ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Εάν δεν κάνουν τον Δυτικό, πρωτεύον Διάδρομο να μας πουν γιατί έκοψαν τους λόφους.... τους θυμάστε; Η μη χρήση του επί 24ώρου είναι απόδειξη ότι έκοψαν τους λόφους για να χρησιμοποιήσουν τα υλικά και πρέπει να αποζημιώσουν τον Δήμο ΤΩΡΑ!!!

9 σχόλια:

  1. Αριστογείτονα. Έχεις την θέση των υποψηφίων για το Αεροδρόμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου περνανε τα αεροπλανα στα 15 μετρα θα σε τρελανουν

      Διαγραφή
  2. Eίχε γίνει δίκη είχε επιδικασθεί 1 εκατομμύριο αποζημίωση στο δήμο.Ακολούθως χάθηκε η υπόθεση και με την ανάληωη της σημερινής δημοτικής διοίκησης επιστράφηκαν και όσα είχαν καταβληθεί έναντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο άχρηστοι, αλλά και επικίνδυνοι για το μέλλον του δήμου και των δημοτών. Η Ντελάκη, η νομική σύμβουλος του δημάρχου και πολύ ακριβοπληρωμένη τί έκανε για να υπερασπίσει τα συμφέροντα του δήμου? Απολύτως τίποτα. Και έχει αξιώσεις να βγει και δήμαρχος. Αυτά είναι γελοία πράγματα.

      Διαγραφή
  3. http://spata-artemida.blogspot.gr/2011/09/600000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σημερινή διοίκηση του δήμου που θα έπρεπε να έχει πάει το δήμο μπροστά, τον έχει πάει 10 χρόνια πίσω. Και με τις θέσεις που έχουν πάρει όλοι μαζί (Κ.Ε.Λ. Πλατύ Χωράφι) θα τον πάνε ακόμα πιο πίσω. Και ξανακατεβαίνουν και σ' αυτές τις εκλογές για να συνεχίσουν το έργο τους. Έτσι διαμηνύει ο δήμαρχος. Ο άνθρωπος έχει απίστευτο θράσος. Και αυτός και οι παρατρεχάμενοί του μας έκαψαν.
    Είναι από δαύτους κάποιος άξιος να απαιτήσει τις αποζημιώσεις που διεκδικεί ο δήμος από το αεροδρόμιο? Η Ραφτοπούλου που ήταν και στην δημοτική Επιτροπή του Αεροδρομίου τί έκανε γι' αυτό το θέμα? Τίποτα. Και θέλει να γίνει κι αυτή δήμαρχος.
    Έχουν κάνει σαν διοίκηση τόσες ανομίες που μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να βγάλει κάποια άκρη και να αποδώσει τις ανάλογες κυρώσεις. Αλλά επειδή η δικαιοσύνη αργεί και οι εκλογές έρχονται δεν πρέπει να βγει κανένας από τους παλιούς. Θα το γράφω μέχρι τις εκλογές. Να το καταλάβετε. Μόνο άνθρωποι που έχουν δείξει δείγματα γραφής τί μπορούν να προσφέρουν. Μόνο τέτοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ραφτοπουλου ήταν απλός μέλος στην δημοτική επιτροπή του αεροδρομίου, πρόεδρος ήταν ο Γκινοσάτης και μετά η Ζήση , αφού ανέλαβε η Ζήση η επιτροπή συνεδρίασε μια φορά και αυτή με καβγάδες δεν θέλουν οι άνθρωποι να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιούργησε το αεροδρόμιο και βέβαια δεν θέλουν και να τα λύσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ήταν απλό μέλος η κυρία που λέτε, δεν είχε δικαιώματα και υποχρεώσεις; Να δημοσιοποιήσει την αντίθεσή της δεν μπορούσε; Να παραιτηθεί μήπως; Ωραίος τρόπος συμμετοχής στα κοινά. Κάθε πολιτικό τίποτα περιφέρεται σε συλλόγους και επιτροπές και έργο μηδέν. Να τα θυμόμαστε αυτά όταν ψηφίσουμε!

      Διαγραφή
  6. Μαε βομβαρδίζουν ανηλεώς από το δυτικό διάδρομο! Ο ανατολικός βγήκε σε αχρησία!! Ντροπή τους! Μας τρέλαναν όλο το 24ωρο!!! Αυτά έκανε ο απερχόμενος δήμαρχος και η κα.? Ραφτοπούλου; Τα αεροπλάνα γύριζαν δεξιά και έβγαιναν αμέσως στη θάλασσα! Τώρα φτάνουν Ραφήνα για να στρίψουν γιατι ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!! κ. Δήμαρχε αναλάβετε δράση!!!! Σταματήστε τις παρανομίες άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας