ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τί έγινε με τις άδειες των νταπατουπάδικων



Λόγω ανυπέρβλητου κολλήματος δεν ήταν εφικτό να έχουμε κάλυψη του χθεσινού τοπικού συμβουλίου. Η πληροφόρησή μας από το προσυμβούλιο της Νέας Εποχής, ήταν ότι αυτές δεν θα περνούσαν. Μόλις έχουμε επίσημη ενημέρωση θα σας ενημερώσουμε.

15 σχόλια:

  1. μπραβο θωμα συνεπης σταση περιμενουμε επισημη ανακοινωση.Για να μην λεει τιποτα η ατακτη μαιμου ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν αυτή η δημοτική αρχή (που πέρα από το δήμαρχο διαθέτει αρκετά αξιόλογα στελέχη), κάνει την διαφορά και έρθει σε ρήξη με το νοσηρό κατεστημένο, τότε πραγματικά θα μπορέσουμε να αισιοδοξούμε για το μέλλον της Αρτέμιδας!
    Παράλληλα θα μπει οριστική ταφόπλακα, σε όσους με αμαρτωλό παρελθόν εκ του πονηρού διεκδικούν ξανά την εξουσία και υποκριτικά στοχεύουν στη διαιώνιση της απανταχού διαφθοράς που είναι καθεστώς την τελευταία δεκαετία!
    Αν αναχαιτιστεί το πρόβλημα της ηχορύπανσης των μαγαζιών και βρεθεί ικανοποιητική λύση για το αποχετευτικό, όχι πέντε χρόνια αλλά ισόβια θητεία θα έχει αυτός ο δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδού λοιπόν τι έγινε την περασμένη Τετάρτη στο τοπικό:

    http://www.antenna.gr/news/ytplayer-21699?p=1#WRC

    Όπως βλέπετε η "κρυφή επωνυμία" του νταπαντουπάδικου της οδού 25ης Μαρτίου είναι η πασίγνωστη "Γραβιέρα"!
    Όπως ακούτε στο βίντεο, δόθηκε αναβολή στην αίτηση για νέα άδεια (η παλαιότερη είναι υπό ανάκληση) και αναμένουμε να δούμε που θα καταλήξει η υπόθεση...

    Ίσως διαφαίνεται μια αχτίδα αισιοδοξίας στο ότι τα μέλη του ΔΣ δείχνουν ενήμερα και γνώστες της κατάστασης στον Άγιο Νικόλαο και εκφράζουν πλέον ανοιχτά επιφυλάξεις για το αν πρέπει ή όχι να αδειοδοτηθούν κάποια καταστήματα. Η "αναβολή" τεκμηριώνει αυτό το επιφυλακτικό κλίμα αλλά μέχρι εκεί...

    Μαγαζιά που έχουν δεχτεί σωρεία μηνύσεων για ηχορύπανση, μαγαζιά που ταράζουν μέχρι τα ξημερώματα ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα και αναγκάζουν περίοικους να φεύγουν απ΄τα σπίτια τους, μαγαζιά που κάνουν συναυλίες σε προαύλιο χώρο με τεράστια ηχεία και εκκωφαντικές εντάσεις δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να προκαλούν μόνο "επιφυλάξεις"...

    Η ζωή των κατοίκων του Αγίου Νικολάου αλλά και της υπόλοιπης Αρτέμιδας είναι στα χέρια σας αγαπητοί/ες του ΔΣ, σκεφτείτε και αποφασίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδα το βίντεο. Ερωτώ: Ποιός προεδρεύει στο τοπικό; Ο υπάλληλος Γραμματέας; Αν είναι δυνατόν! Τί δουλειά έχει να ανοίγει συζήτηση με τα τα μέλη του Τοπικού ή να "αναλύει" τα θέματα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; Επιτρέπεται αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
  5. Εγώ δε θα σχολίαζα το διαδικαστικό αλλά το ουσιαστικό... Σε μαγαζί που είναι γνωστό σε όλη την Αρτέμιδα πόσο ηχορυπαίνει και πόσο ενοχλεί χιλιόμετρα μακριά, γιατί ψήφισαν αναστολή;
    Έπρεπε ευθέως να ψηφίσουν ομόφωνα να μη δοθεί άδεια! Είναι δυνατόν να διστάζουν;
    Ξέρετε τι θα γίνει στο τέλος; Το γνωστό κόλπο.
    Θα του πάρουν την άδεια μέσα στο χειμώνα για τα μάτια του κόσμου και θα την επιστρέψουν τον Απρίλιο -Μάιο που αρχίζει η σεζόν του νταπαντούπα!
    Τι περιμένατε θαύματα;
    Εγγυημένα το καλοκαίρι του 2015 θα είναι το ίδιο και χειρότερο από αυτό του 2013 του 2012 του 2011 του 2010 του 2009 του 2008 του 2007 του 2006 του 2005 του 2004 του 2003 του 2002 κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα αλλα μαγαζια τι εγιναν ?θα μας πει κανεις?Εγω δεν χαραμιζω μια ωρα να ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΩ το βιντεο για κωφαλαλους που μας μοστραρισε η ΑΤΑΚΤΗ ΜΑΙΜΟΥ που επι πλεον ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ?Ποιος κρυβει ΤΙ παιδες? Παντοτε η σιωπη ειναι ΥΠΟΠΤΗ.
    Αναμενω διευκρινησεις για την θεση ολων των παραταξεων του τοπικουΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Ο ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟς ΤΙ ΕΚΑΝΕ ?Οι αναστολες μου δημιουργουν ΑΝΑΣΤΟΛΗ για το τελικο αποτελεσμα.
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΑΥΠΝΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πειτε ρε παιδια οτι δεν περασαν....ντρεποσαστε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω απορω με τους κατοικους.
    ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΑ
    ΟΛΑ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .....ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ .
    Τα υπολοιπα και η σιωπη ειναι απλα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ
    Αν ειχαν παει τωρα τα σχολια θα ειχαν φθασει στα 100
    ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΟΝΤΕς σιγα μην πιστεψω τους πολιτικαντηδες και τα τοπικα ....χα χαχα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ..
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ......παντως η γραβιερα δεν. επαιξε .. Το μεγα γελιο ηταν το σερβιρισμα του αλκοολ....το σερβιρισμα θορυβου ουδεν προβλημα.....εεεεε δεν θελουμε να κλεινουμε μαγαζια σε εποχη κρισης που θα βρουν δουλεια οι αλλοδαπες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ρε σεις πάλι στα σιωπηλά περνάει το πιο "θορυβώδες και εκκωφαντικό" πρόβλημα της Λούτσας και της παραλίας της; Μόνο τα εκκωφαντικά νταπαντούπα των κωλόμπαρων είναι μόνιμα, σταθερά, αμετάβλητα σ' αυτή τη θλιβερή κωμόπολη της διαφθοράς που λέγεται Λούτσα! Άλλοι τα βάζουν με τους κατοίκους που δεν πηγαίνουν στα τοπικά, άλλοι με το δήμο και την υποκρισία του, άλλοι με τους αληταράδες της παραλίας που δεν δείχνουν σεβασμό σε τίποτα, άλλοι με την αστυνομία που είναι προκλητικά αναποτελεσματική, αλλά κύριοι εγώ ξέρω ότι τα κωλόμπαρα παραμένουν, δε μαζεύτηκαν, δε χαμπαριάζουν οι αληταράδες από το οποιοδήποτε "κράξιμο" ή προειδοποιήσεις... Οι τόνοι έπεσαν προς το παρόν λόγω χειμώνα, αλλά το φίδι απλά είναι σε προσωρινή νάρκη και θα ξυπνήσει μαζί με την εφιαλτική ηχορύπανση κάπου προς το Πάσχα... Μην αδρανείτε, χωνέψτε το δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα θετικό για την αναχαίτιση της αυθαιρεσίας των κωλόμπαρων. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις τώρα, άμεσα, το καλοκαίρι του 2015 θα είναι το ίδιο και χειρότερο με το φετινό. Κουνηθείτε, μη κλείνεστε στα καβούκια σας, τώρα είναι η εποχή για δράση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν θα ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα......

    χωρια που τωρα βγηκαν οι δικοι τους, ποιον να βρισουν τωρα......? ε ?

    μονο εμεις τα χωναμε στο δικο μας. (Sic)


    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ..ΕΥΠΡΟΔΕΚΤΗ
    Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ
    ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ΤΟΥ
    ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ....ΝΑ ΣΚΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ......

    Βρε βρε τι κανει η βλακεια ΝΤΕ ΛΑΛΗΣΑ μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και βεβαια θελουμε καποιον

    προοδευτικο με περιβαλλοντολογικες ευαισθησιες ειτε αυτος λεγεται

    χρηστος μαρκου ειτε οτιδηποτε αλλο

    ανεξ.κιν.πολιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μας έχει προβληματίσει πολύ το θέμα με τα νταπαντουπάδικα όλα αυτά τα χρόνια.
    Καραμπινάτη παρανομία όλα, παραβιάζουν τις άδειες τους, λειτουργούν σα κέντρα διασκέδασης, τα καλοκαιρινά ΠΣΚ ηχορυπαίνουν καταπατώντας κάθε όριο. Δεν κλείνουν όμως ποτέ! Ούτε μέσα στο καλοκαίρι διεκόπη ποτέ η λειτουργία κανενός από αυτά!
    Πρέπει τελικά να διακινούνται μεγάλα ποσά... Μεγάλα ποσά αλλάζουν χέρια και κλείνουν στόματα... Χρόνια τώρα. Κερδοσκοπούν οι αλήτες σε βάρος της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αυτό είναι το παιχνίδι...
    Πόσα ανθρωποειδή πιθηκόμορφα κάθονται σε καρέκλες που θα έπρεπε να βρίσκονται οι αληθινοί εκπρόσωποι του λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΗΤΟ
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ..
    ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ.
    οσο για τον 10 08 ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ λουτσα ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ?
    ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ
    ΑΥΤΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
    ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
    ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΜΑΥΡΙΖΟΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΠΟΥΛΑΚΕΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας