάτω από σοβαρό κείμενο, οι οποίες όμως αποκρύπτονται. Μήπως κάποιοι υπονομεύουν έτσι εκ των έσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιστολή είναι 100% γνήσια και φυσικά συνοδεύεται από υπογραφές, που κοινοποιήθηκαν στους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ (ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ), που αναγράφονται στο πάνω μέρος της σελίδας της επιστολής, κατανοητό;

      Διαγραφή
  40. Παιδιά συγχαρητήρια καταρχήν για την ιστοσελίδα σας. Είναι πολύ καλό που ακούγονται και καταγράφονται οι φωνές διαμαρτυρίας ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η ηχορύπανση. Ως κάτοικος Α.Νικολάου (σχετικά πρόσφατα μετακόμισα μόνιμα), δυστυχώς μένω κοντά στην "εστία του κακού" και ενοχλούμαι πολύ ειδικά τις νύχτες. Αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι δεν υπάρχει μαζικότητα στις διαμαρτυρίες. Μια δυο φορές έχουν μαζευτεί 20-25 άτομα στο σύλλογο της περιοχής, έχουν εκφράσει μεταξύ τους την αγανάκτησή τους, αλλά μέχρι εκεί. Τι να σου κάνει μια επιστολή που μάλιστα ταχυδρομήθηκε σε όλους αυτούς που στην ουσία ευθύνονται και υποθάλπουν αυτή την κατάσταση ντροπής στην περιοχή μας. Αυτοί με το που θα παραλάβουν την επιστολή θα γελάνε ειρωνικά. Δυστυχώς πρέπει να οργανωθούμε και λέω δυστυχώς γιατί το βλέπω πολύ δύσκολο. Ίσως πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να κάνει ότι μπορεί ο καθένας μόνος του αφού δεν μπορούμε όλοι μαζί, εγώ για παράδειγμα έχω έρθει σε επαφή με το συνήγορο του πολίτη και σας πληροφορώ ότι εκεί υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι με προθυμία να βοηθήσουν. Ελπίζω όμως στο μέλλον (εγώ είμαι στην περιοχή μόλις ενάμιση χρόνο), όσοι κατοικούμε εδώ να βρούμε τρόπο να δράσουμε συλλογικά και ίσως βγει κάτι θετικό. Προς το παρόν όμως παλεύουμε μόνοι μας. Πάντως το ότι δεν μπορούμε εμείς να οργανωθούμε δεν απαλλάσσει σε καμία περίπτωση από τις ευθύνες του το νέο δήμαρχο και το δημοτικό του συμβούλιο από το να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ηχορύπανσης. Έχουν υποχρέωση να το κάνουν. Εκείνοι δίνουν τις άδειες, εκείνοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Αυτό έλειπε να τα κάνουν όλα οι πολίτες από μόνοι τους. Με αυτή τη λογική και η αστυνομία δεν κάνει τη δουλειά της τι θα πει αυτό ότι πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας απέναντι στη μαφία της νύχτας; Η περιοχή μας έχει ένα μοναδικό αρνητικό "προνόμιο", να εκλέγει δήμαρχο για να την εκπροσωπεί και να υπηρετεί τους πολίτες και στο τέλος οι πολίτες να αναγκάζονται να παίξουν αυτοί τον ρόλο της δημοτικής αρχής και να παίρνουν αυτοί τις πρωτοβουλίες που κανονικά και όπως λέει η κοινή λογική είναι δουλειά του δήμου! Αυτό μας έλειπε πριν προλάβει να βγει ο νέος δήμαρχος να αποδειχτεί ανεπαρκής να μη πω καμιά άλλη πιο βαριά κουβέντα.. Αυτό μας έλειπε και όσοι δεν το δέχονται αυτό απλά υποκρίνονται για να καλύψουν τις υστερόβουλες προθέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από μέλος του Συλλόγου Αγίου Νικολάου
      Να μου επιτρέψεις κάποιες παρατηρήσεις. Την απήχηση που είχε η πρωτοβουλία για την Ανοιχτή Επιστολή την αποδεικνύει το γεγονός ότι, στις πάνω από 300 υπογραφές που έχει ο Σύλλογος στα χέρια του, το 90% οφείλεται στη στήριξη από τους κατοίκους του οικισμού μας. Οι συναντήσεις των 25 ατόμων στις οποίες αναφέρεσαι είναι στα πλαίσια των ανοικτών τακτικών ΔΣ που γίνονται μια φορά τον μήνα ανελλειπώς, και συχνότερα, όποτε χρειάζεται. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω κι αν τα αποτελέσματα της δράσης του Συλλόγου μπορεί (μέχρι στιγμής) να φαίνονται πενιχρά, είναι σε εξέλιξη διαδικασίες που θα αποδώσουν καρπούς. Τα μέλη του ΔΣ έχουν επιδείξει σημαντική κινητικότητα με έγγραφα και καταγγελίες, αλλά και ζωντανές παραστάσεις για τα ζητήματα που μας απασχολούν. Με την ευκαιρία να πούμε πως με την Ανοιχτή Επιστολή για την ηχορύπανση (σε περίοδο πρακτικά νεκρή για τον Δήμο) πρόθεσή μας είναι να δηλώσουμε προς στην νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει από Σεπτέμβρη, πως οι κάτοικοι έχουν βρεθεί σε αφόρητη ομηρία από τις δραστηριότητες μιας ομάδας ασύδοτων "επιχειρήσεων", εξ αιτίας της σκανδαλώδους ανοχής, μέχρι και απροκάλυπτης εύνοιας από μέρους της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και των θεσμικών οργάνων του Δήμου, και κυρίως πως η αντίσταση στην κατάσταση αυτή είναι σοβαρή και μεθοδευμένη, και αποκτά δυναμική που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Εάν έχεις την πρόθεση να βοηθήσεις, εδώ είμαστε και σε χρειαζόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Γιατί η ανοικτή ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ εμφανίζεται ως ενέργεια του Συλλόγου Αγ. Νικολάου; Πάλι τα ίδια λάθη από αναγκέφαλους ΣΥΡΙΖΕους;

      Διαγραφή
  41. Προσπαθειστε να διευρυνετε τον αγωνα σας ερχομενοι σε συνενοηση και με αλλες περιοχες του δημου σας.Ειστε πολυ περισσοτεροι οι θιγομενοι απο την περιοχη ΑγΝικολαου.Εχουν προβλημα σε ολα την παραλιακη πολλους δρομους μεσα οπως και στο κεντρο και οπως προς την Βραυρωνα .Συντονισθειτε με τους εκει ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.Καντε μια κοινη επιτροπη οπως αυτη του ΚΕΛ που θα σας εκπροσωπει ολους.
    Υπαρχει το ΜΕΤΩΠΟ για την προστασια της παραλιας που εχει παρεμβειυπαρχει ο ΟΠΑΣ που επισης εχει αναδειξει θεματα ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ
    Ειναι η καταπατηση δημοσιου χωρου η καταστροφη υδροβιοτοπου οι αμμοληψιες κλπ κλπ ΠΧ Ποθεν προκυπτει οτι ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ δινει ο δημος αδεια διελευσης για ομπρελλοξαπλωστρες?Αν ηταν ιδιωτικο δασος θα το εδιναν ετσι ανετα ?Πως προκυπτει κτισμα ανω των 200 τμ πανω στην αμμουδια ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ .Οι ιδιοι επιχειρημματιες τα κανουν .
    και δυστυχως μεχρι τωρα ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ .Στον προυπολογισμο του 2014 προβλεπονται ΕΣΟΔΑ ΜΗΔΕΝ απο τα παραλιακα.ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ για να μας εμποδιζουν να παμε παραλια αν δεν τα σκασουμε στους καταπατητες.Αυτα ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟς που μπορουν να πανε σηκωτο οιονδηποτε δημαρχο.και ο νεος δημαρχος τα ξερει καλα αυτα.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ.τΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ οσο και αν αυτα ενοχλουν τους κατοικους τριγυρω.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑς ΜΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΤΕΣ. Η ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπα ευαισθητοποιηθήκατε ξαφνικά και αρχίσατε να μαζεύετε υπογραφές? Τώρα θα ξεκινήσετε που μπαίνει Σεπτέμβριος και θα κλείσουν η τις είχατε μαζέψει καιρό και τις είχατε κλειδώσει σε κανένα συρτάρι? Αν είχατε πάει στον εισαγγελέα από τον Μάιο πριν ανοίξουν τώρα δεν θα σας είχαν ταλαιπωρήσει ξανά όλο το καλοκαίρι εκτός αν τα περιμένατε να σας τα κάνει όλα μόνος του ο συνήγορος του καταναλωτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο σύλλογος του Αγίου Νικολάου πρέπει να καταθέσει την επιστολή στον Εισαγγελέα περιβάλλοντος μαζί με ότι στοιχεία τεκμηριώνουν την ηχορύπανση και έχει στο χέρια του (καταγγελίες, μηνύσεις, παράτυπα έγγραφα αδειών μουσικής κλπ).

    Αυτό πρέπει να γίνει ΤΩΡΑ για να υπάρχει ελπίδα το επόμενο καλοκαίρι η κατάσταση να είναι διαφορετική στην παραλιακή ζώνη.

    Η επιστολή στο δήμο είναι απλά "πληροφοριακή" και τέτοιου τύπου "οχλήσεις" ο δήμος τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια. Προφανώς και δεν θα κινητοποιηθεί ούτε κουνούπι!

    Κάνατε τον κόπο και βάλατε τόσους ανθρώπους να υπογράψουν, γιατί δεν τους βάζατε να υπογράψουν μια πιο συγκεκριμένη καταγγελία ότι πχ τα καφέ μπαρ της παραλίας παρανόμως και καταχρηστικά λειτουργούν ως νυχτερινά κέντρα και ηχορυπαίνουν μέρα-νύχτα με αίτημα να ανακληθούν οι άδειες ΟΡΙΣΤΙΚΑ και να απομακρυνθούν τέτοιου τύπου "επιχειρήσεις" από τον οικισμό! "Επιχειρήσεις" εντελώς ασύμβατες με τη φυσιογνωμία της περιοχής ως οικισμού μόνιμων πλέον κατοίκων.

    Την υποστήριξη του κόσμου την έχετε και το γνωρίζετε, αφού κάνετε λοιπόν την κίνηση κάντε την τουλάχιστον ολοκληρωμένα. Την επιστολή που γράψατε θα την γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια (λες και δε γνωρίζουν τι γίνεται στον Άγιο Νικόλαο), θα περάσει ο χειμώνας χωρίς να γίνει ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό και το επόμενο καλοκαίρι θα έρθει με την ίδια ή και χειρότερη ηχορύπανση στην περιοχή (άκουσα μάλιστα ότι ανοίγει και νέο "μαγαζί" στον ίδιο χώρο!

    Κινητοποιηθείτε ΤΩΡΑ που έχετε και τους παραθεριστές και μπορείτε να τους βάλετε να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους μετά τις αρχές Σεπτέμβρη πέταξε το πουλάκι, ο πολύς κόσμος πάει Αθήνα και θα μαζέψτε όχι 300 αλλά ούτε 50 υπογραφές...

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. μπραβο βρε φιλε εχεις απολυτο δικιο.Οπως φωναζα τον Μαιο που ειχε πεσει μουγκα προεκλογικη απο ολους ετσι φωναζω και ΤΩΡΑ .....
    Εισαγγελεα με τις υπογραφες ΤΩΡΑ .
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ...δεν ειναι πολεμος. ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΞΩΒΕΡΓΑ περι αλλα τυρβαζατε. ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ....ΕΝΩ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΕΙς μεσα στα ποδια σας .
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
    Οσο διαρκουν οι ερευνεσ για την Σαταρτεμισια τοσο επανερχομενοι ΒΟΗΘΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ.Αν δεν το κανετε ειναι ΛΑΘΟΣ μεγαλυτερο απο το μηνημονιο με τον Τσαλαπετεινο που τωρα βλεπετε που οδηγησε.Τωρα υποτιθεται εχετε ΠΕΙΡΑ μην ξανα κανετε τα ιδια λαθη.
    νεοι κατοικοι πιεστε εσεις που εχετε ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εμείς οι νέοι κάτοικοι κινήσαμε τα νήματα και έφτασε η υπόθεση του δήμου στον Εισαγγελέα. Και έχουμε και πορεία. Οι παλαιοί κάτοικοι νομίζω ότι βρίσκονται σε λήθαργο. Λες και κοιμούνται όρθιοι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσα χρόνια ζούσαν μέσα στη "σαπίλα". Γι' αυτό έχω την βεβαιότητα ότι οι νέοι κάτοικοι συνέβαλαν σ' αυτή την ανατροπή.
    Ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου, γνωρίζοντας κι από το Συνήγορο του Καταναλωτή, πιστεύω ότι έχει καταλάβει τί πρέπει να κάνει και τί πρέπει να αποφύγει. Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο κόσμος για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
    Και μια που μιλάμε για ποιότητα ζωής, η πόλη της Αρτέμιδας αυτές τις μέρες είναι σε απόλυτη εξαθλίωση. Δεν λειτουργεί τίποτα. Η πόλη είναι γεμάτη σκουπίδια και βρώμα. Όπου και να κοιτάξει το μάτι σου βλέπει την αθλιότητα. Γιατί όμως ο νέος δήμαρχος δεν κάνει κάτι γι' αυτό? Εάν κολλήσουμε καμία ασθένεια ποιός θα μας αποζημιώσει? Θα πρέπει να το έχει στο νου του αυτό, γιατί απ' αυτόν θα ζητηθούν οι αποζημιώσεις.
    Με το υλικό που έχει μαζέψει ο Εισαγγελέας είναι βέβαιο ότι θα διαταχθούν διώξεις. Μένει να δούμε σε ποιόν βαθμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΟΙ νεοι κατοικοι δεν εχουν ΔΕΜΕΥΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Αυτοι ειναι η ελπιδα του περιβαλοντος.Αυτοι που ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ και να αλλαξουν τις νοοτροπιες ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ .Σε αυτους πρεπει να στηριχθει η δημοτικη αρχη ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Αυτοι απο την μερια τους οφειλουν να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥΝα παρουν συλλογους η να τους αφησουν πισω να πηγαινουν στα συμβουλια να χρησιμοποιησουν την γνωση και τις γνωριμιες τουςκαι φυσικα να μεταφερουν τα εκλογικα τουσ δικαιωματα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ πριν οι βλαβες ειναι μη αναστρεψιμες.
    χα;ιρομαι που παιρνουν την σκυταλη ανθρωποι ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ Αρκετα καπαπιδια μαζευτηκαν εδωΑφηστε τους πισω δεν ειναι και τιποτα δυσκολο να αφησεις πισω ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Mη λέτε πολλά κύριοι, η νέα δημοτική αρχή δεν έχει αναλάβει ακόμα και δεν έχουμε δείγματα γραφής...
    Το θέμα που μας απασχολεί εδώ είναι πολύ ευαίσθητο, ίσως το πιο ευαίσθητο και δυσεπίλυτο θέμα μετά το ΚΕΛ (που ακόμα δεν έχει τελεσφορήσει). Κρατείστε μικρά καλάθια για να μην απογοητευτείτε.
    Το κατεστημένο στον αρβανιτοχώρι που λέγεται "Σπατόλουτσα" (λυπάμαι καθόλου σε εκτίμηση δεν το 'χω με αυτά που βλέπω ως παραθεριστής τόσα χρόνια ) είναι βαθιά ριζωμένο και διεφθαρμένο απ΄την κορυφή ως τα νύχια!
    Για να προχωρήσει κάτι θετικό σε αυτές τις συνθήκες, χρειάζεται ισχυρή και έμπρακτη υποστήριξη από τον κόσμο, όπως είπαν κάποιοι παραπάνω. Χωρίς αυτό τζίφος.
    Το κατεστημένο εδώ δεν έχει μπέσα! Με την πρώτη ευκαιρία, με την πρώτη χαλάρωση, με την πρώτη "μούγκα" θα βρει την ευκαιρία να περάσει τις γνωστές τακτικές του...
    Αρχίστε να ζωντανεύετε ρε κάτοικοι, όχι όπως στις εκλογές που κοιμόσασταν όρθιοι και αντί να στείλετε τα "πουλάκια" να γίνουν αποδημητικά πτηνά και ξεπουπουλιασμένα, τους στρώσατε και νέα φωλιά 700+ ψήφων για να ξεχειμωνιάσουν πάλι εδώ!
    Για βγείτε λίγο έξω στους δρόμους, τραβήξτε απ' τ΄αυτί το σύλλογο και πείτε του να οργανώσει κόσμο για διαμαρτυρίες, πως αλλιώς θα ακουστεί το δίκιο σας; Να ακουστεί η φωνή διαμαρτυρίας των κατοίκων πιο πολύ από το νταπαντούπα των κωλάδικων!
    Μόνο τότε θα πάρουν χαμπάρι και θα αρχίσουν να υπολογίζουν την περιοχή.
    Να έρθουν και καμιά φορά και τα κανάλια της τηλεόρασης να βγει το αίσχος και προς τα έξω και θα δείτε πως θα ανασκουμπωθούν...
    Αν περιμένετε "από τους άλλους" να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, ζήτω που καήκατε, το κατεστημένο θα παραμείνει κατεστημένο και για πολλά πολλά χρόνια οι μόνοι κερδισμένοι θα είναι οι νονοί και τα κωλάδικά τους (και οι προστάτες τους φυσικά)...
    Αφύπνιση, οργάνωση και επιμονή, αυτό είναι το τρίπτυχο για να δει η Σπατόλουστα καμιά άσπρη μέρα!
    Με τόσο βεβαρυμένο παρελθόν που έχει πραγματικά θα είναι ευχής έργο να δούμε επιτέλους και κάτι θετικό στην περιοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επι τελους......ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ εκτος Σπαταρτεμισιανικης αντιληψης .
    χαιρετιζω τις νεες αφιξεις με νεο λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ποια η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε παλιούς και νέους κατοίκους? Αν δεν το έχετε καταλάβει η μισή τουλάχιστον Αττική 2 μήνες τον χρόνο περνάει απο την Λούτσα, κάθε χρόνο άλλοι έρχονται άλλοι μένουν άλλοι φεύγουν σε εκτεταμένη βάση, δεν είναι Αρβανιτοχώρι όπως ήταν πριν από 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ.....ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ....τι ανοησιες λετε?Σιγα την ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ..ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ?ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ?δεν σας φτανει το Σπαταναιοι -Λουτσιωτες Αρβανιτες -μη Αρβανιτες Δεξιοι -Αριστεροι
      ΜΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ
      ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ -ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Τα αλλα ειναι εκ του πονηρου .

      Διαγραφή
    2. Εντάξει δεν εννοούμε τους περαστικούς αλλά ποιοι είναι οι νέοι κάτοικοι δεν μας είπες και πως ξεχωρίζουν από τους παλιούς

      ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ εγραψε

      ΟΙ νεοι κατοικοι δεν εχουν ΔΕΜΕΥΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Αυτοι ειναι η ελπιδα του περιβαλοντος.Αυτοι που ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ και να αλλαξουν τις νοοτροπιες ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ .Σε αυτους πρεπει να στηριχθει η δημοτικη αρχη ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.Αυτοι απο την μερια τους οφειλουν να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥΝα παρουν συλλογους η να τους αφησουν πισω να πηγαινουν στα συμβουλια να χρησιμοποιησουν την γνωση και τις γνωριμιες τουςκαι φυσικα να μεταφερουν τα εκλογικα τουσ δικαιωματα. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ πριν οι βλαβες ειναι μη αναστρεψιμες.

      Διαγραφή
    3. Στο παραπάνω μήνυμα γράφεις

      ΟΙ νεοι κατοικοι δεν εχουν ΔΕΜΕΥΣΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.Αυτοι ειναι η ελπιδα του περιβαλοντος.Αυτοι που ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΔΩ και να αλλαξουν τις νοοτροπιες ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ .

      Δηλαδή το πρόβλημα σου είναι μάλλον τα Αρβανίτικα σογια

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΦΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ.
      ΜΠΟΡΕΙ να ειναι σισιλιανικο πΧ. ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΛΕΕΙ.ΕΛΕΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.δεν ειναι αρβανιτικα ...αλλο νοοτροπια φαρας αλλο η ιδια η φαρα
      Αμαν αδερφε νιανια τα θελεις πωπω πω...κολημενος εισαι?μαθηματα συνταξης θα κανουμε?

      Διαγραφή
    5. Υμνείς τους νέους κάτοικους όμως Αριστογείτωνα τι έχουν προσφέρει οι νέοι κάτοικοι μέχρι τώρα αν ήταν τόσο καλύτεροι θα βελτιωνόταν συνεχώς η εικόνα της πόλης δεν θα γινόταν χειρότερη σε σχέση με πριν έρθουν.

      Διαγραφή
  50. Σημερα 19/08/14 ....

    μελος του κινηματος βρεθηκε στη πολυπαθη αρτεμιδα

    Του Εκαναν εντυπωση οι αναφορες συνδημοτων μας για την εκτεταμενη χρηση του δυτ διαδρομου...

    Πραγματι - οπως ο ιδιος με πληροφορησε- γυρω στις 11.30 το πρωι ειδε αεροσκαφη να κανουν
    εκετεταμενη χρηση του δυτικου διαδρομου. Πραγματι για αρκετο διαστημα στο κεντρο της αρτεμιδας επικρατουσε το αυτονοητο .....λιγη ησυχια.

    Η ησυχια αυτη εσπασε γυρω στις μια με τεσσερις απανωτες πτησεις πολλων.....ντεσιμπελ απο τον αν διαδρομο.

    Παρο λα αυτα μας εκανε εντυπωση τοσο η πρωινη ησυχια , οσο και η χρηση του δυτικου διαδρομου.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ - ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ - ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕ

    α) τοποθετηση δημοτικων ηχομετρων γυρω απο τη πολη μας

    οσον αφορα το αεροδρομιο ζητουμε

    α) επεκταση του αν διαδρομου προς νοτο ( προς μαρκοπουλο) , ετσι ωστε κατα τη περιφημη στροφη δεξια προς θαλασσα τα αεροσλαφη να εχουν το απαιτουμενο υψος και να μη περνουν πανω απο την αρτεμιδα

    β) εκετεταμενη χρηση του δυτ διαδρομου ετσι ωστε να εφαρμοζεται ο νομος 211773/27.04.2012

    γ) αποζημειωσεις για ολους αυτους που θιγονται απο τη χρηση του δυτικ διαδρομου.

    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ
    ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    αν ξερει ο κασσιμης η ο τσαλαπετεινος

    αν ξερει ο μητσος η ο χρηστος

    αν ξερει ο αριστογειτων η τα καππαπιδια ....


    ΧΑΙΡΕ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

    ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ......


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο με το θέμα μας... Εδώ μιλάμε για την ηχορύπανση από τα μαγαζιά γιατί αλλάζεις την κουβέντα και την γυρνάς στο αεροδρόμιο;

      Διαγραφή
    2. @12:01 θα σου άρεσε κάθε μια ώρα να περνάει από ένα αεροπλάνο πάνω από την ταράτσα του σπιτιού σου και μάλιστα κάθε μέρα όλο τον χρόνο? Θα ήταν πολύ άσχημη εμπειρία και δεν είναι σίγουρο αν είχες λεφτά να αγοράσεις αλλού σπιτι

      Διαγραφή
    3. @Ανώνυμος20 Αυγούστου 2014 - 6:56 π.μ.:
      Δε διαφωνώ αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αν κάνεις τον κόπο στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχουν γραφεί σελίδες επί σελίδων για το φλέγον θέμα του αεροδρομίου.
      Όσο για το αν θα με ενοχλούσε όπως λες να περνά αεροπλάνο κάθε ώρα, να σε πληροφορήσω ότι εκεί που μένω με ενοχλεί ήδη αφάνταστα!
      Πολύ περισσότερο όμως με ενοχλεί το ατελείωτο "μπαπαμπούπα" που έχω ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ από το μεσημέρι ως τα ξημερώματα από τα κολάδικα της παραλίας!!
      ΔΕΝ το επέλεξα, όπως ούτε κι εσύ να ζω κάτω από τέτοιες συνθήκες.
      Κάποιοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ (με κουστούμια ή με σαγιονάρες δεν έχει σημασία) μου το επέβαλλαν και αναγκάζομαι να προσπαθώ να επιβιώσω μέσα σε αυτή την εφιαλτική πραγματικότητα.
      Υπάρχουν δε κάποιοι ακόμα πιο ΧΥΔΑΙΟΙ που υποστηρίζουν ύπουλα και υποκριτικά ότι η κατάσταση "βελτιώθηκε" τελευταία! Αυτοί, είναι οι χειρότερη φάρα και οι πιο επικίνδυνη αν θες την άποψή μου, γιατί διαστρεβλώνουν ΚΑΚΌΒΟΥΛΑ την πραγματικότητα και μας θεωρούν ηλίθιους! Αεροδρόμιο με παράνομους αεροδιαδρόμους και παράνομα κολάδικα με ανυπόφορη ηχορύπανση, μόνο το ΚΕΛ λείπει για να σηκωθούμε να φύγουμε από τα σπίτια μας.
      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗ ΧΑΡΗ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ!!

      Διαγραφή
    4. Με το συμπαθειο δηλαδη το ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ με τα 5 λουτσαιικα λαμογια ΠΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ?
      Ποιος πεταει την μπαλα ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟ ?Απο τους πηδους και τις κωλοτουμπες τις πολιτικουρες της αριστεροθολουρας ΤΩΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΩΝ ?
      ΑΝΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΠΑΛΙ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ εκει που ανηκεις στους αγραμματους χυδαιολογους ...της ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ....

      Διαγραφή
    5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κανουν το σφαλμα να θεωρουν τους αλλους ηλιθιους.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΑΤΟΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ ΠΕΡΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ και οχι περι λαμογιων ειναι εμφανεστατη.
      ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.
      ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ περι θορυβου γενικως.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ αδικηματα.Καταπατησεις διακινησεις ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ λαδωματα υπηρεσιων πχ πολεοδομια και αλλων .ΚΛΠ ΚΛΠ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ στον Αγ Νικολαο και συζηταμε περι ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟΥ ....

      ΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ...ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ.Στειλτε οτι πουλακι θελετε απο ανατολικα μεχρι δυτικα και απο αριστερα μεχρι τεεεεεεερμα δεξια ΘΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ......

      Διαγραφή
    6. Ρε ηλίθιε Αριστογείτωνα είπε κάνεις οτι δεν είναι παρανομία? Παρανομία είναι και μάλιστα καραβαρβάτη παρανομία, λύστε την λοιπόν πηγαίνετε εισαγγελέα αυτά δεν λέμε συνέχεια τόσο καιρό? Τι σε ενοχλεί κατά τα άλλα για το αεροδρόμιο τόσο πολύ άλλη περίπτωση είναι αυτή εντελώς διαφορετική καμιά σχέση το ένα απο το άλλο να μην το πούμε και αυτό γιατί σε πειράζει μήπως είναι τίποτα εργοδότες σου? Τα αεροπλάνα απογειώνονται πάνω απο τις ταράτσες των σπιτιών και εσύ το έχεις σαν να τιτιβίζουν σπουργιτια

      Η σκιά του ΚΠ

      Διαγραφή
    7. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ?
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ?
      Ακου λύστε το ...δεν τον αφορα τον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ τον εξελεξαν ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ..
      ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ....εσυ δεν εγραψες οτι ΤΟ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ?Δεν σου κατεβασαν τι εγραφες πριν ενα χρονο?ΔΥΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ.
      Δεν μπορεις να τα βαλεις με 5 λαμογια και στριβεις μολις σε στριμωξουν και μπορεις με το Αεροδρομιο ?Ασε μας μιλαμε σοβαρα αφ οτου ξεκουμπιστηκες και μας ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ Αριστερε ψαλτη του κατσαλιρου.....Ακομα σε πατροναρει ο τσαλαπετεινος η ΝΤΕ ΛΑΛΗΣΕΣ ?

      Διαγραφή
    8. Ρε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ τι κάθεσαι και χολοσκάς με το αλοπρόσαλο ΚαΠαπίδιον ? Την μία μας συνιστά [ β) κτεταμένη χρήση του δυτικού αεροδιαδρόμου, έτσι ώστε να εφαρμόζεται ο νόμος 211773/27.04.2012] και την άλλη [ γ) αποζημειώσεις για όλους αυτούς που θα θίγονται απο τη χρήση του δυτικ. διαδρόμου ].΄Αντε βγάλε συμπέρασμα τι θέλει να πεί ο ΚαΠαπίδης. Απλώς μπερδεύει την κατάσταση, γιατί πάντα ήταν λάβρος υπέρ των νυχτομάγαζων .

      Διαγραφή
    9. " εκτεταμένη χρήση "

      Διαγραφή
    10. " εκτεταμένη και αλλοπρόσαλλο ΚαΠαπίδιον "

      Διαγραφή
    11. Κύριε Κ.Π., κανένας νόμος δεν μιλά για εκτεταμένη χρήση του δυτικού διαδρόμου.Το εγχειρίδιο, αντιθέτως, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών έχει συγκεκριμένες πορείες που πρέπει να ακολουθούν τα αεροπλάνα και συγκεκριμένο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης μέσα στη μέρα. Μάλιστα και οι δύο διάδρομοι όσον αφορά στις ώρες μέσα στην ημέρα πρέπει να χρησιμοποιούνται ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ, όπως γινόταν νομιμότατα όλα αυτά τα χρόνια.
      Φυσικά και όσοι θίγονται από την εκτεταμένη χρήση του δυτικού διαδρόμου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, κυρίως για μηνυτήριες αναφορές σε όσους παράνομα άλλαξαν την ομαλή χρήση των δύο διαδρόμων εις βάρος μας.
      Επιπλέον, ο ευθειασμός της πορείας του αεροπλάνου από τον ανατολικό διάδρομο, που πλέον περνά από όλη την Αρτέμιδα, ενώ στο παρελθόν είχε ήδη κάνει στροφή προς τη θάλασσα είναι ένα επιπλέον σημείο αιχμής για όλους μας.
      Λυπάμαι για αυτούς που απεργάζονται τη σωματική και ψυχική υγεία των συνδημοτών τους.Προστατέψτε τους εαυτούς σας και γίνετε σώφρονες - έστω και τώρα.

      Διαγραφή
    12. Δυστυχως οι αερολογιες εχουν γινει συνηθεια στους εκλεγμενους του Δημου.
      ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
      Κατσαλιρος Καπαπιδιον Ανασσα .. και καμποσοι απο το ψηφοδελτιο της συμπολιτευσης....

      Διαγραφή
    13. αερολογιες παλι για σενα μιλας......η γνωστη γκεμπελικη τακτικη , ριξε λασπη κατι θα μεινει...

      κοσμος βλεπει θα δει και θα κρινει

      η γνωστη γαζια της ραφηνας.......

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  51. Οτι θελει λεει ο καθε πικρμενος ποτε μειωθηκε ο θορυβος και φετος και περσι και πριν δεκα χρονια η κατασταση ειναι ιδια. Μαλλον επειδη ''βρεθηκατε,'' στην Αρτεμιδα και δεν μενεις μονιμα λες αυτα που λες. Πανω απο τις μισες μερες του μηνα δεν μπορουμε να σταθουμε στις αυλες και αυτο ειναι σταθερο 10 χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κανεις μεγαλοοοοοοοοοο λαθος φιλε μας

    δε προλαβες προφανως δημαρχια κασσιμη και απογειωσεις απο ταρατσες....

    δε προλαβες προφανως δημαρχια κασσιμη και σκυλονταβαντουρι οχι απο 3 αλλα απο 20 παλιομαγαζα....

    κατι τετοιο , να σε σιγουρος θα γινει και τωρα .

    Η ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΤΑΩ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΩ ΟΣΟ
    ΝΑ ΝΑΙ.......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πω πω και εγω δεν προλαβα τον παγκαλο που εκοβε τις φουστες....
      Τι λεει παλι το ΠΑΛΑΒΟ?ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?ΟΧΙ ΕΣΥ Η ΣΚΙΑ ΣΟΥ...ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ.......

      Διαγραφή
    2. Καλά του τα λες ρε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ! Μιά ζωή στα δημ. Συμβούλια την παρανομία υποστήριζε.

      Διαγραφή
  53. Το τι ζουμε τοσα χρονια δεν περιμενουμε να μας το που οι ''επισκεπτες''. Η κατασταση ηταν παντοτε χαλια με καποια μικρα σκαπανευασματα μηνος. Προκαλει εκνευρισμο σε οσους ζουμε το προβλημα οι οι εσκεμμενες ψευδης τοποθετησεις. Στην Αρτεμιδα ζουμε οχι καπου αλλου για να μας λετε αλλα αντι αλλων. Κανενας δεν εκανε τιποτα απο ολους τους Δημαρχους. Το μισο μηνα και βαλε η κατασταση ειναι εδω και δεκα χρονια ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. το λες και μονο σου ..........Το μισο μηνα και βαλε....(.ΤΟ ΜΙΣΟ )...... η κατασταση ειναι ιδια

    δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δεν εφτιαξε η κατασταση με το τελευταιο Δημαρχο ουτε χαρη στην επιτροπη ποιοτητας ζωης οπως λεω παντοτε τον μισο περιπου μηνα ειχαμε προβλημα δεν καλυτερεψε κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η επιτροπη τσαλαπετεινου εκανε ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ με τους μαγαζατορες ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ?
      Ηρθε το αριστερο του τσαλαπετεινου να μας θυμισει ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
      καπαπιδια ..γενικως....

      Διαγραφή
  56. Επέτρεψε μου να γνωρίζω πέντε πράγματα ΚΠ. Μένω Λούτσα πααααρα πολλά χρόνια, δεκαετίες... Πριν γεννηθούν οι περισσότεροι που γράφουν εδώ μεσα... Η κατάσταση με τα κολάδικα στη παραλία του Αη Νικόλα ξεκίνησε πριν το 1995... Από ντόπιο αίμα... Αρχικά δειλά δειλά στη ζούλα, με ροκιές, με ψαγμένη σλόου μουσική κάτω από αλμυρίτες... Άλλη φάση, δεν ενοχλούσε ούτε τα διπλανά σπίτια... Μετά περί το 2000 μυρίστηκαν φράγκα... Και οι συναυλίες ξεκίνησαν... Άρχισε το νταπαντούπα, κόσμος ερχόταν από τις γύρω περιοχές και σιγά σιγά οι συναυλίες έγιναν συχνότερες, προγραμματισμένες και με διαφήμιση... Ακόμη πιο πολύς ο κόσμος... Μετά ζήλεψαν την επιτυχία δυο τρια λαμόγια από την ευρύτερη Λούστα, με φαρδιές τσέπες και αποφάσισαν κι αυτοί να κατέβουν Αγιονικόλα... Εκεί άρχισε η μεγάλη κατρακύλα κάπου πριν δέκα χρόνια... Το "ερείπιο" μπαλώθηκε, απέκτησε τοίχους, οι παρακείμενες "χάρτινες"καλύβες-παράγκες εφοδιάστηκαν με τεράστια ηχεία και κονσόλες, τα διπλανά οικόπεδα μετατράπηκαν σε ανοιχτά υποτίθεται μπαρ (βλέπε ανοιχτό νυχτερινό κέντρο) και όλα μαζί έγιναν φάμπρικες ζεστού ημιπαράνομου νυχτομεροκάματου που θρέφει δεκάδες άπληστες τσέπες τόσο στον Αρτέμιδα όσο και πιο παραπέρα... Ηχορύπανση, φασαρία, ξαπλώστρες, παράνομες ασφαλτοστρώσεις μέχρι την αμμουδιά για πάρκιν, αποψιλωμένες παραλίες από πρώην αλμυρίτες και πεύκα που μπλόκαραν την εμπορικότητα και την αναγνωρισιμότητα των "επιχειρήσεων", σε λίγα χρόνια η περιοχή έγινε αγνώριστη... Φτάνουμε λοιπόν στο σήμερα και ο Αγιονικόλας έχει γίνει ρυπαρό σκυλοστέκι πασίγνωστο σε όλη την Αττική με πρόγραμμα και "κάλυψη" από Παρασκευή ως και Κυριακή όλες τις ώρες... Αυτή είναι εν τάχει η ιστορία... Σύλλογος πάντα υπήρχε, απλά για να υπάρχει, τώρα τελευταία όμως που το πράγμα με την ηχορύπανση παράγινε, ο σύλλογος ενεργοποιήθηκε με -να λέμε την αλήθεια- πιο δραστήρια και αξιόλογα μέλη... Ελπίζω η επιστολή κι η όλη κινητοποίηση στο τέλος να αποδώσει καρπούς γιατί είναι κρίμα, το μέρος παλιότερα ήταν ένας παράδεισος όσοι είναι παλιοί το θυμούνται και τώρα έχει γίνει ένα χάλι και μισό, ακριβώς όπως το είπα νωρίτερα παίζει ρόλο φάμπρικας για αρπαχτές που ωφελούν μόνο τους"μαγαζάτορες-νονούς" και όσους βρίσκονται στο σκιώδες ένοχο παρασκήνιο αυτής της ιστορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες περίπου είναι την δεκαετία του 90 ήταν η Λούτσα μόνο ταβέρνες και η περιοχή του Αη Νικόλα ερημιά, μετά το 2000 οι νέοι κάτοικοι αρκετοί λόγω αεροδρομίου κόλλησαν από αυτές τις πρώτες συνήθειες των παλιών στον Αη Νικόλα άνοιξαν τα μεγάλα μαγαζιά που ολοκληρώθηκαν στο τέλος της δεκαετίας.

      Διαγραφή
  57. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ20 Αυγούστου 2014 στις 12:35 π.μ.

    Όταν η κάθε χήνα χτυπά τα φτερά της, δημιουργεί ανοδικό ρεύμα για εκείνη που ακολουθεί αμέσως μετά. Με το να πετούν λοιπόν σε σχηματισμό V, ολόκληρο το σμήνος προσθέτει τουλάχιστον 71% μεγαλύτερη πτητική εμβέλεια συγκριτικά με το αν πετούσαν η κάθε μια μόνη της.
    Κατά τον ίδιο τρόπο, οι άνθρωποι που ακολουθούν κοινή κατεύθυνση και διαθέτουν την αίσθηση της κοινότητας φτάνουν στον προορισμό τους πιο γρήγορα κι εύκολα, διότι ο ένας βοηθά τον άλλο.
    Αν μια χήνα βγει έξω από τον σχηματισμό, αμέσως καταλαβαίνει τη δυσκολία να προχωρήσει μόνη της και επιστρέφει για να επωφεληθεί από το ανοδικό ρεύμα που δημιουργεί η χήνα που βρίσκεται μπροστά.

    Αν κι εμείς λειτουργήσουμε όπως μια χήνα, θα μένουμε κατά κάποιο τρόπο «σε σχηματισμό» με όσους ανθρώπους κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με εμάς. Είναι σημαντικό επομένως, να βρούμε τους ανθρώπους με τους οποίους συχνοτιζόμαστε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους.
    Όταν μια χήνα κουραστεί πηγαίνει στο πίσω μέρος του σχηματισμού και κάποια άλλη έρχεται μπροστά.

    Με τον τρόπο αυτό, οι δύσκολες κι απαιτητικές εργασίες αναλαμβάνονται εκ περιτροπής, όπως ακριβώς συμβαίνει και στους ανθρώπους.
    Οι χήνες που βρίσκονται πίσω φωνάζουν με σκοπό να ενθαρρύνουν εκείνες που βρίσκονται μπροστά προκειμένου να διατηρήσουν την ταχύτητά τους.
    .......Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΟΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΝΟΙΓΕΙ.

    ΔΗΜΟΣ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ.

    ΜΟΝΟ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΠΝΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Μ-Η-Δ-Ε-Ν Μ-Η-Δ-Ε-Ν Μ-Η-Δ-Ε-Ν.

    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν κανονίζεις εσύ ρε Αριστογείτωνα να οργανώσεις την αντίδραση να μαζέψεις μερικά άτομα με υπογραφές για τον εισαγγελέα μπορείς αν θέλεις να προσφέρεις και σαν άνθρωπος εκτός απο το ψευδώνυμο Αριστογείτων θα μου πεις δεν μένεις Λούτσα αλλά για να ασχολείσαι τόσο έντονα όλο και κάποιες προσβάσεις θα έχεις στους κατοίκους, για τους άλλους δεν λέω κουβέντα αφού δεν φαίνονται πουθενά έξω κάλλιστα μπορείς να υποθέσεις ότι είναι οι ίδιοι που τα σπάνε και έρχονται εδώ για να κάνουν την πλάκα τους.

      Διαγραφή
  59. εαν εμφανισθω ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ θα σας χαλασω ολο το μυστηριο .
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.και πολυ σοβαρα μαλιστα.
    Τοσο σοβαρους που ξερουν καλα τι εστι ΟΜΕΡΤΑ .ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ νυκτοβιοι εκλεγμενοι χρυσαυγουλα πορτιερηδες γκοντζιλοπαιδα η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα.ΟΜΩΣ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και αυτο ειναι το παρηγορο.Κερδισαμε την μαχη με τον Κατσαλιρο ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΟΘΕΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ..ΟΠΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΙΟΝΙΚΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟ ΜΙ ΜΟ ΤΗ ΤΑ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ
    ΕΧΩ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ αν συχναζουν......και ειμαι αποτελεσματικος στην πεννα.Αυτο ξερω καλα αυτο προσφερω Δεν κανουν ολοι οι παικτες για ολες τις θεσεις στην ΟΜΑΔΑ.
    Παρεπιπτοντως οι εισαγγελεις ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ..ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ .....ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ7ΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κύριε Κ.Π., κανένας νόμος δεν μιλά για εκτεταμένη χρήση του δυτικού διαδρόμου.Το εγχειρίδιο, αντιθέτως, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών έχει συγκεκριμένες πορείες που πρέπει να ακολουθούν τα αεροπλάνα και συγκεκριμένο διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης μέσα στη μέρα. Μάλιστα και οι δύο διάδρομοι όσον αφορά στις ώρες μέσα στην ημέρα πρέπει να χρησιμοποιούνται ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ, όπως γινόταν νομιμότατα όλα αυτά τα χρόνια.
    Φυσικά και όσοι θίγονται από την εκτεταμένη χρήση του δυτικού διαδρόμου θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, κυρίως για μηνυτήριες αναφορές σε όσους παράνομα άλλαξαν την ομαλή χρήση των δύο διαδρόμων εις βάρος μας.
    Επιπλέον, ο ευθειασμός της πορείας του αεροπλάνου από τον ανατολικό διάδρομο, που πλέον περνά από όλη την Αρτέμιδα, ενώ στο παρελθόν είχε ήδη κάνει στροφή προς τη θάλασσα είναι ένα επιπλέον σημείο αιχμής για όλους μας.
    Λυπάμαι για αυτούς που απεργάζονται τη σωματική και ψυχική υγεία των συνδημοτών τους.Προστατέψτε τους εαυτούς σας και γίνετε σώφρονες - έστω και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 1. αγαπητε συνδημοτη 5.54

    ι) Πολυ σωστα αναφερετε οτι κανενας νομος δε μιλα για εκετεταμενη χρηση καποιου
    διαδρομου ( στη περιπτωση μας του δυτικου). Ο νομος στον οποιο αναφερομαστε οριζει
    ομως αποδεκτα ορια θορυβου. Λογω της λανθασμενης κατασκευης του αεροδρομιου , η χρηση
    του ανατολικου διαδρομου δινει θορυβους πολυ υψηλοτερους απο οτι οριζει ο Ν. 211773/27.04.2012.
    Το αποτελεσμα ειναι η χρηση πλεον του δυτικου διαδρομου να ειναι μονοδρομος προκειμενου το αεροδρομιο να λειτουργει οχι μονο νομοτυπα αλλα και νομιμα. Αλλωστε για αυτο μιλαμε και για αποζημειωσεις προς σε αυτους που θιγονται απο τη χρηση αυτου του διαδρομου. Πιστεψτε μας ειναι πολυ πιο ευκολο να αποζημειωσεις 300 απο οτι 5000 οικογενειες , κατι που θα συμβει αν ενας τρελλος δημαρχος αποφασισει να τους τρεξει πραγματικα στα ελληνικα δικαστηρια.

    Επισης βλεπετε οτι μιλαμε και για την επεκταση του ανατολικου διαδρομου, επομενως πιστεψτε μας ξερουμε το θεμα αρκετα καλα. Σε καθε περιπτωση για εμας η χρηση του δυτικου διαδρομου , απο θεμα ελαχιστοποιησης της οχληση θεωρειται μονοδρομος, συγνωμη.

    ιι) Οι διαδρομου που λετε οτι χρησιμοποιουνται και οι δυο ισοδυναμα ειναι και αυτο λαθος. Η κατασκευη του αεροδρομιου ειναι τετοια ετσι ωστε το 80% των πτησεων να μεταφερεται στον ανατ διαδρομο. Ο ανατ διαδρομος ειναι πολυ κοντα σε κατοικοιμενες περιοχες και επειδη στη περιοχη πνεουν βορειοι ανεμοι , εχουμε το 80% των απογειωσεων απο τον ανατ διαδρομο με θορυβους Lmax 90 db, το διπλασιο απο οτι μπορει να αντεξει το ανθρωπινο αυτι.

    ιιι) και να προφυγετε στη δικαιοσυνη , δε προκειτε να κανετε τιποτα. Εχουν προσφυγει και αλλοι πριν απο εσας για τη χρηση του ανατ διαδρομου. Αυτο που θα γινει πλεον ειναι η μεταφορα ολου του πτητικου εργου στο δυτικο διαδρομο και η αποζημιωση αυτων που μενουν σε κοντινες περιοχες. Υπαρχουν παγκοσμια παραδειγματα οπου αεροδρομια αποζημιωνουν πολιτες με τη αγορα καινουργιων σπιτιων . Ελπιζουμε εστω και τωρα η παλιοδιοικηση του αεροδρομιου να σοβαρευτει.

    ιv) Ο ευθυγραμμισμος πορειας στην οποια αναφερεσθε, οπου εφαρμοζεται, ειναι πραγματικη κατακτηση. Η στροφη δεξια προς τη θαλασσα απετυχε , με τη λογικη οτι διαφορετικα αεροσκαφη με διαφορετικα βαρη περνουν τη στροφη σε διαφορετικο υψος. Το αποτελεσμα ειναι ολη η αρτεμιδα να καλυπτεται απο πληθος αεροσκαφων και οχι μονο η νοητη γραμμη οπως λεγεται στα εγχειριδια δλδ η Λεωφ. Καραμανλη.

    ελπιζουμε να σε βοηθησαμε Κ.Π.



    2. αγαπητε συνδημοτη ανακεφαλαιωση 11.14

    εμεις αντιθετως νομιζουμε οτι αυτη η αρχη εκανε μια προσπαθεια (ατολμη μπορει)
    να κανει καποια πραγματα. Θεωρουμε τοσο στο αεροδρομιο οσο και στα σκυλομπαρα προσπαθειες εγιναν. Εχουμε βρεθει απειρα μεσημερια σε παραλιες της λουτσας και οι παραλιες ηταν σχετικα
    καθαρες. Η μουσικη επισης επαιζε χαμηλα. Μη με ρωτησετε για τα βραδυα δε ξερω να σας πω.
    Αλλα τοσο στο θεμα του αεροδρομιου οσο και στο θεμα των σκυλομπαρων το αποστημα θελει χρονο να σπασει. ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΕΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ- ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΡΕΛΑ'.
    μακαρι να κανουμε λαθος.

    3. αγαπητε 21 αυγουστου 1.08

    αν καποιος απο μας υποστηριζει τη παρανομια, η ειναι ο τσαντηλας να σου δωσω το τηλεφ
    να μου το πεις απο κοντα οχι ανωνυμα απο δω μεσα...

    4. αγαπητε , 20 αυγουστου 12.01
    πολυ σωστα αναφερεις οτι το θεμα του αεροδρομιου δεν εχει καμια σχεση
    με το τιτλο. Σου ζηταμε συγνωμη για αυτο , αλλα δυστυχως εμεις δεν ειμαστε διαχειριστες ,
    ετσι ωστε να γραφουμε σε παλιοτερες αναρτησεις οποτε μας γουσταρει. Καποιοι συνδημοτες κανανε παραπονα για τη χρηση του δυτ διαδρομου και επρεπε να απαντησουμε. Γιατι αν περιμεναμε απο αυτο το αντικειμενικο Blog να βαλει αναρτηση για το αεροδρομιο.....φεξε μου και γλιστρησα

    και παλι συγνωμη




    5.Τωρα για σενα 21 αυγουστου 2.21......

    τι να πουμε καμενο χαρτι.....η γνωστη γαζια της ραφηνας, που οπου πας σε διωχνουν κλοτσιδον

    κριμα.......


    Κ.Π.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Βλέπουν καλά τα μάτια μου κ ΚΠ;;;;; ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΤΑ ΛΌΓΙΑ ΣΑΣ:

    "...στα σκυλομπαρα προσπαθειες εγιναν. Εχουμε βρεθει απειρα μεσημερια σε παραλιες της λουτσας και οι παραλιες ηταν σχετικα
    καθαρες. Η μουσικη επισης επαιζε χαμηλα. Μη με ρωτησετε για τα βραδυα δε ξερω να σας πω."

    Αν είναι ένα πράγμα που το θεωρώ χυδαίο στην πολιτική και στη διαπραγμάτευση είναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Ίσως γιαυτό δεν θα ήμουν κατάλληλος για πολιτικός.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΠ να υποστηρίζετε τέτοια θέση τόσο υποκριτικά!!!

    Πότε περάσατε από την παραλία, ποιο μεσημέρι; Μήπως Δευτέρα μεσημέρι τον Νοέμβριο;

    Έχετε περάσει από την παραλία ΠΣΚ τα μεσημέρια από τέλη Απριλίου μέχρι σχεδόν τέλη Οκτωβρίου (6 ολόκληρους μήνες το χρόνο) να δείτε τι γίνεται;

    Έχετε περάσει ΠΣΚ νύχτες κατά τις 11-12 όταν ξεκινούν οι συναυλίες να δείτε τι γίνεται;

    Ή μήπως θεωρείτε ότι τα ΠΣΚ έχουν το ελεύθερο οι παράνομοι να μας διώχνουν από τα σπίτια μας γιατί έχει "κονόμα";

    Ειλικρινά εκπλήσσομαι από την τόσο ερασιτεχνική "υποκριτική" που υιοθετήσατε τόσο άστοχα στο σχολιασμό σας...

    Ειλικρινά λυπάμαι που όλο και περισσότερο (ως νέος κάτοικος) ανακαλύπτω τα πολιτικά ήθη της περιοχής που κατοικώ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Διάβασα το διάλογο και "τα πήρα" κι εγώ με τα λεγόμενα του ΚΠ (δε ξέρω τι άτομο είναι από από πίσω και ποια παράταξη εκπροσωπεί).
    ΚΠ δεν μου αρέσει όπως μας τα λες... Μισόλογα, "τα μασάς" στο θέμα των "κωλόμπαρων" και κάνεις τον ανήξερο... Φαίνεται αυτό το ένοχο στυλ΄από πολύυυυ μακριά!! Μη κρυβεσαι εκδηλώσου σαν άντρας!
    Για την ιστορία, επειδή ξέρω πολύ καλά την περιοχή, όντως η "βαριά" ηχορύπανση εντοπίζεται κυρίως τα ΠΣΚ. Από Παρασκευή μεσημέρι, ως Κυριακή αργά τη νύχτα... Αποκορύφωμα Πα και Σα μεσάνυχτα ως τα ξημερώματα που κατά κανόνα γίνονται οι παράνομες συναυλίες και ξεσηκώνεται ο μισός Άγιος Νικόλαος στο πόδι ως τα ξημερώματα (4-5 το πρωί!!!)!! Επίσης κατά κανόνα τις Κυριακές από το μεσημέρι (δεν υπάρχουν ώρες κοινής ησυχίας) ως αργά τη νύχτα (12-1 ξημερώματα) παίζει εκκωφαντική house γνωστό νταπαντουπάδικο της παραλίας και σου σπάει τα νεύρα από το συνεχές μπάσο που περνάει ότι μόνωση και να έχεις...
    Τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια, το πρόγραμμα που ανέφερα είναι στάνταρ όλα τα ΠΣΚ!!!
    Όσο για τη "σεζόν" διαρκεί από μέσα Απριλίου ως τέλη Οκτωβρίου, γεμάτο εξάμηνο δηλαδή, μισός χρόνος νταπαντούπα αφιερωμένος στα κωλόμπαρα!! Μάλιστα ένα απ' αυτά τα "μαγαζιά" το μεγαλύτερο λειτουργεί ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και τις νύχτες τα ΠΣΚ όσοι μένουν κοντά πάλι ενοχλούνται ακόμα και το χειμώνα από τις αφόρητες εντάσεις και τα διαπασών, αφού ακόμα και μέσα που παίζει η μουσική (το χειμώνα), με την ανυπαρξία μονώσεων στην κατασκευή του κτιρίου, διαφεύγει άνετα ο ήχος αφού η οικοδομή που στεγάζεται δεν σχεδιάστηκε για ξενυχτάδικο!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΠ που καλά λένε υποκρίνεσαι επιδεικτικά!
    Έλα να κοιμηθείς Άγιο Νικόλαο ΠΣΚ κι αν κλείσεις μάτι σφύρα μου. Πολύ που σε νοιάζει βέβαια, από εκεί που είσαι επαφή με τον Άγιο Νικόλαο έχεις μόνο μέσω του υπολογιστή σου, να γράφεις μηνύματα γεμάτα υποκρισία και ψεύδη!
    Καλά κάνεις και δε πατάς στον Άγιο Νικόλαο δε χρειαζόμαστε ούτε εσένα ούτε τους όμοιούς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκπροσωπει την αριστερα της δεξιας τσεπης........βγηκε με κομματικο αυστηρα ψηφοδελτιο

      Διαγραφή
    2. Πάλι με τους αριστερούς τα έχετε, όλα οι αριστεροί με δεξιά τσέπη τα κάνουν δεν κοιτάς τον Σαμαρά σου λέω γω

      Διαγραφή
    3. αφασια προοδευτικη !!!!

      Διαγραφή
    4. 22 Αυγούστου 2014 - 5:43 μ.μ. έλα πέστο μην ντρέπεσαι πες οτι είσαι με τον μεγάλο πατριώτη εθνοσωτήρα Αντώνη Σαμαρά

      Διαγραφή
  64. Αγαπητέ 10.15 μ.μ. κι εγώ νέος κάτοικος είμαι της πόλης και μέσα σ' αυτά τα δύο χρόνια που κατοικώ έχω μάθει πολλά. Πολλά και απογοητευτικά. Το "ρεζουμέ" της υπόθεσης είναι ότι 4-5 λαμόγια έχουν καταδυναστεύσει το δήμο και δρουν εις βάρος των δημοτών. Αυτοί είναι οι βασικοί αίτιοι για την κατάντια της Αρτέμιδας. Και είναι τα ίδια πρόσωπα που βγαίνουν πάνω από 10 χρόνια.
    Όσο αφορά τον Κ.Π. μην δίνεις σημασία. Πρόκειται για έναν "άνθρωπο" χαμηλής νοημοσύνης και παιδείας. Γράφει κατά καιρούς στο blog αερολογίες και ανακρίβειες. Τον έχουν "κράξει" οι περισσότεροι σχολιαστές, αλλά αυτός το βιολί του. Απ' ότι έχω μάθει είναι μέσα στα δημοτικά δρώμενα με συνεχείς "κωλοτούμπες". Βγάλε τα συμπεράσματά σου.
    Αυτό που μας μένει να δούμε είναι τη νέα δημοτική αρχή, η οποία πιάνει δουλειά από 1 Σεπτεμβρίου, κι εκεί έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας. Ο Δημ. Μάρκου είναι ένας έντιμος άνθρωπος γι' αυτό πιστεύω ότι θα κάνει πολλά για την Αρτέμιδα.
    Επειδή όμως έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι, θέλω πρώτα να δω έργο και μετά θα μιλήσω. Ο χρόνος είναι μπροστά μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Επιτρέψτε μου έχω συμφωνήσει πολλές φορές με τον ΚΠ και εδώ στα περισσότερα έχει δίκιο τις μεσημεριανές ώρες θόρυβος δεν υπάρχει μπορεί να επικρατεί μεγάλος αχταρμάς στον Άγιο Νικόλαο υπάρχουν και πολλές παρανομίες αλλά θόρυβος το μεσημέρι δεν ακούγεται. Το βράδυ πιθανότατα έχετε δίκιο δεν έχω πάει πότε επειδή μένω λίγο μακριά προς Βραυρώνα αλλά όπως καταλαβαίνω απο διάφορα πράγματα παράδειγμα αφίσες πολλές φορές μπορεί να έχει έντονο θόρυβο αλλά για να διαμαρτύρεστε για θόρυβο το μεσημέρι είστε εντελώς άουτ. Το ζήτημα είναι τι κάνετε εσείς για να τους αντιμετωπίσετε εκτός απο υστερικές κραυγές εδώ μέσα απολύτως τίποτα, αυτά τα περί υπογραφών η τα εισαγγελέα δεν έχουν φανεί ακόμα πουθενά βρίσκονται μοναχά στην φαντασία σας παρά το ότι το πρόβλημα για τα βράδια δεν είναι νέο σας ταλαιπωρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίσαι τελείως λάθος και κακώς επιμένεις αφού όπως ο ίδιος λες μένεις μακριά.
      Ξαναδιάβασε καλά τι γράφει ο "Ανώνυμος 21 Αυγούστου 2014 - 11:01 μ.μ. ".
      Περιγράφει με απόλυτη ακρίβεια την πραγματικότητα.
      Τις καθημερινές, Δε ως Πε ο Αγιος Νικόλαος όπως και όλη η Αρτέμιδα δεν έχει ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ συνεπώς δεν έχει νταπαντούπα ΟΎΤΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (ΣΥΝΗΘΩΣ...).
      Αυτό οφείλεται καθαρά στο ότι δεν έρχεται κόσμος στα κωλόμπαρα είναι όλα άδεια!
      Από Πα ξεκινά το όργιο... Αν δεν πιστεύεις πάρε το αμάξι σου και έλα να ακούσεις με τ' αυτιά σου!
      Πα βράδυ γίνεται ΧΑΜΟΣ ως τα ξημερώματα και το ΑΙΣΧΟΣ φυσικά συνεχίζεται την επόμενη, δηλαδή από το Σα ΜΕΣΗΜΕΡΙ ως τα ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ !
      Την Κυ πάλι, ξεκινά νταπαντουπαδικο από το ΜΕΣΗΜΕΡΙ (καταπατώντας οποιαδήποτε έννοια κοινής ησυχίας) και τραβάει (το νταπαντούπα) ως αργά τη νύχτα (συχνά και μετά τις 12 τη νύχτα)!

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΣΚ αγαπητέ, θέλεις δε θέλεις να το αποδεκτείς (για τους δικούς σου λόγους).

      ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

      ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ;;;;;;;;;;;;;;

      ΣΕ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
      ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΚΠ ΜΕ ΤΟΝ ΚΠ.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ......

      Διαγραφή
  66. Κ.Π.! Πήγαν και στο παρελθόν στα δικαστήρια για τη χρήση του Δυτικού διαδρόμου και έφαγαν πόρτα! Άστο!
    Μην κάνεις πολλά όνειρα...Θα προσγειωθείς ανώμαλα.
    Φιλικά, ένας ''συνδημότης σου''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
    ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ .
    ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ .....ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ .....ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ......
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΙ ΟΜΕΡΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ.
    ΟΜΕΡΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ........

    ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ....
    Βλεπω στα σχολια οτι υπαρχουν πολιτες να συρουν τον χορο.Καπαπιδια καραπιδια γκονζιλες αρτεμισιοι μαιμουδες κλπ κλπ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.για αντιπερισπασμο και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. http://spata-artemida.blogspot.com/2011/08/blog-post_7475.html
    ΓΙΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ Ανώνυμος22 Αυγούστου 2014 - 11:33 π.μ.
    ΣΕΛΙΔΑ 18 & 19.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://anatakti.blogspot.gr/2014/08/riviera.html#axzz3B1J5QewP

    Κωλοτούμπας ο Δημήτρης Μάρκου και αυτός υπέρ των κωλάδικων τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ......

      Διαγραφή
    2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ!!

      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΕΛΙΚΑ.

      5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΚΟΜΑ. ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;;;;;;;;;; ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ!!!!!

      ΑΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑΕ ΚΑΛΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!

      ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ

      Διαγραφή
  70. Αν είναι να αρχίσουμε τις κωλοτούμπες απο τώρα που κλείνουν πριν καν αναλάβουμε φανταστείτε τι έχει να γίνει του χρόνου όταν θα έρθει ο καιρός πάλι να ανοίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ολα εχουν ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙ .Μηνυσεις εχουν χαθει........
    ΘΕΛΕΙ ΕΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ......
    ποιοι ειστε ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ...ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ?και δεν θα αναλαβουνε ?Ποιοι αρχισατε και δεν Αρχισαν ?
    οι νοουντες νοητωσαν .Γιατο χρειαζεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΗΘΗΣ.......
    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ......με μαιμουδοσχολια .....απο το μπλογκ της ΜΑΙΜΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ ΛΟΥΤΣΑ.....ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ ενδιαφέρεσαι για την νομιμότητα στην Λούτσα η για το πρόσωπο του δημάρχου αν τον λένε Δημήτρη η Χρήστο?

      Διαγραφή
    2. σε ρωτησα σαφως
      ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ?
      ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ?
      ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ?
      ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΑ ?
      ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ?
      ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΩ ΘΕΛΩ
      ΟΠΟΙΟς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
      ΟΠΟΙΟΣ ...ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ .....ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ...ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ...
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ
      ΕΣΥ ΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ Η ΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ οταν ορκιστει ειναι Αντιδημαρχοι ειναι συμβουλοι ειναι ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ολοι αναλαμβανουν καθενας τον θεσμικο του ρολο.ΕΣΥ ΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ?ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ...ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ?
      ΓΚΕΚΕ ?

      Διαγραφή
    3. Εσύ ποιος είσαι και με ποια ιδιότητα τα ζητάς όλα αυτά που ζητάς αφού σύμφωνα με το ψευδώνυμο σου έχεις δηλώσει οτι δεν είσαι καν ούτε δημότης Αρτέμιδος?
      Εσύ πεσμας πρώτα τι ψήφισες Χριστόπουλο η Πιστικίδη?

      Διαγραφή
    4. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΑΠΗΔΙΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ακου πεσμας......
      ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΕΣΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ Α ΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ.
      ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΒΡΕ ΟΥΦΟ ?Σκοτιστηκε η Σπαταρτεμησια για το τι ψηφισε ενας Ραφηνιωτης.ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΛΑΚΕΙΑ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ?

      Διαγραφή
    5. Κρίμα Αριστογείτωνα μερικές φορές φαινόσουν έξυπνος, το Καπαπίδιο έχει υπογραφή απο κάτω περίμενε να δούμε τον Δημήτρη και βλέπουμε τι αντιπολίτευση θα του γίνει όπως είπαμε το τελευταίο που ενδιαφέρει είναι το μικρο όνομα του δημάρχου.

      Διαγραφή
    6. Aπο οσουςγραφουν εδω μεσα ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΩΝΥΜΙΑ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΦΥΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ .
      κριμα να μην ξερετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  72. ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ 2014-2015 ΚΑΙ
    Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α ΝΤΑΠΑΝΤΟΥΠΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!

    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΔΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ Η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ!!!
    ΑΠΟ ΤΟ 2015-16 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ -ΑΝ ΚΑΝΕΙ- Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ....

    ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΩΛΑΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ;;;

    ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ;;;;

    ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ;;;

    ΘΑ ΕΦΟΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΧΟΡΎΠΑΠΑΝΣΗ;;;;

    Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτο που λες ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ..Η χελωνοειδης δικαιοσυνη ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΝΟ αργει πολυ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.Να μην ανανεωνεται καμμια οταν ληγει γιατι εχουν δωσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ.Να γινονται μυνησεις αβερτα κουβερτα απο φορεις και κατοικους.ΝΑ ΨΑΧΘΕΙ ΚΑΛΑ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ ΑΛΛΑΖΩ ΟΝΟΜΑ.

    δεν γινεται να ξεγινει οτι στηθηκε ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΚΑΕΤΗ ΑΝΟΧΗ και των κατοικων ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΣΘΗ MAN TO MAN το νεο ΔΣ με τους παλαιους ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Δες τε εδω τι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ..τι ομερτα επικρατει και μην ειστε ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.Δεν μπορει καποιος νομικος τροπος θα υπαρχει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ

    21 Αυγούστου 2014 - 10:15 μ.μ.

    αγαπητε φιλε αν εσας
    σας ενοχλει η υποκρισια εμας μας ενοχλει ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ.

    Και αν για το παραδειγμα των απογειωσεων απο το δυτικο διαδρομο ενημερωθηκα
    τηλεφωνικα, για το μπανιο που εκανα σε κεντρικοτατη παραλια της λουτσας Σαββατο μεσημερι,
    ψευτη δε θα με βγαλει κανεις.....

    Η μουσικη και χαμηλα ηταν ημερα σαββατο, και παλικαρι υπηρχε να μαζευει τα σκουπιδακια
    απο τους δεξιους μορφωμενους αντιπολιτευομενους......

    ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.....

    ολα ξεκινησαν πριν δεκαπεντε χρονια πραγματι και η καταστροφη της περιοχης
    δεν ηρθε ουτε τυχαια,ουτε απο 5 ψωρομαγκες με παντοφλα

    1) Αλλα απο στοχευμενα χρηματα προς ολη τη περιοχη των μεσογειων...(τα λαδωματα της ΕΚΤ καπου επρεπε να πανε)

    2) Ομως αυτη η καταστροφη οφειλεται κυριως στο διαχρονικο λαικισμο που επικρατει στην αρτεμιδα τοσο οσον αφορα τους αρχοντες οσο και τους ψηφοφορους σα και σενα. Χαρακτηριστικα να σου αναφερουμε οτι μεγας πρωην δημαρχος και συμβουλος του νυν, ειχε βγαλει καμια κατοστι λεβεντες στο δρομο για να μη γινει αεροδρομιο στα μεσογεια , τη στιγμη που ο τοτε δημαρχος σπατων αλλαζε το σχεδιασμο του αεροδρομιου ετσι ωστε να μην ενοχλουνται τα σπατα αλλα να κοβεται η αρτεμιδα στη μεση ......

    Για αυτο σου λεμε η λαμογια πρωην κυβερνησεων πασοκ , λαικιστες αγωνιστες δημαρχοι αλλα και απλοι ψηφοφοροι κατεστρεψαν τη περιοχη. Και αν απο λαμογια του πασοκ ισως και να μη μπορουμε να ξεφυγουμε , απο τους δικους μας λαικιστες μπορουμε.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΚΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ......

    ι )σαφεστατα και υπαρχει προβλημα αλλωστε εχουμε κραξει απειρες φορες το δημαρχο
    απο εδω μεσα για τη μη εφαρμογη της ΚΥΑ Δ10Β 1053970/1672 ΕΞ 2013/29-3-2013, που αφορα την ηχορυπανση των παραλιακων κεντρων , τη στιγμη που αυτοι που ψηφισες επικαλουνται νομο του 2001 ..

    ιι) Σαφεστατα και υπαρχει προβλημα. Εχουμε κατεβασει απειρα αρθρα εφημεριδων για το πως σοβαρες αστυνομικες αρχες κλεινουν το ενα καταστημε πισω απο το αλλο σε βολο και μυκονο, τη στιγμη που ο θωμας εδω μεσα, μελος της φιλελευθερης παραταξης οραματιζεται αδειες με πολυ αυστηρα κριτηρια. Τοσο αυστηρα θα θελαμε να ξεραμε σα το προηγουμενο Γ κασσιμη η αυστηροτερα..?

    ιιι) Με καθε ευκαιρια θα αναδεικνυουμε το προβλημα και θα πιεζουμε με καθε τροπο προβαλλοντας
    συνεχως το τι κανουν σοβαροι δημοι

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Ν Ο Μ Ο Σ Κ Α Β Α Λ Α Σ
    Δ Η Μ Ο Σ Ν Ε Σ Τ Ο Υ

    Α Δ Ε Ι Α Λ Ε Ι Τ Ο Υ Ρ Γ Ι Α Σ Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η Σ

    Α) Η λειτουργία της μουσικής πραγματοποιείται:

    1. Στον εσωτερικό χώρο της επιχειρήσεως, με κλειστές πόρτες και παράθυρα σε πολύ χαμηλή ένταση,
    ανάλογα με το χώρο, ώστε να δημιουργείται ευχάριστη ατμόσφαιρα στην επιχείρηση και να αποκλείεται η
    ενόχληση των περιοίκων. Η μέγιστη ηχοστάθμη μέσα στην επιχείρηση δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 80 dB (A).

    2.Μόνο τις επιτρεπόμενες ώρες, σύμφωνα με τη με αριθμό 3/1996 Αστυνομική Διάταξη, δηλαδή, μέχρι την
    22.00 ώρα τη χειμερινή περίοδο και την 23.00 ώρα τη θερινή και μπορεί να παραταθεί ύστερα από αίτηση
    των ενδιαφερομένων, ανάλογα με το είδος των μουσικών οργάνων (μηχανικά μέσα ή ζωντανή μουσική) και τη
    θέση του κέντρου σε σχέση με τους γύρω κατοικημένους χώρους, για τα κέντρα που λειτουργούν σε κλειστό
    χώρο μέχρι την 03.00 ώρα και για τα κέντρα που λειτουργούν σε ανοικτό χώρο μέχρι την 02.00 ώρα, με την
    προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων. .......

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΟ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ
    ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΛΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
    ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΑ.

    Κ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' ότι φαίνεται κρύβεσαι πίσω απ' το δάκτυλό σου και το κάνεις και προκλητικά!!

      ΔΙΑΒΑΣΕ πάλι τον "Ανώνυμος 22 Αυγούστου 2014 - 8:27 π.μ.".

      Τι άλλο θες να ακούσεις για να πεισθείς;;; Αλλά απ' ότι φαίνεται η ακοή σου είναι επιλεκτική...

      Λυπάμαι και πάλι λυπάμαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου αγαπητέ ούτε των ομοίων σου για να ξανακάνουμε κατοικήσιμο τον Άγιο Νικόλαο τα ΠΣΚ.

      Τέλος το να διαστρεβλώνει κανείς την πραγματικότητα και να παρουσιάζει το άσπρο μαύρο, είναι παλιομοδίτικη πολιτική δεξιότητα, οι ΣΟΦΙΣΤΕΣ δεν έχουν πέραση πλέον, είναι προβλέψιμοι, αναποτελεσματικοί και βαρετοί!!

      ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΆ επιβεβαιώνεται η θλιβερή εικόνα των παρακμιακών πολιτικών ηθών της περιοχής...

      Διαγραφή
    2. Επισης παρακμιακο ειναι να σε κλωτσανε και να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις...ναγραφεις ποτε ως ανωνυμος ποτε ως κινημα να απαντας στον εαυτο σου και να τον συγχαιρεις ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ
      Το να κατεβαζεις copy paste της Κωλοπετηνιτσας για να μπαλωσεις την αγνοια σου ειναι ΑΦΟΡΗΤΑ ΒΑΡΕΤΟ .Τελος με την παρουσια σου να εξευτελιζεις και την παραταξη σου ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ και απορω που δεν τον μαζευουν.....

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΚΟΥΦΟ.ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΖΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥΓΚΑΘΕΙ.μετα τοοοοοσα που του εχουν συρει.....

      Διαγραφή
    4. Βλέπω όμως οτι οι υπόλοιποι της παρέας σου δεν συμφωνούν με αυτά που λες εσύ ότι ο Δημήτρης Μάρκου θα τα αλλάξει όλα μέσα σε μια μέρα μόνος σου το πιστεύεις αυτό.

      Διαγραφή
  75. Αγαπητε
    22 Αυγούστου 2014 - 11:33 π.μ.,

    εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που αναφερεσαι για τη πορτα που φαγανε καποιοι ζητωντας
    τη χρηση του δυτικου διαδρομου. Προκεται για μια δικαστικη διαμαχη η οποια ελαβε χωρα το 2009

    Να σου υπενθυμισουμε οτι τοτε κατηγορουμενοι ηταν υπαλληλοι της ΥΠΑ. Δηλαδη ο δημος προσπαθουσε να ενοχοποιηση την ΥΠΑ για λανθασμενες πορειες αεροσκαφων, τη στιγμη που η ΥΠΑ εκανε ακριβως οτι προβλεποταν , δηλαδη απογειωσεις απο τον ανατ διαδρομο με κατευθειαν στροφη στα δεξια. Επροκειτο για ενα αδυναμο κατηγορητηριο. Απο τοτε μεχρι τωρα εχουν αλλαξει δυο βασικοι παραμετροι

    ι) Η απειλη προστιμου της χωρας για τη μη χαρτογραφηση θορυβου απο ανεξαρτητο φορεα βαση της
    2002/49 EC

    ii) Η μη εφαρομγη του ελληνικου πλεον νομου
    Ν. 211773/27.04.2012 και η τηρηση οριων θορυβου

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ....
    ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ. Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ) ΣΤΗΝ ΑΓ ΚΥΡΙΑΚΗ

    ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ......

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Παπακυπριανος Γεωργιος23 Αυγούστου 2014 στις 1:15 π.μ.

    https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%91%CE%9A%CE%93%CE%A91%CE%A7-%CE%918%CE%A0/document?inline=true

    .....[εαν ειναι σωστες οι πληροφοριες] τον Μαιο ..ποιοι υπευθυνοι απο τον Δημο υπεγραψαν αλλαγη ΑΦΜ-επωνυμια στο ιδιο κτιριο.???
    .....ωστε σημερα η αποφαση να ειναι ανευ αξιας....ο εισηγητης δεν το γνωριζε..???
    .....ποιος θα λογοδοτηση.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΑ......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Άκρα του τάφου σιωπή από χθες ;μέχρι τώρα ο Άγιος Νικόλαος... Βρε τι συμβαίνει τι συμβαίνει...
    Που πήγαν οι συναυλίες που είναι τα "νταπαντούπα", να περάσει ολόκληρη η Παρασκευή και ως τώρα Σάββατο μεσημέρι και να μην ακούγεται κιχ από τα κωλόμπαρα;;;;
    Έμπολα τους χτύπησε ή μήπως συμβαίνει κάτι άαααλλο;;;; ΚΑΤΙ ΑΑΑΛΛΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ...
    Καλά μαντεύετε συντοπίτες το δεύτερο συμβαίνει...
    Τα σιωπηλά στόματα (ξέρετε αυτά που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν), λένε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι από μεγάλες εφημερίδες είναι στην περιοχή , με σκοπό να καταγράψουν και να προβάλουν το αίσχος της ηχορύπανσης και των αυθαιρεσιών στην παραλία...
    Η είδηση (λένε αυτές οι σιωπηλές γλώσσες) "διέρρευσε" και "έπεσε σύρμα" κι όλα τα κωλάδικα μόκο!!!!!
    Οι δημοσιογράφοι άπραγοι μέχρι στιγμής...
    Το ποιος ευθύνεται για την διαρροή πάλι οι "σιωπηλές γλώσσες" λένε ότι είναι "κάποιος" που υποτίθεται προασπίζεται το δίκαιο των κατοίκων... τοπικά... πολύ τοπικά...
    Αυτός ο "κάποιος" από τη μια πλασάρεται μπροστάρης και τάχα μου ο γλοιώδης αγωνίζεται για τα τοπικά θέματα κι από την άλλη σουλατσάρει στη ζούλα στα παραλιακά και συγχρωτίζεται με τα λαμόγια της νύχτας που έχουν καταστρέψει κυριολεκτικά τον Άγιο Νικόλαο με την αφόρητη ηχορύπανση των κωλομάγαζών τους!!
    Λέτε η "εκεχειρία" της ηχορύπανσης να κρατήσει και απόψε τη νύχτα (Σάββατο βράδυ χωρίς συναυλία, λέτε;;;). Λέτε αύριο η Κυριακή μας να είναι ήσυχη και γαλήνια, χωρίς το αφόρητο νταπαντούπα ;;;
    Ευσεβείς πόθοι θα πείτε πόσο θα κρατήσει η σιωπή, μόλις φύγουν άπραγοι οι ρεπόρτερς θα ειδοποιηθούν άμεσα τα λαμόγια από τον "πληροφοριοδότη" και θα τσιτάρουν και πάλι στο φουλ την ένταση των ηχείων!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΈΛΕΙ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ "ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ (ΠΑΡΕΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ...
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΣΑΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΑΚΙ ΚΟΛΟΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γνωστό ότι τα κολάδικα διατηρούνται λόγω προστασίας από "μέσα" ....

      Εδώ και χρόνια παίζει αυτό το σενάριο φίλε, "κολοβά φίδια" έχει όποια πέτρα και να σηκώσεις στη Λούτσα...

      Καλά ξενύχτια Άγιε Νικόλα...

      Διαγραφή
    2. Όταν μάθετε τότε ποιος ήρθε να μας πείτε, κανένας Αυτιάς φαντάζομαι

      Διαγραφή
    3. ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ24 Αυγούστου 2014 στις 1:46 π.μ.

      λοιπον φιλοι μου οι...''δημοσιογραφοι'' μαλλον τυφλοι θα ειναι ..ολες οι κολωνες ειναι γεματες απο διαφημιστικα μουσικων παραστασεων για το βραδυ.....το πρωι δωρεαν καφε και μπανιο.
      ....τα υπολοιπα ειναι ειναι για αφελεις..

      Διαγραφή
  79. Τι λέγαμε νωρίτερα; Ότι τα κωλόμπαρα μέχρι το απόγευμα δεν έκαναν "κιχ" και ότι μάλλον παιζόταν επίσκεψη δημοσιογράφων και έπεσε σύρμα;;; Έ, λοιπόν έληξε το ... "σύρμα" και ο Άγιος Νικόλαος επέστρεψε στο συνηθισμένο ρόλο του ως "ανοιχτό σκυλάδικο"!!!
    Από τις 22:00 το "μεγαλύτερο κολάδικο" της περιοχής, που υποτίθεται μάλιστα ότι του πήραν και την άδεια (τρομάρα μας), έχει εκκωφαντική συναυλία απόψε που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα φυσικά και θα συνεχίζεται ως τα ξημερώματα, όπως και κάθε ΠΣΚ όλο το φετινό καλοκαίρι!! Όλη η γειτονιά στο πόδι!!
    Τίποτα δεν αλλάζει λοιπόν ούτε αυτό το ΠΣΚ (ακούς ειδικά εσύ με τα αρχικά ΚΠ;)!!
    Όπως φαντάζομαι θα κάνει πολύ καιρό να αλλάξει κάτι με τους αλήτες που έχουμε μπλέξει σ΄ αυτή τη χαβούζα που λέγεται Λούτσα!!
    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ!
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΓΙΕ ΝΙΚΟΛΑ!! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ 5-10 ΑΛΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μούφα η είδηση τελικά και μόλις που μερικοί είχαμε σκεφτεί οτι ο Αριστογείτονας αποφάσισε να αναλάβει ουσιαστική δράση εκτός από το να πληκτρολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Από τον Σύλλογο του Αγίου Νικολάου……
    Να ευχαριστήσουμε τον Θ.Κ. για την φιλοξενία του.
    Ως προς την Ανοιχτή Επιστολή.
    Η πρόθεση ήταν, πριν αναλάβει η καινούργια Δημοτική Αρχή, να εκθέσουμε το ανεκδιήγητο χάλι της παραλίας και να δηλώσουμε πως είμαστε εδώ για να απαιτήσουμε τη νομιμότητα και τη συνέπεια στις υποχρεώσεις, πρώτα απ’ όλα, αλλά και στις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου Δημάρχου.
    Το όψιμο της αντίδρασης με την Ανοιχτή Επιστολή έχει την εξήγησή του. Η σκέψη ήταν να αξιοποιήσουμε γνωριμίες μας με προσωπικότητες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου σε κάποια κοινή δράση. Συνεργασία υπήρξε και ήταν γόνιμη, θέλουμε να ελπίζουμε και σε μελλοντικές κοινές προσεγγίσεις. Η διαδικασία βέβαια ήταν αναπόφευκτα χρονοβόρα.
    Έχουμε ακούσει διάφορα στη συζήτηση αυτή, προτάσεις και κριτικές. Κάποιοι ενδεχόμενα νομίζουν πως δε θέλει παρά μια τολμηρή κίνηση για να ανατραπεί αυτό το αίσχος, γιατί δεν υποψιάζονται πόσα διαφορετικά μέτωπα χρειάζεται ν’ ανοιχτούν, πόση επιμονή και κόπος χρειάζεται για να προκαλέσεις ρωγμές στις ανίερες “συμμαχίες”. Τους καλούμε να επικοινωνήσουν μαζί μας, να βάλουμε ένα χέρι όλοι μαζί.
    Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι απ’ την απήχηση της έκκλησης αυτής, με τις 300 περίπου υπογραφές και την κίνηση στο blog και τον τοπικό Τύπο (Δημότης).
    Όλα αυτά είναι αξιοποιήσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τι προσπαθεί ο σύλλογος να μπλοκάρει, τα συγκοινωνούντα δοχεία ;; Οι ίδιοι είναι, οι κολλητοί τους, οι υποψήφιοι που ψηφίζατε. Ποιοι θα τους ελέγξουν, αυτοί που πρέπει να κάνουν τον έλεγχο είναι εκεί συν γυναιξί και διασκεδάζουν. Και πως να τους ελέγξουν, πρέπει για να γίνει αυτό να διαθέτουν τα απαιτούμενα όργανα μέτρησης πίεσης ήχου.Τα ντεσιμπέλ ως μονάδα μέτρησης αναφέρονται στην πίεση που ασκείται από τον μετρούμενο ήχο σε απόσταση ενός μέτρου από την πηγή. Εκ πείρας σας λέω ότι οι ισχύ στα "μαγαζιά" αυτά υπερβαίνει κατά πολύ τα 120 db. Σας παραθέτω πίνακα θορύβων για να καταλάβετε όσοι δεν έχετε αρκετές τεχνικές γνώσεις.
    ΕΝTAΣΗ ΘΟΡΥΒΩΝ

    • Ψίθυρος 20 dB
    • Ομιλία 30 dB
    • Κατοικίες χωρίς πολύ κυκλοφορία 40 dB
    • Ήσυχος δρόμος 50 dB
    • Επιβατικό αυτοκίνητο 60 dB
    • Κλάμα παιδιού 80 dB
    • Θορυβώδης δρόμος 80 dB
    • Σταθμός λεωφορείων 90 dB
    • Βαρύ φορτηγό 93 dB
    • Δισκοπρίονο 105 dB
    • Μοτοσικλέτα χωρίς σιγαστήρα 120 dB
    • Απογείωση αεροπλάνου 110-120 dB
    Από την άλλη, λόγω αυτών των "πολιτιστικών καταστημάτων" υπάρχει έστω και αυτό το βουητό από το μελίσσι, που αν δεν υπήρχε θα είχαμε την εντύπωση ότι ζούμε σε νεκροταφείο δεδομένου ότι η αγορά έχει νεκρώσει.
    Δεν ξέρεις τι ωραίο είναι να ακούς στις πέντε το πρωί την σκυλού να γαυγίζει "αναστατώνομαι" !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Aυτο που λες Πανο ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Αν δηλαδη η εκφραση των κατοικων μεσω του συλλογου τους ΕΙΝΑΙ ΕΩΛΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.
    ΤΟ ΘΕΩΡΩ Α ΔΙ Α ΝΟ Η ΤΟ και ελπιζω να μην εχεις στοιχεια για κατι τετοιοΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ Εγω ξερω μονον οτι ο προεδρος του συλλογου ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και αυτο δεν τον καθιστα ΣΥΝΕΡΓΟ ουτε συναγελαζομενο με τα λαμογια της παραλιακης αυθαιρεσιας.Αναποτελεσματικος μεχρι τωρα με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ μπορει να ητανΣΥΝΥΠΟΨΗΙΦΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ηταν αλλα εσυ μιλας ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ασχημο.θα σου ημουν υποχρεος αν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΟΥΣΕΣ γιατι τα δημοσια προσωπα που ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ πρεπει να ειναι ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΑ .Αναμενω εναγωνιως απαντηση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας