ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, για σχόλια στο blog



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


        Το τελευταίο χρονικό διάστημα αναρτήθηκαν σε τοπικά blogs σχόλια σχετικά με τις έγγραφες ατομικές ειδοποιήσεις που αποστέλλονται από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και αφορούν την πιθανή δέσμευση του Α.Φ.Μ. Δημοτών που οφείλουν σημαντικά ποσά για διάφορους λόγους από προηγούμενα έτη.

        Σχόλια, που ως συνήθως αναρτώνται από διάφορους πολυγραφότατους μεν, καθ όλα άσχετους δε, που νομίζουν ότι τα «ξέρουν όλα» και είναι «ειδήμονες» σε θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά δυστυχώς… «πέρασαν και δεν ακούμπησαν»!!!
       Με αφορμή τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε τα εξής:
        Όπως ρητά ορίζουν οι διατάξεις του N.Δ. 356/27.3.1974  (ΦΕΚ - 90 Α'/5.4.1974) «Περί Κώδικος Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων», οι διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 3463/06 (ΦΕΚ – 114 Α΄ 8.6.2006) «Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων», οι διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 1882/90 (ΦΕΚ – 43 Α΄ 6.4.1990) «Μέτρα για την περιστολή της φοροδιαφυγής…» όπως αυτό τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ. 3 του Ν. 2503/97 (ΦΕΚ – 107 Α΄ 30.5.1997) «…Ρύθμιση θεμάτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση…» και οι διατάξεις της Κ.Υ.Α. 47490/18.12.2012 των Υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών:  
       «Ο Προϊστάμενος της Ταμειακής Υπηρεσίας, Δημοτικός Ταμίας, είναι υποχρεωμένος να λάβει τα παραπάνω αναγκαστικά μέτρα είσπραξης (όπως π.χ. δέσμευση Α.Φ.Μ.). Αν δεν το πράξει τότε επέχει προσωπική ευθύνη για την άσκηση των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης και καταλογίζεται για κάθε ποσό που δεν εισέπραξε ο Δήμος ή υπέπεσε σε παραγραφή για το οποίο ο ίδιος δεν εξάντλησε όλα τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης. Εκτός του καταλογισμού, η μη τήρηση της παραπάνω Νομοθεσίας αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα και ποινικό αδίκημα και ο Δημοτικός Ταμίας τίθεται αυτοδίκαια σε αργία».
       Επίσης, με την ψήφιση του 3ου Μνημονίου (4093/12 ΦΕΚ – 222 Α΄ 12.11.2012 Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013−2016), η εφαρμογή της αυστηρής Οικονομικής Επιτήρησης των Δήμων, θα έχει ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα την αύξηση των Δημοτικών Τελών και Φόρων.  Εξάλλου, πρόσφατες δηλώσεις Υπουργών της συγκυβέρνησης ανέφεραν κατηγορηματικά ότι «η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα επιβιώσει μόνο από ίδιους πόρους». «Ο νοών…, νοείτω».
       Η σχεδιασμένη και αποφασισμένη διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το ξεπούλημα της στους Ιδιώτες έναντι «πινακίου φακής», θα φέρει ακόμη περισσότερους φόρους στους ήδη ταλαιπωρημένους και εξαθλιωμένους Δημότες.




Αγαπητοί Συνδημότες,

        Αυτά είναι μερικά από τα αποτελέσματα της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα μας τα τελευταία τρία χρόνια. Κάθε μέρα που περνά θα διαπιστώνουμε την εφαρμογή της με τον πιο επώδυνο τρόπο. Ανεργία, φτώχεια, οικονομικός στραγγαλισμός των εργαζομένων και των συνταξιούχων, θλίψη και πόνος, αυτοκτονίες.
        Συγκεντρώστε λοιπόν την οργή, τον θυμό και την αγανάκτησή σας και στοχεύστε εκεί που πρέπει και όχι στους εργαζόμενους. Στοχεύστε στην ανατροπή αυτής της πολιτικής που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη εξαθλίωση, με μοναδικό σκοπό το κέρδος των δανειστών μας.
       Εμείς οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα, φωνάζαμε και θα φωνάζουμε, αγωνιστήκαμε και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.
      Σας καλούμε να αγωνιστούμε παρέα.
      Την κρίση την δημιούργησαν αυτοί και όχι εμείς. Ας πληρώσουν λοιπόν αυτοί... ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!!! 

    

64 σχόλια:

  1. Κατα μανα κατα κυρη.Η γλωσσα των υπαλληλων ειναι ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.εεεεεεΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ,ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ,ΣΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΙ.
    Αργα το θυμηθηκατε,να κανετε διαπιστωσεις για τους αλλους ,εσεις οι ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ.Φωναξτε μονοι σας για την παρτη σας,ξεκαθαριστε τα του οικου σας που ζεχνει ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΟΝΕΣ.Κειμενα Ασυντακτα,σε κακα ελληνικα,μπαλκονατα,μνημειο αγραμματοσυνης θρασους και ασυνεπειας, σαν αυτα που αναρτατε ζωντας στην κοσμαρα σας, ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ,οπως εξ αλλου και ΤΟ ΤΕΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ.ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ!!! ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ... ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    2. Υπάλληλοι του Δήμου υπηρέτες του μνημονίου, που δεν μιλάτε τόσα χρόνια για τις ανομίες των Δημάρχων σας, μη μας δουλεύετε άλλο

      Διαγραφή
  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ επιβεβαιωσε πληρως το σχολιο.ΤΙ ΧΡΕΙΑΝ ΕΧΟΜΕΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ?ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ........ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.......αφηστε τους λοιπον να κουρευονται και να τους κουρευουν σαν ΠΡΟΒΑΤΑ, που βελαζουν αφου μπηκαν στο σφαγειο.Αργα φιλε, πολυ αργα θυμηθηκες να βελαααααααζεις......εν ωρα ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.Πεταξαν τα πουλακια και δεν το πηρες ειδηση ΑΚΟΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΑΛΑΒΑ... ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΟΛΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΕΥΓΕ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ!!! ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ!!! ΚΑΛΑ ΛΕΩ... ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ11 Μαρτίου 2013 στις 12:38 μ.μ.

    ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ... ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    Δεν είναι όλοι το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΙ. ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... ΓΙΑΤΙ?

      Διαγραφή
    2. Εγω διαφωνω με το κειμενο που ειδα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΕΝΑ ...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.Μαγκιες ,ασυνταξιες ,εωλα επιχειρηματα,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΤΕ,ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ ,ΧΙΛΙΟΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ,που συνεχιζουμε να βλεπουμε.Τοσο το χειροτερο για τους υπαλληλους ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.Φαινεται οτι δεν διαθετουν κατι καλυτερο,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΕΘΕΤΑΝ ,ΕΕΕΕΕΕΕ θα το βαζανε να γραψει πεντε σωστες κουβεντες.Λυπαμαι, αλλα ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ να πουν οτι δεν εβλεπαν δεν ηξεραν ΤΙΠΟΤΑ. Παλι μια ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ κακων υπαλληλων διασυρει την πλειονοτητα των καλων, ΠΟΥ,ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ , ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΛΟΙ,εχουν τοσο κακο ονομα,ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ.Ποσοι μπηκαν με ΑΣΕΠ?ΠΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?Σε αυτα να απαντησετε και τα γενικολογα,δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΧΙ ΔΗΛΩΣΗ.Ελπιζω το μπλογκ να μπορει να απαντησει στο συγκεκριμμενο ερωτημα ,γιατι το ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΣΑΣ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ και χωρις καμμια αποδειξη......ειμαι ο καλυτερος.....ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΡΩΤΑΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ.ΠΟΣΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ?Ο προεδρος εργαζομενων Ραφηνας απηντησε με νουμερα,με ειδη συμβασεων,με υποψηφιους για εφεδρεια,ΚΟΙΝΩΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Δεν τα ξερω ολα γιαυτο θελω να μαθω ΑΚΡΙΒΩΣ και με αριθμους τι συμβαινει,ΓΙατι οι προυπολογισμοι ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ.Φαντασματα ειναι οι ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ?Μην ανησυχεις 1 07 ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ ,ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ.Οπως διαπιστωνεις εχω ψαξει τους προυπολογισμους και τις δαπανες ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ δεν ΕΞΕΦΡΑΣΕ αποψη,ολα καλως καμωμενα ΤΑ ΒΡΗΚΕ.

      Διαγραφή
    3. στη Ραφήνα είναι γυναίκα η πρόεδρος των εργαζομενων

      Διαγραφή
    4. εσύ είσαι άλλου για άλλου... δεν διοικούν οι εργαζόμενοι. Άλλοι είναι τα αφεντικά και στο Δημο και στο κράτος. Εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου από το πολυ το ψάξιμο.

      Διαγραφή
    5. Άσε που είσαι και χαπατο από ότι φαίνεται. Πιστεύεις ότι σου λένε και ότι ανακοινώνουν τα μέσα μαζικής εξημέρωσης. Κοιμάσαι όρθιος και πληρώνεις και ξενοδοχειο. Μας το παίζεις και μορφωμένος και κάνεις και παρατηρήσεις

      Διαγραφή
  4. Τον αραπη για να ασπρισεις το σαπουνι σου χαλας.Τα αφεντικα φταινε,για οσους δεν καταλαβαν ακομα, με τι εχουμε να κανουμε.Ειπα και εγω ,θα το πει, δεν θα το πει...εεεεεεε το ειπε.Σταθεροτης αποψεων.ΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ ..!!
    ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»
    Κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ επειδή οι υπάλληλοι που σου κάνουν κόντρα νομίζουν ότι όλοι είμαστε άσχετοι, δεδομένου ότι οι απλοί πολίτες είναι εύλογο να μη γνωρίζουν λεπτομέρειες, σας ενημερώνω και μαζί με εσάς και όλους τους αναγνώστες, ότι ο Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος έχει υπογράψει (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) με την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα "Μνημόνιο Κατανόησης μεταξύ του Δήμου, του Υπουργείου Εσωτερικών και Οικονομικών και επιμέρους Σύμφωνα Αποδοχής Όρων Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων" της μορφής - κειμένου που δημοσιεύω συνημμένο.
    Είναι λοιπόν υποκριτικό και ανήθικο οι υπάλληλοι να μην καταγγέλλουν πρώτα από όλους τον ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Δήμο τους και την μνημονιακότατη Δημοτική Αρχή, μαζί με την μνημονιακή Κυβέρνηση για όσα κάνουν πίσω από τις πλάτες του λαού - δημοτών.
    Να σημειωθεί επίσης ότι συμπολίτευση και αντιπολίτευση (Δήμαρχος, Πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων – μεταξύ αυτών και οι ΣΥΡΙΖΕΟΙ Γκινοσάτης, Ζήση, κλπ -, η παράταξη Κασίμη και η Παράταξη Δ. Μάρκου) έχουν συναινέσει στην πράξη με αυτή την πολιτική και έχουν ανεχθεί την υπογραφή του «Μνημόνιου Κατανόησης μεταξύ του Δήμου, του Υπουργείου Εσωτερικών και Οικονομικών και των επιμέρους Συμφώνων Αποδοχής Όρων Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων», χωρίς μάλιστα το θέμα να έχει συζητηθεί στο Δημοτ. Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος, για να μην το πάρει «μυρωδιά» ο κόσμος.
    Αυτοί είναι να τους χαιρόμαστε ΟΛΟΥΣ…..
    Ιδού λοιπόν και το κείμενο του μνημονιακού ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΑΠΟΔΟΧΗΣ
    ΟΡΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, που βρίσκεται συνημμένο και στην εγκύκλιο 54/12 του ΥΠΕΣ και έχουν υπογράψει ως Δήμος Σ-Α, το περιεχόμενο του οποίου ουδέποτε έχει τεθεί ούτε καν για τυπική έγκριση στο Δημ. Συμβούλιο Σ-Α, χωρίς όπως ανέφερα να αντιδρά ούτε η αντιπολίτευση, ούτε φυσικά οι δήθεν αντιμνημονιακοί υπάλληλοι, με τον Προϊστάμενο Οικονομικού τους σε νέο ρόλο σύμφωνα με το μνημονιακό εσωτερικό σύμφωνο. Καμαρώστε λοιπόν τους υποκριτές που μας διοικούν.
    Διαβάστε το ………….. (δείτε το επόμενο – συνέχεια)

    ΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΣ συνέχεια από προηγούμενο
    Το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Δήμος / η Περιφέρεια/το ΝΠ……………………………………………..

    Έχοντας υπόψη:
    1. Τις διατάξεις της Υποπαραγράφου Γ2 του άρθρου Πρώτου του Νόμου 4093/2012 ( ΦΕΚ 222 Α’/12.11.2012).
    2. Τις διατάξεις του άρθρου 1 του νόμου 4071/2012 (ΦΕΚ 85 Α’/ 11-04-2012).
    3. Την αριθμ. 2/86954/ΔΠΓΚ/29.11.2012 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών «Εκκαθάριση Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων» σύμφωνα με την οποία ορίζονται οι προϋποθέσεις χρηματοδότησης και η διαδικασία εξόφλησης ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ
    Ο Δήμος/Η Περιφέρεια/ το ΝΠ ………………………………:

    1. Έχει ορίσει Προϊστάμενο Οικονομικών Υπηρεσιών, όπως προβλέπεται στο ν.3871/2010, τα στοιχεία του οποίου γνωστοποιεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, κάθε φορά που επέρχεται τυχόν υπηρεσιακή μεταβολή.
    2. Τηρεί πλήρως λειτουργικό μητρώο δεσμεύσεων για τουλάχιστον τρεις μήνες και γνωστοποιεί στο ΓΛΚ, μέσω της βάσης δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών τα στοιχεία του μητρώου, τα οποία αποστέλλονται από το Υπουργείο, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (e-portal), όπως προβλέπεται από το άρθρο 7 του ΠΔ 113/2010. Πλήρως λειτουργικό μητρώο σημαίνει ότι δεν αναλαμβάνονται υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα μπορούν να πληρωθούν και ότι παρέχονται αξιόπιστες πληροφορίες για τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί και τις απλήρωτες υποχρεώσεις στα διάφορα στάδια ωρίμανσής τους.
    3. Θα παρακολουθεί σε μηνιαία βάση την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού και θα προσαρμόζει τις πιστώσεις των εξόδων κάθε φορά σε συνάρτηση με την πορεία υλοποίησης των εσόδων. Υστερήσεις στο σκέλος των εσόδων θα πρέπει να μετατρέπονται σε αντίστοιχες μειώσεις στο σκέλος των εξόδων.
    4. Θα οριστικοποιήσει το σύνολο των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της 30ης Σεπτεμβρίου 2012 και θα καταρτίσει αναλυτική κατάσταση με τις υποχρεώσεις αυτές (σύμφωνα με το υπόδειγμα Ε1 της αριθμ. 2/86954/ΔΠΓΚ/29.11.2012 απόφασης του Υπουργού Οικονομικών) με ευθύνη του Δημάρχου/του Περιφερειάρχη/του Προέδρου Δ.Σ. και του Προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου/της Περιφέρειας/του ΝΠ. Στην κατάσταση αυτή θα αποτυπώνονται οι υποχρεώσεις κατά χρονολογική σειρά, ανάλογα με το χρόνο στον οποίο δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα σχετικά παραστατικά. Στις ως άνω υποχρεώσεις μπορεί να περιλαμβάνονται και υποχρεώσεις από δάνεια που συνάφθηκαν στο 2012 για να εξοφλήσουν υφιστάμενες κατά την 31 Δεκεμβρίου του 2011 ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις, με την προϋπόθεση ότι πόροι των δανείων αυτών χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό αυτό. Εφόσον ληφθεί έκτακτη χρηματοδότηση, θα κατευθυνθεί αποκλειστικά για την εξόφληση του μέρους του δανείου που χρησιμοποιήθηκε για εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων. Η εν λόγω κατάσταση θα φυλάσσεται και θα τίθεται στη διάθεση οποιουδήποτε ελεγκτικού οργάνου και του ΓΛΚ.
    5. Δεσμεύεται ως προς την αποφυγή της δημιουργίας νέων ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, υπό την προϋπόθεση ότι οι αποδόσεις των κρατικών πιστώσεων πραγματοποιούνται στους χρόνους που προβλέπονται.
    6. Θα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις αποστολής στοιχείων και δεσμεύεται ως προς την πληρότητα, την ακρίβεια και εν γένει την εγκυρότητα των στοιχείων αυτών.
    7. Θα λαμβάνει υπόψη τα ευρήματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του ΓΛΚ.
    8. Θα τηρεί ξεχωριστή λογιστική παρακολούθηση για το σύνολο του ποσού της κρατικής επιχορήγησης, χρησιμοποιώντας ειδικούς προς τούτο ΚΑΕ, όπως προβλέπεται στην υπ’ αριθ. 47490/18.12.12 ΚΥΑ του Υπουργού Εσωτερικών και Οικονομικών περί παροχής οδηγιών για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων, οικονομικού έτους 2013 - τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 7028/3-2-2004 (ΦΕΚ 253 Β΄) απόφασης «Καθορισμός του τύπου του προϋπολογισμού των δήμων και κοινοτήτων».
    (βλέπετε συνέχεια στο επόμενο) ΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από ΧΣ συνέχεια από προηγούμενο
    Το Υπουργείο Εσωτερικών:
    1. Η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών θα αξιολογήσει το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου/της Περιφέρειας/του ΝΠ ως προς την τήρηση των προϋποθέσεων χρηματοδότησης που αναφέρονται στο παρόν Σύμφωνο, καθώς και ως προς την αξιοπιστία των μηνιαίων στοιχείων που αποστέλλει ο Δήμος/η Περιφέρεια /το ΝΠ και θα διαμορφώσει αναλυτική πρόταση χρηματοδότησής του, την οποία και θα αποστείλει στο ΓΛΚ. Η πρόταση θα συνοδεύεται από χρονοδιάγραμμα απορρόφησης της αιτούμενης έκτακτης χρηματοδότησης. Ειδικότερα στην αξιολόγηση του αιτήματος θα λαμβάνονται υπόψη τα παρακάτω:
    • Η ανταπόκριση του Δήμου/της Περιφέρειας/του ΝΠ στις υποχρεώσεις αποστολής στοιχείων.
    • Η πληρότητα, ακρίβεια και εν γένει η εγκυρότητα των αποστελλόμενων στοιχείων.
    • Η τήρηση λειτουργικού μητρώου δεσμεύσεων.
    • Τα ευρήματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από τη Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του ΓΛΚ.
    • Η εξέλιξη της πορείας των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.
    2. Θα μεταβιβάσει στο Δήμο/στην Περιφέρεια/στο ΝΠ το εγκριθέν ποσό της επιχορήγησης σύμφωνα με το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα.
    3. Θα αξιοποιήσει το νέο πληροφοριακό σύστημα συγκέντρωσης και επεξεργασίας των δημοσιονομικών στοιχείων των ΟΤΑ «Κόμβος Διαλειτουργικότητας», για την παρακολούθηση της πορείας των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου/της Περιφέρειας.
    4. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται η μη τήρηση των ως άνω προϋποθέσεων δύναται να παρακρατήσει από την μηνιαία τακτική επιχορήγηση του Δήμου/της Περιφέρειας ποσό ίσο προς την έκτακτη επιχορήγηση που δίδεται στο πλαίσιο του παρόντος Συμφώνου.
    5. Θα ανταποκρίνεται έγκαιρα σε ερωτήματα του Δήμου/ της Περιφέρειας/ του ΝΠ που θα ανακύπτουν αναφορικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων.
    Αθήνα, 2012
    Ο Υπουργός Εσωτερικών Ο Δήμαρχος/ο Περιφερειάρχης/ο
    Πρόεδρος του Δ.Σ.
    Ευριπίδης Στυλιανίδης

    Ο Προϊστάμενος
    Ο Προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας
    της Γενικής Διεύθυνσης του Δήμου/της Περιφέρειας/
    Οικονομικών Υπηρεσιών του ΝΠ
    του ΥΠΕΣ



    Θεόδωρος Οικονόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισαι σιγουρος χριστιανε οτι το ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ?Εδω ολοκληρος υπουργος που επιχειρημματολογουσε ΥΠΕΡ του μεγαλου μνημονιου, παραδεχτηκε οτι δεν το ειχε διαβασει.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ,αυτοι δεν ασχολουνται με τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ.Δεν ξερουν τιποτα δεν ακουνε τιποτα δεν βλεπουν τιποτα, μονο μια προταση ξερουν ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .Τα αλλα ειναι ανευ σημασιας μπροστα στο μεγα παγκοσμιο θεμα που ΛΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ,που μας ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , με το εγγραφο που στελνεις. Εγω θα το αρχειοθετησω για να το επικαλουμαι ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ .Σε ευχαριστω θερμα,αμποτες να γινουμε πολλοι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.Σε χαιρετω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ....ΨΗΛΑ και περιμενουν να τους πεσει η τροφη ,να τσιμπολογησουν κατι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΜΟΠΕΤΟΥΝ .Ο κοσμος τοχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι .... .ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΤΗΣ ...ΜΠΟΥΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, είδατε πως λούφαξαν τα δημοτικά "όργανα". Η αποκάλυψη τους προκάλεσε ζαλάδα. Και που να ξετυλίξουμε τα αρχεία της τοπικής διαφθοράς. Τότε θα κλάψουν μανούλες.
    ΧΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χά χά χά χά χά χά χά χά χά χά χά...... Μας κάνατε και γελάσαμε πάλι! Να είστε καλα πάντως. Συνεχίζετε να ζητε στο μικρόκοσμο σας! Αλλά μαλλον μόνο εκεί νομίζετε ότι είστε κάποιοι! Ψάξτε λίγο καλύτερα βρε άσχετοι για το υποτιθέμενο μνημόνιο που υπέγραψε ο Δήμος!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Έχει δίκιο ο 10:51πμ ο Δήμαρχος το παραδέχθηκε στο δημοτικό συμβούλιο

      Διαγραφή
  12. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ,ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ,Βαζει τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι ,ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. Μαλλον εμεις θα γελασουμε τελευταιοι.Το αρθρο για τα δανεια,των δημων ,για την χρηματοδοτηση ,και τα χρεη ,ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ,αυτους που πληρωνονται απο τον δημο,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.Για να αυξησουν τα τελη,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.Θα παρακολουθει σε ΜΗΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ υστερησεις στο σκελος των ΕΣΟΔΩΝ (ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ) θα πρεπει να μετατρεπονται σε ΜΕΙΩΣΕΙΣ στο σκελος των ΕΞΟΔΩΝ(εξοδα δεν ειναι και οι μισθοι?) ......ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάστε ρε άσχετοι τον 4093/12 για να δείτε από που θα εισπράξουν αν δεν είναι ισοσκελισμένος ο προϋπολογισμός και μετά ξαναγελαστε... αν μπορείτε. Μας έχουν τυλίξει σε μια κόλα χαρτί κι εσείς ασχολείστε με τους υπαλλήλους. Κάποιος το έγραψε παραπάνω... καλα μας κάνουν αφού είμαστε ζωα.

      Διαγραφή
    2. Διαβασε τι εχει πριν Ο ΝΟΜΟΣ ,ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑΤΙ...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ....πως και απο ποιους θα ελεγχεται και μετα ΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ... ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΜΕΧΡΙ.....ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ .ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ...ΑΡΑΒΙΚΑ....ΑΝΑΠΟΔΑ.

      Διαγραφή
  13. Σωστός ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διάβασα όλα παραπάνω σχόλια και θέλω να κανω μια μικρή παρέμβαση. Δεν είμαι παραμορφωμενος όπως ο φίλος Αριστογείτων που κρίνει τους πάντες αλλά νομίζω ότι μπορεί να γίνω κατανοητός. Σε κάθε κοινωνία σε κάθε κλάδο σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί. Υπάρχουν διεφθαρμένοι, λαμόγια, απατεώνες και ψεύτες. Από ότι κατάλαβα κάποιοι από εσας με περίσσια σιγουριά τους γνωρίζετε. Τους ξέρετε αυτούς που εργαζονται στο Δημο. Γιατί δεν τους καταγγέλεται;;;;;;; Έτσι γίνεστε κι εσείς διεφθαρμένοι. Συμμετέχετε στο έγκλημα. Αν έχετε το κουράγιο και τη δυναμη, αν έχετε ατράνταχτα στοιχεια καταθέστε τα λοιπόν να τελειώνουμε. Όλα τα αλλά είναι λόγια του αερα. Και κάτι τελευταίο. Οι εργαζόμενοι έβγαλαν μια ανακοίνωση και από κατω εβαλαν κάποια ονόματα. Εσείς κατηγορείται ασύστολα κάποιους συνανθρώπους μας και κρύβεστε πίσω από παρατσούκλια και ανωνυμιες. Αν φοράτε παντελόνια βγάλτε τα ονόματα σας στη φορα. Αν όχι βουλωστε το επιτελους και φορέστε κανένα καλσόν γιατί με τις φουστιτσες κάνει κρύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν κατηγορω εγω.ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΩΣ ΑΝΤΡΟΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
    1 ο ελεγκτης δημοσιας διοικησης
    2 η παγκοσμια οργανωση κατα της διαφθορας.
    3 η ΕΕ δια της επιτοπιας τροικας.
    4 οι εσαγγελεις που ψαχνουν τα οικονομικα των δημων
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ .ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ,αλλα ορθογραφημενα ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ.Το εγκλημα στο οποιο συμμετεχουμε εμεις το βλεπουμε ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ,εχει ομως αυτοπτες μαρτυρες,τους υπαλληλους που τα γραφουν, τα πανε για υπογραφες, κοβουν ενταλματα ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΑ ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.Αφηστε τα παντελονια και τις ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ,Ποσοι διοριστηκαν με ΑΣΕΠ?Ποσοι κατηγγειλαν στους δημους που ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ?Θα σας πω εγω.Ουτε ενας συλλογος,πουθενα.ΑΡΑ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΚΡΥ ΣΑΚΚΑΚΙ ,ΔΗΜΑΡΧΙΟΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟ.Ο δημος σας συγκρινομενος με αλλους δημους ,εχει περισσοτερο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και απο την αλλη ειναι σε αυτους που ΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ.Αυτα που γραφω δεν ειναι κρισεις, αλλα ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙς ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.Αν βεβαια εισαι αστοιχειωτος πως να τα καταλαβεις....Αν παρ ελπιδα καταλαβατε και εχετε κανενα ΣΤΟΙΧΕΙΟ ,πλην της καφενειοιφιλοσοφιας περι πολλων καλων και ολιγων κακων ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΟ.ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ?Αυτο δεν σας κανει εντυπωση?ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Μην ανησυχειτε ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ και με την φρασελογια σας και με την ορθογραφια σας ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ....ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΦΟΥΣΤΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ...ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.Εξ ονυχος τον λεοντα. Παρεπιπτοντως και η φουστανελλα ΦΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΚΙΛΤ ΠΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΝΕ ΑΚΟΜΑ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΙ.Εχετε δει σκωτσεζους να μαλλωνουν ?εεεεεε λοιπον δεν εχετε δει πραγματικους αντρες,ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ,αν κρινετε ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΩΝ ΧΑΙΛΑΝΤΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΕΙΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ για το ποσο ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.ΣΑΛΑ ΜΑΛΕΚΟΥΜ ΑΓΑΠΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα στοιχεια σου πες μας πρώτα και μετά μιλά. Ανοιχτά και αντρίκια. Καλα λέει ο 9.51. Όλα τα αλλά τα ακουμε βερεσέ.

      Διαγραφή
    2. Το συστημα κατηγορεί ασύστολα γιατί έτσι το συμφέρει. Κι εσύ άνθρωπος του συστήματος πρέπει να είσαι. Δηλαδή μπλεγμένος στη σαπίλα και τη διαφθορά.

      Διαγραφή
    3. Εσύ που τα ξέρεις όλα πόσοι είναι οι εργαζόμενοι και πόσοι διορίστηκαν με ΑΣΕΠ? Γιατί δεν τα βγάζεις στη φορα?

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ "Αριστογείτων" πρέπει να είσαι αποτυχημένος στη ζωή σου. Για να κάθεσαι όλη μέρα σε ένα υπολογιστή και να απαντας σε εμάς τους ανώνυμους ή επαγγελματίας τεμπέλης πρέπει να είσαι ή άχρηστος γενικότερα. Μπορεί βέβαια να είσαι και αποτυχημένος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ή Δήμαρχος. Και έτσι εξηγούνται οι αηδίες που αραδιαζεις. Γιατί χωρίς στοιχεια αηδίες είναι και κατινιες.

      Διαγραφή
    5. Επιτρέψτε μου να σας πω, πως δεν κάνουμε διάλογο κάνοντας εικασίες υποτιμητικές για το συνομιλητή μας! Στην ουσία να μπαίνουμε. Γιατί με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να λέει "είσαι δημοτικός υπάλληλος άρα αποτυχημένος και ανίκανος για να σταθείς στον ιδιωτικό τομέα" ή "είσαι μάλλον(!) κάποιος που τον διόρισε ο τάδε" και άλλα τέτοια.
      Όσο για το αν κάποιος κάθεται όλη μέρα στον υπολογιστή, αυτό δε σημαίνει τίποτα και δεν αφορά κανένα, διότι για πάρα πολλούς λόγους μπορεί κάποιος να έχει ελεύθερο χρόνο. Μπορεί π.χ. να έχει μεγάλη άνεση στον υπολογιστή και νοητικές ικανότητες και να του παίρνει ελάχιστο χρόνο να απαντήσει. Ακόμη, μπορεί κάποιος να επιλέξει να αναλώνει εκεί το χρόνο του και όχι στο χαζοκούτι ή σε μπαράκια κλπ.
      Επομένως, τα επιχειρήματά μας δε δυναμώνουν με βρισιές, μαγκές, εικασίες και τα συναφή. Λοιπόν, όπως λένε και στο χωριό μου, γκέγκε;

      Διαγραφή
    6. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.Εκει να πατε να τα ζητησετε καθως μπαινοβγαινετε .....οσο για το αν καθομαι ολη ημερα, σας το εχω πει δεκαδες φορες. Η δουλεια μου γινεται μεσω υπολογιστη,ΙΔΙΩΤΙΚΑ και οχι ΞΑΠΛΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
      ΓΚΕΚΕ? ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΟΥΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ....ΤΙ ....ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .Δεν λεω ποιους, λεω ΤΙ και οι νοουντες νοητωσσαν,οι υπολοιποι...ΑΠΛΩΣ εκτιθενται και εκθετουν και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ .Τετοιοι αρχοντες ,τετοιοι υπαλληλοι, να τους χαιρομαστε..... και να τους πολλαπλασιασετε.....Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ,πατωντας ολες τις μπανανοφλουδες.ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΜΜΙΑ, ιδιετερα Ο ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ.Θελει να κρυφτει αλλα .........του ΞΕΦΥΓΕ.....

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΤΩΡΑ........Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ .11 27 ΜΕΤΑ 11 32 ΜΕΤΑ 11 34 ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ 11 49 .ΤΟΟΟΟΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.... ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ.....ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ....Ελα φιλε συνελθε ....ουτε χιωτης εισαι, ουτε εχεις αλλον,στο ποδι σου,γραφεις με τα ιδιες ΑΚΡΙΒΩΣ ,λεξεις μοναχος σου και ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΙΤΑΞΕ.11 Μαρτιου 6 37 μετα 6 40 ,μετα 6 44.
      13 ΜΑΡΤΙΟΥ 9 37 ΜΕΤΑ 9 51 .Καλα δεν σου ειπαν οτι οι υπολογιστες ειναι οι καλυτεροι ρουφιανοι ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ?ΟΛΑ ΣΥΜΤΩΣΗ....ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΔΩ .....ποσο κοβει το ερημο.....εεεελοιπον τζιφος...ΣΥΝΕΧΙΣΕ...ΠΟΡΩΜΕΝΑ.....

      Διαγραφή
    8. Αϊνστάιν είσαι μπαγασακο. Αδίκησε, είσαι για μεγάλα πράγματα. Υπομονή θα εκλεγείς κι εσυ κάποια φορά.

      Διαγραφή
    9. Προς spats city: πλάκα μας κάνεις? Σε πείραξαν οι χαρακτηρισμοί για τον Αριστογείτων και όχι οι συκοφαντίες και τα ψευδή για τους εργαζόμενους? Ρε σείς έχετε πολυ πλάκα. Θα μεινω κι άλλο. Εδω λέτε καλα ανεκδοτα.

      Διαγραφή
    10. Απλώς υπενθύμισα το πως γίνεται ένας διάλογος. Επίσης με ενοχλεί που δεν ξέρετε την ελληνική γλώσσα.
      Δεν υπερασπίζομαι κανένα Αριστογείτονα, άλλωστε έχουμε διαφωνήσει πολλές φορές. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αρχίσω να γράφω, ό, τι μου κατεβαίνει για το πρόσωπο του άλλου αν δεν έχω επιχειρήματα. Οι βρισιές δεν οδηγούν πουθενά. Αν κάποιος σάς συκοφαντεί και ψεύδεται φέρτε στοιχεία για να το αποδείξετε. Τίποτα άλλο δε χρειάζεται.

      Διαγραφή
  16. ρε γείτονα του αρίστου, μπας και το παιδί σου δεν μπήκε στο Δήμο και βγάζεις χολή κατά των υπαλλήλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω, πω συσπείρωση τα υπαλληλάκια;

      Διαγραφή
    2. Ναι βρε παιδιά δεν ξέρετε πόσοι από εσάς διορίστηκαν μέσω ΑΣΕΠ; Τόσο δύσκολο είναι;
      Όσο για τους τσαμπουκάδες υπαλλήλους του Δήμου που ζητάνε παντελόνια και ονόματα, τους θυμίζω πως μόνοι τους επέλεξαν να αναρτήσουν και να ανοίξουν ανώνυμο διάλογο σε ένα blog που συζητά ανώνυμα για όσους αντέχουν. Γι' αυτό ας μας κάνουν την χάρη. Άντε μην αρχίσω βαριές ερωτήσεις, Άντε .......

      Διαγραφή
    3. Σιγά ρε μεγάλε τα κάναμε πάνω μας.

      Διαγραφή
  17. Ως άνεργος εδώ και ένα χρόνο περίπου με αυτά που διαβάζω πρέπει να βάλω μια θηλιά στο λαιμό μου και να κρεμαστώ. Διαβάζω μορφωμένους ανθρώπους, όπως λένε, να τα βάζουν με εργαζόμενους. Διαβάζω μορφωμένους ανθρώπους να δέχονται και να αναπαράγουν μάλιστα ότι για την κρίση φταίνε μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι. Διαβάζω μορφωμένους ανθρώπους να με παρακινούν να στραφώ εναντίον εργαζομένων επειδή εγώ είμαι άνεργος. Διαβάζω μορφωμένους ανθρώπους να συντηρούν τον κοινωνικό αυτοματισμό. Γιατί δεν κάνει γάλα η κατσίκα μου, να ψοφήσει του γείτονα. Διαβάζω μορφωμένους ανθρώπους να θεωρούν προνομιούχους αυτούς που σήμερα έχουν ακόμη δουλειά και πάνε ένα πιάτο φαί στο σπίτι τους. Συμπέρασμα, η τρόικα έκανε καλή δουλειά. Βρήκε αρκετούς ανεγκέφαλους και περνά εύκολα την δυστυχία στον Ελληνικό Λαό. Χωρίς πολλές πολλές αντιδράσεις. Δεν μου φταίει κανείς άλλος εκτός από αυτούς που με οδήγησαν στην ανεργία. Και αυτοί είναι μόνο οι πολιτικοί αυτού του τόπου. Το γράφει το σωματείο στην ανακοίνωση του. Ας στρέψουμε τα πυρά μας εκεί που πρέπει. Ας σταματήσουμε λίγο να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Ας τους διώξουμε πρώτα και μετά ας βρούμε τους κακούς. Και οι πιο κακοί είναι αυτοί που θέλουν το κακό του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακαρι παιδι μου, να βρεις δουλεια,αλλα δυστυχως εχεις πολυ δρομο ακομα να διανυσεις,στην σκεψη.Σεβομαι το προβλημα σου ,αλλα δεν εχεις ακομα αντιληφθει οτι τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ,απ οτι φανταζεσαι.πχ ΚΡΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.Την επομενη με δεδομενο οτι ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, (πρωτογενες ΕΛΕΙΜΜΑ ΤΟ ΛΕΝΕ)ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΠΧ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΝΟΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?Δεν πληρωνουμε φυσικα τοκους ουτε χρωστουμενα,ΜΟΝΟΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.Τα εσοδα μας ,μας φτανουν για να πληρωσουμε τα ειδη που εισαγουμε?Τι ειναι το ισοζυγιο μας? θΕΤΙΚΟ ?δηλαδη μας περισσευουν για αγορες απο το εξωτερικο?ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,χρονο εχεις.....μπορεις να κανεις ασκησεις, καλες για το μυαλο σου, με τα αριθμητικα δεδομενα.Αν δεν βγαζεις ακρη,ρωτα κανενα φιλο σου οικονομολογο,ποσα βγαζουμε, ποσα ξοδευουμε, ΠΟΥ, τα ξοδευουμε ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΜΩΣ.Θα διαπιστωσεις την αληθεια των μαθηματικων,της κορωνιδας των επιστημων και ισως καταλαβεις γιατι παραμενει σαν επιστημη ,χιλιαδες χρονια.ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΕΥΚΛΕΙΔΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ.Ειχες δηλαδη δασκαλο 2500 ετων.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ.Οταν τα μαζεψεις τα ξαναλεμε.Μεχρι τοτε μακαρι να εχεις βρει δουλεια και να μην κανεις ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΑΔΕΣ.Παλι λαθος τα υπολογισες,ειναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 20% ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.ΜΟΝΟΝ Η ΚΟΥΒΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΔΕΛ.....αληθεια γιατι δεν προσπαθεις να βρεις δουλεια ΑΛΛΟΥ?

      Διαγραφή
    2. Μπες στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να δεις πόσοι είναι. Αλήθεια στο mega channel δουλεύεις? Εκεί λένε τέτοιες παπαρες!

      Διαγραφή
  19. Προς 3 26 .Ποια συσπειρωση ΦΙΛΕ?δεν βλεπεις τους χρονους των σχολιων?ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ.Μην μου πεις οτι σε ξεγελασε...αυτο ηθελε να πετυχει..ΝΑ ΚΟΙΤΑς ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ,για να εντοπιζεις τα αλλα νουμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με λιγα λόγια πρέπει να απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι του Δήμου και να προσληφθούν ποιοι; Τα παιδιά του Αριστογείτων; Οι γνωστοί και οι φίλοι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από έναν Δημότη και όχι υπάλληλο: δεν ξέρω αν είναι ένας ή πολλοί οι υπάλληλοι που γράφουν εδω αλλά έχουμε καταλάβει ποιος είναι ο Αριστογείτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΩΩΩΩΠΑ ΤΕΙΡΕΣΙΑ .....6 27 μετα 6 32 μετα 6 37 ,μετα 6 40 μετα τσιγαρο,μετα 7 11 .
      τυχαια ολα .....ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΟ ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
      Στους κωδικες τιμης των ΑΦΓΑΝΩΝ το να εξαπατησεις θεωρειται μεγαλη τιμη. Οι αφγανοι.....ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ και κανουν τοσα λιγα λαθη?ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ.Εξ ιδιων κρινουν τα αλλοτρια...ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ .......ΔΗΜΟ .....ΚΥΡΙΩΣ Ο Αριστογειτων. ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ...ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ....κακομοιρια σκετη παναθεμα με.σιχαθηκα.....το ειδος.

      Διαγραφή
  22. Στην αρχή η παραπληροφόρηση: έχουμε 1.000.000 δημοσίους υπαλλήλους. Οχι, 1.200.000 υπερακόντιζαν οι πρόθυμοι (παπαγάλοι των ΜΜΕ, φερέφωνα της κυβέρνησης), μόνον; 1.500.000 ούρλιαζαν οι ρηξικέλευθοι. Γύρω στις 460.000 έχουμε!!! Ανάμεσα τους καθηγητές στρατιωτικοί και γιατροί (που αρχίζουμε να μην έχουμε). Τον χαβά της η παραπληροφόρηση: ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι διογκωμένος.Τρίχες!!! Είναι κάτω από τον μέσον όρο της Ενωσης. Ναι, αλλά (τώρα την παραπληροφόρηση διαδέχεται η κατασυκοφάντηση) οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι διεφθαρμένοι, απατεώνες, λαμόγια και τεμπέληδες. Πρώτον, η γενίκευση: όλοι, συλλήβδην! (το άλφα και το ωμέγα του φασισμού). Δεύτερον, γιατί το κράτος δεν τιμώρησε τους διεφθαρμένους ποιος φταίει; μόνον αυτός που τα παίρνει ή και αυτός που δεν τον πιάνει; Τρίτον: μήπως όσους διεφθάρησαν τους διέφθειρε το κράτος για να γίνονται οι μπίζνες με τους κρατικοδίαιτους ιδιώτες; και ποιος ελέγχει το κράτος οι υπάλληλοι ή η κυβέρνηση; Το αίμα άρχισε να ρέει. Μετά την παραπληροφόρηση και τον διασυρμό το παραμύθιασμα. Υψηλόμισθοι, «ρετιρέ» και τα συναφή - κι έτσι φθάσαμε ο δάσκαλος να παίρνει 800€, ο στρατηγός 1.300€ και ο γιατρός να ξενιτεύεται.
    Τον χαβά τους όμως οι κεκράκτες της πιο οργουελιανής προπαγάνδας είναι αντιπαραγωγικό το δημόσιο! Βεβαίως στη Βουλγαρία ιδιωτικοποίησαν τον ηλεκτρισμό, τον βούτηξαν τρεις εταιρείες και τώρα ο κοσμάκης δεν έχει να πληρώσει τις λυπητερές. Αλλά, ακόμα κι αν δεχθούμε ότι το δημόσιο είναι αντιπαραγωγικό -το ίδιο φταίει ή εκείνοι που το κυβερνούν; Το κατσαβίδι φταίει ή ο μάστορας;

    Και το αίμα έγινε ποτάμι. Η προπαγάνδα θριάμβευσε! Το διαίρει και βασίλευε (μεταξύ εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα) θριάμβευσε! Η εξίσωση των μισθών (και των δύο) προς τα κάτω θριάμβευσε!!! Εύγε!!!

    Τώρα ψάχνουν τους ευφημισμούς για τις απολύσεις, διαθεσιμότητα, κινητικότητα, εφεδρεία και όπως αλλιώς το ονομάζουν.

    Το φινάλε του δράματος: να φέρνει η ακροδεξιά (δηλαδή νεοφιλελεύθερη) αυτή πολιτική έναν αριστερούλη δήμιο να κάνει τη βρώμικη δουλειά.

    Αλλά έτσι κυβερνάται μια χώρα, όταν αυτοί που δημιούργησαν την παθολογία της τη χρησιμοποιούν εναντίον της... (βλέπε σχόλια παραπάνω)

    Καλημέρα και καλή δουλειά... σε όσους έχουν ακόμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σχετικά με το δημοσιοϋπαλληλίκι, δε θα είχα κανένα πρόβλημα αν επρόκειτο για ιδιωτικό φορέα, για κάποια ιδιωτική εταιρεία που μισθοδοτεί υπαλλήλους με ιδία κεφάλαια... ΟΜΩΣ: Τους δημόσιους υπαλλήλους τους πληρώνει το δημόσιο, δηλαδή ΕΓΩ κι ΕΣΕΙΣ!! Με αυτό το δεδομένο, ενοχλούμαι αφάνταστα όταν βγαίνουν στην επιφάνεια τα μύρια ολισθήματα σε σχέση με αυτή την κατηγορία εργαζόμενων! Επειδή εγώ πληρώνω, ενοχλούμαι αφάνταστα όταν ακούω για μισθούς πολλαπλών χιλιάδων ευρώ και μονιμότητα, όταν ξέρω πολύ καλά και βιώνω τη χείριστη ανταπόδοση από τους υπαλλήλους των δημοσίων υπηρεσιών που τυχαίνει να συναλλάσσομαι. Εξοργίζομαι γνωρίζοντας ότι ο πιο τεμπέλης ο πιο αργόσχολος και μη παραγωγικός υπάλληλος στο δημόσιο είναι σχεδόν αδύνατο να ... απολυθεί!!! Ακούστε παγκόσμια πρωτοτυπία! Υπάλληλος που αδιαφορεί, που δεν προσφέρει να μην απολύεται!!!! ΓΙΑΤΙ;;; Το θέατρο του παραλόγου. Γνωρίζω πάρα πολλά άτομα που εργάζονται στο δημόσιο. Τα περισσότερα απ' αυτά υποαπασχολούνται και αμείβονται πολύ παραπάνω απ' ότι θα έπαιρναν στον ιδιωτικό τομέα. Ναι, λοιπόν όπως είχα πει παραπάνω, έχω πρόβλημα με αυτή τη νοσηρή κατάσταση γιατί τελικά εγώ την πληρώνω. ΕΓΩ πληρώνω, φορολογούμαι για τους αργόσχολους-τεμπέληδες-τσιράκια πολιτικών και τα κομματόσκυλα που κατά αγέλες φωλιάζουν σε κάθε δημόσια υπηρεσία, του ευρύτερου ή του στενού δημόσιου τομέα!!! Εγώ για να τους πληρώνω και να λαμβάνουν τις παχυλές σταθερές μισθοδοσίες τους, φτύνω κυριολεκτικά αίμα στην ελεύθερη αγορά, καταθέτω κομμάτι του εαυτού μου κάθε μέρα στο μεροκάματο και όλοι αυτοί καθήμενοι απολαμβάνουν καφέδες σε χαλαρή διάθεση, ενώ εγώ τους χρηματοδοτώ λιώνοντας τα σωθικά μου!!!! Ε, όχι κύριοι/ες δημοσιοι, πολύ σας πάει!! Απολύσεις και άρση μονιμότητας εδώ και τώρα, μάνατζερς και αξιολογήσεις για όλους του δημοσιουπάλληλους!! Επιπλέον καλά κάνουν και μειώνουν του μισθούς των ΔΥ, γιατι με ωράρια 5 και 6 ωρών, αργίες, απεργίες και μονοκόμματες μηνιαίες διακοπές αλλά και ειρωνικό υφάκι στο γκισέ που εξυπηρετείται υποτίθεται ο πολίτης, ούτε τα μισά από όσα παίρνουν δεν αξίζουν!!! Αυτά τα πράγματα είναι άκρως νοσηρά και δεν υπάρχουν σε καμιά άλλη χώρα. Η Ελλάδα είναι μοναδική, μια χώρα-μαφία της διαφθοράς και την αναξιοκρατίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαναλαμβάνω: τον χαβά τους όμως οι κεκρακτες της πιο οργουελιανης προπαγάνδας... προσθέτω γκεμπελικης προπαγάνδας!!! Μετά την παραπληροφόρηση και τον διασυρμό, το παραμυθιασμα. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΠΕΤΑΕΙ!!!

      Διαγραφή
    2. Ποιος έφερε τη χωρα σε αυτή την κατασταση? Ποιος την έκανε χωρα διαφθοράς? Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι? Ο Πρετεντέρης είστε ή ο Μπάμπης?

      Διαγραφή
    3. Και κάτι ακομη για τη γνωστή πια καραμέλα ότι εγώ πληρώνω τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Δεν πληρώνετε κύριε τίποτα πια για τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Η χρηματοδότηση του κράτους προς τη Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει σταματήσει. Αλήθεια που ζείτε? Τα ίδια που πληρώνετε εσείς πληρώνει και ο Δημόσιος Υπάλληλος και ίσως λιγα παραπάνω. Όλοι μαζί πληρώνουμε το κράτος για να τα πάρουν οι τοκογλύφοι δανειστές μας. Αυτή είναι η αλήθεια. Εκτός κι αν είστε με τους δειναστες δανειστές μας οπότε παω πάσο.

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ.Το κρατος δεν πληρωνει τους δημους ουτε τους υπαλληλους τους......Που ζειτε συντεκνοι ?Αρα ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....εκτος εαν τους πληρωνει ο δημαρχος απο τα προσωπικα του εσοδα....ΚΑΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ......ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΟ ΣΕΡΑΙ?Αυτο κανει η ανοησια ,βαζει τα χερια της και βγαζει τα ματια της ,2 53 ,3 12 ,3 19 και επεται συνεχεια ...Γιατι Αριστογειτονα καθεσαι ολη μερα στο πληκτρολογια και γραφεις πακετα?ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ,ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ

      Διαγραφή
  24. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ.....Εδω Εχουμε αλληλοσυγκρουομενες μαφιες,Η ,μαφια Η ΔΕΗΤΙΚΗ σε στελνει στην εφορι τικη.Η εφοριτικη στην πολεοδομι τικη,η τελευταια στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ,εκει δεεεεσαμε.ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ.Γκαιμπελς,Οργουελ,κουλουβαχατα,και ολιγη ποιηση.ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΑΜΙ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ γνωστο αριστερο συγγραφεα) Πηραμε ενα δειγμα συνδικαλιστικης διανοησης ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ που ειναι χειροτερη της αμαθειας. Ο 1 40 χωρις ελληνικουρες και ΤΑΧΑΜΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΖΟΝΤΑ ΤΣΙΤΑΤΑ,με σαφηνεια και απλοτητα,στελνει το μυνημα ....ΩΣ ΕΔΩ ,Προς πασα κατευθυνση.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΚΑΖΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ.Τα μαμουθ πεθαναν ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ,αλλα γιατι δεν προσαρμοστηκαν στις κλιματολογικες συνθηκες.Κειτονται διπλα μας στην κοιλαδα του Πικερμιου,εκει που θα γινει το ΚΕΛ.ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...τι σας θυμιζει?ΑΠΟ ΤΙς 6 59 ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ .....ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 53 ....ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ....Μην του απαντατε, δεν γλυτωνεις αν πεσεις σε ΠΙΣΤΟ, ΘΑ ΣΕ ΠΙΛΑΤΕΥΕΙ ΣΤΥΝΕΧΩΣ.Διασκεδαστε το ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα Πρετεντέρη...!!!

      Διαγραφή
    2. Κάποια θεσούλα θα πάρεις κι εσύ βρε κουτό!!! Καλά το πας!!!

      Διαγραφή
  25. 6 22 ,6 24,μετα τις 7 μμ ....εγω βγαινω...εξω.....να κανω δελτιο με τον Πρετεντερη.ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΣΤΟ ΟΤΟ ΚΙΟΥ,αλλα αλλοι τον ακουνε συνεχως...τι διαστροφη και αυτη να βλεπεις καποιον που βριζεις..Δεν λεω,ψυχοθεραπευτικα λειτουργει.Στην Ιαπωνια εχουν ΟΜΟΙΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΣ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙ ,,,ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ....Ετσι δεν χρειαζονται ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ....πολυ μπροστα αυτοι οι γιαπωνεζοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και πριν ο ΧΣ λαλησει τρις, ΗΡΘΕ Η ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ Τα πρακτικα των συνεδριασεων του ΔΣ.Οι συνδικαλισταδες δεν ξερουν τι τους γινεται,ουτε που βρισκονται ,η μας δουλευουν..... στελνοντας επαναστατικες διακυρηξεις ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ....ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ.Για μενα ειναι απλως κολημμενοι.......ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ.ΘΥΡΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η τροικα απαιτει οι δημοσιοι υπαλληλοι να ειναι 600 000 το 2015.ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 450 000.Αρα πρεπει να ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ 150 000 ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ. Αυτο ειναι το θεατρο του δημοσιουπαλληλικου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.Κατηργησε και την αριθμητικη εκτος απο την λογικη.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ , τα λεει η απλη λογικη των αριθμων.Αν σημερα ειναι οσοι λενε οι υπαλληλοι ,δηλαδη 450 000 και η τροικα ζηταει απο την αρχη του μνημονιου μεχρι το 2015 να φυγουν 300 000 τοτε το 2015 η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ,κρατηθειτε,συνολο δημοσιων υπαλληλων με στρατιωτικους και γιατρους .....150 000. ΤΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΝ .....ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ......ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΧΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΙΝ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΕΣ!
    ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΞΥΠΕΡΤΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΟΛΟΙ ΕΧΕΔΟΝ ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠολΥ παρα πολΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.Πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες στην τροικα ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ.Επισης πολυ ενδιαφερον ....ολοι θελαμε το ρουσφετακι μας.ΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ....μονο που λιγοι χοντραιναν και στο μυαλο και στο σωμα.Η ΤΡΟΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΙΣΩ .Αν της τα δωσεις δεν εχει κανενα προβλημα ,πως θα ζησεις εσυ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΕ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ,Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ...ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΕΛΗ .Ποιος εδινε τις μιζες?Γιατι τις εδινε?Ποιος επαιρνε τις δουλειες?ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙ....ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτο παλι....το μνημειο ...ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ,ποθεν κατσικωθηκε πρωτο?

    ΕΝΑ ΝΤΙ ΜΠΕΙΤ, χαμηλης ποιοτητας ειναι,Αριστογειτων εναντιον ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ,ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ?Θα με τρελλανετε εντελως με τις επιλογες σας.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ?Σκυλος δαγκωσε ανθρωπο ειναι και οχι ανθρωπος δαγκωσε σκυλο ,εκτος αν συνεβη το δευτερο και ειμαι εγω ο σκυλος, που δαγκωσε τους υπαλληλους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, οπερ πιθανον στην αναποδη εποχη που ζουμε.Εκει που σηκωθηκαν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι,τα κουμπια να κουμπωσουν χωρις κομποτρυπες και τα παπουστσια να περπατησουν μονα τους.....ΤΙ...ΝΑ ΠΩ...ΠΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας